Alle innlegg Sukkerforum

Date=teit

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Smørgås lø. 28 sep. 2013 13:48

De siste ukene har jeg møtt tre forskjellige jenter. Vi har drukket øl/kaffe, og hatt koselige samtaler.
Men, ja det kommer et men. Det blir jo aldri som regel noe mer. Blir disse kaffedatene for kjedelige? Er det grunn til å ta en pause fra dater hvis hvert enkelt møte føles som et jobbintervju? Nå er jeg egentlig ganske fornøyd med i det hele tatt å ha møtt noen jenter, jeg har faktisk ikke lyktes med dette før nå.

Har noen forslag til annerledes stevnemøter fremfor tradisjonelle?

Skjult ID med pseudonym Krølle lø. 28 sep. 2013 14:23

Hadde førstedate med ei herfra i en alpinbakke for noen år siden, funka bra. Ble noen dater etterpå, men ikke noe langvarig.

Skjult ID med pseudonym Smørgås lø. 28 sep. 2013 14:37

Nei, det skakke være lett

Skjult ID med pseudonym ThisOne lø. 28 sep. 2013 15:05

jeg syns ikke kaffedater er kjedelige - men kanskje de kan følges opp av en liten gåtur etterpå eller no? Kan kanskje være litt "statisk" å bare sitte å prate, kan jo være fint å gå en runde i nabolaget der man er? Jeg var på date med en fyr tidligere i uken og vi var i nærheten av Aker Brygge, og tok oss en runde der etter at vi hadde drukket kaffe. Det syns jeg var en fin ting, da fikk vi liksom sett litt rundt og pratet litt om stedet der, bygninger, litt sånne ting. Kanskje ikke alltid det går, men det funka for oss akkurat da.

Ellers føler jeg at det vanskelig å foreslå noe annet enn kaffe/øl e.l. på første date, for man kjenner hverandre ikke og da er det ikke så lett å finne på aktiviteter heller..

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 28 sep. 2013 15:31

Det er da alltid hyggelig med en kopp kaffe! Ihvertfall i storbyen der husleia er så grådig at de ikke har råd til å servere skvip.

Skjult ID med pseudonym tja lø. 28 sep. 2013 15:34

Beste daten jeg har vært på var en gå tur langs akerbrygge, med kaffen i hånda og en ispause :) bare tusla rundt og pratet om alt og ingen ting :)

Skjult ID med pseudonym Dropspose lø. 28 sep. 2013 15:46

Jeg liker kaffedater veldig godt. Men ideen om å gå en tur er også bra. Bare ikke foreslå en tur sent på kveld i sketchy områder :p
Første møte skal være ganske uformelt., bare bli litt kjent. Prater vi lett sammen avtaler vi en ny date, som gjerne varer litt lenger. Det er ofte på andre date jeg vet om dette er en person jeg kan se for meg et forhold med.
Har hatt noen få første dates på bar på kvelden. Da blir det fort mange øl, og tonen veldig flørtete. Har en par ganger endt med sex. Er jo fint det, men er lett at det bare blir med den ene kvelden da.

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 28 sep. 2013 15:58

Første date blir mest for å gjøre seg et førsteinntrykk og kjenne litt på magefølelsen. Andre date kan man kanskje finne på noe litt mer givende i en mer avslappet setting. Når det begynner å bli stemning for å ta en date i hjemlig setting (mat, film, sofakos) og det kanskje blir litt fysisk føler jeg man er på god vei til noe mer. Tempoet på denne utviklingen er alltid forskjellig fra person til person.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 28 sep. 2013 17:36

Vær fornøyd med å ha klart å treffe tre damer på så kort tid! Det er de færreste som får til det, så du ligger veldig godt an bare der.

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 28 sep. 2013 20:03

Hmmm...teite og kjedelige dater som føles som et jobbintervju? Jaja, men nå har det jo akkurat vært arrangert Forskningsdagene over hele landet, og hadde du bare grepet sjansen der, hadde du hatt alle muligheter til å få med deg damene på dater som ville føltes mer som f.eks. - et legebesøk (få leke doktor med frøkna på første date) ;D - eller kanskje som en ferd i ytra rymden (se stjernene i hennes øyne og føle Mars og Venus forenes), eller som et heftig eksperiment (-Bang! - KNALL-KJEMI og eksplosive fysiske følelser fra første stund).

Nå er dagene over, og svusj tilbaks til kvardagen med seg - bare å forberede seg til neste "jobbintervju". ;P

Men ellers pleier jeg jo å slå et slag for Loppemarked-date jeg, da ;) Ny høst, nye loppemarkedmuligheter. ;D Koooselig, avslappet & uformell stemning, rusle rundt og se på rare ting og folk - og ikke minst -hverandre- <3 ...og sååå dele et rykende varmt og romlemantisk vaffelhjerte med syltetøy på... Søtt, fett og vidunderlig! ;D
- bare å smelte frøkna med et sjarmerende smulesmil da - så er hun solgt! (men pass på da at hun blir solgt til DEG, da - det ER jo tross alt loppemarked vi snakker om, og det KAN bli kamp om godbitene! ;P )

Skjult ID med pseudonym me too lø. 28 sep. 2013 22:16

Har aldri opplevd følelsen av jobbintervju på date. Eller jo, kanskje en sjelden gang. Men det orker jeg ikke. Spørsmål av typen: Hva gjør du på fritiden? og hva slags musikk liker du? er så kjedelige...

Spennende konversasjon er en kunst. Noen greier det med alle. Noen greier det når de får noe tilbake underveis, og noen greier det ikke i det hele tatt. Selv tar jeg ansvar og sørger for at daten min trives og at praten flyter. Ikke tro at det kommer gratis. Det er en jobb. Heldigvis pleier det å gå av seg selv... Ellers går jeg av meg selv.. ;-)

Skjult ID ma. 30 sep. 2013 18:23

Drikker ikke kaffe, kaffe er for kjerringer og gubber. Så blir jeg bedt på en kaffedate takker jeg med en gang nei. Vet da at han ikke er typen for meg.

Skjult ID ma. 30 sep. 2013 18:27

Du foretrekker kanskje bringebærsaft eller varm kakao?

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 30 sep. 2013 18:41 Privat melding

Jeg tror folk dater alt for meget herinde igennem :)

Når man har 3 dates, med 3 forskellige piger på en uge, så har man 2 dates for meget efter min mening:)

Hvad er der sket med at have lidt tålmodighed og ikke bare vælte på date efter date? Når man gør dette, så er der jo intet betydning i nogen af de dates man har og det bliver vel hurtigt sådan, at man bare tænker "ja hun er da sød nok, men har en date i morgen" og så kan man vel ende med, at ens krav bliver alt for høje, som utrolig mange, efter min mening, lider af herinde :)

Det kan godt være, at jeg er for "simpel" i min måde at se det hele på, men tænder man på udseene og der er kemi, så er der vel altid mulighed for, at det kan udvikle sig og jeg har ikke troen på, at man kan bedømme et menneskes personlighed udfra en kaffe date, men er vel mere for at checke, at personen ikke er mentalt forvirret og har løjet med sine billeder :)

Desuden er det dumt at gå på dates, når man ikke mentalt er klar for et forhold, medmindre begge parter er indforstået med det og for mig virker det lidt sådan, at når man har rigtig mange dates, så er man bare ikke klar, selvom man sikkert gerne vil være det :)

Skjult ID ma. 30 sep. 2013 19:54

Veldig bra innlegg pinnemand :-)

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 30 sep. 2013 19:56 Privat melding

@(Skjult ID ) - ma. 30 sep. 19:54 tak :)

Skjult ID med pseudonym reg ma. 30 sep. 2013 19:59

@(Skjult ID ) - ma. 30 sep. 18:23
Kaffe kan være hva som helst.
Trenger du teskjemodus og med en full meny som kaffe, te, kakao, brus, øl, melk, vin etc?
Er det så vanskelig å kommunisere med deg, så hører du sikkert hjemme på forum fremfor i noens armkrok...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 30 sep. 2013 20:08

Dates.. Pff.. For noe tull!

Bli-kjent treff holder i massevis.. :P

(kvinne 55 år fra Akershus) ma. 30 sep. 2013 20:18 Privat melding

@pinnemand, jeg er ganske så enig... Tre dait på en uke.. Da får man liksom ikke tenkt ferdig en tanke før den neste kommer... Det er nesten litt slemt mot deg selv, mot hjertet ditt. Umulig å ta det inn! Men Guri, det er jo de gangene man bare forstår det med en gang. At det ikke nytter. Men disse daitene skal jo organiseres, da!!
Litt mer space..... Er lurt...

Skjult ID med pseudonym på leit ti. 1 okt. 2013 19:39

deit = teit

Skjult ID med pseudonym Smile! on. 2 okt. 2013 19:27

@Tilia, tror jeg ble litt betatt av deg je nå :)

Men tror du er litt mer modnet en meg i alder:/

Skjult ID med pseudonym Brannmann on. 2 okt. 2013 19:50

Gjørmebryting pleier å lette litt på stemningen

Skjult ID med pseudonym Toro R I K on. 2 okt. 2013 22:20

La flere lille lille lå liten kykkeliky-kykk.

(kvinne 27 år fra Vestfold) on. 2 okt. 2013 22:37 Privat melding

Det går an å finne på noe annet enn café besøk. Jeg har nettopp kjøpt meg et beerpong bord, tenkte jeg skulle teste ut det med neste date da jeg har fått det i hus. :)

Skjult ID med pseudonym Toro R I K to. 3 okt. 2013 00:06

Mikro hus.:::)

(mann 46 år fra Oslo) to. 3 okt. 2013 19:22 Privat melding

Jeg er tilhenger av "sitte og skravle"-daten. Det er etter min mening testen på om man har personkjemi. Gjør man noe spennende og morsomt så kan man gjøre det i selskap med nesten hvem som helst. En samtale derimot fungerer bare supert dersom man liker den andre part og finner noe bra å prate om.

Skjult ID med pseudonym Sphinx to. 3 okt. 2013 19:59

En date er aldri kjedelige - å treffe nye relasjoner burde være spennende i utgangspunktet hvis
kontakten er interessant i starten. Allikevel det er klart at 'noen' har store krav, media som presser hos mennesker til å være den perfekte mannen/damen når det gjelder det ytre, og fra de filmene vi ser på Sex & Singeliv! Det er klart da blir det vanskelig...

(kvinne 35 år fra Oslo) to. 3 okt. 2013 20:15 Privat melding

Skjønner ikke hva som er galt med kaffedater. Første date er jo bare for å se om man liker hverandre. Å møte hverandre er spennende nok i seg selv, så aktiviteter utover det kan man heller ta hvis man fortsetter å treffes.

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 3 okt. 2013 21:12

En date vil være en skuffelse hvis ens forventninger er høyere enn det en faktisk opplever eller møter på selve daten. Høye forventninger skyldes enten at du har hauset deg selv opp, eller at den andre har gitt et feilaktig inntrykk av seg selv. Det siste er det ikke så mye du kan gjøre noe med, men det du kan gjøre noe med er å prøve å holde deg selv litt edruelig og nøktern før daten, og ikke selv skru forventningene dine i taket.
Og det vil selvfølgelig oppleves tilsvarende for den andre part, så ikke driv opp deres forventninger, heller.
Hvis ingen av dere går skuffet fra daten, da er det jo håp. Og KUN da. :)

(mann 58 år fra Oslo) to. 3 okt. 2013 21:25 Privat melding

En kaffe på Ekebergrestautanten, vandring blant flotte skulpturer i Ekebergskogen med en flott kvinne. kikket på skålgroper og steinaldergraver. Men inspirert av steinalderminnene derfra, ser jeg at jeg burde tatt med et tennstål. Det er ikke lett dette med å tenne gnister.

(Som gammel speider har jeg lært at alt annet enn fyrstikker og lighter er vanskelig å bruke til å tenne opp med.)

Skjult ID to. 3 okt. 2013 21:29

Mintgrønn

Det er veldig mange som ikke drikker kaffe, så bedre å møtes til en drink med eller uten alkohol.

Skjult ID med pseudonym Jente to. 3 okt. 2013 21:33

Om man tar kaffe, drink, øl eller vin spiller jo ingen rolle. Det kommer jo ann på tidspunktet, osv, men det kan jo de som dater bli enige om. Jeg liker dater både med og uten alkohol :)

Skjult ID med pseudonym Jente to. 3 okt. 2013 21:37

Pseudonym: Jeg drikker ikke kaffe selv, men har jo oppfinnsomhet til å bestille meg en te eller chai latte. Et glass vin er også godt :)