Alle innlegg Sukkerforum

Dersom jeg huker av for kun stor og fyldig...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym glacies fr. 27 sep. 2013 18:24

og søker i HELE landet, fårjeg kun 17 treff!!!!!! Bare 17 stk som har mer enn ett par kilo ekstra. IKKE DÅRLIG, vil jeg si!!

Skjult ID med pseudonym hansen fr. 27 sep. 2013 18:29

hehe

Skjult ID med pseudonym feit fr. 27 sep. 2013 19:04

Husk at det er mange som ikke oppgir kroppsfasong.

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 27 sep. 2013 19:09

Eller pynter på sannheten (lyver)..

Skjult ID med pseudonym .. fr. 27 sep. 2013 19:22

Det er jo ganske artig. Søk også opp gjennomsnitlig så ser du lett hvem som har glemt å henge opp speil hjemme hos seg selv.

Skjult ID med pseudonym skrue fr. 27 sep. 2013 19:42

Det er fordi alle på sukker er så flinke til å spise sunt, trene og gå lange turer i fjell :)

Skjult ID med pseudonym Spirrevipp fr. 27 sep. 2013 20:12

Kan man huke av for dette når man vil ha litt fred?

Skjult ID med pseudonym glacies fr. 27 sep. 2013 20:17

Ja, mennene er jevnt over friske og spreke altså! Søkte riktignok mellom 34 og 42, men likevel!! Gutta på sukker representerer ikke den store hopen på noen måte.

@Kiara: Dette søkte jeg opp fordi jeg så en mann i onlinelisten jeg var på en date med for ett par måneder siden. Han hadde beskrevet seg selv som muskuløs, til tross for at det lå ca 20 kg fett utenfor og gjemte alle musklene helt bort. Og LITT artig er det jo ;) 17 stk =D

Skjult ID med pseudonym ThisOne fr. 27 sep. 2013 20:47

nå måtte jeg gjøre det samme... bare fordi jeg syns det er litt interessant. Og enda mer interessant at de fleste jeg fikk opp var fra Østfold... Skjer med det a? Nå har ikke jeg spesielt gode følelser for Østfold sånn generelt - men det var da rart at de fleste var der. Jaja. Noe skal man jo gjøre som singel på en fredagskveld ;)

Selv pynter jeg ikke på sannheten på dette området - all den tid jeg har "avslørende" bilder i profilen og noen skal se meg live. Det du ser er det du får - men om et par mnd er nok ting annerledes :)

Skjult ID med pseudonym håpefull fr. 27 sep. 2013 20:49

Ha ha. Jeg må innrømme at jeg først huket av for gjennomsnittlig. Synes jeg er ganske gjennomsnittlig. Men så mente ei vennine at jeg skulle huke av på slank, så da endret jeg. Jeg er slank altså, men gjennomsnittlig også....Hmm ikke så enkelt. Individuelt hvordan man opplever kiloene, så da er det vel mange som er fornøyd med å ha en del å bære på etterom så få har huket av for stor og fyldig. Det synes jeg forsåvidt er bra! Min personlige mening er at forholdet vi har til fett er sjukt. Hadde jeg vært mann hadde jeg nok likt damer med masse å ta i, både her og der.

Skjult ID med pseudonym ThisOne fr. 27 sep. 2013 21:51

jeg må jo skyte inn at etter jeg skrev innlegget mitt ovenfor måtte jeg inn å se på profilen min - og jo, jeg har vært HELT ærlig på det. Nytter ikke pynte på det som alle kan se vel? ;) . Men som sagt- om en stund er det annerledes

Skjult ID med pseudonym bønna fr. 27 sep. 2013 22:06

Mange mulige scenarier.

- Store og fyldige er populære. De er helst allerede gift og har barn, med andre store og fyldige.

- De har et problematisk forhold til sukker... og unngår dermed Sukker.

ogsåvidere.

Skjult ID med pseudonym ThisOne fr. 27 sep. 2013 22:55

store og fyldige populære?? Nuvel. Det har jeg ikke merket noe til ;)

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 27 sep. 2013 23:23 Privat melding

Jeg har haket av for stor og fyldig. *ærlig*

Skjult ID med pseudonym glacies lø. 28 sep. 2013 01:43

@kaira
Ja, tråden handler absolutt ikke om de 17. De er jo de 17, i hele Norge, som har selvinnsikt nok til å plassere seg selv i den kategorien, så all ære til de.

Dessuten har jeg aldri sagt noe om at det å være i den kategorien er dårligere enn noe annet. Bare påpekte at det befant seg mildt sagt overaskende få der.

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 28 sep. 2013 01:56

Tangent - da fikk du i det minste goood tid til å KISS HER ASS når hun snudde seg og gikk fra deg, da. ;P

Men enig med mange her, det burde vært flere avkryssingsalternativer. Lubben burde jo vært et alternativ.
Eller rund. Sjelden jeg hører folk omtale seg selv eller andre som "fyldig", det er nå da et merkelig "utflytende" ord, haha.

Eller så kan man jo også la være å krysse av noe. De kategoriene der yter ikke alle slags flotte kropper full rettferdighet.

(mann 47 år fra Rogaland) lø. 28 sep. 2013 05:41 Privat melding

Her er det jo to problemer. Det første at Sukker er alt for lite dynamiske i hva slags kropstyper en kan registrere seg med. Dernest at de aller fleste kvinner her inne har et forvridd bilde på egen kropp. De aller fleste som har noert seg for "et par kg esktra" er i kategorien feit. Greit nok å være det, men det blir så feil å påstå at en ikke er feit. De som er slanke her inne er som regel et par kg ekstra, mens de atletiske ofte er slanke. Muskløse derimot er det få damer som velger å være! Uansett så har en lært å legge til 5 til 10kg i forhold til hva damene her på sukker har huket av som kropp...

Skjult ID ma. 30 sep. 2013 19:26

tror at dt er mange jenter som også sett "noen kilo ofr mye" eller "stor og fyldig" uten å egentlig vere det. i allfall ikke FEITE som hemmelig har fåt for seg i SITT forvridde sinn. men de er kansje redde for og "inbille" seg at de er bra nok og slank nok, siden man nesten får det inntrykket at alle går rundt og dømme folk som smelfeit, lat og ekkel. :-( da vil nok mange heller si at de er non kilo foor mye, og så få høre at jammen, du er jo akkurat passe!! eller kansje Perfekt for noen. En annen ting er at akurat passe og perfekt for noen DET er jo forsjellig fra person til person og øyan som ser, men jeg tror nok mange jenter som bare er vanlig curvy heller stikker inn på sukkers litt minder fordømmendes lillesøster: frodig.no. og prøver lykken der, hos menn som liker deres kroppsfasong og ikke fordømmer. (mange variasjoner blant frodige også)...