Alle innlegg Sukkerforum

Hehe - Flaut *rødmer*

Vis siste innlegg
(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 26 sep. 2013 19:28 Privat melding

Av og til kan jeg være en fryktelig vims... stort sett går det bra til tross og har heldigvis så langt ikke mistet hodet fullstendig (kan ha en sammenheng med at det sitter godt festet på toppen av ryggraden min), men av og til hender det at jeg virkelig flauser meg ut.... slik som i dag:

Etter skolen i dag, svinger jeg en tur innom toalettet for å fikse litt på fasaden før jeg skal treffe en venninne i byen.
Står der og aner fred og ingen fare, da det plutselig kommer en kar inn på toallettet... "eeeh - er ikke dette dametoalettet?" " Nei, det er guttedassen pissoaren er rett der "

Som jeg ikke hadde sett pga den var skjult bak en vegg.

Men vet nå ikke hvem som ble mest forfjamset - han eller meg.... Så jeg tuslet nå bare ut litt flau jeg da, og inn på det som faktisk viste seg å være dametoalettet.

Til mitt forsvar skal det sies at i den etasjen vi vanligvis har undervisning i, så ligger dametoalettet inn tilsvarende dør som den jeg da hadde vimset meg inn gjennom....

Og man skjønner at man går på en skole som egentlig ikke har vært tilrettelagt for at jenter skal gå der, når jentetoalettet i den nevnte etasjen består av et toalett og en liten vask, mens guttetoalettet har båser, vasker og hele pakken...

Noen andre som har tabbet seg ut i dag så jeg slipper å sitte her i flauheten alene? ;)

Skjult ID med pseudonym mann to. 26 sep. 2013 19:33

Rar skole. Vanligvis er det omvendt. Jentetoalettene har vask, papir, såpe og speil, mens guttedassene har ... vel, vask. Men ofte ikke såpe eller papir, og sjeldent speil. Men piss på gulvet og på toalettsetene fra idioter som ikke klarer å sikte har de.

Skjult ID med pseudonym yiaks to. 26 sep. 2013 19:34

Sitter i åpent landskap, men med en høy hylle/romdeler bak meg. Satt med privat mail åpen. Er på jobbjakt, uten at arb.giver vet om det. Hadde fått svar ang en stilling jeg hadde søkt på. Stor overskrift: Ang. din søknad som xxx. Før jeg visst ordet av det gikk sjefen bak meg. Jeg så hu kikka på skjermen, og jeg tror begge vet at hun vet, men ingen sier noe. Aner ikke hva hu tenker nå..!

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 26 sep. 2013 19:42 Privat melding

@ Mann: Nå kan ikke den skolen skryte på seg å ha så kjempegode fasiliteter på den fronten uansett med bosspann som flyter over av papir stadig vekk, såpe som mangler, båsdører som har falt av hengslene og 'toaletter som ikke funker, men ja - ofte er det slik som du beskriver... men tydeligvis ikke i den etasjen vi hadde undervisning i i dag (men da vet jeg det til neste torsdag ;))

Kan jo henge sammen med at jeg går på skole med alle de vordende ingeniørene og at det fra tidligere av ikke var så mange jenter som valgte den retningen, slik at når de gjorde sitt inntog, måtte skolen bare gjøre det beste ut av det ...

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 26 sep. 2013 19:47 Privat melding

@ Yiaks: Skal ikke sitte med privatmail i arbeidstiden vet du ;)

Tjaa... det er vel ganske vanlig å søke jobb andre plasser uten nødvendigvis si ifra til sjefen med det første? Og hun så jo bare overskriften...om det blir jobbskifte på deg så må du jo si ifra før eller siden likevel, men enn så lenge har hun jo ikke noe med det å gjøre. Man sier jo uansett ikke opp enn jobb bare fordi man ser etter noe annet - iaf. ikke før man har noe annet så godt som i boks. Men ja, passelig flaut å bli "ferska"

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 26 sep. 2013 19:47

På jobben hadde vi ei som brukte mannedoen regelmessig. Hun gadd ikke gå de 30-40 meterne ned korridoren til jentedoen. Jeg tror mennene satte pris på det på en eller annen uforklarlig måte

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 26 sep. 2013 21:53 Privat melding

@ Juicer: Hahaha - vel nå var det altså helt uforskyldt at jeg brukte mannedoen da - hadde selvsagt ikke gått inn der om jeg hadde visst at det var mannedoen jeg var på ;)
Tror heller ikke jeg hadde satt pris på om en mann stadig kom inn og brukte dametoalettet på skolen ;) Men folk er forskjellig.

Hadde det imidlertid vært virkelig nødstilfelle så hadde jeg gitt blanke ;)

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 26 sep. 2013 22:45

Der jeg bor nå har vi dameheiser og manneheiser på jobben :)

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 26 sep. 2013 22:54 Privat melding

@ Juicer - ahaha - javel...

Skjult ID med pseudonym Mystiqueh to. 26 sep. 2013 23:11

@ Kiara: Lmao... DET glemte jeg å sjekke hahaha....TENK om det gjorde det da? stakkers fyr....Skal sjekke neste gang ;)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) to. 26 sep. 2013 23:34 Privat melding

Jeg begår ofte den tabben å sette meg i feil flysete, dvs jeg gjør dette ofte dersom det er tidlig på morran. Av og til kan det føre til morsomme situasjoner. Jeg er for øvrig analfabet før klokka 08. Ellers går det ganske greit.

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 26 sep. 2013 23:37

@Kiara
Jeg bor i Abu Dhabi, så du kan trygt si at det er en kultur med kjønns-segregering! :)

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 26 sep. 2013 23:48

Haha!!! Ja, du var skikkelig på viddene der! :))))

Skjult ID med pseudonym blindebukk to. 26 sep. 2013 23:49

dei gangene eg roter meg inn på damedoen,pissere eg litt på ringen....berre på faen:)

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 26 sep. 2013 23:53

@Kiara
Jeg har bodd i utlendighet i 10 av de siste 15 årene. Har et par år igjen i Abu Dhabi nå, men så vender jeg nesen hjem for godt, tenker jeg.

Skjult ID fr. 27 sep. 2013 08:29

Dette er det rareste jeg har hørt noen sinne. Hva har skjedd?
DETTE ER DET ABSOLUTT RAARESTE JEG HAR HØRT.
Tviler på at jeg kommer noen gang til å høre noe så rart en gang til. Det er totalt vanvittig. Psykedelisk.
Gikk du INN PÅ ET HERRETOILETT? Det er ikke mulig. Du er helt sprø. Eller GAL. Bruker du piller?

(mann 58 år fra Oslo) fr. 27 sep. 2013 10:07 Privat melding

Herodes Falsk har fortalt at første gang han møtte Jahn Teigen var det på et dametoalett. Ikke alle følger strømmen. (Mulig det er Jahn Teigen som har fortalt det.)

Skjult ID med pseudonym Koma fr. 27 sep. 2013 13:56

Vet ikke med Jan teigen men Herodes falsk brukte iallefall ikke p-piller.