Alle innlegg Sukkerforum

Blokkere forumdeltakere?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym BvW sø. 22 sep. 2013 17:01

Jeg ser med jevne mellomrom at noen av de anonyme forumskribentene sier de blokkerer alle åpne forumdeltakere. Det er for så vidt en ærlig sak, og blir man blokkert, så betyr det bare at man ikke anses som match.

Det kan være mange grunnet til blokkering. Men akkurat denne grunnen skjønner jeg ikke. Kan noen opplyse meg om logikken her?

Ærbødigst
Baron von Waffel.

Skjult ID sø. 22 sep. 2013 17:05

Forumet er restplassen.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 17:14

De som blokkerer tør/eller vil ikke poste med åpen profil selv selv om de har så lyst å vise seg frem, så tenker de at de som gjør det "er dumme". Blååkkk blokk blokk blokk.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 17:16

btw, det trenger ikke jeg, jeg har sjelden eller aldri match med noen på forum. :-D

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 22 sep. 2013 17:32 Privat melding

akkurat det bryr meg en viss plass om jeg blir blokkert fordi jeg står fram med profil på forumet....

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) sø. 22 sep. 2013 17:42 Privat melding

Som hans80 sier, helt enig med han der. Opplever å bli blokkert nesten hver dag hvor jeg er aktiv her inne. Det bekymrer meg ikke i det hele tatt. Det er jo bare personer som ikke vil ha meg likevel. Jeg har valgt å være åpen på forum og synlig slik at folk kan finne meg. De periodene jeg ikke er aktiv så forsvinner profilen min inn i sukkers ødeland, mens ved å være aktiv håper jeg at mitt sanne jeg skinner igjennom og vises. Slik at dere har sjans til å bli bedre kjent med meg. Forhåpentligvis klarer jeg å fremstå på en positiv måte, så om jeg bruker sukker til det formålet sukker er til for, og det skaper en blokking, så tror jeg det sier mer om vedkommende enn meg. :) Egentlig skjønner jeg ikke fussen angåend blokkering. "Oooh en fremmed person synes ikke jeg er aktuell" - big deal. Det er flere milliarder mennesker på jorden som mener jeg er uaktuell, det er nok med hun ene som synes jeg er råkjekk og uimotståelig - og hun vil ikke blokkere meg. :)

(mann 44 år fra Rogaland) sø. 22 sep. 2013 18:01 Privat melding

Haha nu har jeg hørt det med :)

"Forumet er restplassen."

Så med det menes det, at det er pubben, som man går til kl 03 om natten, hvis ikke man har scoret?:P

Jeg bruger forum, fordi jeg elsker at snakke med andre mennesker og dette er den nemmeste måde at få kontakt med folk på herinde, da der ca er 10-1 ratio på mænd og kvinder herinde, selvom sukker påstår noget andet :)

Det kunne være sjovt at vide, hvor mange seriøse brugere, som faktisk findes herinde? Jeg mener... hvis du nu fjerne alle de mænd, som er i et forhold/gift/bare vil ha sex og de kvinder, som er her for at få bekræftigelse og opmærksomhed? så ender det vel med, at vi kun er dem tilbage, som "tør" stå frem med profil i forumet :P

Desuden står jeg inde for mine meninger og har aldrig postet anonymt her, så er vel mere et spørgsmål om, hvorfor der er så mange, som er anonyme? :)

(kvinne 42 år fra Sør-Trøndelag) sø. 22 sep. 2013 18:02 Privat melding

Jeg skjønner ikke helt at voksne folk ikke kan stå for det de mener/skriver jeg da. Og skjønner ikke helt denne anonymgreia. Men det er nå meg.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 18:04

Og noen roper ut at de har vært på do, laget middag osv. på sosiale medier. Men dem om det :-)

Skjult ID med pseudonym reg sø. 22 sep. 2013 18:05

@BvW
Du har fått det med nå, da?
Selv etter noen få dager her inne, burde det begynne å demre hva slags folk som ender her.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 18:09

Så alle som "ender på forum" er som deg, reg?

Skjult ID med pseudonym dame32 sø. 22 sep. 2013 18:10

@mundifare: Bra tankegang! Det er bare den ene som synes én er fantastisk man leter etter. Jeg tenker også at det er het greit om jeg blir blokkert av folk som ikke tror vi passer sammen. Mest sannsynlig ville jag da tenkt det samme, selv om jeg ikke nødvendigvis ville blokkert. Hadde jeg bodd på en liten plass hadde jeg kanksje blokkert oftere dog. I Oslo slipper jeg å møte alle de andre på sukker på nærbutikken, hehe.
@mundifare og pinnemann. Synes det er fint at dere har bilde og at dere bruker forumet til å vise hvem dere er. Jeg er for feig foreløpig :)

(mann 58 år fra Oslo) sø. 22 sep. 2013 18:12 Privat melding

@(Skjult ID ) - sø. 22 sep. 17:05
«Forumet er restplassen.» Tja, dette er et postulat, men som begrunnelse er det vel noe tynt? Etter å ha vært på sukker i to omganger ser jeg at det har vært stor utskifting i deltakerne her. I hvert fall av de som poster med åpen profil. Derimot er det en del av de anonyme som henger igjen. :-)

(mann 44 år fra Rogaland) sø. 22 sep. 2013 18:13 Privat melding

@reg Der er utrolig mange mennesker, som poster på forumet, men kun et fåtal, som tør at stå frem med profil, så den eneste forskel er bare, at vi som ikke er anonyme er unormale og underlige? det er lidt sjovt, da jeg egentlig har den modsatte opfattelse på en del af dem, som er anonyme:)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 18:15

Med tanke på antall brukere, tilgjengelighet osv. er det å poste på forum med bilder som å skrive noe tilsvarende i en avis, med fullt navn. Da skal en ha noe fornuftig på hjertet, spør du meg :-) Det blir ihvertfall helt feil i forhold til mitt, og de fleste andres, bruk av forum.

Forum er for meg lett tidtrøyte, underholdning og et lite sosialt avbrekk i en enslig hverdag. Ikke et sted der jeg vil reklamere for meg sjøl, det gjør jeg helst på profilen min. De fleste forumskribenter gjør som meg, skyter fra hofta, omtrent som en vil gjøre rundet et bord på kafeen eller puben. :-)

DA blir det ihvertfall en smule DUMT å poste med bilde :-)

Skjult ID med pseudonym dame32 sø. 22 sep. 2013 18:18

@bønna
Sitter du med maske på pubben du da? ;)
Ser ikke noe dumt med å poste med bilde, men derimot er det dumt å kritisere andre for det uten at du selv viser hvem du er. Ellers er det jo helt greit at folk ønsker å bruke forumet på ulike vis. Ser ikke noe problem med det:)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 18:20

@ dame 32

Puben er IKKE lørdagsutgaven av Aftenposten med fullt navn OG bilde :-)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 18:22

@ dame32
Jeg synes også at det er helt greit å bruke forum slik en selv ønsker. Litt lengre opp i denne tråden ser du f.eks Pinnemand som stadig gnager om hvor dumt det er å poste i tråden uten bilde :-)

Skjult ID med pseudonym dame32 sø. 22 sep. 2013 18:23

@bønna
De som legger ut med bilde sier ikke at som faller dem inn. Det synes jeg er fint.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 18:25

Ja, nettopp. Noen, som Mundilfare, kunne godt postet sine innlegg i en middels stor avis. Men, det hadde blitt gørre hakke kjedelig på forum spør du meg :-)

Skjult ID med pseudonym dame32 sø. 22 sep. 2013 18:28

@Bønna.
Synes Mundifare kommer med veldig mye vettugt og interessant. Ugjennomtenkte, generaliserende eller kritiserende innlegg synes jeg derimot er gørr kjedelige. Så der er vi nok bare forskjellige.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 18:28

Hadde f.eks ikke Waffel kunnet være anonym hadde vi ikke fått denne tråden f.eks :-)

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 18:31

@ dame32, hadde vi hatt bilde begge to hadde vi neppe orket denne disputten her heller :-)

Skjult ID med pseudonym dame32 sø. 22 sep. 2013 18:34

@bønna 18:31.
Haha. Akkurat det skal jeg gi deg rett i ;)

Skjult ID med pseudonym Rosa sø. 22 sep. 2013 18:35

Nok en gang så tenker jeg at disse trådene er som sleivspark i alle retninger. Hvis folk hadde vært flinkere til å gi komplimenter til de som legger igjen et gullkorn eller to, så tror jeg fler og fler velger å bruke åpen profil. I stedenfor så er tonen rimelig kritisk her inne. Jeg ønsker å flørte og bli kjent med nye mennesker og forhåpentligvis få meg en kjæreste, når jeg trenger å tømme meg for galle så bruker jeg ikke nettforum.

Skjult ID med pseudonym Mundilfare sø. 22 sep. 2013 18:36

Tja, ved å poste åpent kan man jo bidra til å gjøre forumet til den treffplassen forumet bør være. Det var min tankegang også, jeg ønsker å bidra positivt til et bedre forum. Det er flere som også bidrar, og jo flere som bidrar til en åpen dialog, jo flere vil åpne seg. Jeg har bare positive erfaringer med å være åpen her inne. Kan jo være at den rette faktisk fant meg her inne først.

Spiller ingen rolle om man skyter fra hofta eller ikke, så lenge man treffer blinken til slutt :D - Jeg har selv et sunt forhold til sosiale medier og åpenhet på nett. Har ingen problemer med å forsvare mine synspunkter, verken her inne eller andre steder. Om jeg blir googlet så tror jeg at jeg overrasker positivt. Jeg har ingenting å skjule og ingenting å fosvare overfor folk som mener sukkerforum er en resteplass. I got news for you - hele sukker en en resteplass. De som kjenner meg vet jeg er singel, jeg går ikke rundt i mitt liv og later som jeg er i et forhold. Jeg bor alene med min sønn, er alenepappa og jobber i en vanlig jobb. Mora mi vet jeg er singel, vennene mine vet jeg er singel. Hvorfor i alle dager skal det være noe jeg skjemmes over? Livet mitt er bra det, men kunne vært bedre siden jeg foretrekker å ha ei spesiell ei i livet mitt.

Jeg synes det er mange hyggelige mennesker her som bidrar positivt. Selv ønsker jeg som sagt å være med å bidra til at flere åpner seg, og det gjør jeg ved å være åpen selv.

Tenk om 100-200 ekstra hadde vært åpne her, kanskje kunne nettopp du funnet drømmepartneren her også.

(mann 44 år fra Rogaland) sø. 22 sep. 2013 18:36 Privat melding

@ bønna lad nu være med at slæbe mig ind i en sætning, når du tilsyneladen ikke har læst, hvad det egentlig var jeg skrev:)

"det er lidt sjovt, da jeg egentlig har den modsatte opfattelse på EN DEL AF DEM, som er anonyme:)

Ergo ikke alle, som vælger at være anonyme, men her går tankerne til dem, som kaster omkring sig med negativitet, udfører person angreb på andre forum brugere/profiler ect.

Jeg synes, at det er lidt voldsomt at sammenligne det at poste med billede, som at skrive en artikel i aftenposten, da det efter min opfattelse får os til at fremstå, som mennesker med behov for opmærksomhed koste hvad det koste vil og sådan har jeg det bestemt ikke, men jeg er ikke bange for, at folk ser mig, som jeg er, men er da klar over, at der findes utrolig mange mennesker, som går utrolig meget op i, at alt skal være mere end perfekt ud af til(selvom virkeligheden er en helt anden) så tanken om at skrive med profilbillede på forum, for dem, må jo være meget skræmmende, da man jo kan lave en stavefejl eller ikke altid er enige med de andre som poster.

Der findes så klart også andre mennesker, som bare ikke synes, at de vil gøre det af helt andre grunde, men det er i langt de fleste tilfælde ikke de mennesker, som opfører sig, som små ulidelige unger på stoffer :)

Skjult ID med pseudonym BvW sø. 22 sep. 2013 18:39

@(Skjult ID med pseudonym bønna) - sø. 22 sep. 18:28
Ja, min anonymitet er godt beskyttet. Heldigvis er det ingen som har skjønt hvem jeg er med åpen profil.

Ærbødigst
Baron von Waffel

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 18:42

@Rosa 18:35

Folk er ikke flinke til å anerkjenne hverandre, men det er et generelt problem.
Det er da flust opp med flirtetråder etc. på forum som er søtere enn marengs...da kan en styre unna de trådene hvor det debatteres. Det er ikke mange som tømmer seg for galle? Ikke i denne tråden ihvertfall. Men det finnes mange sytetråder om hvor ille det er på forum.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 18:44

@pinnemand

Du er vel den med bilde som oftest har kritisert at folk poster uten bilde.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 18:55

@pinnemand:

Til å poste med bilde er du imponerende usaklig, (hva med en PR-rådgiver) :-D

"så den eneste forskel er bare, at vi som ikke er anonyme er unormale og underlige? det er lidt sjovt, da jeg egentlig har den modsatte opfattelse på en del af dem, som er anonyme:)"

"hvis du nu fjerne alle de mænd, som er i et forhold/gift/bare vil ha sex og de kvinder, som er her for at få bekræftigelse og opmærksomhed? så ender det vel med, at vi kun er dem tilbage, som "tør" stå frem med profil i forumet :P"

"Der findes så klart også andre mennesker, som bare ikke synes, at de vil gøre det af helt andre grunde, men det er i langt de fleste tilfælde ikke de mennesker, som opfører sig, som små ulidelige unger på stoffer :)"

Skjult ID sø. 22 sep. 2013 19:03

Baron, jeg tror jeg vet hvem du er.

(mann 44 år fra Rogaland) sø. 22 sep. 2013 19:11 Privat melding

@bønna kan da godt være, at jeg skal udføre et karriere skifte :)

Hmm jeg skal ikke påstå, at jeg altid får kommenteret på et accepteret intelligensmæssigt niveau, men hvis folk føler sig stødt af noget jeg har skrevet mht. at poste uden billede/anonymt, så vil jeg gerne pointere, at jeg personligt intet har imod det, så længe folk kan give udtryk for sine meninger, uden at tilsvine andre mennesker, men jeg ville da klart foretrække, at folk postede med billede, selvom en rigtigt skriver længere oppe, at en del sjove/vigtige temaer måske ikke ville blive postet/skrevet om :)

Jeg bliver sinsyg nysgerrig på bestemt personer, som poster herinde og det er ment på en positiv måde!

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 22 sep. 2013 19:29

Poeng til deg pinnemand.

(mann 47 år fra Rogaland) sø. 22 sep. 2013 22:06 Privat melding

Om noen føler for å blokkere meg fordi jeg skriver her med åpen profil så håper jeg jo inderlig at de holder det de lover! Hvem orker å bruke tid på folk en vet er vrange og urimelige?

(mann 37 år fra Oslo) ma. 23 sep. 2013 10:42 Privat melding

Enkelte har blokkeringsfetish, der de sitter hjemme en sen kveld med spenolen og tørkerullen og blokkerer så mange de klarer før de komme... :D

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 23 sep. 2013 12:40

Jeg var på date med en jente fra forumet i helgen, og det var veldig koselig det. Jeg tok kontakt med henne fordi jeg så henne her, da hun postet med bilde, og synes hun var søt. Så det behøver absolutt ikke være negativt å skrive her. Men jeg har også blokkert enkelte da, fordi jeg har gått inn på profilene dems og sett at de ikke har vært noe for meg. Det kan gå begge veier selvsagt. Men i mine øyne er det i alle fall ikke noe negativt i seg selv å skrive her. Jeg gjør det jo selv i blant.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 23 sep. 2013 13:39 Privat melding

@Kan

Er alt annet enn seksuelt frustrert :D

Vi var forresten på Cat People i helgen, fantastisk kveld som alltid! Anbefales istedenfor å sitte her inne å sture for mye.