Alle innlegg Sukkerforum

Når man oppdager kjentfolk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym linnea lø. 21 sep. 2013 00:45

Sier dere hei til kjentfolk dere støter på her inn eller holder dere unna? Evt, hva ønsker dere kjentfolk skal gjøre? Synes det er for lite mingling av den sort. Skulle gått ann å lage grupper og spleise hverandre her.

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 21 sep. 2013 00:48

Holder meg unna hvis jeg ser de. Men siden jeg liker å trykke på denne grønne pilen og bare bla videre, så hender det rett som det er at jeg blar forbi profilen til noen kjente.

Skjult ID med pseudonym Dropspose lø. 21 sep. 2013 01:25

Jeg og mine venninner er enig om at vi ikke går inn på profilen til kjentfolk :)

Skjult ID med pseudonym jonna lø. 21 sep. 2013 03:15

Hah! Jeg legger hjerte på alle kjentfolk jeg ser! :D

Skjult ID med pseudonym Håpløs lø. 21 sep. 2013 07:40

Har fått et inntrykk av at de aller fleste inne her er veldig opptatt av å være hyggelige til hverandre, svare på mail om du er interessert osv osv. Er det da ikke bare vanlig høflighet å hilse på, iallefall om du kjenner vedkommende og ønske h*n velkommen hit eller lykke til da ?? jeg gjør det :)

(mann 58 år fra Oslo) lø. 21 sep. 2013 07:52 Privat melding

Jeg fant en god venn av meg. Og enda bedre venn av min søster. Med 97 i match. Det ble en melding eller to. Men jeg kunne ikke date henne. Hun spiser fjelltopper og er påmeldt iron man. Fager som Johaug. Minst.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk lø. 21 sep. 2013 09:55

Sier hei til kjentfolk her inne på samme vis som jeg sier hei til kjentfolk på gaten. Alt fra å gå i en diger bue utenom og late som en ikke har sett vedkommende til lange samtaler.

Skjult ID med pseudonym Hårek lø. 21 sep. 2013 10:03

Jeg har blokkert gamle flørter som jeg har sett her inne, som jeg definitivt ikke ønsker kontakt med. Bortsett fra de, så har jeg både sendt mailer til kollegaer og til bekjente som jeg har sett her inne. Synes det er bedre å legge igjen en liten hilsen enn å overse.

Skjult ID med pseudonym me too lø. 21 sep. 2013 10:34

Jeg går ikke inn på de jeg kjenner litt... av høflighet. Kolleger osv. går jeg ikke inn på. De går ikke inn på meg heller. Sånn bør det være. Å kikke av nysgjerrighet er jo direkte frekt. VI er ikke i målgruppen og vi kan si hei i andre sammenhenger..

Skjult ID med pseudonym Mannfolk lø. 21 sep. 2013 10:43

@me too

Hvordan VET du at du ikke er i målgruppen? Husk, noen av oss jobber i så store firma og avdelinger at du ikke har sjanse til å kjenne alle godt nok til å vite om du er i målgruppen. Da kan en godt sende "Hei! Jøss, er du også her? Godt å vite at jeg ikke er alene! ;) " Fulgt av noe pjatterier.

Skjult ID med pseudonym mann35 lø. 21 sep. 2013 11:19

Jeg pleier som regel å si hei, om ikke alltid. Og noen har tatt kontakt med meg først i blant også. Er helt ok for min del det. Har også blitt spurt om å bli med på sukkerfester av bekjente her inne på den måten, selv om det ikke har passet de gangene de har spurt.

Skjult ID med pseudonym me too lø. 21 sep. 2013 11:24

@mannfolk

Hvis jeg ikke er interessert i min kollega (for ung, for gammel, hva som helst), så er jeg ikke i målgruppen. SÅ enkelt! :-)

(kvinne 29 år fra Akershus) lø. 21 sep. 2013 11:31 Privat melding

Enig med me too

Skjult ID med pseudonym Blup lø. 21 sep. 2013 11:50

Jeg gikk inn på profilen til en bekjent uten å vite at det var ham, siden jeg ikke kjente ham igjen på profilbildet. Jeg ble litt redd for at han skulle tro jeg var interessert, for vi har littegrann fortid. Jeg blokka ham faktisk, men jeg er rimelig sikker på at han har forståelse for dette. Ville bare gi ham et krystallklart svar.

Skjult ID med pseudonym me too lø. 21 sep. 2013 11:57

@Blup - det ville jeg også gjort i den situasjonen.

Å få en pjattemelding med "Jasså, er du også her? Godt jeg ikke er alene!" Hadde gjort at jeg hadde tenkt på personen som mindre soialt intellligent.

Skjult ID med pseudonym Jada lø. 21 sep. 2013 21:02

Jeg hilser på med mindre jeg har noe i mot vedkommende! Så finner man jo kanskje ut nye ting om hverandre gjennom interesser man ikke visste om osv. Hvis en ikke liker det er det jo bare å la være å svare. Men så er ikke sosial intelligens min sterkeste side da.