Alle innlegg Sukkerforum

Gjort noe uten om det vanlige i dag?

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Buskerud) ma. 23 sep. 2013 22:56 Privat melding

Litt inspirert av tørrfisk tråde, så lurer jeg på hva annet folk har holdt på med i dag?
Kan jo starte med og fortelle om dagens trim....
Har en superfeit katte, som ble påkjørt og fikk slitt av korsbåndet i kneet. Hun er operert, og går på super slankefor ... men trenger å trene. Derfor har undetegnede matmor skaffet kattebånd til store ( les fete) katter.

Så i dag har jeg gått to runder..... til to forskjellige tidspunkter..... rundt i nabolaget, med svær sort katt, med barbert bakben og rumpe, rødt bånd .... ja og bør vel og nevne at til tider dro hun meg så jeg måtte løpe etter henne, inni mellom busker og kvast... Så trim for katt og trim for mor :))

Ungene er drit flau og håper ingen de kjenner har sett oss, noe jeg tror er helt umulig da alle naboene fikk med seg skuet
( flereknakk sammen i latter) og det sikkert har blitt samtale emne rundt middagsbordene i dag :))

Okey det var meg ... hvem vil følge opp ?

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 23 sep. 2013 23:01

med tanke på den tørrfisen i andre tråden,så ja..har presset frem fleire av dei idag..:p

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ma. 23 sep. 2013 23:01

Hehe :)))

Skjult ID ma. 23 sep. 2013 23:22

Har vært på tur med katta mi, jeg også. Ut med katta og lufte musa, altså :-)))

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 23 sep. 2013 23:30

kiara..av og til ja...av og til;)

(kvinne 30 år fra Vestfold) ma. 23 sep. 2013 23:32 Privat melding

Startet på krav maga! :O

Skjult ID med pseudonym ThisOne ma. 23 sep. 2013 23:38

vært på date :) og skal på en i morgen også. Travel uke for Thisone altså ;)

(kvinne 46 år fra Buskerud) ti. 24 sep. 2013 00:01 Privat melding

Hørte jo riktig idyllsk ut Kiara.... Med det lyset som var i dag må det ha blitt fine bilder... nei .. Missy ELSKER tørrfis(k) så det er ikke slanke mat for henne....

Krav maga... Oj er ikke det sånn full kontakt sport??

Samme date ThisOne? Kanskje du forsvinner herfra snart?

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 24 sep. 2013 00:08 Privat melding

Har ikke gjort noe utenom det vanlige egentlig, men har gjort noe veldig kjekt - vært på West Coast Swing kurs :)
Og nå som smerter i rygg hofte og sete omsider har bestemt seg for å slippe taket som jeg har gått med i over et år nå og som har vært til stor hinder for dansingen min, kan jeg danse alt jeg bare lyster uten at smertene hindrer meg :D Happy happy happy... Ja, også fikk jeg endelig huket meg tak i en "partner" jeg kunne melde meg på på weekendkurs i WCS med :) (de hadde stoppet påmelding for single damer nemlig :() Så da blir det weekendkurs i WCS på denne frøkna i november :) wiii

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ti. 24 sep. 2013 00:11

Å savner like funksjon her .....:))

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 24 sep. 2013 00:18 Privat melding

God bedring til katten din forresten, Gilla73 :D

Har også en katt - ligner litt på pusur i grunnen, som burde slankes....han har gått ned 400 gram siden mars / april, men fremdeles vil dyrlegen ha han ned 1,1 kg iaf :/ lurer på hvordan det skal gå til ettersom han er innekatt nå :( Har prøvd å gå med ham i bånd, men han blir livredd når utgangsdøren nede åpner seg og spretter alltid veggimellom når jeg omsider kommer ut med ham og han klarer å komme seg ut av båndet også :( Og så lettskremt som han er er jeg livredd for at han skal bli skremt, få panikk og løpe rett ut i bilveien og bli påkjørt :(

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 24 sep. 2013 00:25 Privat melding

@ Ikommode: Har egentlig bare gått på et halvt weekendkurs i forrige semester og begynte å danse nå når kursene startet opp dette semesteret. Syns ikke det har vært så vanskelig å lære hittil, men nå har jeg danset mye annet fra før - danser også salsa og rueda, og har danset boogie woogie og S&L før, så det hjelper jo kanskje litt på. Går ikke på kurs i boogie nå, men er gjerne med på litt egentreninger på den fronten også. Grunnen til det, er at det er lett at ting går i surr når man danser både boogie og WCS samtidig.... blir litt som å lære spansk og italiensk på samme tid :)

Så om det er vanskelig å lære - vanskelig å si - kommer jo helt an på personen egentlig. Men mye å huske på og man må holde tungen beint i munnen. God teknikk er vel også det største grunnlaget for at det skal se stilig ut :)
Men man trenger ikke kunne så forferdelig mange turer egentlig før det kan se bra ut :)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ti. 24 sep. 2013 00:33

Har fått et nytt slankefor fra dyrlegen som er første tørrforet Missy elsker.... Egentlig utrolig kresen i matveien primadonnaen:)) Men dette går ned. Og det flotte er at hun selv kan velge hvor mye hun spiser..Altså ingen sultekur. Heter Metabolic.. Og så vet jeg ikke om din kar liker å leke, men det gjør Missy, og glemmer at hun egentlig er fornemm gammel dame:))

Når det gjelder turene ut i dag fikk jeg litt sjokk. Sist gang vi prøvde bånd var hun kattunge og la seg rett ned og HYLTE... Helt hysterisk... Men i dag var det akkurat som hun skjønte greia, og gikk i bånd ( og løp) som om hun aldri hadde gjort annet .... Rar katt ...

Og nå har jeg gjort en ting til .. HAKKET av neglene.... om det hjelper på skriveleifene gjenstår å se men mer behaglig er det ihvertfall:)))

Skjult ID ti. 24 sep. 2013 00:35

Fikk drømmejobben i dag! Så har vært mer happy enn noengang.

(kvinne 46 år fra Buskerud) ti. 24 sep. 2013 00:41 Privat melding

Grattis (Skjult ID ) - ti. 24 sep. 00:35... Er noe av det beste som finnes det ...

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 24 sep. 2013 00:41 Privat melding

@ Gilla73: Han får allerrede slankefor, men det hjelper jo ikke så mye når han sniker til seg den andre katten sitt for, men dyrlegen mente det var en grei fart han hadde gått ned de 400 grammene på... han er veldig bedagelig anlagt dessverre, men blitt litt mer aktiv etter at den andre katten kom i hus.

@ IKommode1: Ja, mye som er likt, men det er der det å holde tungen beint i munnen kommer inn - merker f.eks. at jeg innimellom tar chacha steg istenden for trippelsteg og ankerstep i wcs, også er det f.eks. ikke lov med backstep i wcs som man har både i jive, boogie og salsa ;) men ja, jeg kommer nok til å lære masse kjekt fremover.

Åååå skulle gjerne hatt tid til å fortsett med bachataen også dette semesteret OG begynt på argentinsk tango...men får spare litt kjekke ting til en annen gang også :)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 24 sep. 2013 00:42 Privat melding

@ Skjult ID - gratulerer !

Skjult ID med pseudonym Lykkeliten ti. 24 sep. 2013 00:46

Tusen takk for det :-)

(kvinne 30 år fra Vestfold) ti. 24 sep. 2013 07:06 Privat melding

@gilla73: Ja det er en del kontakt, hehe.. men det er en type kampsport som blir sett på som selvforsvar, stammer oprinnelig fra israel og brukt av millitær styrkene der nede. Så det er ganske mye over min komfort level siden det er så brutalt, men har satt meg som mål å bli god :) hehe..

Skjult ID med pseudonym ThisOne ti. 24 sep. 2013 08:05

@Gilia73 ikke samme date - to forskjellige ;) I går var det hyggelig - men usikker på om det er noe mer. Den i dag - litt mer forhåpninger... Vi får se :)