Alle innlegg Sukkerforum

CV dating

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Akershus) to. 26 sep. 2013 10:49 Privat melding

Er det bare meg, eller er det litt formelt her inne.

Man skal liksom ha den rette jobben, den rette mengden trening og klatrert opp et gitt antall topper. Det kan virke som man skal være like og trives med det samme, og innfri en hel masse med ønsker fra den andre parten. Og ikke minst ha en hel rekke med "krav" om personene man ønsker å treffe.

Hvor er kjemien og latteren og det avslappende i alt dette "riktige". Hvor snakker man om to mennesker som trives sammen og som kan gjøre ting sammen og hver for seg. Hvor snakker man om glimtet i øyet og den spenningen som oppstår mellom to personer som liker hverandre? Kommer det etter at CV er akseptert og man har fått "jobben"?

Dette er skrevet med et glimt i øye.....:-)

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 26 sep. 2013 10:53 Privat melding

Så klart det er sånn!!

Fram med CV, siste lønnings slipp og skilsmisseattesten... SÅ kan vi evt vurdere å skrive noen ord og sjekke om match lista stemmer forøvrig.
Dersom noen kan sies å oppfylle minst 8 av 10 krav, så kan man også vurdere et kaffe-intervju!

Juhuuu!!

(kvinne 52 år fra Akershus) to. 26 sep. 2013 10:54 Privat melding

Ikke sant.....:-) Og husk det kommer mange søkere....:-)

(mann 58 år fra Oslo) to. 26 sep. 2013 11:23 Privat melding

Tja, hva er alternativet? Burde man heller se hvem man har 90-91 i match med, og som man ser gode foruminnlegg fra?

I mitt enkle hode tror jeg at det er mange jeg kan finne tonen med. Så da kan både matchtall og felles fritidsinteresser sjekkes av og innfris før man møtes. For jeg tror absolutt det er en fordel at man har en god del felles i tillegg til å tenne på hverandre.

Hvis ikke kan det kanskje på sikt bli gale gnister.

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 26 sep. 2013 11:39 Privat melding

@ ts - nei, det er ikke bare deg ....

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 26 sep. 2013 11:48

@She46

Jeg skjønner veldig godt hva du mener, tror jeg. :)

Men er det ikke slik at "kjemien og latteren og det avslappende" ikke må forveksles med overfladiske ting; at de, når de er ekte, faktisk er manifestasjoner av noe ganske dyptgående og sentralt ved det å trives sammen? Ved samvære? Ved samliv? Men at de også kun er en liten flik av et mye mer fasettert og komplisert bilde? For viss det KUN er kjemi, latter og avslapning så... ja du er sikkert enig i at det ikke er noe å trakte etter. Eller at det ikke er NOK? Det er nødvendig, men ikke tilstrekkelig.

Du minner oss om den nødvendigheten, hvis jeg forstår deg rett. Og du har selvfølgelig rett. Men min umiddelbare knee-jerk reaksjon, er at de tingene henger tett sammen med det å skape en historie sammen, ETTER at en har blitt et par. Det å skape "Sagaen om She46 og Juicer" sammen, om du vil. For i det ligger leken. I det ligger latteren. I det ligger sammensmeltingen, den "kjemiske" reaksjonen og forvandlingen. I det ligger det å bli ett.

Men hvis én liker å klatre på isbreer, mens den andre ikke fordrar slikt, blir det vanskelig. Selvfølgelig, de fleste par vil alltid ha noen "mine ting og interesser" og "dine ting og interesser", men jo mer sammenfallende interesser jo bedre. Og jo mer sammenfallende verdier, jo bedre. Og jo mer sammenfallende erfaringer, jo bedre. Osv. Jo mer vi har felles FØR vi kommer sammen, jo lettere er det bygge det DYPE fellesskapet. Tror jeg.

Derfor er min "ønskeliste" lang og derfor fokuserer den mer på MENNESKET bak, enn på hva jeg håper å kunne oppleve sammen med vedkommende i framtiden. DET må vi bli TO om! :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 26 sep. 2013 12:16

Trudde me va her for å bestige damer eg...;p

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 26 sep. 2013 12:18

Det er nok noen som er som @nenetten beskriver.
Hvordan startet forhold i gamle dager da, når verden var begrenset av det man hadde innen rekkevidde av sin sansning? Jo, for meg startet ett av forholdene med et "wow" inni meg. Et annet startet med et "jøss!" som jeg ikke engang klarte å holde inni meg, og det varte i 7-10 år, avhengig av tidspunktet man trykker inn stoppeklokka. Og andre forhold startet med et mer eller mindre ettertenksomt "hmm..." over noe man så.

I dag trigges kanskje vår intresse med akkurat de samme reaksjonene inni oss. Men når vi i dag får de samme reaksjonene over noen på nettet, blir det en videre tilnærming begrenset av det teoretiske, istedet for den mye bredere sansning og opplevelsesinformasjonen man får i virkelighetens verden.

Sukker er jo et arkiv, en utstilling og en varekatalog med utstillingsvindu. Når vi besøker en kunstutstilling er det vel de færreste av oss som stopper ved det første bildet vi liker, kjøper dette og går igjen. Vi ser vel gjennom hele utstillingen, for å se hvilket vi liker aller best. Og vet vi at det kommer noen nye bilder i morgen, så ligger det vel i sakens natur at vi venter og ser hvor interessante de er også.

På maleriutstillingen er det nok veldig avgjørende for noen, hvem som har malt bildet, at det er ekte, og at det vil passe perfekt på den veggen man vil at slekt og venner skal beundre når de kommer på besøk. For andre spiller det ingen rolle hvilken klattenmaler som helst som har malt bildet; det eneste som teller er at man kjenner "wow"-følelsen.

Det slår meg at mennesket i utgangspunktet er programmert med forholdsvis enkel software. Det som tross dette skaper variasjonen, er kanskje hvor mange bugs som har utviklet seg i programmeringen hos den enkelte... ;-)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 26 sep. 2013 12:58 Privat melding

Rett på spikeren She 46.

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 26 sep. 2013 14:48 Privat melding

@ Juicer og @ Voksenmann: velformulerte og gode poenger som vanlig.

Må si jeg blir en smule nysgjerrig hvem som skjuler seg bak slike velformulerte innlegg ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 26 sep. 2013 14:57 Privat melding

@Seilieber: hvis det er noe trøst så er nok mitt operativsystem så utgått på dato at det finnes ikke gode oppgraderinger lengre.

Men jeg er vel litt som NAV og offentlig sektor der som prøver å lappe på de gamle systemet ved å installere nye programmer som ikke fungerer sammen, isteden for å investere i et helt nytt system hvor programmene harmonerer med hverandre :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 26 sep. 2013 17:43

@Mystiqueh 14:48
Hvorfor tror du vi skriver i det hele tatt da? Når selv du blir nysgjerrig, som ikke jakter engang, da fungerer det! ;-)

@Kiara
Så du jobber mot et skjema til 2014 06 01? :-)

Skjult ID med pseudonym Skrujern to. 26 sep. 2013 17:51

Juicer++

Kunne ikke sagt det bedre.

Skjult ID med pseudonym skrue to. 26 sep. 2013 18:08

Ja, fram med CVèn, og er du kvalifisert til en date, så må trusa ned hvis kjemien stemmer for å blande kjemikaliene..

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 26 sep. 2013 18:09

@Kiara
Haha. Det hadde selvfølgelig vært hjelpsomt av Sukker å se i nåde til oss som er i ferd med å fade ut av de flestes interessefelt, med noen små, uskyldige, tekniske triks.
Men da jeg forsøkte å overføre din strategibeskrivelse til praktisk virkelighet i hodet mitt, tolket jeg av din formulering "..selge seg inn langsomt", at du jobber målrettet mot et tidspunkt i framtiden der du skal framstå helt blottlagt og la deg kapre av en utvalgt som har holdt ut maratonløpet. Så forslaget om et skjema til 1. juni 2014 var tatt helt ut av luften av meg.
Jeg funderte også om du kanskje mente "..selge deg langsomt", så jeg var på nippet til å spørre om hva du hadde tenkt deg som første avdrag. Men den ville vært så dristig at jeg er glad jeg ikke skrev det.

(kvinne 52 år fra Akershus) to. 26 sep. 2013 18:36 Privat melding

@skrue.....

Å det skal nok litt mere til enn en god CV for å komme i mål....:-)

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 26 sep. 2013 18:38 Privat melding

@ Voksenmann: busted .... Der kan du se - er så lite i jaktmodus at jakt - og vaktinstinktet har gått fullstendig i dvale og jeg går rett på limpinnen ;) best å kvesse klørne igjen da klar til kamp og forsvar ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 26 sep. 2013 18:56 Privat melding

@ Kiara: Hva har jeg sagt nå? Var det kommentaren til Juicer og Voksenmann du siktet til? I så fall kan jeg informere deg om at jeg er vell så nysgjerrig på hvilken flott dame med skikkelig bein i nesa som skjuler seg bak dine skriblerrier. Etter hva jeg har fått inntrykk av, så ser jeg ingen grunn til at du skal ha behov for å lage store hull i CV'en din iaf ;)

Skjult ID med pseudonym tresnitt to. 26 sep. 2013 18:56

Synes vi må ta vare på hverandre, jeg.

(mann 53 år fra Vestfold) to. 26 sep. 2013 19:07 Privat melding

Rørende bra tresnitt. Det er alt for lite peace and love igjen her i verden..

Skjult ID to. 26 sep. 2013 21:37

TS. Bare vent til du kommer på dater som er som jobbintervjuer

Skjult ID med pseudonym she46 to. 26 sep. 2013 21:53

En jobbintervjudate, så grusomt. Det gidder jeg ikke kaste bort tiden på ....:-)

Skjult ID to. 26 sep. 2013 21:59

Er det ikke det alle dates er igrunnen? Et jobbintervju?

Skjult ID med pseudonym Mystiqueh to. 26 sep. 2013 22:01

@ she46: Ja, høres forferdelig ut... men det vet man gjerne dessverre ikke før man har gått på daten sikkert.... hehe - minner litt om komedien the ugly truth ;)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 26 sep. 2013 23:29

@Kiara
Gratis!!? Og jeg som allerede hadde begynt på spare!

Skjult ID med pseudonym Mystiqueh to. 26 sep. 2013 23:32

@ Voksenmann - spørs vel hva du har begynt å spare på da... med kiara tror jeg ikke det nytter å "spare" på noe ;) Her må du satse ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 26 sep. 2013 23:45 Privat melding

@ Kiara...hahaha ;)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann to. 26 sep. 2013 23:51

@Mystiqueh
Kiara er spesiell. Hun lar seg ikke lokke av penger, så lenge jeg selv betaler for min kaffe på første date. Ellers er det helt unødig å spare seg på en del annet, for hun er helt upåvirkelig av mannlig høytrykk. Og ettersom hun har lagt opp til en utmattingstaktikk, må man jo sørge for å holde vedlike fysiologiske evner og reaksjoner...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 27 sep. 2013 00:10

Jeg er ikke helt enig i den maleri sammenligningen.
Hvis det første bildet jeg så var bra og til en bra pris så hadde jeg kjøpt det og dratt.

Mulig jeg har en litt unik tankegang i og med at jeg siden liten pjokk har interessert meg for teknologi og data.
For med en slik interesse lærer du fort at det alltid kommer noe bedre neste år. Venter du et år på det som er bedre, så kommer det jo noe bedre året etter det igjen.
En lærer at det ikke er noe vits å vente, men at du heller kjøper det som er tilgjengelig nå som gir en god kjøpt.
Et kjøp som gjør at det ikke gjør noe at det kommer noe bedre neste år igjen, fordi du er fornøyd med det kjøpet du gjorde.

For å ta et eksempel så damer kan relatere til, nemlig klær.
Hvis den første olabuksa jeg finner passer bra og er god å ha på seg, så ser ikke jeg etter noen annen. Da kjøper jeg den og er fornøyd med den.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 27 sep. 2013 00:32

@Powpowgutt
Jeg er helt på linje med deg når det gjelder olabukser. Men er usikker på om klær var et velvalgt eksempel for å få kvinner til å forstå det. De kvinnene jeg har ventet i evigheter på utenfor klesbutikker har da ikke sååå merkelig kroppsfigur...

Skjult ID med pseudonym benchpress fr. 27 sep. 2013 00:37

ikke bare deg :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 27 sep. 2013 00:52

@Kiara
Nå skulle jeg gjerne sett øynene dine.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 27 sep. 2013 01:14

@Kiara
Hmm... Jeg prøver å utlede klarteksten. Det er derfor jeg gjerne ville sett øynene dine.

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 27 sep. 2013 01:15 Privat melding

@ Voksenmann - det har jeg skjønt du, så derfor jeg sa at med Kiara nytter det nok ikke å spare på de viktige tingene om man vil vinne hennes gunst... det går an å være sparsommelig / gniten på mer enn penger vet du ;)

@ Powpow gutt - å bruke klær for å få oss kvinner til å forstå hva du snakker om var særdeles dårlig taktikk - vet du ikke at det ikke hjelper hvor godt en bukse sitter og hvor bra den føles å ha på - vi har alltids brukt for en til- Det blir like teit som å spørre " har du ikke nok sko og vesker nå?" - Svaret vil alltid være NEI ;)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 27 sep. 2013 01:30

@Mystiqueh
Det er flere ting som ... Æsj nei, det strøk jeg... :-)

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 27 sep. 2013 01:44 Privat melding

@ Voksenmann: hva?

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 27 sep. 2013 01:48

@Mystiqueh
Det var en spøkefull kommentar som noen kanskje ikke ville oppfatte som spøk.

Skjult ID med pseudonym Mystiqueh fr. 27 sep. 2013 09:59

@ Voksenmann : haha

Skjult ID med pseudonym Mystiqueh fr. 27 sep. 2013 10:23

@ Kiara: hahaha - freudiansk glipp du liksom ....

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 27 sep. 2013 11:22

@Kiara
;-) Freudiansk glipp du liksom...
Men jeg lot tvilen komme deg til gode, ettersom jeg også regner deg som veldig uskyldig, veldig privat og veldig dydig - og flere andre veldig-ting.
Send meg gjerne bildet du skrev som melding. Det var FINT!