Alle innlegg Sukkerforum

Redd for nettdating, er dette noe for meg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym G27 ti. 24 sep. 2013 21:02

Har de siste dagene tenkt litt og reflektert litt over dette med nettdating, eller deg vi kaller for nettdating. Jeg har selv møtt mange jenter i løpet av min tid her på sukker og har møtt mange fantastiske mennesker av begge kjønn gjennom diverse fester og andre sammenkomster.

Noe som har slått meg er at jeg veldig ofte leser hva folk skriver i sin profil, dette er alt fra:

- Usikker på om nettdating er noe for meg
- Ny på dette med nettdating
- Kommer til å melde meg ut fordi nettdating ikke er noe for meg
- osv

Dette var bare noen få utkast, og det har fått meg til å tenke, hva er egentlig nettdating og er det noe man skal være redd for, er vi en egen rase som driver med nettdating? Mange jenter man skriver med skriver ofte at de har kommet frem til at dette ikke er noe for dem og de melder seg ut, mange er sikkert ikke tøffe nok til å si at de ikke ønsker å bli kjent, men mange melder seg også ut.

Når jeg sitter her på sukker så tenker jeg at de jeg snakker med er ordentlige mennesker, ekte mennesker, virkelige mennesker og ærlige mennesker. En person jeg snakker med her inne er ikke noe andeledes enn en jeg ville snakket med der ute hvis dere skjønner, så hva er man redd for? Hva er det som gjør at folk mener nettdating ikke er noe for dem? Er det slik at man har en drømme person, man ser for seg akkurat den man ønsker og siden man ikke finner deg så er nettdating bare tull? Vel folkens, de menneskene dere søker i drømmene finnes ikke, jeg tror det finnes enda bedre personer der ute bare man gir seg selv en sjanse. Jeg tror det handler mer om å gi seg selv en sjanse enn å gi de man snakker med en sjanse.

Hvis man har en drøm, et mål, et ønske osv, så syns jeg virkelig folk skal gi livet en sjanse for å se om det går ann å oppnå de. Jeg har gjennom min tid her lest mange profiler, både gutter og jenter, jeg tror det finnes så utrolig mange gode mennesker her inne som ville passet sammen, men ikke ser det.

Dette innlegget handler ikke om at folk ikke svarer eller skriver, men mer om å gi seg selv en sjanse til å skjønne at folk som sitter på sukker er vanlige folk, er vanlige folk du mest sannsynelig kan møte på byen i helgene og møte på butikken.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 24 sep. 2013 21:15

åfaen du....

(kvinne 26 år fra Vestfold) ti. 24 sep. 2013 22:03 Privat melding

Det er nok noen som ikke helt skjønner greia med nettdating. Jeg har hvertfall fått inntrykk av at flere sliter med å kommunisere, at de "cyber-sosiale antennene" er vendt litt innover. Det er sikkert vanskelig for noen å håndtere hvordan andre er på nett også. Kanskje noen rett og slett blir litt skremt av hva folk sender til dem. Er helt enig at man bør gi det en sjanse. Jeg har i allefall møtt mange herlige mennesker via nettdating/sosialemedier. :)

Skjult ID med pseudonym ThisOne ti. 24 sep. 2013 22:51

jeg er helt enig med ts - og tenker at folk bør gi folk en sjanse :) Som nevnt i en tidligere tråd har jeg truffet folk herfra på fest og via felles bekjente som nesten "angret" på at de ikke hadde tatt kontakt når de skjønte at jeg var ganske så ok.

Jeg tror mange stiller med store forventninger, og som ts sier : leter kun etter en drømmeperson. Men det er ikke alltid drøm og virkelighet passer sammen, og man kan ikke få absolutt alt. Men man kan få noe - og om man prøver å gå litt utenfor boksen sin så kan det hende man treffer på noen riktig hyggelige, sjarmerende, flotte mennesker. Som også kan vise seg å være noe mer etterhver. Men man må prøve. Jeg er for - men det er ikke så mange andre som er det tror jeg ?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 sep. 2013 23:03

Et aldri så lite catch 22 for min del når nettdating egentlig ikke er noe for meg, samtidig som det er den eneste arenaen som vil gi meg en sjanse for å lykkes. :S

(mann 57 år fra Oslo) ti. 24 sep. 2013 23:28 Privat melding

Jeg er her, altså tror jeg på nettdating. Jeg hadde pause fra sukker i vinter, og det var på grunn av suksess med sukker.
Samtidig så er ikke nettdating det eneste saliggjørende.
Verden er et spennende sted. Lykke til uansett strategi, folkens.