Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan bør en mann kle seg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sharp to. 19 sep. 2013 21:44

Hva synes damene her om hvordan en mann bør kle seg?

Skjult ID med pseudonym Lady to. 19 sep. 2013 21:45

Jeg foretrekker at menn er nakne..... men alt til sin tid:)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 19 sep. 2013 21:51

TS
Mente du på date, i snømåkingen, på Sukkerfester, eller til frokost i solveggen? Jeg har på følelsen at jeg varierer forholdsvis mye...

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 19 sep. 2013 22:02 Privat melding

En mann som kan å kle seg Rat pack style - med dressbukse, skjorte, slips, vest, hatt og hele pakka får stjerne i boken hos meg iaf :) Men det må jo så klart passe til anledningen ;)

På minussiden har man de som dasser rundt i joggebukse og hettejakke til enhver tid - ikke noe stilig uansett hvor veltrent de måtte se ut.

Skjult ID med pseudonym John Doe to. 19 sep. 2013 22:07

Noen som nettopp har flyttet fra mammaen sin og trenger klestips? :p

Skjult ID med pseudonym Sharp to. 19 sep. 2013 22:12

Det jeg lurer på er om disse rådene også gjelder for oss her i norge?

Video : http://bit.ly/1btSQf0

(kvinne 40 år fra Akershus) to. 19 sep. 2013 22:20 Privat melding

Tøff dongeribukse og enkel litt tettsittende T-skjorte på den riktige kroppen= Nam nam!!

Skjult ID med pseudonym Sharp to. 19 sep. 2013 22:23

Kvalitetsklær gir økt selvtillit

(mann 31 år fra Vestfold) to. 19 sep. 2013 22:54 Privat melding

Alle jenter og kvinner liker vel dette? :-)
<<---

Skjult ID med pseudonym Tilia to. 19 sep. 2013 23:05

Jeg heier på kombinasjonen kose- og miljøvennlige klær. Yeeey! Dvs. klær som er gode og behagelige å ha på, OOG innbyr til å ta på, og som ikke bidrar til altfor mye forurensing under produksjon, bruk og kast. (noe alle tekstiler selvfølgelig gjør til en viss grad, men syntetfiber og klær som må renses er blant verstingene)

Dvs. gode klær av fortrinnsvis ull, lin og hamp. Evt. økologisk bomull eller bambus.

Er jeg heldig og får en mann som liker sånne klær må jeg nok forsiktig advare mot at det KAN oppstå litt ekstra slitasje pga kosing ;P Men jeg er en kløpper på å reparere klær, da - dessuten satser man jo selvsagt på kvalitetsklær som tåler litt ;) Og ellers kan man jo alltids ta dem av ved ekstra kosebehov! ;D *smyge en hånd innafor gensern og prøve å kle av med blikket...* ;P

Rent stilmessig kan jeg like mye. Liker menn med litt rene linjer uten for mye stæsj, men unngår de "glætte", tilgjorte og metroseksuelle shoppinggale/motefriker. *grøss*
Avslappet stil uten å bli FOR slapp, kanskje? Eco-cool og naturlig, kan man kanskje kalle det jeg liker best ;)
Laidback og klar for kos! ;D haha

(mann 31 år fra Vestfold) to. 19 sep. 2013 23:10 Privat melding

Jo takk for det @Kiara
Du får jo poste med bilde så kunne jeg vel ha sagt det samme :-)

(mann 47 år fra Rogaland) to. 19 sep. 2013 23:44 Privat melding

http://www.youtube.com/watch?v=TT_vf5ioXXk

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 20 sep. 2013 13:05 Privat melding

@Lica_89 Tror du skal komme ned på jorden, hvor vi andre er :)

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 20 sep. 2013 13:55 Privat melding

@pinnemand
Jeg ville også snudd meg etter menn som kler seg på den måten :) For det viser at menn er bevist hva de putter på seg om morgenen :)

Mange menn ville ha godt av en "bli ny" dag og litt veiledning om klesvalg :) Alt for få som virkelig bryr seg. Og med svært enkle knep endre stil som kanskje får damene til å titte en gang til... og det er vel det dere vil?

;-))

Skjult ID med pseudonym nenetten fr. 20 sep. 2013 13:57

OG pinnemand... tittet litt på bildene dine, og jeg synes da ikke du har noe å skamme deg over når det gjelder klesvalget :)

(mann 53 år fra Vestfold) fr. 20 sep. 2013 14:20 Privat melding

En mann bør kle seg slik han ønsker selv. Jeg har selv prøvd å kle meg slik kvinner ønsker i ett forhold og det ender alltid opp med skifte av garderobe annen hver mnd og til slutt en dundrende hodepine. Selvfølgelig må en mann passe på å fremtre velkledd og flidd og da vil damene si han har en god smak. Med fare for å fremstå noe sær så er det faktisk bedre å femstå med sær (god) smak enn å falle for nikedukke hysteriet. Ja, jeg har på en hettegenser på bildet men det var på en guttetur :)

Skjult ID med pseudonym Fruglad fr. 20 sep. 2013 14:27

Jeg liker menn som har en casual/avslappet stil. De trenger på ingen måte å være trendy eller opptatt av mote, om de er for opptatt av utseendet sitt blir det turn of for min del. Men jeg hadde nok ikke snudd meg etter en mann på gata som gikk i joggebukse og hettegenser.

Så mitt tips er at dere går på f.eks carlings (mye fint der) og får tips om hvilke jeans som passer best til deres kropp, det er ofte fint med en litt mørk smal modell. Gjerne kombinert med en v-hals t-skjorte eller enkel genser i kledelig farge (spør de som jobber i butikken om du ikke vet hvilke du kler, men det holder som regel å gå for noe du føler deg fin i). Det er også veldig fint med en hverdagslig skjorte med litt farge, de med rutemønster kan være veldig fine synes jeg :)

Nå utover høsten er det også veldig fint med enkle gensere i ull. Klassisk, komfortabelt og tidløst :) Og kjøp heller få plagg av god kvalitet enn mange i dårlig.

Skjult ID med pseudonym Dropspose fr. 20 sep. 2013 14:57

Gutta trenger ikke være så veldig motefikserte, men jeg liker at de henger litt med. Med en jeans som sitter godt, (spør betjeningen på butikken!) er man på lang vei. Kombiner den nye jeansen med en skjorte med fin passform, eller en kul t-skjorte, så er du der. Ofte sier også skoene veldig mye, så ikke glem beina!

(kvinne 46 år fra Buskerud) fr. 20 sep. 2013 16:27 Privat melding

Han bør kle seg slik at hjertet mitt hopper et hakk når jeg ser på han ( ikke kravstor, jeg nei) ;D ok hva må til da?
Jo han må like å kle seg, og gjerne like å skille seg litt ut. Merke ikke merke betyr nada, men at han vet at når han tar på seg den jeansen så blir damer Mo i knærne:)) han bør kle hverdags like bra som fint tøy... Om han ikke har peiling på hva han kler er det veldig sjarmerende om han innrømmer det, og får noen eventuellt meg til å hjelpe han :))

(kvinne 38 år fra Rogaland) fr. 20 sep. 2013 18:13 Privat melding

Det viktigste er at han tar seg godt ut i de klærne han går i, og at han føler seg vel i de. Og så må de ikke lukte svette eller surt Hehe. Hater klær som lukter surt... :s men viktigst er vel at han virker sikker på segselv uansett hva han går med. Da snur jeg meg ihvertfall etter han :)

Skjult ID med pseudonym Sphinx fr. 20 sep. 2013 20:59

hm, personlig synes jeg det er greit å være litt oppdatert relatert til moten.