Alle innlegg Sukkerforum

Snodige greier...

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 28 sep. 2013 20:32

Jeg var medlem her for et par år siden. Var i et forhold i ca 2 år, men på grunn av blant annet avstand ble det slutt Funnet ut at jeg egentlig har det fint alene, men kanskje fordi jeg ikke har funnet den rette.
Innimellom får jeg det for meg at jeg kanskje har lyst på et forhold og stikker innom her...Kan gå flere måneder mellom hver gang.

Kanskje de melder seg inn akkurat den ene mnd jeg melder meg inn igjen, men jeg stusser litt over at det er de samme folka med akkurat de samme bildene som for 4 år siden. Er dette profiler sukker har laget selv, eller er folk medlem i 4 år uten å få napp.

Snodig greie!

Skjult ID med pseudonym cicero lø. 28 sep. 2013 20:45

Kanskje de også er tilbake igjen de også? Jeg har hatt profil her av og på i noen år, men har hatt flere forhold siden jeg først registrerte meg. Så profilen ligger av og til ganske brakk.

Men klart, noen blir vel aldri fornøyde..

(kvinne 55 år fra Akershus) lø. 28 sep. 2013 20:45 Privat melding

Haha. Jeg har tenkt det samme selv... Jeg har vært her inn og ut kun en 8 mnd tid, men likevel... En venninne av meg var inne for ca fire år siden. Hun tittet over skulderen min en dag jeg satt og skrollet nedover og hun ble helt fra seg over hvor mange hun kjente igjen!?! Vi diskuterte da og landet på:
1: noen folk som bare vil ha seg one nights...
2: folk er for kresne
3: folk tror gresset alltid er grønnere litt lenger borte..? Tør altså aldri å lande...
4: osv.........
Den tiden hadde jeg fin dialog med en av disse mennene og jeg må si at interessen daaaaaalte da jeg fikk vite at han oxo var en av dem....

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 28 sep. 2013 20:46 Privat melding

Jeg har vært her i snart 4 år ja, men jeg har klart å oppdatere bildet mitt noen ganger da men hjelper visst ikke

Skjult ID lø. 28 sep. 2013 21:01

Nye bilder er greit. Ser de har byttet nick om ikke annet.

Det beviser kanskje at nettsjekking egentlig er ganske vanskelig. Jeg var jo heldig for 4 år siden for så vidt...., men noen ganger får man det ikke til.

Og som regel faller man vel gjerne for personlighet.....Det kommer dårlig fram her!

(kvinne 46 år fra Buskerud) lø. 28 sep. 2013 21:26 Privat melding

Snart 2 år for meg og er her rett og slett av den grunnen at mr. right ikke har kommet min vei enda.. Eller kanskje han har det og jeg bare er blitt blind og desillusjonert.....?

Skjult ID med pseudonym skaramanga lø. 28 sep. 2013 21:33

Ja det er de samme folka, og massevis med profiler som kommer å går hver 14 dag., dvs går igjen som spøkelser. Alle kvinnfolka her inne ser etter en Brad Pitt, men jeg likner ikke på noen i Holly wood filmene, så derfor så går jeg også igjen.......

Skjult ID med pseudonym skaramanga lø. 28 sep. 2013 22:11

Pommes

he he Pitt hadde litt problemer han og....jøss. Får ha trua...

Snodige, tror vi reprensenterer en ny generasjon jeg !

Skjult ID med pseudonym Gilia73 lø. 28 sep. 2013 22:27

Drar på date jeg Pippi .. om enn ikke ofte, men syns det er mer enn litt vanskelig å få hjertet i gang i dette formatet... Og de få gangene det skjer er det ikke rett tid og sted for den andre... Men har tro på at når det er mening at det skal være full klaff ja så bli det det.... Bare å være tålmodig og åpen for hva som skal komme rundt neste sving ..

Skjult ID med pseudonym skaramanga lø. 28 sep. 2013 22:39

Kvinner føler seg mektig her inne, ja det er uten tvil, for i den virkelige verden så er det mange av dere som allderi hadde hatt en tjangs uten internet. Som jeg vil si, internet er en gave til kvinnen, men en tragedie for mannen!!

Skjult ID med pseudonym Gilia73 lø. 28 sep. 2013 22:44

Hmm Skaramanga og Kan.. Er ikke min erfaring. Er mye vanskligere å få kontakt med noen her, enn ute i den virkelige verdenen.. Men hvorfor være her da? Jo fordi livet gir bare så og så mange timer, og et betyr at en må tilbringe flere hjemme hvor det ikke finnes potensielle annet enn gjennom nettet...

Skjult ID med pseudonym skaramanga lø. 28 sep. 2013 22:54

Gilla73
Det mange variabler her..For å være ærlig sitter jeg på sukker da jeg ikke gidder /orker å gå ut for å se etter ei dame jeg liker! og så er det spenningen

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 28 sep. 2013 22:57

kortreist dating...:p

(mann 47 år fra Rogaland) lø. 28 sep. 2013 23:02 Privat melding

Fire år uten napp er da ingenting.

Skjult ID med pseudonym reg lø. 28 sep. 2013 23:16

Evt er så lang tid rimelig usnodig for forum og de som tiltrekkes av forum og foretrekker å være her...

Skjult ID med pseudonym skaramanga lø. 28 sep. 2013 23:29

Kan

Da har du et veldig tiltrekkende yttre, en veldig kjekk kar, fordi flertallet av menn likner ikke på deg eller en Brad Pitt !! og kvinnene her er ikke billige, om mulig for deg men ikke for de fleste av oss !!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 28 sep. 2013 23:33

Er jo ikke noe problem å være her 4 år uten napp. Det er faktisk noe av det enkleste i hele verden. :P

Skjult ID sø. 29 sep. 2013 10:34

Skjønner ikke helt jeg altså.

Ser det går igjen at kvinner og eller menn har makt.
Jeg er ei blid oppegående dame. Ser helt normal ut. Har en normal jobb, pent hus, velstelt hage. Aktiv. Noen kg for mye som jeg sliter med å få av, men er ikke feit. Føler meg rett og slett ganske normal.

Men hva slags meldinger får jeg. Noen sender hjerter. Da du sender en melding tilbake, så svarer man ikke. Får mange kaffe forespørsler, men har skrevet tydelig i min profil at jeg foretrekker å møtes over noe annet enn kaffe. Jeg synes du e HOT, deilig osv er kleint å starte en samtale med.
Har skrevet med et par stk innimelom, men en syntes det var greit å kritisere faren til min sønn, at jeg ikke ville flytte på meg og litt til

Kan jo være fordi jeg ikke vil flytte på meg jeg ikke får napp. At det er mange der på min alder som sitter med hus og føler seg bundet. I tillegg til at man ikke har lyst å flytte fra for eksempel ski til Lillestrøm osv... , men da burde man jo kanskje skrive slikt i sin profil.

Det er så mange profiler uten tekst. Fine ansikter på et bilde, men det hjelper ikke. Jeg gidder ikke bruke masse tid på tull.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 29 sep. 2013 11:23

Det napper da stadig vekk! Flere ganger i uka er det en gjedde og glefser eller ulke og snuser på agnet, en gang iblant en ål som har magaslukt som en må røske på land og flå, før en klargjør på ny.

Men den store ørreten lar vente på seg ja :-b