Alle innlegg Sukkerforum

Dritfet bytur; IRL vs sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pondus ma. 23 sep. 2013 01:07

Sukker:
Resultatet er mildt sagt nedslående. Mesteparten av damene leser ikke meldingene, mesteparten av de som leser svarer ikke. Mesteparten av de som svarer-svarer helt i blinde og helt tomt. Datene dette året har dessverre vært få, men flere fine enn dårlige...

IRL (in real life):
Damer kan jo være så jævlig digge og koselige! Var ute for første gang på ca et år (i Norge) og hadde det dritfett. Hadde flere kule og morsomme samtaler med damer som virket som de koste seg i mitt selskap, ble selv chattet opp av tre forskjellige damer i løpet av kvelden - og i tillegg dro jeg fra byen tidlig - helt etter eget ønske med et smil om munnen !!!

Tror nok det beste er en kombo sukker/IRL, men foreløpig vinner IRL BIG TIME over sukker!

På byen gjør damene en innsats som gutta - begge kjønnene investerer tid, energi og penger for å treffe andre mennesker. Her på sukker er det vel mest gutta som investerer disse tingene massivt og overøser majoriteten av "gratispassasjerene" med oppmerksomhet, mens damene investerer minimalt.

Kanskje majoriteten av gutta må på byen for å få oppmerksomheten de ikke får på sukker og majoriteten av damene som ikke får oppmerksomheten på byen må på sukker :-D

Skjult ID med pseudonym Vandrer ma. 23 sep. 2013 01:22

Du kan lure ja. Det virker som om kvinner er blitt veldig skeptiske til en date og heller soler seg i glansen av oppmerksomheten de får her inne. Har vært av og på i noen år her og før var det lett å få både kontakt, en hyggelig prat og noen ganger en hyggelig kopp kaffe. I dag så virker dette nesten umulig.

Mann 47.

Skjult ID med pseudonym mann77 ma. 23 sep. 2013 07:56

Jeg har datet fire jenter fra Sukker på to uker jeg, og tre av dem var veldig søte (hun ene til og med mye penere IRL enn på bildene), mens hun fjerde også var ok. Har avtaler om å møte to til i løpet av den neste uka eller to. Tror begge er søte og pene, og hun ene har jeg faktisk funnet noen bilder av på nettet (pga jobben hennes) og hun er virkelig flott. Både jeg og de fleste av jentene er mye opptatte, reiser osv så har ikke fått møtt noen igjen, men bortsett fra hun første jeg møtte som nok var altfor ung for meg og på et helt annet sted i livet (21 år, jeg er 36), så har jeg lyst til å møte minst to og kanskje alle de tre siste igjen. Så får vi se. Har ikke vært her mer enn ca 1 mnd.

Men for all del, jeg sjekker jenter på byen også jeg, og har nok selvtillit og glimt i øyet til at jentene liker meg det også. Forsåvidt også på Sukkerfesten sist. Så en kombinasjon Real Life/Sukker er nok bra ja, inntil jeg har møtt en jeg vil satse på.

(kvinne 55 år fra Akershus) ma. 23 sep. 2013 08:09 Privat melding

@vandrer
Det har nok mye med alder å gjøre, tenker nå jeg. Kanskje vi skulle satse på senior.no... Hehe

Skjult ID med pseudonym fjortis ma. 23 sep. 2013 09:30

Assa, det går bare på tilfeldigheter ass! Jeg ikke et eneste svar på to hele uker da jei var ny her jeg, var helt krise og jeg fikk kjempedårlig selvtillitt nesten. Oxo fikk jeg plutseli mange svar oxo har jeg vært ute å møtt flere kjempesøte, hotte jenter herfra siste tre ukene. Så det er bare tilfeldig ass! Jeg veit. Har vært her i flere uker jeg. Minst fem. Så kan fortelle hvordan dette funker ass.

(kvinne 41 år fra Sør-Trøndelag) ma. 23 sep. 2013 10:22 Privat melding

Enn så lenge så tar jeg like mye kontakt her inne på Sukker, ovenfor profiler jeg finner interessante, som omvendt iallefall. Ikke alle svarer meg, ikke alle responderer - og det er helt ok.
Om bytur eller Sukker er best, ja, det avhenger vel av utrolig mye. Fordelen med Sukker er at folk kanskje er litt mer edruelig, iallefall innimellom ;) Mens på byen er det mange som blir litt mindre ok og elegante av alkohol, og da tenker jeg begge kjønn.

(mann 58 år fra Oslo) ma. 23 sep. 2013 10:50 Privat melding

Jeg opplever at de aller fleste jeg skriver til, svarer. Men det betyr også at jeg ikke skriver til så mange. For hver melding kan jo føre til at jeg treffer kvinnen i mitt liv. Og den prosessen er ikke noe jeg kan kjøre parallelt med mange.

Skjult ID med pseudonym Vandrer ma. 23 sep. 2013 16:24

@tine2222.
Det er aldri lov å gi opp drømmene og vi får satse på å lage oss en geriatdate.no i fremtiden. Ingenting er så vakkert som mennesker med erfaringer.

-----@

:)

Skjult ID med pseudonym dame32 ma. 23 sep. 2013 16:33

Jeg er på sukker fordi jeg har lyst til å treffe folk i edru tilstand og for at jeg kan konsenterere meg om å kose meg med venner når jeg er ute. På de stedene jeg liker å gå ut er også mennene ganske så innadvente til tider ettersom det er en del kulhetsfaktor ute å går. Synd. Kanskje bør jeg finne nye steder å gå ut... Noen gode forslag på steder der folk er åpne for å prate og bli kjent med nye mennesker uten å måle dem opp og ned først? Jeg synes generelt det er hyggelig å prate med folk på byen og er folk høflige kan jeg prate med alle uavhengig av om jeg anser dem som potensielle....

(mann 58 år fra Oslo) ma. 23 sep. 2013 16:58 Privat melding

Vorspielet før sukkerfesten var jo kjempehyggelig. Så kanskje vi burde ha flere vorspiel? Så kan jo folk spre seg ut på byen etterpå?

Skjult ID ma. 23 sep. 2013 18:18

@TS
Hvordan vet du at damene du møtte på byen ikke er på sukker ? ;) Jeg møter trivelige menn både på sukker og på byen.

Skjult ID ma. 23 sep. 2013 18:44

@skjult id 18:27
Prøv å oppsøke steder der folk er mer åpne så får du flere bekjente. Jeg anbefaler internasjonale steder. Steder der folk fra hele verden møtes pleier å være preget av åpenhet og vennlighet. Kanskje finnes drømmejenta der også :)

Skjult ID med pseudonym Draumar ma. 23 sep. 2013 19:44

Nå har jeg en laidback profil her, og sender heller ikke førstemeldinger enda, så jeg har ikke noe særlig erfaring med å bli avist her. Men svare kun de som sender meg ei melding inntil videre.

Det er sikkert mange supre mennesker her, men hvis man ikke møtes ute, så får man ikke noe godt inntrykk av meg, deg eller oss. Å bryte isen, få tillit til hverandre og møtes for å si hei er jeg sikker på at er et lengre steg her enn å bare snuble borti noen ute.

Bare på Fredag skjedde det meg noe,
Jeg handlet på en relativt ny stor matbutikk, men jeg har vært der å handlet noen ganger før.

Da jeg var nesten ferdig, og nærmet meg kassene, der det var to åpne kasser og hun ene som satt der merket jeg plutselig holdt øye med meg.

Da jeg kom enda nærmere, så ringte hun som holdt meg litt under oppsikt på ei ringelokke og man hørte ring-ringe lyd i lokalet. Så ganske fort kommer ei tredje jente løpende forbi meg og sier høyt "ledig kasse!"

Hun åpner altså ei tredje kasse, selv om den ene kassa er det bare en kunde som er ferdig, og i den andre kassen er det kanskje to kunder.

Jeg fikk en følelse at hun gjorde det for meg... for hun hadde egentlig jobb med å sette varer i hyllene!

Bare smil og øyekontakt hele tiden, og når jeg hadde betalt, så bykset hun rundt til meg og hang litt på kanten på handlekurva mi og smilte veldig og spurte om hun kunne sette den på plass for meg?..

Jeg var bare vennlig og svarte bare med ja, og takk for det og sånt kjedelig før jeg bare gikk, men i etterkant så har jeg kommet på at hun har sirklet litt rundt meg ved flere anledninger, så jeg tror hun liker meg.

Er også av typen, jenter nesten må holde fast, for at jeg skal skjønne at de liker meg eller er glad i meg.

Jentene som sjekker meg er ofte en god del yngre, hun på butikken er bare så vidt 20 år, og hun er minst like pen som de peneste jentene, men eldre jentene her, på sukker som jeg har satt hjerte på uten å ha fått noe tegn tilbake. Jenter på hennes alder, blokkerer meg her pga aldersforskjell, men ikke i virkeligheten!

Det lyser singel av meg : ingen ringer, klipper meg selv, går mye alene, enkelt kledd, så det er vel derfor slikt skjer meg når jeg er ute. Jeg er også svært passiv, og det trigger jentene til å virkelig vise at de liker meg. Men jeg må huske at tiden går, og man kan ikke holde på slik for alltid...

Jeg vil finne meg ei jeg vil beholde for lang tid, og er det nesten det samme om hun kommer fra Sukker eller ute :)

Skjult ID med pseudonym dame32 ma. 23 sep. 2013 19:51

@Draumar
Så koselig :)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 23 sep. 2013 20:06

@ Draumar

Akkurat det med alder her inne og ute i det virkelige liv tror jeg det er mange som kjenner seg igjen i. Jeg får også ofte oppmerksomhet fra jenter på 22-23 eller litt eldre, og kan fint sjekke opp noen av dem på en bar, et seminar eller lignende hvis jeg vil, samtidig som stort sett alle i den aldersgruppen synes jeg er for gammel her på Sukker. Greit nok egentlig siden de også begynner å bli for unge for meg nå, i det minste for noe langvarig, men det viser jo bare forskjellen på "her inne" og "der ute".

Skjult ID med pseudonym Jada ma. 23 sep. 2013 20:13

Jeg synes ikke det er noe nevneverdig problem å møte menn på byen, men det impliserer ofte at man må henge med folk en ikke vet så mye om og som liker deg på grunn av andre ting enn du vil bli likt for. Fett om noen synes jeg er pen, men jeg vil ikke bruke tiden min på folk som synes at det er det viktigste. Jeg må være med noen jeg kan snakke med, og høy musikk og/eller vill dansing kommer ofte litt i veien for den faktiske prosessen med å bli kjent med noen. Når det er sagt har jeg ikke så imponerende erfaringer her inne heller.

Skjult ID med pseudonym Vandrer ma. 23 sep. 2013 20:26

@Draumar.
Jeg kjenner meg igjen i din handletur. Når jeg først får direkte oppmerksomhet fra en kvinne så har jeg det med å miste fullstendig kart og kompass selv om jeg ikke har vært noen forsiktig kar på sjekkefronten i ungdommen. Det er bare blitt sånn med tiden.
Jeg tror mange jenter og kvinner ville si at du er en ekte kar, og beskjedenhet, en litt sky og forsiktig mann er noe alle jenter liker. Det er bare å ta mot til seg og spørre henne om hvor stearinlys hylla er neste gang du er i butikken :)

Skjult ID med pseudonym evy ma. 23 sep. 2013 20:28

Ja ja!Enda en av disse trådene hvor menn skriver så varmt om hvor mye enklere dating er IRL!

Hvis det hadde vært så enkelt -hvorfor er dere her da? ;-)

Selv valgte jeg å opprette en profil her inne fordi jeg var lei av å møte menn i den settingen.
Alkoholen flyter og med ølbriller.. ..så blir jo alle både kjekkere,smartere osv.. langt mer attraktive..
Så jeg var ei av å bomme og ende opp med å date menn jeg i utgangspunktet ikke hadde flørtet med og begynt å date hvis jeg hadde vært klinkende edru..
( Det forklarer vel også den populariteten dere menn har ute;-)

Jeg synes Sukker er veldig bra:-)
Her kan jeg i ro og mak,klinkende edru kommunisere med menn i en setting jeg synes er avslappende:-)

Skjult ID med pseudonym lotte ma. 23 sep. 2013 20:37

Herlig! Ja det fort gjordt @evy

..å flørte med feil menn..når ølbrillene kommer på:-)

Enig at det er faktisk greit å være edru og vurdere menn med freshe øyne her inne ;-)

Skjult ID med pseudonym Draumar ma. 23 sep. 2013 21:46

@dame32

Ja takk.. jeg syns også det... :)

@oslomann

Ja.. ute vet de ikke alderen din, og det bryr de seg heller ikke om hvis de liker deg. Selv om de er en del år yngre, kan de være klar for å etablere seg. Alle er så forskjellige mentalt og ei på 20 kan være mer være mer voksen enn ei på 30... Har de lyst, så er det vanskelig å si nei...

@Vandrer

Vi får manne oss opp... leve opp til at vi er ekte karer... :) er man vant til å bli sjekket opp, kan man ikke sjekke tror jeg... Tidligere forhold er det jeg som har blitt sjekket opp.. pene, men ikke alltid så lett å leve sammen med, men jeg er blitt roligere, og mindre sta, med tiden, så jeg regner med å være i stand til å samarbeide bedre med det motsatte kjønn..
Er ikke sikkert nødvendig å gjøre noe annet enn som du sier å spørre om stearinlys hylla..hehe.. så er vi igang..
Jeg hadde tenkt selv neste gang når hun spør meg om jeg vil ha kvittering, så sier jeg "Ja, hvis telefonnummeret ditt står på den så.... :)

Skjult ID med pseudonym Vandrer ma. 23 sep. 2013 23:54

@Draumar.

Du har allerede en god plan ser jeg. Lykke til :)

Skjult ID ti. 24 sep. 2013 08:58

Steavie61. Trodde du hadde funnet deg en mørk skjønnhet jeg???

Selv har jeg betalt for en mnd. 1 år siden sist. I mellomtiden har jeg fått noen forespørsler... og jeg skjønner at de ikke leser min profil. Det er som regel. Du er deilig osv. en som har sendt 2 forespørsler om kaffe med lang tids mellormor. Enda jeg faktisk har skrevet det i min profil at jeg ikke drikker kaffe.
Jeg er dritt lei 20 åringer ( snart 40 selv) som trenger en mamma og førsørger...

Skjult ID med pseudonym watchersky ti. 24 sep. 2013 09:26

@Du skjulte:
Kaffe trenger ikke å bety kaffe konkret, det kan også være brus, te, kakao...

Skjult ID ti. 24 sep. 2013 09:28

20 år gamle gutter som prøver seg på damer på 40, gjør det selvsagt kun for sex, og fordi de ikke klarer å sjekke opp jentene på sin egen alder. Er ikke mer komplisert enn det.

Skjult ID med pseudonym Stevia61 ti. 24 sep. 2013 09:44

@(Skjult ID ) - ti. 24 sep. 08:58
Jeg var ikke her i vinter. Men det var ikke en kvinne jeg skulle gå inn i livets solnedgang med, viste det seg. Så nå er jeg her. Og da kan jeg ikke la forumet være i fred.
Og kvinnelig skjønnhet kommer i mange innpakninger, noen er mørke, andre lyse, noen høye, andre lavere. Men alle er det hyggelig å møte.
Tror forresten jeg skal ta meg en tur på folkemuseets julemarked om jeg fortsatt er her når det åpner. Der pleier det å stå en kar som selger fyrsteiner. for da trenger jeg kanskje hjelp for å tenne disse h..... gnistene.

Skjult ID med pseudonym Oddball on. 25 sep. 2013 20:55

Byen synes jeg fort kan bli masete, og alkoholen folk flest tyller i seg gjør at det blir ganske vanskelig å få et inntrykk av hvem noen egentlig er.

Sukker funker bra for meg (mann i slutten av tjueåra). Jeg mottar vel en sju-åtte førstemeldinger i uka, og sender ut et par til nøye utvalgte profiler selv - som (så langt) så godt som alltid besvares. Jeg forstår at vi gutta har ganske vidt forskjellige opplevelser i denne forstand; hva kan årsaken til det være?