Alle innlegg Sukkerforum

Jeg lurer og lurer..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ufo to. 26 sep. 2013 20:42

og lurer på hva dere menn gjør egentlig her på Sukker.. Det ser ut som dere er mange, hundrevis, tusenvis av dere. Dere er online, men jeg sitter med en følelse av at det er totalt dødt "der ute". Besøker dere andres profiler? svarer dere i det hele tatt på mottatte meldinger? tar dere initiativ? Hvorfor har jeg en følelse av at det er kun jeg som er på jakt etter den store kjærligheten? Hvor finner jeg den når det ser dødt ut der ute? Vis at dere er i live! :)

Skjult ID med pseudonym . to. 26 sep. 2013 20:45

enig!

(mann 58 år fra Oslo) to. 26 sep. 2013 20:50 Privat melding

Maskinen er online, men jeg går omkring og gjør andre ting også. Selvsagt hender det jeg kikker innom en profil eller to. Noe av det er gjenbesøk. Men jeg følger ikke opp mange samtidig her. Jeg har god tid, og et liv utenom sukker.

Hvis det er noen du vil ha melding fra, så ikke vent, men ta kontakt med dem. Lykke til.

(mann 53 år fra Vestfold) to. 26 sep. 2013 20:52 Privat melding

Jeg satt akkurat og tenkte på det samme. Om dere kvinner.
Jeg har bare en mnd prøve abbonement her og når jeg logger på, noen dager bare på kveldstid, andre dager sikkert 5 noen ganger 10 ganger pr dag så trykker jeg håpefull på innboksen...og ut igjen. Av og til surfer jeg litt rundt og legger igjen en melding der jeg synes noe virker spennende. Noen hyggelige meldinger til og fra blir det blir det men lykken virker litt fjern og utilgjengelig her. Skal legge til at jeg begynte for 3 år siden men har skrudd av medlemskapet i lange perioder og så aktivert det nå sist for å bli med på sukkerfesten.

:)

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 26 sep. 2013 20:55

Jeg har mer eller mindre gitt opp. Har ikke vært inne og sett på en eneste profil på "år og dag", og heller ikke sendt førstemeldinger på flere måneder. Min deltagelse her, og min motivasjon, har endret karakter ganske drastisk det siste halve året. Nå er det kun forumet for meg - og under pseudonym.
Jeg har imidlertid åpnet øynene (og alle andre sanser) når jeg ferdes ute blant folk. Prøver å "sende" blikk, smil og andre signaler når jeg ser noen som ser interesante ut. Problemet er at jeg enda ikke klarer å se på dem om de er single eller ikke, men jeg prøver å utvikle den sansen også. :)

Skjult ID med pseudonym Håpløs to. 26 sep. 2013 20:56

Om du er dame eller mann så er det slik det tydeligvis er her inne, en må selv være aktiv, svært aktiv virker det som om en skal få til noe her.....sender både 2 og 3 mail i uken til noen som jeg kunna tenkt meg å blitt bedre kjent med, men enkelte gidder ikke å lese meldingen en gang (dette er ikke sutring).....

Skjult ID med pseudonym ufo to. 26 sep. 2013 21:03

Stevia61, heldigvis har jeg et liv utenom Sukker :) og som sagt tar jeg alltid kontakt med andre (de utvalgte).
Synd at de ikke tar seg tid til å svare i det hele tatt. Er det virkelig så skremmende å sende en melding til en kvinne? Om du er eller ikke er interessert så burde du være i stand til å si det. Så enkelt er det :)

Skjult ID med pseudonym flaske to. 26 sep. 2013 21:03

Jeg søker den ene som er riktig for meg. Det tar litt tid. Når jeg har startet å prate med en flott dame, så tar jeg ikke kontakt med andre damer før jeg har konkludert med at den første var ment for en annen mann. Det medfører at det kan ta alt fra en dag til en måned mellom hver gang jeg er klar for å sende nye førstemeldinger.

Skjult ID med pseudonym Online to. 26 sep. 2013 21:03

Jeg står ofte som pålogget når jeg er hjemme, men sitter ikke forran skjermen og følger med. Sjekker vel bare et par ganger i løpet av kvelden. Og er det noen av interesse som har sendt melding, blir det gjerne noen meldinger frem og tilbake. Det at jeg står online selv om jeg ikke sitter forran skjermen er at jeg får langt flere meldinger når jeg står online enn om jeg er offline. Og det er slettes ikke dødt her på kveldstid.

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 26 sep. 2013 21:36 Privat melding

@ Ufo - så så *klapper på skulderen* - Du er ikke alene - vi er mange som har det sånn ;)

Var faktisk mye mer aktiv med å kikke på profiler og sende 1.gangsmeldinger før jeg ble betalende medlem, nå går jeg sjeldnere inn på profiler og sjelden jeg sender 1. gangsmeldinger... - da må det være noe veldig interesant i så fall som fanger min oppmerksomhet, ellers sitter jeg mest på gjerdet og dingler med beina og fjaser rundt på forumet ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 26 sep. 2013 23:45

Venninner av meg sier hele tiden at jeg ikke kan lete etter kjærligheten. Til tross for at jeg har prøvd å forklare dem at jeg ikke har lett de 6 forgående årene og at det heller ikke da dukket opp noe kjærlighet.

Så nå har jeg gitt opp, for det er tydeligvis feil samme hva jeg gjør.
Vært gjennom de profilene jeg trodde jeg kunne ha en mulighet med, men innser at jeg også her siktet litt for høyt.
Nå gjenstår bare disse kjempefine modelldamene og de orker jeg rett og slett ikke kaste bort tid på.

(mann 37 år fra Akershus) fr. 27 sep. 2013 02:10 Privat melding

Jeg er online i håp om at noen skal sende meg melding. Sender selv kanskje 2 meldinger i uken, men får aldri svar...jeg er boy btw

Skjult ID med pseudonym Juicer fr. 27 sep. 2013 08:32

Det finnes noen for oss alle. Min svigerinne sendte meg dette eksemplet:

En bonde hade några valpar som han måste sälja, han målade
en skylt med texten:
"4 valpar till salu" och satte upp den på gärdet.
Medan han höll på med det, så kände han någon som tog tag i hans jacka. Han vände sig om och såg in i ögonen på en liten pojke.
- Ursäkta, sa pojken, jag vill gärna köpa en av valparna.
- Javisst, sa bonden medan han torkade svetten ur pannan.Dom här valparna har en fin stamtavla och föräldrarna är väldigt dyra..

Pojken slog ner blicken ett ögonblick, så grävde han djupt i fickan och drog upp en handfull med småmynt och sa:
- Jag har 2 kronor räcker det?
- Vi kan väl gå till inhägnaden och titta på valparna, sa bonden och visslade på dom.
- Kom Dolly, ropade han och tiken kom springande med dom fyra valparna efter sig.
Den lille pojken pressade ansiktet mot nätet, tittade ivrigt. När valparna närmade sig fick pojken se ytterligare en valp, mindre än de andra som chanslöst försökte följa efter de andra snabbare valparna.

- Den vill jag ha, sa pojken och pekade på den lille eftersläntaren.
Bonden satte sig på knä bredvid pojken och sa:
- Lille pojk, den vill du väl inte ha, han kommer aldrig att klara av att springa och leka som dom andra valparna.
Den lille pojken gick en bit ifrån inhägnaden, böjde sig ner och kavlade upp byxbenet. Då såg bonden att pojken hade stålskenor på sidorna av benet och fäst i en specialgjord sko.
- Du förstår, sa pojken och tittade upp på bonden, jag springer inte heller så bra och han där förstår säkert.
Bonden fick tårar i ögonen, böjde sig ner och plockade upp den lille valpen. Försiktigt la han den i pojkens famn.
- Hur mycket kostar den? frågade pojken.
- Ingenting, svarade bonden, Du förstår, ingen behöver betala för äkta kärlek.

Skjult ID med pseudonym mann fr. 27 sep. 2013 09:27

Jeg takker nok for meg når medlemskapet mitt går ut om et par uker. Har bare vært her i seks uker, og datet fire jenter på denne tiden, men begynner allerede å bli sur og frustrert over jenter som ikke svarer på meldinger her inne, jenter som bare blokkerer deg når du sender en hyggelig melding, og jenter som plutselig og uten begrunnelse kutter kontakten fire dager etter vi har vært på date fordi de kanskje har møtt en annen eller bare har ombestemt seg, eller som svarer på en "takk for en hyggelig kveld/dag/date"-melding med en kald skulder og kanskje til og med blokkering her inne. Føler at dette nettdatingsgreiene på nytt, for n'te gang, er i ferd med bare å bli noe negativt igjen for meg, noe som ikke beriker livet mitt men tvert i mot bare skaper frustrasjon og negative assosiasjoner og tanker. Så da er det vel snart på tide å ta en ny, laaang pause, eller kanskje slutte med nettdating for godt.

Men først skal jeg ha én siste førstedate med en jente som virker veldig hyggelig og bra. Så får vi se.

Skjult ID med pseudonym Greve fr. 27 sep. 2013 13:33

Gidder sjeldent ta kontakt med jenter som skriver :

Du må være morsom, sjarmerende, ha glimt i øynene, liker å reise, utadvendt, selvsikker, en god jobb. Og mange andre kriterier ingen dødelig klarer å møte.

Tror disse at de selv oppfyller disse eller er det bare menn som skal ha egenskaper? Lurer på hvordan de er i senga. "Du må tilfredsstille meg og gi meg massasje samt gre håret mitt og stelle neglene mine etter at du har gitt meg århundrets orgasme"

Skjult ID med pseudonym mann fr. 27 sep. 2013 13:38

Greve

Jeg oppfyller alle de der, men sliter på Sukker likevel. Er nok ikke fotogen nok. Men nå har jeg nettopp ordnet meg en date med en pen jente IRL i stedet da da, så da har jeg noe annet å se frem til.

Skjult ID med pseudonym Greve fr. 27 sep. 2013 13:48

Da er du dyktig mann. Jeg kjenner ingen som er alt samtidig.

Skjult ID med pseudonym Spirrevipp fr. 27 sep. 2013 14:00

@(Skjult ID med pseudonym mann) - fr. 27 sep. 09:27

Det er noen som opplever lyken her men får også inntrykk av at både menn og kvinner krever veldig mye på plass før det er interessant nok.

(kvinne 55 år fra Akershus) fr. 27 sep. 2013 15:36 Privat melding

@juicer
Fikk tårer i øynene av din søstersi vakre historie... Takk!!
Mange motløse sjeler her inne... Sitter og venter på svar, opplever å bli blokkert... Ikke bra. Men jeg vil ikke gi opp!!
@flaske, du skriver at du venter på den ene. Og jeg HAR troen på at hun/han vil dukke opp!! Tålmodig, tålmodig... Du skriver også at du først prøver ut en, lar det gå litt tid, også prøver du ut en ny om det ikke funker... Hadde vært fint hvis mange av oss gjorde det på den måten.. Og ikke hoppet fra den ene til den andre, hadde sex i hytt og pine. Men, vi er forskjellige!!
" Il faut de tout pour faire un monde" sier man i Frankrike. Det betyr at vi må være mange og forskjellige for å skape en verden. Gudskjelov for det!! Har tre vennepar som har funnet..nei, fire! hverandre på nettet. Så det ER håp, er det ikke???

Skjult ID med pseudonym . fr. 27 sep. 2013 21:01

Er det forresten vanlig å få hjerter, og så trekker senderen dem tilbake igjen? Jeg har satt noen hjerter, men bruker ikke tid på å trekke dem tilbake etter å ha funnet ut (via kommunikasjon, eller ingen respons) at det at det ikke var nok match likevel.
Opplevde å få rødt hjerte som snart ble trukket tilbake etter litt kommunikasjon (men mistenker at senderen ikke hadde sett nok på matchtreet og noen røde blader før i ettertid).
Men altså, er enig med mange her. Blir ofte midlertidig deprimert og motløs, og når man da opplever å få et smil av en person IRL, tenker man: jøss, jeg kan jo ikke være SÅ håpløs likevel:) eller: jøss, det er jo noen hyggelige folk der ute.
kvinne 40+

Skjult ID med pseudonym håpefull fr. 27 sep. 2013 21:13

@juicer
Kjempefin historie :)
@ tine2222
Ja, jeg har også venninner som har kjærester de har truffet på sukker, så jeg gir ikke opp riktig enda.

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 27 sep. 2013 21:13 Privat melding

@ Juicer: Takk for at du delte den historien :) Og sippeguri som jeg er så sitter jeg selvsagt med tårer i øynene ....

Skjult ID med pseudonym ThisOne fr. 27 sep. 2013 21:14

en liten avsporing: men Greve - jeg har tenkt på deg. Håper du har det bra :):)

Skjult ID med pseudonym Ulwen fr. 27 sep. 2013 21:30

Har aldri opplevd at noen damer har tatt kontakt herinne, har forsøkt med en god del 1 gangsmeldinger.
Gleden ble stor da jeg endelig fikk ett svar fra en idag, men etter 2 melding jeg sendte så var hun inne å leste, deretter logget hun av.... is i magen har jeg og vil ikke gi opp å få ett svar likevel fra henne.
Likevel så er det vel noe pessimistisk inni meg som sier at det var vel det siste jeg hørte fra hun....?

(kvinne 41 år fra Sør-Trøndelag) fr. 27 sep. 2013 22:18 Privat melding

Jeg tar kontakt med de som jeg finner interessant, det betyr ikke at jeg får svar. Men sånn er det jo bare? Jeg gidder ikke legge så mye i det. Jeg går ikke rundt og kun venter på å bli kontaktet, det blir for dumt.
Men jeg orker ikke bruke tid på de som pga ulike årsaker er uaktuelle heller, men stort sett gir jeg svar iallefall.
Nå har jeg ikke datet noen enda da.

Ellers så er det vel bedre å bruke tid på å ta kontakt da, enn å sutre over at noen aldri tar kontakt. Det er tydeligvis noe begge kjønn mener, så om alle slutter å mene, og heller begynner å ta kontakt - og være aktiv, så er jo saken biff :)

(kvinne 55 år fra Akershus) fr. 27 sep. 2013 22:18 Privat melding

@Mystique...hva er det med oss damer som alltid må felle noen tårer..
Blir jo bare mer og mer lettrørt med årene...! uff

@Ulwen: ikke gi deg! Hun skriver sikkert igjen, tenk gode tanker, da går alt i spiral...oppover, oppover...

...sa hun en fredags kveld. Men jeg har vært i operaen med min sønn på 11 og han koste seg glugg. Holdt i to timer, da dro vi hjem, tralalalala...

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 27 sep. 2013 22:28

Jeg er som husedderkoppen. Jeg spinner mitt nett. I et rom hvor det ikke har vært ei levende flue på tretti år. Og venter og venter. Og venter. Og venter. Og venter. Og venter.......................................................................... ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ .......og venter.....osv.

Skjult ID med pseudonym Spirrevipp fr. 27 sep. 2013 22:29

Jeg skal bare prøve dette med nettdating og vil heller at dette blir mitt liv i en kort tid , enn at sukker blir en del av mitt liv i fremtiden.

Kom igjen jenter, kjekk rik mann med dårlig helse søker arving...event noen forsøk :)

(kvinne 40 år fra Hordaland) fr. 27 sep. 2013 22:55 Privat melding

@ Tine2222: Vet ikke, men håper ikke det stemmer at det blir verre med årene.... er sippeguri nok som det er - halloo - jeg sitter jo å sipper til Lilo og stich, og løvenes konge f.eks....kan ikke bli verre enn det ;)

Kanskje her er forklaringen ? (jaaada - vet - sukkersøtt som fy ;))

·Vakre kvinner!

En liten gutt spurte sin mor: "Hvorfor gråter du?"
Fordi jeg er kvinne", svarte hun ham. "Det forstår jeg ikke",
sa han. Hans mor ga ham en kos og sa: "Og det kommer du heller aldri
til"
Senere spurte den lille gutten sin far: "Hvordan kan det ha seg
at mor gråter sånn uten at det er en grunn til det?"
"Alle kvinner gråter noen ganger uten at der er en grunn til
det", var alt hva hans far kunne si.....
Den lille gutten vokste opp og ble en mann, stadig undrende over
hvorfor kvinner gråter.
Til sist ringte han til Gud og da Gud kom til telefonen, spurte
mannen: "Gud, hvorfor gråter kvinner så lett?"
Gud svarte: "Da jeg skapte kvinnen skulle hun være noe spesielt!
Jeg gjorde hennes skuldre sterke nok til å bære verdens byrder; og
dog myke nok til å kunne yte trøst...."
"Jeg ga henne indre styrke til å kunne utholde å føde barn og
til å stå imot de avvisninger som mange ganger vil komme fra hennes
barn..."
Jeg ga henne en hardhet som tillater henne å fortsette når alle
andre gir opp, og til å passe sin familie selv under sykdom og
utmattethet uten beklagelser..."
Jeg ga henne følsomheten til ubetinget å elske sine barn, selv
når hennes barn har såret henne dypt..."
"Jeg ga henne styrke til å kunne lede sin ektemann gjennom hans
mangler og skapte henne fra hans ribbein slik at hun kunne beskytte hans
hjerte"
"Jeg ga henne kunnskap til å vite at en god ektemann aldri gjør
sin hustru vondt, men prøver noen ganger hennes styrke og hennes
beslutning om å stå ved hans side uten å vakle..."
"Og endelig ga jeg henne en tåre hun kunne felle...Den er hennes
eksklusivt til å bruke når der er behov for det."
For ser du: Det vakre ved en kvinne er ikke de klærne hun har på
seg, ei heller den kropp hun har, ei eller måten hun ordner sitt hår.
En kvinnes skjønnhet skal sees gjennom hennes øyne, fordi det er
hoveddøren til hennes hjerte - det sted hvor kjærligheten bor."