Alle innlegg Sukkerforum

Aldri date FrP menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ... fr. 27 sep. 2013 23:09

Mange damer har fortalt meg på date at de aldri ville funnet på å date en mann som stemmer Frp.
Stemmer dette virkelig?
Jeg kommer aldri til å stemme FrP, men etter hva jeg har observert så er det nettopp disse mennene som lykkes best på sjekkemarkedet, nettopp på grunn av at Frp' ere står for den annerledesheten som alle snakker om .
Så det er vel bare nok en løgn fra kvinner?

Skjult ID med pseudonym Skrujern fr. 27 sep. 2013 23:11

Ser ikke noen problemer med dette.
Det er vel akkurat som at jeg aldri vil date en dame som stemmer SV eller MDG. Veldig skeptisk om hun stemmer AP også.

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 27 sep. 2013 23:17 Privat melding

Frp er sinnsykt avtennende. Hilsen dame som ikke tror på enkle løsninger.

Skjult ID fr. 27 sep. 2013 23:18

@TS
For en dårlig formulering "nok en løgn fra kvinner".
Så ha deg med menn da når du mener den andre halvpart av verdens befolkning er mer løgnfulle enn den halvpart du tilhører.

Skjult ID med pseudonym ... fr. 27 sep. 2013 23:37

@skjult ID

Det som er morsomt er dette enorme hatet mange kvinner har mot FrP-menn. Men hvem er det disse kvinnene ender opp med? Nå skal jeg ikke generalisere, men jeg har vanskelig for å tro at det er mange snekkere, rørleggere, eller oljearbeidere som stemmer SV fks...

Skjult ID fr. 27 sep. 2013 23:37

AP/SV/MDG/V/KRF er sinssykt avtennende.

Hilsen mann som missliker snyltere.

Skjult ID med pseudonym mann fr. 27 sep. 2013 23:40

Mange jenter som har datet meg, og jeg har stemt FrP mange ganger selv om jeg stemte Høyre sist. Har heller ikke noe i mot å date jenter som stemmer SV eller MPG. De er ikke dårlige mennesker av den grunn, ofte tvert i mot. Vi har bare andre prioriteringer om hva vi synes er aller viktigst.

Skjult ID fr. 27 sep. 2013 23:42

Sa ikke at SV og MDGere var dårlige mennesker. De er bare utfattelig tette i hodet. Ingenting galt med det.

Men vil ikke ha noen av de som kjæreste. Ikke som sengehygge engang.

Skjult ID med pseudonym ... fr. 27 sep. 2013 23:46

@mann

Tror du damer ser på deg som " harry" på grunn av ditt politiske standpunkt? Jeg opplever fks. FrP/ Høyre- damer som veldig brautende og høye på pæra.

Skjult ID med pseudonym ... fr. 27 sep. 2013 23:54

@skjult ID

Damer som du vil ha som sengehygge ser vel ut som Paradise Hotel- deltagere..

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 28 sep. 2013 00:04

Håper trenden med at kvinner stemmer rødgrønt og menn blått fortsetter.. og at ingen av dem vil date hverandre :-D

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 28 sep. 2013 00:09

Jeg har datet mange damer som stemmer blått :)
Ikke så nøye hva forumdamene sier/stemmer, jeg blokkerer samtlige av de uansett.

Skjult ID med pseudonym gud l lø. 28 sep. 2013 00:13

@Skrujern
Ompa

Skjult ID med pseudonym ... lø. 28 sep. 2013 00:16

@Skrujern

Hva er din oppfatning av de damene da? Var de hyggelige? Eller var de litt overfladiske?

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 28 sep. 2013 00:20

De var alle unike.

Skjult ID med pseudonym gud lI lø. 28 sep. 2013 00:26

@Skrujern
Lausmatikk underkuet

Skjult ID med pseudonym megabit lø. 28 sep. 2013 00:28

Er ikke hva man stemmer på hemmelig da?..Uansett kvinner på Sukker som hater koselige Erna og Siv kan ikke være noe greie...Hadde jeg vært Hareide så hadde jeg prøvd å få ligge i midten :)

Skjult ID med pseudonym .oOo. lø. 28 sep. 2013 00:31

Utrolig idiotisk å velge bort noen på grunn av hvilket parti de stemmer på. Hva pokker har det med saken å gjøre?
Er det liksom det som definerer en person - hva han/hun stemmer på?
Snakk om å sette mennesker i bås - satser heller på noen som er LITT open minded.

(Nei - har aldri stemt frp)

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 28 sep. 2013 00:33

@Robinsve:
Som Stanghelle sier: "Jeg tror den nedarvede, kunstige selvsikkerheten som vi menn har, gjør at vi nok er flinkere til å late som om vi vet....."

Gutta bak "samfunnsrattet" peiser på og havner i grøfta, overbevist om at de er verdensmestere, akkurat som de mannlige, (spesielt de unge), bilsjåførene :-D

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 28 sep. 2013 00:34

Kiara: tror faktisk du hadde digget meg.

Skjult ID med pseudonym mann lø. 28 sep. 2013 00:38

@ ...
Jeg er fra Oslo øst, så mange vestkantjenter synes uansett jeg er litt harry. I det minste de dagene jeg går med hettegenser og skinnjakke. Men jeg har høy utdannelse og jobber i næringslivet, så andre dager går jeg med dress og skjorte fra Milano. Uansett, jeg diskuterer ikke politikk på date og utbasunerer heller ikke mine eget politiske syn. Jeg vet det er politisk ukorrekt og ganske kontroversielt. Men jeg har vokst opp med gjenger, vold, ran og naboer og bekjente som har blitt myrdet, så lov og rett og en innvandringspolitikk som ikke slipper inn kriminelle er viktig for meg, så jeg stemmer på de som jeg håper vil gjøre noe med dette.

Skjult ID med pseudonym .oOo. lø. 28 sep. 2013 00:55

@kiara - høres ut som du har en sunn holdning til ting. Thumbs up! :)

Skjult ID med pseudonym ... lø. 28 sep. 2013 00:57

Et godt gjennomtenkt svar faktisk;)

Skjult ID med pseudonym mann35 lø. 28 sep. 2013 01:01

@ Kiara

Hvorfor er det ekkelt å innrømme at det kan være bra mennesker som stemmer på andre partier enn det du gjør? Noen av de beste menneskene jeg kjenner stemmer på helt andre partier enn det jeg gjør i hvertfall.

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 28 sep. 2013 01:42

Ja, det stemmer, TS - ingen løgn. Frister ikke nevneverdig å date en FrP'er, langt mindre å bli sammen med en.
Men dette er da ikke noe nytt - selv ikke "the girl next door"/Høyre ville jo "date" FrP tidligere. Men nå er ho Erna blitt blåblåøyd og blank i go'blonk-blikket.

.oOo.) kl 00:31 "Er det liksom det som definerer en person - hva han/hun stemmer på? Snakk om å sette mennesker i bås - satser heller på noen som er LITT open minded."

Veeel, hvis man stemmer utifra egen overbevisning, holdninger og verdier, så definerer jo faktisk det hvem man er som person ganske langt på vei. Og man setter seg eventuelt SELV frivillig inn i den båsen man velger, ved å ta standpunkt i samfunnsaktuelle saker og føle tilhørighet til visse holdninger framfor andre. Man plasserer seg selv på den politiske skalaen (med mindre man velger å stå helt utenfor og ikke bry seg om samfunnet), og selv om man kanskje ikke alltid prater om politikk, så skinner det igjennom hva slags holdninger man har. Og så får man stå for det.

Jeg ønsker iallfall å ha en kjæreste som har litt de samme verdiene og samfunnssynet som meg, så vi er ganske enige om det rent grunnleggende i livet, hvordan liv vi vil leve sammen, og hvilke verdier vi vil gi videre til eventuelle barn. Dermed utgår de blåblå, iallfall FrP, som står for det totalt motsatte enn meg, når det gjelder syn på hvilket samfunn vi ønsker, kulturpolitikk, miljøvern og olje(mis)bruk m.m.

Skjult ID lø. 28 sep. 2013 09:19

For mitt vedkommende må han hverken stemme FRp eller være human etiker. Trenger heller ikke være kristen. Men en gylden middelvei er greit:)

Skjult ID med pseudonym ... lø. 28 sep. 2013 09:46

@Tilia

Det gjøri ikke det altså? Etter å ha sett å en del oppigjennom så tror jeg mindre og mindre på den påstanden.
Jeg har flere venner som stemmer Frp, og man kan ikke si at noen av dem er sjenerte. Det er alltid dem som brøler mest, er lederne i flokken, holder mest på med sjekking, og som er over gjennomsnittet bilinteressert. Jeg vil også tro at man finner også mange av disse idiotvelgerne til FrP i diverse idrettsmiljø, fordi man i sånne type miljø blir sett opp til hvis man er en harrytass, sjekkeartist på fritiden. Alle jeg kjenner som stemmer FrP er de som lykkes på sjekkefronten, og som liker med flest damer. Jeg har mange Ap venner også, men de er mer sjenerte, kritiske, og er de mange jenter blir venner med, fremfor å dele seng med.

Hvis det er slik jenter, at dere ikke vil date FrP menn så får dere rett og slett slutte å være sosiale.

- Ikke gå ut på byen. Det kan være en risiko for at dere støter på en FrP mann, og det er jo farlig, farlig.

- Ikke date fotballspillere, rørleggere, snekkere, bilmekanikere, finansgutter, eller menn som jobber ute i Nordsjøen. Sannsynligheten for at de stemmer FrP er veldig stor.

- Ikke oppsøk treningssentre, de guttene som trener der, og da tenker spesielt på de svære broilerne med brede kjevepartier stemmer nok også FrP.

- Hvis dere ser en mann som kjører ekstremt fort i en Audi, BMW eller Mercedes, ikke snakk med han, han stemmer nok FrP han også.

- Boikott kommersielle kanaler som TV3, Tv Norge og TV2, og heller omfavne NRK- lisensen.
Men for Guds skyld, ikke se på noen underholdningsprogram, det kan jo være at programlederen, kameramannen, lydmannen eller noen i publikum stemmer FrP. Så ta noen forhåndsregler!

- Hvis dere skal se noe på noe på Tv, så vil jeg anbefale Dagsrevyen. Alle som jobber i den avdelingen er venstreorienterte, så der trenger dere ikke frykte noen ting.

- Hold dere også unna aviser som VG, Dagbladet eller Klassekampen. De er en del av den FrP styrte medieeliten og det er fy- fy!

- Hvis dere har konto på Facebook, Twitter, Instagram, eller noe annet, sørg for at følgerne, vennene dere har ikke stemmer Frp.

- Hvis dere vil ha litt spenning i hverdagen så les en bok. Helst noe av Jon Michelet. Han er rød så det holder;)

(mann 43 år fra Telemark) lø. 28 sep. 2013 09:59 Privat melding

Denne tråden gjaldt kvinner, men jeg svarer alikevel. Jeg stemmer Ap som er helt forskjellig ifra Frp! Verdigrunnlaget er helt annerledes, så et forhold med en som stemmer Frp ville hatt dårlige odds pga det aleine! Det handler ikke om fordommer eller idioti! Hvilket parti man stemmer handler i stor grad om hva slags verdier man har.

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 28 sep. 2013 10:15

smartass: Må bare si det. Du ser ikke særlig smart ut når du kommer med mensaargumentet. Det kan jo hende du er medlem der, men det er nesten så jeg tviler.

Det du forsøker deg med kalles å appelere til autoritet. Mensa medlem eller ikke, hadde du gått på skole utover vgs, så hadde du lært at dette ikke er holdbare argumenter.

Når det er sagt, så kunne jeg melde meg inn i Mensa selv. Jeg tok testen deres og var "kvalifisert" Men etter å ha møtt gjengen på Asylet, bestemte jeg meg for at dette ikke var noe jeg ville asosieres med. Jeg møter folk jeg oppfatter som mer intelligente hver eneste dag på jobb. Både i evne til å tenke logisk og sosial intelligens. Jeg ble ikke imponert over mensamedlemmene.

(mann 43 år fra Telemark) lø. 28 sep. 2013 10:26 Privat melding

Jeg tror det r mange av den typen Smartass, som stemmer FRP. Alikevel kjenner de ikke politikken, særlig godt.

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 28 sep. 2013 10:36

smartass: Mulig du ikke fikk det med deg, men poenget mitt er at medlemskap i mensa på ingen måte betyr at du er særlig intelligent. Det betyr bare at du er flink til å løse figuroppgaver.

Det betyr på ingen måte at du er flink i realfag eller har tekstforståelse. Det betyr heller ikke at du forstår nevneverdig av politikk.

"Gjengen på Asylet" var jo nettopp mensamedlemmer. Mener du å si at det bare er de "tette" mensamedlemmene som går på disse treffene? :)

Skjult ID med pseudonym Juicer lø. 28 sep. 2013 10:41

Jeg vet ikke om det er slik lenger nå, men da jeg i sin tid ble medlem i mensa fikk jeg hjemsendt en IQ test i posten som jeg skulle svare på iløpet av 2 minutter (mener jeg å huske) mens noen andre, i mitt tilfelle min ektefelle, tok tiden. Håpløst useriøst, med andre ord. Det ble fort åpenbart for meg at mange måtte ha jukset, for Mensa sendte bl.a. ut et medlemsblad med jevne mellomrom, hvor forskjellige "vanskelige spørsmål" ble diskutert som leserinnlegg. Det var utrolig mye dumt, ulogisk og urasjonelt som ble sagt der. Jeg trakk meg etter et par år. Men det var altså veldig lenge siden. Opptaksmetoden kan ha bedret seg nå.

Skjult ID med pseudonym greiere lø. 28 sep. 2013 10:43

Skrujern: Sosial intelligens, er det å bruke utrykk som gjengen på asylet eller?!! For meg høres det ut som generalisering, vitner på ingen måte om sosial inteligens!

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 28 sep. 2013 10:44

Greiere: Spar meg er du snill. Orker ikke.

Skjult ID med pseudonym ... lø. 28 sep. 2013 10:50

Jeg vet hvertfall hva jeg skal gjøre om en liten stund. Melde meg inn i FrP. Da kommer alle damene rennende etter meg. Hahahaha!

Skjult ID med pseudonym greiere lø. 28 sep. 2013 10:52

Orker ikke...ha ha..... du har ikke et motargument da?

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 28 sep. 2013 10:54

Greiere: Av flere grunner gidder jeg ikke diskutere med deg.

Skjult ID med pseudonym greiere lø. 28 sep. 2013 10:56

......

Skjult ID med pseudonym Mann lø. 28 sep. 2013 11:00

Dere jenter som ikke liker menn som stemmer FrP bør også holde dere unna militære, politifolk og brannmenn, i tillegg til de gruppene @ ... nevnte over. Det er mange i disse yrkesgruppene som stemmer på det partiet. To kompiser av meg som jobber som røykdykkere har for eksempel aldri lagt skjul på at de begge stemmer FrP. Dette er to skikkelig fæle karer altså, egoistiske og råtne tvers igjennom, som har valgt å arbeide med å redde menneskeliv og løpe inn i brennende bygninger når alle andre løper ut.

Skjult ID med pseudonym ... lø. 28 sep. 2013 13:10

De jentene som sier de hater FrP menn er jo de som ender opp med FrP menn. Jeg hadde jo en date med en dame for to dager siden som kalte FrP' ere for tilbakestående mennesker. Men nå vet jeg at det er nettopp en Frp' er hun kommer til å ende opp med. Løy jo så det randt av henne!

Skjult ID med pseudonym ... lø. 28 sep. 2013 14:07

Bortskjemte jenter. Det er ikke noe mer å si;)

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 28 sep. 2013 18:53

... kl 09.46:

Hahah, jammen det er jo nettopp noe av greia; vi gåår ikke etter "dem som brøler mest, er lederne i flokken, holder mest på med sjekking, og som er over gjennomsnittet bilinteressert."! Og - som om vi liksom ville higet etter finans(pappa)gutter eller oljearbeidere??? Hahaha - hallo, jeg blir iallfall ALDRI sammen med noen glætte pengepamper eller en framtidsblind miljøUvennlig fyr som ivrer og logrer for den skitne oljeindustrien! Vi har dessverre alle olje på hendene i større eller mindre grad i dette landet, men noen av oss kjemper for en renere framtid med grønne arbeidsplasser som ikke dreper vår felles jord.

For øvrig er jo rødeste røde Klassekampen den avisen som vel står ALLER LENGST vekk fra den ytre høyre fløy, så der (også) surrer du litt. VG (og forøvrig også Dagbladet) er en drittavis, så den/dem har du rett i at jeg som regel skyr som pesten, hehe. ;P

Jeg klarer ellers fint å unngå FrPister på egenhånd uten "hjelp" av smørbrødlisten din, og man trenger slett ikke å "slutte å være sosial" som du sier, eller oppsøke asosiale menn for å treffe på noen som ikke er mørkeblå. Men sjenert er jo ikke noe negativt trekk, jeg liker godt de litt beskjedne mennene jeg, og kan uansett ikke fordra brautende broilergutter, så altså unngår jeg allerede uten problem de som du beskriver. ;)

Mulig FrPister er harde på sjekkefronten, men bare desto mindre tiltrekkende, og dessuten er vel den suksessen du henviser til bare det at de drar masse andre FrP'frøkner - som ofte er tilsvarende høylytte og brautende på byn - ivrige etter å dytte fremskrittet sitt på andre... :// Disse folka synes og høres dessverre best på byn, med alt sitt bråk og skrik og skrål og breiale in-your-face-attitude, dermed kan du kanskje få føøølelsen av at det bare er FrPister som er på sjekkern og har suksess. Iblant kan det kanskje også dukke opp noen ytterkantskjenende Høire-piker, som vil slå ut den oppsatte hårknuten og leve livet litt "on the wild side". Men etter en stund ser vel også de at det er best å unngå grøfta. Så til syvende og sist tror jeg den der "dating-suksessen" du innbiller deg, mest er bare FrP-leirens overivrige innavl. ;P

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 28 sep. 2013 19:00

juicer...er nok sånn enda i mensa..;p

Skjult ID med pseudonym Ask lø. 28 sep. 2013 19:35

Date en FrPer? Det skjer bare ikke! Samme med KrFere. Men en Pirat er helt greit ;)

Skjult ID med pseudonym ... lø. 28 sep. 2013 21:17

@Tilia

Jo, de fleste jentene går nok etter sjekkekunstnerne. Hvertfall hun jeg var på date med for to dager siden.

Skjult ID med pseudonym skaramanga lø. 28 sep. 2013 21:37

Stemmer på meg selv jeg !!

Skjult ID med pseudonym Ærligheten lø. 28 sep. 2013 21:49

Ganske morsom denne smartassen.
Å tro at kommunisme er lurt stemmer vel dårlig overens med intelligenskravene for å bli medlem av Mensa.
I tillegg er det noen stygge skrivefeil som går enda dårligere overens med de samme krav.

Det er også morsomt hvordan Greiere og en del andre er så opptatt av å fokusere på forskjeller mellom FRP og "de gode", hvis de hadde lest seg opp litt ville de sett at det er svært liten forskjell på partiene på stortinget, bortsett fra enkelte venstreekstreme som gå tilbake til marxisme da.

Skjult ID ma. 30 sep. 2013 18:30

TS.

Hvor har du det ifra at FrP folk er populære på markede?
De fleste FrPere er trygdede, håndverkere eller pensjonister.
Og hvorfor?
De har gjerne ingen utdannelse, og eier ikke egen dømmekraft.
Og hvem av oss vil være sammen med en av disse?

(mann 40 år fra Rogaland) ma. 30 sep. 2013 19:48 Privat melding

Word

(kvinne 35 år fra Oslo) on. 2 okt. 2013 15:08 Privat melding

Stemmer høyre selv, og kan godt date en som stemmer FrP. Ville ikke datet en som stemte SV, men sentrumspartiene kan jeg godt strekke meg til.

Skjult ID med pseudonym Smile! on. 2 okt. 2013 19:23

@jompa. tipper du er en Nav`er....

Skjult ID med pseudonym Postmannen on. 2 okt. 2013 21:39

Jeg er mann og hadde tenkt meg om to ganger før jeg hadde blitt kjæreste med en jente som stemmer SV eller FRP.

Skal jeg generalisere så er SVere ofte litt spesielle mennesker og FRPere er bitre/sutrete. Men det gjelder selvfølgelig ikke alle, så jeg ville nok gitt de en sjans og gått på noen dater.

(kvinne 47 år fra Buskerud) on. 2 okt. 2013 22:03 Privat melding

Er vel verre med noen som ikke stemmer. Er jo ikke alle en vet hva stemmer uansett, men ser ikke for meg at jeg har for mye til felles med Frp og SV velgere...

Skjult ID med pseudonym iiiiiihhh on. 2 okt. 2013 22:09

Hvis en dame ikke klarer å gå ut med meg pga mitt politiske ståsted er det vel allerede avgjort at denne damen ikke er noe for meg. Samme går det for religion, hva som er best mellom bringebær jordbær og blåbær. Finnes en milliard ting å krangle om, men politikk er for meg ikke verdt en kalori å diskutere en gang.

Skjult ID med pseudonym 73 on. 2 okt. 2013 22:22

Jeg bryr meg lite om frp stemmer, så lenge jeg slipper sv folk.

Skjult ID to. 3 okt. 2013 19:44

@ iiiiiiihhh

Tror ikke dette har noe med at damene ikke vil diskutere politikk. Men hva du stemmer sier ganske mye om deg som person. Jeg selv kunne aldri daten en som stemmer FrP nettopp pga hva FrP står for. Vil ikke ha en man som har sympatiserer og deler disse holdningene.

Men så er det andre igjen som aldri kunne daten en som er kristen, akkurat av samme grunn.

Likhet i holdninger i et forhold har ganske mye å si. Ikke minst når man skal oppdra barn og lage en felles plattform for dette

Skjult ID med pseudonym Ærligheten to. 3 okt. 2013 22:33

(Skjult ID ) - to. 3 okt. 19:44:

Hva er så ille med et kristent verdigrunnlag, avbyråkratisering, forenkling og reduksjon av skatter?
Eller er det fokuset på frivillig sektor som er problematisk? At de vil styrke oss som driver barne- og ungdomsarbeid og annen type frivillig virksomhet?

Eller er det at de vil ha valgfrihet? At mennesker med assistansebehov skal kunne styre selv, og på den måten føle at de får mer igjen, rett og slett få hevet livskvaliteten..?

Eller hva med sykehjemmene, er det negativt at de eldre selv kan velge hvor de vil være, og at det blir konkurranse om å levere det beste tilbudet? Når det i tillegg kommer til en hyggelig pris er det bare å si JA TAKK!

Og igjen valgfrihet.. Er det negativt? Det er jo på mange områder FRP vil innføre nettopp dette.
FRP vil at vi skal kunne velge når vi kjøper vår alkoholholdige drikke, og hvor vi skal kjøpe den (nå er jeg riktignok uenig i standpunktet om nedlegging av vinmonopolet, men avgiftene bør ned!)
FRP er også mot at data om din kommunikasjon skal lagres hos diverse næringsdrivende i 6 mnd.. Er det nå egentlig så ille å ønske seg personvern og frihet?

Og hva er nå egentlig så ille med å ha en integreringspolitikk? I Norge har man jo ikke ført noen integreringspolitikk de siste tiårene, resultatet er at vi har en haug av "nordmenn" som ikke behersker språket vårt, og at vi har en del områder der det er svært liten aksept for at ikke alle mennesker er like.. (Se gjerne homoangrepene på Grønland)

Nei, takke meg til FRP fremfor mange andre partier.

Og hvis du lurte, AP og Høyre stemte for Datalagringsdirektivet som pålegger PRIVATE å lagre ALLE data om din elektroniske kommunikasjon i 6 mnd etter at den foregikk.
Realiteten er at disse dataene vil ligge lagret uten at du har noen som helst kontroll på kryptering eller tilgang på dataene.. Er det greit?

Skjult ID med pseudonym .oOo. to. 3 okt. 2013 23:26

Poenget er vel at en hel del mennesker er mer opptatt av prinsipper enn av å faktisk gi inntrykk av at de har satt seg inn i noe som helst. Er det ikke litt sånn da?

Totalt useless i enhver diskusjon - og generelt mennesker jeg håper jeg sjelden treffer på - tapper fullstendig energien (PS! Stemmer fortsatt ikke frp)

Skjult ID med pseudonym _________ lø. 5 okt. 2013 03:27

Får stemme FrP ved neste valg, se om det hjelper.

Skjult ID med pseudonym iiiiiihhh lø. 5 okt. 2013 12:34

For å være ærlig så stod jeg med en mynt inne i avlukket og lot tilfeldighetene rå. Kunne ikke gitt mer beng i politikk da det er samma ulla alle partiene. De får ikke til noe fra eller til når de kommer til makta uansett for frykten av å ikke bli gjenvalgt. Jeg har vært en del av et parti tidligere og det er ALDRI den flinkeste, eller den som er den beste lederen som kommer til toppen, men den som kan slikke mest allsidig ræv og åle seg sleipt mot toppen. De som har verdier og selvrespekt dolker ikke andre i ryggen. Belær meg gjerne om hvor lite samfunnsopptatt og naiv jeg er men det hjelper ikke. Jeg er jo bare dum og naiv. ;) God helg folkens

Skjult ID med pseudonym _________ lø. 5 okt. 2013 22:29

^ Redd for å bli kastet ut?

Skjult ID med pseudonym mann to. 10 okt. 2013 10:57

Jeg er ikke vanligvis noen fan av å gjenopplive gamle tråder som har fått avgå med døden, men anbefaler alle å lese om Yahya Hassan i dagens Aftenposten. En 18 år gammel innvandrergutt, dvs. han er født i Danmark men med foreldre fra Libanon, som tar et klart oppgjør med ukulturen han mener preger mange innvandrersamfunn og som faktisk sier rett ut at etter hans mening er det ikke samfunnet som svikter, det er foreldrene. Dette er i Danmark, men jeg vil si med hundre prosent sikkerhet at det gjelder for Norge også. Kjenner igjen mye av det jeg leste der fra en del av de innvandrerguttene jeg selv vokste opp med på Oslo Øst, som hadde totalt sviktende foreldre og stort sett frie tøyler til å gjøre akkurat hva de ville, noe som ofte skapte veldig mye problemer. Og lærere og rektorer som var så naive og politisk korrekte, og så redde for å bli kalt rasister, at de lot disse guttene holde på. Det var jo så synd på dem stakkar, og det var jo det norske samfunnets feil alt som skjedde, så uansett hva disse pøbelguttene gjorde så ble vi norske ungene bare bedt om å vende det andre kinnet til og akseptere å bli slått og spytta på uten å ta igjen. Det gjorde vi selvsagt ikke, noe som skapte mye problemer for oss, men ikke for innvandrergutta verken i forhold til skole eller egne foreldre. Flere av dem er yrkeskriminelle i dag. Gangstere og narkosmuglere. Minst en har sittet inne fordi han prøvde å drepe ekskjæresten sin med et titalls knivstikk. Stakkars jente, hun lærte nok å holde seg unna mørke og farlige badboys etter det for han var et skikkelig rasshøl. Ikke akkurat en berikelse for landet vil jeg påstå, men det er jo egentlig ikke lov til å si uten å bli kalt både det ene og det andre. Noen av dem jeg kjente den gang har selvsagt blitt bra folk også, for all del. Synes det var en bra artikkel som er verdt å lese.

Med fare for å ta feil vil jeg tippe at unge Yahya, hvis han hadde bodd i Norge, hadde stemt FrP. Fordi det er et parti som aldri har vært dumsnille og naive i forhold til innvandrerne og ønsket å stille krav hele tiden. Det har selvsagt også ført til at partiet har tiltrukket seg en del tullinger og ekte rasister, men flertallet som er med i partiet og flertallet som stemmer på dem er ikke det. De bare ønsker noe annet enn den "tut-og-kjør", snillistiske innvandringspolitikken som Ap, Venstre, SV og de andre partiene har stått for i 30 – 40 år nå.