Alle innlegg Sukkerforum

Framsnakking

Vis siste innlegg
(kvinne 45 år fra Buskerud) fr. 20 sep. 2013 08:59 Privat melding

Hei forumsfolket:) har lyst å lage en tråd hvor vi kan si gode ting om hverandre. Ja rett og slett fremsnakke hverandre. Hvem blir du glad av å lese innlegg på forum fra, er det noen på forum som har gjort noe bra for deg, er det noen på forum du syns er flott, flink, spesiell, unik?
Klarer vi å få denne tråden lenger enn sytetrådene tro?? :))

(kvinne 45 år fra Buskerud) fr. 20 sep. 2013 09:01 Privat melding

Forresten vil starte med å fremsnakke ikommode- som er et veldig omsorgsfulle mennenske, som ikke bare tenker, sier men faktisk hjelper når en trenger hjelp.. Det er unikt og flott det.

Skjult ID fr. 20 sep. 2013 09:40

Framsnakking heter vel skryt på godt norsk.

Skjult ID med pseudonym Shiva fr. 20 sep. 2013 09:53

Syns dette var et fint tiltak jeg, Gilla73 :) og ordet fremsnakking likte jeg!

Har ikke vært sååå mye på forumet at jeg har utviklet noen veldig "nær " relasjon til noen av de andre forumgjengerne, men av damene syns jeg ofte safira og Kiara har mye bra å komme med og av mannfolka syns jeg Stevia61 kommer med mye fornuftig og Voksenmann er ganske morsom å utveksle meldinger med :)

(kvinne 41 år fra Sør-Trøndelag) fr. 20 sep. 2013 10:15 Privat melding

Jeg er også ganske fersk, men jeg synes ideen var god likevel :)

(kvinne 51 år fra Østfold) fr. 20 sep. 2013 10:32 Privat melding

Jeg klager bare.. så om noen gidder å framsnakke meg.... kanskje jeg endrer mening og sier noe positivt også! :D :D

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 20 sep. 2013 10:53 Privat melding

@ Nenetten: tror ikke du bare klager ;) men tror ikke du er redd for å være kritisk eller si hva du mener heller, noe som dessverre mange anser som klaging når det kommer fra damer. Syns det er bra jeg at du tør å si hva du mener. Også har du iaf et fint profilbilde :) - pent smil og vakre øyne - ser ut som en raus, men tøff dame som ikke lar seg pille på nesen. Så det så! ;)

(mann 46 år fra Oslo) fr. 20 sep. 2013 10:57 Privat melding

Denne siden gjør at jeg smiler. Dere er så skjønne alle sammen.

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 20 sep. 2013 11:02 Privat melding

@ tresnitt - ja, er det ikke litt hyggeligere å kunne si litt pene ting om hverandre enn hele tiden å klage over hvor slemme og ubrukelige andre er?

Skjult ID med pseudonym tresnitt fr. 20 sep. 2013 11:12

Ja, klart det, Mystiqueh. Men nå er vel verken du eller jeg vant til å hele tiden å klage over hvor slemme og ubrukelige andre er, hehe.

(mann 57 år fra Oslo) fr. 20 sep. 2013 11:30 Privat melding

Takk for gode ord, Shiva. <3
Her kunne jeg ramset opp mange, Dere som allerede har skrevet i tråden er selvskrevne. Alle sammen. Så liker jeg innleggene til Powpowgutt. Z har også mye bra å komme med.

Skjult ID med pseudonym ThisOne fr. 20 sep. 2013 12:09

For en bra tråd! :) Jeg vil starte med å si til ts - at jeg så deg på festen og du er bare såå pen! Bildet lyver ikke. Du har en flott utstråling og jeg syns du er så flott altså.

Ellers her inne så er jeg enig med de som sier at @stevia61 er en fin type - mye kloke ord fra den mannen :) Og @Mystiqueh - pen og morsom dame. Og så er jeg begeistret for Svampebob1 og Mann35. Og mange andre også sikkert :) Jeg opplever forumet som et glimrende sted å være :)

(mann 43 år fra Rogaland) fr. 20 sep. 2013 12:15 Privat melding

Jeg synes, at ham Pinnemand er utrolig sød, charmerende og ufattelig lækker, men bedst af alt, så har han ironi :P

Kanon tråd at starte, da der godt nok er ved at være en del negative tråde herinde :)

Så vil jeg gerne benytte lejligheden til at skamrose alle de dejlige positive mennesker, som faktisk findes på sukker.no, selvom man nogle gange skal lede lidt efter dem!:)

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 20 sep. 2013 12:21 Privat melding

@ ThisOne: takk :D

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 20 sep. 2013 12:22 Privat melding

Jeg synes det er mange imponerende flotte, rekflekterte mennesker her inne, om jeg ikke kjenner dem annet enn gjennom noen flyktige innlegg her på forum. Liker spesielt alle som ikke er anonyme - sikkert fordi jeg da kan se hvem de er. ;-)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 20 sep. 2013 12:34

Genial tråd!
Og nettopp @Gilia73 har jeg sett seriøsiteten og kvaliteten på i masse innlegg her. Og de kvalitetene lyser forresten ut av bildene av henne også.
Det er mange flotte personer her inne, både menn og kvinner, som opprettholder nivået på engasjement og meningsfullhet på trådene - både i informativitet, seriøsitet, flirt og humor.

Og det er flere av kvinnene her jeg gjerne kunne tenkt meg å strande på en øde øy med. Og noen av dem har nok allerede skjønt det. ;-)

(kvinne 45 år fra Buskerud) fr. 20 sep. 2013 13:36 Privat melding

Å så herlig folkens:)) tenk å komme inn her igjen og se at så mange har så mye godt å si om andre!! Smiler fra øre til øre jeg:)
Er masse herlige mennesker her inne. Som gir god energi bare ved å være seg selv! Og god energi er smittsomt:)) heldigvis.. Så kanskje vi kan spre dette og få med oss fler ;p

Skjult ID med pseudonym ThisOne fr. 20 sep. 2013 13:56

ja.. jeg glemte @Pinnemand .. han er jo dansk! Og jeg elsker dansker.... :)

Skjult ID med pseudonym Risk fr. 20 sep. 2013 14:33

Godt å se innom forumet i dag og se ein så positiv tråd. Blir i bedre humør. Veldig bra. Kan sei meg enig i mangen av dei som er trekt fram lenger opp, masse positive folk her inne. @Nenetten oppfatter ikkje deg som klagende, trur ikkje det berre er det fine profilbildet som bidrar til det.

(kvinne 28 år fra Vestfold) fr. 20 sep. 2013 14:36 Privat melding

Stevia61 er både utrolig koselig i virkeligheten, og har mye bra å komme med her inne :)

(mann 52 år fra Vestfold) fr. 20 sep. 2013 14:40 Privat melding

Kjekt å se en positiv tråd her inne, og spesiellt hvor mange som nettopp på grunn av det skriver uten pseudonym :)

Skjult ID med pseudonym mann35 fr. 20 sep. 2013 15:21

Stevia61 virker som en veldig ok fyr, vi møttes på vors før siste sukkerfest. Og FruGlad er jo åpenbart usedvanlig søt :)

Skjult ID med pseudonym sirene fr. 20 sep. 2013 15:55

Herlig tråd, @Gilia73 :-) Du er et vakkert menneske, og jeg har sagt det før, men sier det igjen: Fatter ikke at du ikke er blitt snappet opp av en kjekk kar ennå????? ;-)

Er forøvrig enig med deg om iKommode1, en flott fyr man er glad for å ha blitt kjent med :-)

Har veldig sansen for Powpowgutt med sin selvironi og fine betraktninger i mange temaer her(selv om jeg av og til har litt lyst til å riste litt i ham når jeg synes han nedvurderer seg selv litt vel mye) ;-)

Stevia61 virker som en flott, omsorgsfull og inkluderende mann som står støtt med sine meninger (strikker og kjører mc gjør han også) :-)

Også Z da, du er god du :-)

Er litt småimponert av Juicer som virker å være en kunnskapsrik, fornuftig og veldig god fyr :-)

JSSJ er den søteste og herligste en kan tenke seg, og det ergrer meg at vi ennå ikke har fått til å treffes over en kopp med noe godt i :-) Hører du JSSJ??? ;-)

Mange flere gode her og flere kommer til, kjekt å se nye, hyggelige fjes her :-)

Skjult ID fr. 20 sep. 2013 17:15

Signerer den over, ang. Juicer.

Skjult ID fr. 20 sep. 2013 17:18

Men jeg synes ikke han er en kverulant:)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 fr. 20 sep. 2013 17:33

Kiara.. Kverulant er en hedersbenevnelse i min familie... vi diskuterer ofte for å diskutere.. Er jo i motstand, når andre har velfunderte og velformulert motargument en blir bevist sine egne tanker og ideer.. Så hvis Juicer dele den tokningen av ordet tror jeg det passer bra :)
Forrestensyns jeg du kommer med mange gode små replikker her på forumet:))

Skjult ID fr. 20 sep. 2013 17:38

Ja det er det, men tolket deg ikke dit at du mente det som noe negativt:) Og dessuten så synes jeg Kiara melder mye bra på forum, og hun virker som en oppegående og reflektert kvinne!

Skjult ID med pseudonym santonse fr. 20 sep. 2013 17:56

Fin fin tråd... Er så mange her som bidrar i en positiv retning at jeg tør ikke begynne å nevne navn for da glemmer jeg noen som burde vært nevnt... Men æres de som æres bør!

Skjult ID med pseudonym Juicer fr. 20 sep. 2013 18:25

Jeg takker for all hederlig omtale, Kiara, Gilia73 o.a. :D

Skjult ID med pseudonym Juicer fr. 20 sep. 2013 18:46

Jeg vil framheve min egyptiske prinsesse Gilia73 for alltid å ha noe godt å si. Kiara har sine meningers mot og dype innsikt i mangt og meget. Z, selvfølgelig, med sitt beroligende vesen, sine urokkelige verdier og endeløse tålmodighet. Tresnitt som hegner om sin barnlige (ikke ondt ment) uskyldighet og undring og som er vår alles kilde til originalitet, og noen ganger til irritasjon haha. Mystiqueh som dukket opp for litt siden som et friskt pust har ben i nesen, men et behagelig sinn og er alltid inkluderende.
Voksenmann, Pinnemand, Stevia61, iKommode1 og mann35 har morsomme, seriøse, gode og konstruktive bidrag og interessante vinklinger på det meste. Samme med Svampebob.
Og det er sikkert mange jeg har glemt i farta...

Skjult ID med pseudonym bors fr. 20 sep. 2013 18:54

Tingeling, vi må ikke glemme Tingeling.
For så veldig mye.

(mann 43 år fra Rogaland) fr. 20 sep. 2013 19:04 Privat melding

Wuhu en som faktisk indrømmer, at jeg har skrevet et eller andet morsomt på forum :P

Takker og bukker for venlig samtale og tillader mig at kopiere "morsomme, seriøse, gode og konstruktive bidrag og interessante vinklinger på det meste." da ingen i min omgangskreds vil tro på ord som seriøse, gode, konstruktive og interessante, når man i samme sætning bruger mit "navn" :P

Jeg får meget sjovt og seriøst fra stortset alle, som er på forum, men kunne godt nogle gange være bedre til ikke at blive irreterret over indlæg fra "haters" men håber at lære det en dag :)

Skjult ID med pseudonym mann35 fr. 20 sep. 2013 19:34

Jeg rødmer helt her jeg nå :-)

Jeg får legge til at svampemannen, kiara og realista alle skriver bra og hyggelige innlegg her, og virker som interessante og oppegående mennesker. Og Z har jo skrevet mange interessante og meningsfylle innlegg her de siste årene (ja, jeg har bare vært her noen få uker nå, men jeg har vært på Sukker før og da skrev jeg også på forumet under et annet pseudonym enn jeg bruker nå). Juicer virker også som en bra fyr forøvrig. Kunne sikkert ha nevnt flere.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 20 sep. 2013 19:43 Privat melding

Godt med positive initiativ. :) To stjerner i margen til Gilia73 som sammen med alle som kommenterer her positive bidragsytere inne på forum. Er jo mange oppegående mennesker her, som jeg egentlig ønsker en kort tilstedeværelse her inne. Måtte dere ryke å reise alle sammen inn i en lykkelig omfavnelse langt unna forumets hvesende vegger. :)

(kvinne 45 år fra Buskerud) fr. 20 sep. 2013 20:19 Privat melding

Dere er så nydelige alle sammen. Glemt er det at jeg har to syke tennåringer, at daten ikke møtte, at en er lei av katta som må passes på natt og dag etter operasjon:)))

Det er så masse god energi her inne, og deilig at vi bruker den til å snakke hverandre opp, istedet for å kaste bort energien på de som vil dra oss ned der de er ....

Tusen takk for alle gode ordene til meg.. Er bare meg prøver å være mindfull og tilstede.. Vet ikke noe om hva som er best for andre, men vet veldig godt hva som er bra for meg.. og det er å ha positivitet rundt meg :))

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 20 sep. 2013 20:34

Så hyggelig å lese!:) Man blir glad av slik positivitet, når man synker sammen sliten og matt etter en lang og spennende arbeidsuke.

Dessverre så gjør Sukkerforum at jeg holder meg litt lenger oppe om kveldene og nettene, en hva som er fornuftig;) Men på den annen side, så er det så mange fine innlegg her og utfordrende diskusjoner, at jeg bare må delta:).

Mange er så velformulerte, så reflektert, ustyrtelig morsomme, andre så provoserende, at jeg bare ikke klarer å la være å engasjere meg. Noen ganger er jeg så veldig enig, andre ganger så veldig uenig. Uansett er det herlig!:)

Jeg kan ramse opp en hel rekke med deltakere på forum som jeg liker innlegg og kommentarer til. Liker særlig å lese deg @mundilfare, reflektert og morsom. Og du @kiara og @safira. Herlige damer, synes jeg:) Var så bra innlegget ditt @kiara om dekkskifte. Da lo jeg godt med meg selv. Og jeg kan ikke skryte av å ha skiftet dekk;)

Kloke @voksenmann og @ikommode, mann både 35 og 36. Morsomme og til tider provoserende @bønna og @blindebukk. Koselig og varme Stevia61 og adelige @Baron von Waffel. Tøffe @Mystiqueh. Livsnytende @tresnitt. Smarte @Z. Konstruktive @nenetten, og av og til..... @nenetten, er det nødvendig å sette søkelyset også på det som ikke er så bra:)

Listen er lang. …Det er jo innleggene og kommentarene så gjør forumet leseverdig og engasjerende. For meg er Sukkerforumet det absolutt mest givende med Sukker. Jeg glemmer nesten å flørte jeg, på grunn av dere;). Blir lite svar å få fra meg når jeg er aktiv her :). Så kjære menn, en av grunnene til at en dame ikke svarer, kan være at hun er opptatt…….ja, for være mer presis: Opptatt på Sukkerforumet;)

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 20 sep. 2013 20:45

Og så kom jeg til å ikke nevne søte og selvironiske @powpowgutt. Du må nevnes....vi damer liker deg, selvfølgelig;)

Skjult ID med pseudonym Jada fr. 20 sep. 2013 20:55

Jeg tenker ofte at jeg vil bli venn men jentene her. Spes @Kiara, @Z og SSSssSSS-noe. Men det er @bønna som får meg til å le. @Voksenmann og @Mundilfare gjør meg av og til litt lettet i mylderet av nifse galninger.

(mann 46 år fra Oslo) fr. 20 sep. 2013 21:02 Privat melding

Morsomt å være vitne til slike blaff som enkelte har en helt spesiell evne til å utløse. * * * Det demmes ofte opp store dammer med mudder, men demningen ryker, dritten flommer ut - og under ligger de herlige skatter. Smil.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 fr. 20 sep. 2013 21:07

@tresnitt.. det er kraften av godhet det.. en domino effekt.. i dag var du med på å sette den i bevegelse, sammen med gode ikommode1:) og nå ruller den av kaften og styrken til alle de fantastiske mennesekene her inne som jeg kjenner og ikke kjenner ...MEKTIG !! ))))))))

Skjult ID med pseudonym Aquatint fr. 20 sep. 2013 21:42

HDV bidrar kveldstid med fine oppløftende og oppriktige tanker. Takk.

(kvinne 54 år fra Akershus) fr. 20 sep. 2013 22:14 Privat melding

Gosh, Kiara, den satt som "ei kule", her jeg sitter...takk..
Ellers er de fleste jeg også har hengt meg opp i nevnt; svampen, alltid rett på, litt snerten humor og fin, voksenmannen, litt frekk innimellom men tror han bare er god som gull, stevia, alltid klok omsider de rette tingene, safira og mystiqueh....fine jenter!!
Det jeg tenker innimellom er at selv om det innimellom ofte er litt "håpløse" tråder, negative om kjønn osv, så vil jeg ikke si at kvinnfolka rotter seg sammen eller vice verca...
Jeg har selv brukt forumet til å få gode råd, jeg har fått råd som jeg har hatt nytte av og jeg har blitt heiet på! Jeg har oxo blitt litt tøffere til å bruke navnet mitt og ikke gjemme meg bak et annet navn... Litt befriende i grunn!
Chalaboing...

Skjult ID med pseudonym Mannfolk fr. 20 sep. 2013 23:27

Smylfz var et gjennomgående bra bidrag!

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 20 sep. 2013 23:38 Privat melding

Wow! Takk Juicer, Realista, ThisOne, Kiara, og Tine2222 :D sitter og rødmer her over så fine ord! Er ikke flink til å ta imot komplimenter, men setter veldig pris på de! Og disse går rett i "kompliments/ skrytekrukken" jeg har tenkt å lage meg ;)

Godt å lese at jeg ikke bare blir sett på som en kvass, bøllete, kranglefant ;)

(mann 57 år fra Oslo) fr. 20 sep. 2013 23:53 Privat melding

Etter en hyggelig tur på byen, avsluttet i fornuftig tid, kommer jeg hjem og starter med å lese denne tråden. Her er det så mye gode ord. Tusen takk for de som har vært rettet til meg. Jeg setter umåtelig pris på dem. Og dere. Noen har bilde her, og viser deres gode ytre, andre viser bare sitt gode indre.
Jeg har lest i dagens avis at man ikke skal skryte av enkeltpersoner i plenum, for det gir visst misunnelse. Så da gjentar jeg bare at dere alle fyller meg med kjærlighet. Ønsker dere alt godt.

Skjult ID med pseudonym BvW lø. 21 sep. 2013 00:03

Dette var en virkelig god tråd, takk Gilia73. Det var en tid hvor høvisk oppførsel og dyrking av det motsatte kjønn ble satt høyt. Denne tråden har vist at de gamle dyder fort satt lever.
Takk for gode ord, @Realista. Det er hyggelig at du har merket deg min små kremt. Så vil jeg gjerne fremheve at enhver ridder gjerne skulle kjempet for flotte damer som Tine og Pandora. Og evigunge Lady, selvfølgelig.

Ærbødigst
Baron von Waffel

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 21 sep. 2013 01:05

"Det demmes ofte opp store dammer med mudder, men demningen ryker, dritten flommer ut - og under ligger de herlige skatter. Smil."

Så herlig sagt @tresnitt! Hvor tar du det fra?:) Må være kunstneren i deg som kommer fram i mellom linjene der:)

Skjult ID med pseudonym padde ma. 23 sep. 2013 11:00

Paddine! (Ingen annen)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ti. 24 sep. 2013 18:56

Jeg har lyst å framsnakke mundifare som jeg nå i noen dager har lest flere innlegg til. Det stråler godet og varme ut fra de. Får ihvertfall meg til å smile og bli godt humør!

Skjult ID med pseudonym Tilia ti. 24 sep. 2013 20:09

Ååå - FINEFINE TRÅDEN! :D Nå ble jeg glad! Sånne tråder varmer godt i den kjølige høstkveldinga. <3
Og så alltid like vakre og gode Gilia som trådstarter, da - ingen overraskelse det - synes at du bidrar med en veldig positiv, oppbyggende og oppløftende atmosfære her på forumet, Gilia! Hurra for deg!

Ros & klem til...ALLE andre her også! Alle navnløst nevnt, ingen glemt! ;) Noen bidrar med finerare betraktninger, andre er ordsjonglører som kommer med verbale krumspring og planter språkblomster i tidvis karrig forumjord. Noen vekker alvoret, empatien, og deler av sin tankefullhet og underfundige filosofering, andre igjen kommer med kvalitetsfjas&fjås og trigger lattermusklene hos oss andre, så vi nærmest lol-ler fingrene ut av ledd. ;D
SÅÅ MANGE bra og flotte folk - jeg er sikker på at lykken venter rett rundt hjørnet for dere, jeg heier iallfall på at alle finner (den varige) kjærligheten snart. Kanskje den rette dukker opp nå i høst, og vi alle snart kan vandre "arm-i-bein" med en nyvunnen kjæreste under rødmende trær, with lots&lots of romlemantisk LØØV in the air! ;) <3

*klemmer seg rødmende varm på begge kinna* - ALLE skal få! ;D
Behold klemmen en stund så varmen kan bre seg, og så send den videre til et annet høstkjølig, lengtende kinn.

(kvinne 34 år fra Sogn og Fjordane) on. 25 sep. 2013 17:49 Privat melding

SIREEENE!!! Æ hørte dæ ;) Dog litt for sent :( (Ikke så aktiv på forum lenger)
Men det må bli en kopp med noe godt i snart ja!

Vi sees plutselig Sirene, takk for de fine ordene ;)

Skjult ID med pseudonym Mundilfare on. 25 sep. 2013 18:15

Gilia73 - Takk for hyggelig framsnakking! :)

Skjult ID med pseudonym girlygirl ti. 12 nov. 2013 22:19

Henter frem denne tråden jeg.. vil gjerne rose Kiara! Hun har gjenomtenkte og mye fornuftige svar å komme med! Virker som en reflektert og oppgående dame!

(mann 57 år fra Oslo) on. 13 nov. 2013 16:57 Privat melding

Så deilig å se denne tråden løftet frem igjen. Det er like hyggelig å lese den hver gang jeg gjør det. Den minner meg om alle de flotte menneskene som gjemmer seg bak profilene her. Og Smilet til NVR er jo alltid herlig å se. ;-)

Skjult ID med pseudonym girlygirl on. 13 nov. 2013 17:52

Jeg kjenner at jeg blir glad når jeg leser i den, er jo så mye negativitet på forumet her ellers, så fint med en tråd med litt mer posetivt :)

Skjult ID med pseudonym Barbie sø. 30 mars 2014 09:45

Opp Opp!!

Skjult ID med pseudonym Barbie sø. 30 mars 2014 10:12

Syns det er så mange fine folk på forumet! :) :D

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 30 mars 2014 11:11

Ja, det har du helt rett i, @Barbie :-)
Mange som har vært her noen år og nye som kommer til :-)

Skjult ID med pseudonym Tea sø. 30 mars 2014 22:03

Elsker powpowgutt :-)

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 30 mars 2014 22:29 Privat melding

Nei så hyggelig tråd :) deilig å se så mange smilende positive mennesker som ikke slenger med leppa til hverandre :) jeg har ikke vært her så lenge at jeg kan uttale meg om noen spesielle enda, men det kommer helt sikkert :)