Alle innlegg Sukkerforum

Leser dere mail eller?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym x lø. 28 sep. 2013 15:14

Har flere ganger opplevd at damer jeg skriver til, ikke leser mailn, men bare er innom profilen min. Er det slik at dem ikke ser at de har fått mail eller?
Flere som opplever det samme?

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 28 sep. 2013 15:18

De har øyne...

Bruk hodet.

Skjult ID lø. 28 sep. 2013 15:56

Sorry, jeg unngår å åpne noen meldinger for å ikke få dårlig svarprosent. Han noen tittet på profilen din etter at du har sendt melding, har de sjekket for å se om du er en god match. Om du ikke er det er like greit å ikke åpne. Vet denne nettdatingen kan være ekkel og syk, men slik er det. Og guttene er ikke noe bedre!

Skjult ID med pseudonym Skrujern lø. 28 sep. 2013 16:00

Hæ?

Nå vet du jo ikke om svarprosenten regnes ut fra mottatte meldinger eller leste meldinger.. så den ideen er jo bare tull.

Når det er sagt, så vet jeg at mange av damene kikker innom profilen til en fyr som sender melding. Hvis det ikke er interessant, er det bare å slette meldingen uten å åpne den.

Det er jo greit nok, hun har øyen og det spiller uansett ikke noen rolle hva det står i den meldingen. Hun har allerede brukt øynene.

Suck it up TS. Slutt å gnål, du viste dette fra før :)

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 28 sep. 2013 16:03

@ (Skjult ID ) - lø. 28 sep. 15:56

Det er altså bedre å være en kresen og kynisk person enn å bli oppfattet som en?

Skjult ID lø. 28 sep. 2013 16:06

@ cicero. Ja det er det! Det er jo umulig å gjøre ting riktig her. Svarer jeg med en hyggelig avvisning får jeg en drittmelding tilbake om hvorfor det er dårlig gjort. Svarer jeg ikke er jeg iallefall idiot. Svarer jeg selv om jeg vet at jeg ikke er interessert er jeg luremus.

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 28 sep. 2013 16:11

@Skjult ID

Haha, det er sant det! For min del er det signal nok om de ikke leser eller svarer meg, og jeg har nok interesserte at jeg ikke tar en avvisningsmail personlig. Om noen blir snurt for en avvisning bekrefter de jo bare at de ikke er noe å satse på, tenker nå jeg. Men å være kresen er absolutt ikke noe negativt, tar heller den utfordringen enn ei som sier seg fornøyd med hva som helst.

Skjult ID lø. 28 sep. 2013 16:15

Ja helt enig @cicero, ikke alle som passer til alle, og mangel på svar er svar nok :)

(kvinne 41 år fra Sør-Trøndelag) lø. 28 sep. 2013 18:05 Privat melding

Dette går jo begge veier.
Jeg sender også meldinger, som forblir uåpnet.
Javel. Det orker jeg jo uansett ikke bruke noe tid på.