Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor ha/ikke ha profilbilde?

Vis siste innlegg
(kvinne 28 år fra Vest-Agder) fr. 20 sep. 2013 00:27 Privat melding

Jeg ser at det er fryktelig mange som ikke har et profilbilde. Syns det er litt vrient å snakke med folk som jeg aldri har sett et bilde av.
Hvorfor har du/har du ikke profilbilde?

Skjult ID fr. 20 sep. 2013 00:33

Jeg jobber "undercover" og jakten på kjærligheten kan ikke kombineres med min jobb eller forresten,

Min kone ville klikke i vinkel om hun hørte at jeg er ute etter sidesprang !!

Finnes det noen andre holdbare grunner ??

Skjult ID med pseudonym s fr. 20 sep. 2013 01:02

Har for det meste kjedelige standardbilder, men forsåvidt en del i albumet. Vet av erfaring at disse ikke akkurat skaper veldig til interesse for å trekke folk til profilen, men de gjør seg greit i et litt mer utfyllende album.

De bildene jeg vet - og har erfart - gir bedre respons faller utenfor de tøvete, lite konsekvente profilbildereglene Sukker praktiserer. Ergo fungerer det bedre uten bilde - synd, men sant.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 20 sep. 2013 01:52

For i motsetning til James Bond, så syns jeg det er greit å være under radaren når en er i hennes majestets tjeneste. :P

Skjult ID fr. 20 sep. 2013 02:15

Kjære deg @TS, har du det samme "problemet" med noen som ikke har profilbilde, men bilde(r) ialbumen???

(mann 29 år fra Rogaland) fr. 20 sep. 2013 03:47 Privat melding

Who cares? eneste jeg kommer på som er en "god" grunn, er for de skal "spionere" på de som har profilbilde? :P
Er jo bare ikke å snakke med dem :)

Skjult ID med pseudonym Jada fr. 20 sep. 2013 20:17

Sukker fjernet mitt noen ganger. Så fant jeg ut at jeg slapp de kleineste standardmeldingene om det ikke var der. I tillegg er jeg passe paranoid og orker ikke forfølgelsesvannvidd. Har bilder i albumet, det holder per i dag.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk fr. 20 sep. 2013 23:31

Å ikke ha profilbilde er én ting, å ikke ha bilder i det hele tatt, det er noe annet. Det siste er blokkering tvert.

Skjult ID fr. 20 sep. 2013 23:41

Av den enkle grunn at det ikke er passende pga jobbsituasjon som jeg er i.
Vet at en god kamerat av meg har profil her inne, tv-personlighet - og han ønsker ikke å få pågang pga fame-diggere. Ulike grunner, ikke alltid at man blir vurdert som mindre heldig med utseende eller at man er godt gift.

Min oppfordring - ta kontakt med de profilene som virker interessante(uansett om de har bilder eller ikke), både menn og kvinner!

Skjult ID med pseudonym Skrujern fr. 20 sep. 2013 23:44

Beklager skjult ID, men det er svært få som ikke kan vise frem ansiktet pga jobb. De fleste av damemene jeg har snakket med som ikke har bilde, har vært grisestygge. Ei var gift. Var ei som hadde bilde som var gift også, men det er en annen sak.

Skjult ID fr. 20 sep. 2013 23:49

skrujern - jeg kan ikke snakke for alle, men det er grunnen til at jeg ikke har lagt til bilder på profilen min. Har møtt to stykker fra sukker på date, og har ikke fått inntrykk av at de var svært misfornøyde med at jeg ikke hadde bildet her på sukker. Derimot før datene opplyste jeg om navn slik at de fikk mulighet til å sjekke ut litt mer..

Skjult ID med pseudonym Skrujern fr. 20 sep. 2013 23:52

Skjult ID: beklager, men tror deg rett og slett ikke. Jeg har vært på date med både leger, advokater og til og med en toppsjef i et børsnotert selskap herifra. Alle de damene hadde bilde. Tipper du er mindre kjent enn disse. Har en mindre viktig eller "utsatt" posisjon i forhold til jobb også.

Mulig jeg tar feil såklart, men det gjør jeg erfaringsmessig svært sjelden.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk fr. 20 sep. 2013 23:56

Det siste som skjuler seg bak bildelløse profiler er kjendiser. Det finnes ingen grunn til å ikke blokkere profiler totalt blottet for bilder.

Skjult ID fr. 20 sep. 2013 23:59

Kan godt være at jeg er mindre kjent enn de, men likevel jeg velger heller å være anonym her inne til jeg treffer en som jeg forstår er seriøs og som forstår situasjonen min.

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 21 sep. 2013 00:05

Det må være det teiteste jeg har hørt i dag.

Skjult ID med pseudonym Hemmelig lø. 21 sep. 2013 08:44

Husk at det er mange her inne med helsefagrlig utdannelse som jobber i psykeiatri, rusomsorg etc. Og alle typer mennesker er på sukker. Sjønner godt at man ikke vil bli gjenkjent av pasienter og klienter...

Skjult ID med pseudonym John Doe lø. 21 sep. 2013 09:41

Sigrid Bonde Tusvik var jo på sukker for 3-4 år siden. Ho hadde bilde ho. Det at ho måtte lage et TV program for å få seg type,snakker vi ikke høyt om.

Hvorfor jeg ikke har profilbilde? Av hensyn til de rundt meg her på sukker. De må jo være drittlei av å se meg her år etter år....Men jeg har bilder i albumet da. Noen skjult for gratisbrukere og noen ikke.

Skjult ID med pseudonym kvinne30 lø. 21 sep. 2013 09:49

Sist jeg hadde profil med bilde her inne så kom det mange slaske henvendelser, nå som jeg er bildeløs slipper jeg de - jeg får færre henvendelser, men jeg overlever :) Min erfaring er at det er ganske så mange som er normale med helt normale utseende selv om de ikke har bilde på profilen sin. Noen er bare litt sjenerte.

(kvinne 41 år fra Sør-Trøndelag) lø. 21 sep. 2013 11:38 Privat melding

Jeg er ganske ny her, og har ikke vært så aktiv enda. Ikke på diskusjonsforum heller. Men jeg synes det er skuffende få som svarer med profil her på diskusjonsforumet også, og synes det er litt synd.
Ellers foretrekker jeg også profiler med bilde, men noen ganger fenger en tekst godt også.

(kvinne 55 år fra Akershus) lø. 21 sep. 2013 12:17 Privat melding

Vi setter forskjellige grenser for oss selv, og det må jo aksepteres. Det kan jo rett og slett være sjenanse for noen. Ikke alle som er like tøffe i trynet...hehe (pling)
Ellers må jeg si meg enig med @red gemini, det er altfor mange sjenerte her inne på forum...
Jeg liker å se på ansiktene.
Men ikke alt for moro hvis du har vært på en dait (skal på en om et par timer...tvi tvi) og det ikke var klaff, men at du faktisk har hatt litt "trua"... DA er det dritkjedelig å sette seg ned og skrolle.... Nedover f eks online- siden med dere menn... Sorry, men vi blir sikkert lei...alle sammen, av å se de samme ansiktene.
Nå bare snakker jeg meg bort her... Hva var poenget tro? Hm.
Jo! Av og til kan det da hende, når jeg er lei av alle de samme bildene...at jeg kikker på de anonyme, de bildeløse...og til min store glede er det jo av og til bilder i albumet!!!! Er det ikke bilder DER heller så blir jeg skuffet... Må ha et bilde av mennesket jeg liksom skal snakke med..eller svare. Blir bare frustrert av å ikke se vedkommende. Jaja, langt svar....

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 21 sep. 2013 13:26

På forumet bryr jeg meg ikke om folk har bilde eller ikke. Faktisk blokkerer jeg samtlige kvinner jeg ser poster noe her.

(kvinne 55 år fra Akershus) sø. 22 sep. 2013 02:52 Privat melding

Øøøøøøh??

Skjult ID med pseudonym Skrujern sø. 22 sep. 2013 03:04

Kiara, du må gjerne si det er dobbeltmoral. Saken er at jeg har dårlig erfaring med forumkvinner, men god erfaring med andre sukkerkvinner. Dette, pluss at jeg vet mange av forummedlemmene i alle fall før også hang sammen på fritiden, visket og tisket på bakrommet og til tider oppførte seg ufint mot andre medlemmer. Betyr ikke at jeg tror alle her er slik, men jeg vet at noen er det :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann sø. 22 sep. 2013 05:36

Når jeg skriver på forumet, er det det jeg skriver som er budskapet. Og det budskapet vil kunne bli forstyrrende verdivurdert av både alder og utseende. Men det er veldig informativt og hyggelig for meg å se de andres bilde her. Så i prinsippet er jeg helt enig... :-) Men jeg har jo bilde i profilen da!

(kvinne 55 år fra Troms) sø. 22 sep. 2013 13:39 Privat melding

Jeg har ikke profilbilde fordi jeg bor i en liten by, små forhold, og jeg ønsker ikke at en nabo, kollega eller kunde skal tenke at han har sett meg på Sukker. Selv om det er "vanlig".

Det betyr ikke at jeg er gørrstygg eller smellfeit, jeg er helt vanlig og jeg har mange bilder av meg selv, Helt nye også, faktisk, som en evt. date får se dersom han vil.

Skjult ID med pseudonym . sø. 22 sep. 2013 16:35

Jeg har ikke profilbilde fordi jeg tror man blir lei av å se trynet mitt (og andres) omatt og omatt. Jeg blir iallefall det av de andre som har profilbilde, det blir så tydelig at de er her til stadighet, liksom. Jeg har dog bilder i albumet...