Alle innlegg Sukkerforum

Jenter og makt på sukker (og forsåvidt ellers)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Petronelle sø. 29 sep. 2013 10:21

Det er en gjenganger her inne at det er jentene som sitter med makten på sukker. Enkelte menn mener at jentene har makten "ute" og, mens andre menn her inne ser på seg selv som løver på byen som kan grave rundt så mye de bare ønsker.

Jeg kan ikke snakke for alle jenter. Det er like mange jenter med issues som det er menn med issues, og det er kanskje ikke så rart at mange single mennesker er
single av en grunn og at det skyldes forhold ved dem selv. Jeg er nok ikke den enkleste selv heller, fordi jeg etter å ha vært "av"
markedet i over ti år mangler håndteringsmekanismer for dette single livet.

Det er ikke et kompliment at noen vil ligge med meg, det sier mer om deres "behov for aktivitet" enn at det sier noe bra om meg. Når derimot noen ønsker å bli kjent med meg og verdsetter personligheten min, så føles det kjempebra. Når jeg oppfører meg som et kastrerende hespetre så er det en grunn til det, og det er opplevelsen av at menn presser sin agenda på meg, og det gjæir meg opplevelsen av å devalueres som menneske. Man kan heller ikke forvente å få mer enn man gir i forhold til kommunikasjon, intensitet, ærlighet, trygghet, lojalitet og så videre. Ingen fortjener mer av meg enn de er villige til å gi tilbake.

Min makt her og "ute" dreier seg om makten til å skåne meg selv og opprettholde min egen selvfølelse, selvrespekt og egenverdi. Ser du meg ikke som en oppegående, morsom jente som potensielt kan bli din nye bestevenn, så bør du også holde fingra dine unna kroppen min :-)

Generelle refleksjoner etter en lang og sosial sommer med noen titt innom her.

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) sø. 29 sep. 2013 10:42 Privat melding

Jeg leter ikke etter ei som skal ha makt over meg, og jeg leter heller ikke etter ei jeg skal ha makt over. Det jeg ser etter er noen som møter meg på relativt like premisser. Jeg er ikke interessert i noen maktkamp, når det er samarbeid jeg ser på som nøkkelegenskapen for et langt forhold.

Personligheten har utrolig mye å si for meg, selv om jeg også må være tiltrukket av utseende, den er ikke nok med bare en av de. Og ja jeg vet at de finnes ;)

Synes du har hatt gode refleksjoner i sommer.

"Det er ikke et kompliment at noen vil ligge med meg, det sier mer om deres "behov for aktivitet" enn at det sier noe bra om meg" - Veldig bra sagt! :)

Skjult ID med pseudonym Frk.Fri sø. 29 sep. 2013 10:50

Så enig så enig!

Singellivet er ikke en kjønnskamp. Dessverre blir det lagt slik frem her inne rett så det er.

For oss som er seriøse er sukker et verktøy for å finne noen vi ønsker å bli bedre kjent med. Ensomhet og ønske om en partner har ingenting med om vi har innover- eller utovertiss, og følelser har vi uansett om vi tisser stående eller sittende.

Skjult ID med pseudonym me too sø. 29 sep. 2013 10:54

Signerer innlegget ditt, Petronelle!

Når en kvinne ligger med en mann kan han faktisk som regel ta det som et kompliment. Men ikke motsatt. Kanskje nesten tvert i mot: Henne bryr jeg meg ikke noe særlig om, så jeg tror jeg likeså godt bare feie over henne.

(Jada. Vet at det finnes masse bra menn som ikke tenker sånn, Mundifare!) Men få kvinner synes det er stas å feie over en mann de ikke synes er attraktiv. Dette er ikke et innlegg i kvinner er bedre enn menn -debatten. Men I forhold til hvem man vil ha sex med, er det store kjønnsmessige forskjeller.

Menn synes kvinner er heldige som kan få sex hvis de vil hver gang de går på byen. Men hvis det er kjæreste man leter etter, er det første knekkende likegyldig. For eget vedkommende, et "gode" jeg ikke ønsker å benytte meg av.J Jeg ser faktisk ikke ser på det som et gode, men som kilde til forvirring i forhold til hvem som faktisk liker meg og ikke.

Skjult ID med pseudonym Petronelle sø. 29 sep. 2013 10:57

Takk :-) Tror det dreier seg mye om hva man ser etter og hva slags forholdserfaringer man har. Jeg har ikke plass til mennesker i livet mitt som ikke påvirker meg til det bedre og som ikke vil vokse med meg. Er veldig for å ha litt kjønnsroller på plass, men en sterk mann for meg er ikke en løve på byen som harver over damer, men en som tør å være søt og omsorgsfull, smart og trygg og som passer på meg og tør å la meg passe på seg. En ny bestevenn som jeg vil tafse på hele tiden (gjensidighet påkrevd). Mulig ikke en normal
Innstilling, men jeg holder en knapp på at innstillingen er sunn.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 29 sep. 2013 11:04

Ts har ordet i sin makt.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 29 sep. 2013 11:21

Her må en først definere hva makten skal omfatte før en kan ha en meningsfylt diskusjon. Det er f.eks. ingen tvil om at det er hunnkjønnet som har makten på sexmarkedet. Det handler om at etterspørselen etter det kvinner har mellom beina er betraktelig høyre enn hva tilbudet er, samtidig som etterspørslene etter det menn har mellom beina er betraktelig lavere enn hva tilbudet er. Men da er vi i en verden der langvarige relasjoner ikke er end el av bildet og det hele koker ned til å ha seg. I denne verdenen er hunnkjønnet diktatorer og slavedrivere.

I andre enden av relasjonsskalaen har vi langvarige forhold. Her stiller menn og kvinner nesten helt likt. Det stilles noe større krav til menn i form av at menn må ha det materiell på plass med hus og jobb, samtidig som menn som har barn er merkbart mer attraktive en de som er over en viss alder som ikke har barn.

Dette fører til to ting. Det første er prinsessesyndromet som er ekstremt godt utbredt på Sukker og andre nettbaserte datingtjenester. Hunnkjønnene tillater seg å sitte sile menn etter utseende og ha seg med de menn de ønsker når de selv føler for det. Dette fører til masse frustrerte menn som ikke får seg noe i det hele tatt. Menn ser på at en liten gruppe menn får ha seg med en stor gruppe vinner. Men, etter noen år føler disse kvinnene for å slå seg til ro og da kommer prinsessesyndromet i fullt monn. Kvinnene forstår ikke at nesten alle av de mannfolka som mer en gjerne ville feie over dem, absolutt ikke vil ha noe forpliktende forhold! Så da sitter damene der og blir sure fordi de har gått ut på dato (Tror de, egentlig er de bare for kravstore).

Utover dette så har kvinner mye makt i form at de kan trakasere menn over lang tid uten at menn har lov å reagere. Om en mann dytter en kvinne, elelr i verste fall slår til henne med flat hånd, så er han fordømt som mann umiddelbart og har ingen mulighet til å få respekt fra de som så han utføre handlingen. Men, ingen spør hva var det som fikk denne mannen til å miste beherskelsen? Kvinnen kan ha fornærmet og såret han på det groveste over lang tid, og fremdeles så kreves det at mannen ikke skal reagere.

Så TS, hvilken makt skal vi diskutere? Personlig så forholder jeg meg til hunnkjønn sitt maktmissbruk ved å ta avstand fra alle hunnkjønn som ikke beviselig tar avstand fra dette selv. Derfor er en singel på det ørtende året ;)

Skjult ID med pseudonym Petronelle sø. 29 sep. 2013 11:44

Mannfolk... Jeg synes det er ytterst skremmende at du trekker vold inn i denne diskusjonen og i tillegg rettferdiggjør det til en viss grad. Jeg har fra mitt første innlegg vært åpen på at det er Like mange jenter som gutter som inne oppfører seg tilstrekkelig bra. Mitt ønske med Denne tråden er rett og slett å få med et perspektiv på at det kanskje kan være lønnsomt å leve livet som en genuin og fin person, også med tanke på relasjoner med det andre kjønn (mer eller mindre intime av kortere eller lengre varighet). Og da snakker jeg om jenter/kvinner som også er genuine og fine.

Må si igjen at det å trekke parsellen til vold er skrekkelig ugreit og jeg merker at det gjør meg skrekkelig bekymret med tanke på at jeg er inennfase av livet hvor jeg
møter nye menn.

(kvinne 52 år fra Akershus) sø. 29 sep. 2013 11:53 Privat melding

@mannfolk

Man kan resonnere seg frem til det meste, om man velger riktige argumenter på veien.

Jeg har bare noen spørsmål til deg. Er det greit at en mann slår en kvinne? bare han har god nok grunn. Jeg bare lurer på dette.

Har ikke mannen andre alternativer enn å slå?

Kan ikke han bare forlate forholdet og finne en kvinne som ikke er så "slem"?

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 29 sep. 2013 11:55

@Petronelle

Og der bekreftet du min påstand over. Du synes det er skremmende at vold forklares og forstås, fordi det går jo utover de akk så hellige kvinnene... Kvinner har jo aldri gjort noe som helst for å yppe til bråk...

Man skulle ønske at det ville lønne seg å leve livet som en genuint fin person, dessverre er ikke verden innrettet slik. Menn som ønsker å ha seg med damer må pent ta av seg hanskene og forberede seg på å sloss. Det er den mannen som sloss hardest som vinner. han som bare er grei og forståelsesfull vil tape over alt alltid. Som du skriver, du er inne i en fase der du møter menn. merk deg hvem av dem du slipper inn, det er han som har null skrupler med å sparke bein på de andre beilerne og som viser størst muskler (både fysisk og materielt).

før noen iler til og påstår at Mannfolk er en bitter og sint kar så må jeg skuffe dere der. Jeg kan sloss, det har jeg bevist flere ganger, det er bare det at det finnes ikke damer verdt å sloss for.

Skjult ID med pseudonym falskjvl sø. 29 sep. 2013 11:55

En mann må ha litt makt over ei kvinne, ellers så respekterer hun han ikke. De søker en MANN, ikke en DOTT

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 29 sep. 2013 12:01

@she46

Det er ekstremt mange tilfeller der menn velger helt andre løsninger en å klappe til en kvinne. Skremmende mange vil jeg påstå. Snakk med menn rundt deg og du vil nesten garantert få servert de mest utrolige historier om vold isse menn har blitt utsatt for fra kvinner. Uten at disse menn har valgt å slå tilbake. Jeg har overhørt krangler mellom par der hun tråkker pan han på de mest stygge måter du kan tenke deg. Der hun ripper opp i alle måter hun har ydmyket ham på, der hun sparker, slår og kaster ting på han. Jeg er titalls slike episoder å referere til (sikkert fordi jeg i noen år jobbet slik at jeg ble eksponert for A4 mennesker med alkohol innabords). Ikke én gang har mennene valgt å klappe til dama, ikke én.

Om det er greit at han slår? Når han er bokstavelig trengt opp i et hjørne av en dame som sparker, lugger, slår og kaster ting på han? Ja, da er det greit at han slår for å kunne komme seg bort fra situasjonen.

Når det kommer til å forlate forholdet så er det mangemenn som ikke kan det fordi de må bli i forholdet for å beskytte unger mot vold fra kvinnen.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 29 sep. 2013 12:08

@iKommode1

Det er de aller færreste kvinner som vil føle seg likeverdig. de vil føle seg beskyttet og tatt vare på. Joda, du finner unntak, men majoriteten vil ha en solid bauta som beskytter dem fra alle farer.

(kvinne 52 år fra Akershus) sø. 29 sep. 2013 12:16 Privat melding

@mannfolk

Om en mann er i et slikt forhold, så er det eneste riktige å ta med seg barna og forlate forholdet.

Men jeg skjønner at ditt poeng er at kvinner er hekser, slemme og onde og menn er hjelpeløse og uten alternativer.
Kan ikke annet enn å utstrekke medynk for alle de stakkarlige mennene (i følge deg) der ute.

Skjult ID med pseudonym J sø. 29 sep. 2013 12:22

Jeg skjønner hva du mener, @mannfolk. Er helt enig!

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 29 sep. 2013 12:23

@iKommode1

Hun føler seg ikke beskyttet uten at hun merker at han bestemmer over henne. Ikke i ett og alt, men han må ha det siste ordet i diskusjoner for at hun skal respektere han f.eks.

@she46

Problemet er at han ikke får barna med seg. Da blir barna levende ubeskyttet, da betaler han heller prisen og blir.

Skjult ID med pseudonym !! sø. 29 sep. 2013 12:30

@Mannfolk - huleboer mentalitet

(kvinne 52 år fra Akershus) sø. 29 sep. 2013 12:32 Privat melding

@mannfolk

Skal vi se, du sier at menn slår, kvinner slår, menn har makt over kvinner og menn er stakkarlige levende skjold mot barn. Hmmmm

Bare en ting å si. Vi lever i to forskjellige verdener.

@!!

:-)

Skjult ID med pseudonym serena sø. 29 sep. 2013 12:35

Skulle virkelig ønske enkelte postet åpent så jeg kunne blokkert de. Utrolig hva enkelte får seg til å forsvare av vold.

Skjult ID med pseudonym (-: sø. 29 sep. 2013 12:51

Kjenne den sutringen fra en del mannfolk er turn off! Hvor vanskelig er det og forstå at vi søker en mann og ikke en sutre kopp! Eksen er så dum, eksen utnyttet meg, eksen lar meg ikke se barna mer enn annen hver helg, OMG stå opp for dere selv istedenfor og velte dere i den samme dritten. Dere tillater at kvinner trør på dere. En flott kropp og ett flott utseende, får det som regel til og smelle i buksa til en del menn. Så enkle er dere :-)
Men ei skikkelig kvinne har sitt eget utstyr i nattbord skuffa og blir dermed ikke forstyrret av lysten på din junior. (For vi fikser oss selv)
Så slutt og sutra, rydd opp i gammel dritt før du prøver og finne ei "erstatter" for det vil som regel ikke funke.
Alt som skjer med både kvinner og menn, skjer av den enkle grunn DU TILLATER AT DET SKJER !!!!
Alle har bagasje, men bagasjen trenger ikke og være hovedfokuse de første treffene.
Har du ikke ett godt forhold til din eks( hvis det er snakk om unger) så stikker jeg. Den type drama søker ikke jeg for meg og mine.
Ønsker alle MENN og KVINNER en fin dag videre, og ikke tillat at noe trør på deg:-)
Respek for hverandre heter det :-)

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 29 sep. 2013 14:09

@Kiara

Kan jeg da tolke deg dit at en mann som blir slått, sparket og spyttet på av en kvinne skal ta imot til hun går lei?

Merk forøvrig at jeg aldri har utøvd fysisk vold mot noen, og om noen føler at jeg har utsatt dem for mental vold så har det vært utilsiktet og ved uhell. Jeg er sosialt oppegående nok til å se at en situasjon er under eskalering og forsvinner lenge før det faktisk blir bråk. At en har blitt sett på som en feig kylling og deretter dumpet av to forskjellige damer på dette grunnlaget er en annen sak... Jeg fremmer kun alternativer til de vedtatte sannheter om kjønnsmarkedet og hvem som har hvilken makt over hvem her. Min påstand er at kvinner har i sum mest maktmidler til bruk, samtidig som kvinner ikke er fornøyde i forhold der de ikke føler at mannen er sterkere en dem på alle måter. Så vær så god, fortsett å skyt budbringeren.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 29 sep. 2013 14:09

Jeg har vært en genuin og fin person hele mitt liv og det har vært ALT annet enn lønnsomt. :P

Skjult ID sø. 29 sep. 2013 14:14

En budbringer bringer andres bud og meninger. Dette får du stå for selv.

Og tolkningen din av Kiaras innlegg :Kan jeg da tolke deg dit at en mann som blir slått, sparket og spyttet på av en kvinne skal ta imot til hun går lei?, blir noe patetisk all den tid hennes kommentar er :Jeg som kvinne forsvarer ikke kvinner som utøver vold eller trakassering.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 29 sep. 2013 14:21

@Powpowgutt

Det er du heller ikke alene om å ha opplevd.

Skjult ID med pseudonym lotte sø. 29 sep. 2013 14:25

Det kan virke som menn generelt er mer avhengig av oss kvinner ..enn omvendt!

Jeg har flere single venninner men ingen av dem sutrer over sin singelstatus.De fleste er både lykkelige og tilfredse med sitt liv selvom de ikke har en mann.

Mens her inne er det støtt og stadig tråder og innlegg fra menn om hvor ille og trist det er å være singel,ikke få svar fra damer osv..osv
Det er veldig trist at menn er så opptatt denne tosomheten og ikke klarer seg alene..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 29 sep. 2013 14:30

Det der understreker jo bare at kvinnene har makta. De trenger ikke menn til noe som helst.
Mens menn trenger kvinner om de ønsker å føre slekten videre.

Utover dette så går det mer på hva en ØNSKER seg enn hva man TRENGER.

Skjult ID med pseudonym Snill sø. 29 sep. 2013 14:43

@Powpowgutt:) Si at vi har den makta som dere brøle så høyt om at vi har! Hva har dere tenkt å gjøre med det?
Sutring = ingen interresse :-))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 29 sep. 2013 14:47

@Snill

Vet ikke hva andre har tenkt å gjøre. Personlig gir jeg faen og orker ikke å klage eller sutre.
Er bare sånn verden er og fungerer, så får en heller håpe på at kloning blir lovelig og rimelig en eller annen gang. :P

(kvinne 38 år fra Rogaland) sø. 29 sep. 2013 17:09 Privat melding

Signerer denne 100% TS

Skjult ID med pseudonym l4l sø. 29 sep. 2013 17:10

og å begynne å dra inn vold ifht det TS skriver var bare sært... og littegranne urovekkende

Skjult ID med pseudonym Petronelle sø. 29 sep. 2013 18:45

@ mannfolk
Du snakket om menn som vil ha med seg damer hjem. Du er jo en av dem som innlegget mitt er rettet mot. Min makt ligger i å skjerme meg selv fra slike for å beholde de sidene ved meg som jeg liker best. Jeg har ikke mye singleerfaring og har utelukkende hatt bra menn i livet mitt. Har ikke tenkt til å endre på det, og synes det er skrekkelig ugreit når menn blir bittre på grunn av seksuell avvisning uten tanke om hvordan det føles for meg å møtes med interesse som genererte på grunn av deres fysiske behov og som har fint lite med meg som menneske og gjøre. Som nevnt tidligere, så åpnet jeg denne tråden i dag i forsøk på å tilføre et perspektiv jeg mener er både viktig og riktig her inne.

Skjult ID med pseudonym mann sø. 29 sep. 2013 18:56

Synd at tråden gikk over til å handle om vold/ikke vold - det ødela hele tråden.

Støtter TS 100% - bra skrevet.

Samtidig har Mannfolk et poeng (helt til den delen med vold - finnes ingen unnskyldninger for vold bortsett fra nødverge - men da snakker vi om ekstreme situasjoner):

Menn har definitivt ikke makten. Kjønnskampen er på kvinners premisser. Så sant de holder seg til sin egen "liga" og under er det meste opp til dem. Samtidig er det forståelig at det er kjipt å holde seg til egen liga når menn fra ligaen over ikke har noen som helst problemer med å feie over ligaene under seg. Det er nok mange damer som går rundt og håper at noen av disse alfahannene skal slå seg til ro med dem i stedet for å gå videre etter en natt eller tre, og dermed blir skuffet gang på gang.

Og sånn ellers: Kvinner kvoteres inn i høye stillinger (jada, vi menn kvoteres inn i barnehager - hurra), kvinner og sex er vakkert, utforskende og en del av å finne seg selv, skole og utdanning fungerer bedre for kvinner - de har for lengt gått forbi menn når det gjelder utdanning. Menn og sex - desperat og skittent. Når barn kommer inn i bildet er menn mer eller mindre rettsløse.

@ (-:) 12.51: Den hersketeknikken du bruker er helt vanlig. Så fort temaet tas opp er menn sutrete og må begynne å ta seg sammen og te seg som MENN. Prøv den i retten da du.. Kommer langt der med litt god gammeldags "manne seg opp". Tror du virkelig det? Har du prøvd å se problemstillingen fra andre siden noen gang - sånn virkelig?

Skjult ID med pseudonym Petronelle sø. 29 sep. 2013 18:57

@ wiene
De fleste jenter må ha en trygghet på plass for å ha bra sex. I tillegg så er kvinnekroppen mer sårbar en mannerollen i seksuelle situasjoner. Vi tviholder ikke, vi tar vare på oss selv fysisk g psykisk. Snakker jo ikke for alle, men tror det gjelder mange flere enn meg.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 29 sep. 2013 19:02

@Petronelle

Hva er det slags vås du presenterer når du skriver " I tillegg så er kvinnekroppen mer sårbar en mannerollen i seksuelle situasjoner"? Snakk om stigmatisering, nedrakking og forakt for voldtatte menn.

(kvinne 52 år fra Akershus) sø. 29 sep. 2013 19:22 Privat melding

@mannfolk

I alle dager, skal det ikke være mulig å snakke om vanlige ting på en skikkelig måte, uten at du hele tiden skal trekke frem de mest ekstreme tilfellene.

For en kvinne som aldri slår, spytter, voldtar blir dine meninger absurde. Det finnes slemme kvinner og menn og de må stoppes, men det finnes også utrolig mange fler flotte menn og kvinner som forholder seg til disse spørsmålene uten å tenke over dine ekstrem tilfeller. Det du snakker om er i veldig lite mindretall og ikke så interesant å hele tiden snakke om.

Sexuelt så er kvinnene mer sårbar og hun opplever de største konsekvensene og ting ikke går som planlagt, du kommer ikke utenom dette biologiske faktumet. Jeg har ennå ikke sett en gravid mann.

Skjult ID med pseudonym Petronelle sø. 29 sep. 2013 19:24

@mannfolk
Nå er det vel som regel
slik at menn som oftest voldtas av andre menn, men jeg har full medfølelse for alle som utsettes for sexuelle handlinger mot sin egen vilje.

Skjult ID med pseudonym cicero sø. 29 sep. 2013 19:46

Problemet med å behandle jenter bra, vennlig, hyggelig og med ærlighet, åpenhet, tillit, respekt og gode samtaler (alle de gode tingene) uten å trekke inn det romantiske/seksuelle aspektet er at de da vil behandle meg som en venn og bare det. Dette har jeg sett gang på gang, og nå for tiden orker jeg rett og slett ikke å kaste bort tid på å være en gentleman fordi man sitter aldri igjen med noe for det annet enn selvrespekten og masse nye jentevenner. Det finnes sikkert mange jenter som SIER og TENKER SEG at de vil ha både en bestevenn og elsker i ett, og at de vil finne ut hvilke intensjoner mannen har før de forplikter seg til noe fysisk, men uten at det spenningsmomentet ligger i luften mister de all interessen i å være mer enn bare en venn. Og har man først blitt en venn ser de aldri for seg noe mer.

Så når søndagen kommer og jentene ikke fikk disse glatte kjekkasene som har sjarmert dem tidligere i uka likevel tar de kontakt med meg og spør hva som feiler menn og vil ha sympati. Alt jeg kan svare på det er at det er deres egen feil. Fint med nye venner, selvfølgelig, men å sutre om menn kan de gjøre til venninnene sine.

Skjult ID med pseudonym Mannfolk sø. 29 sep. 2013 19:50

@cicero

Veldig bra talt!

@She46

Om mine meninger er absurde så er det fordi verden er absurd. Igjen, jeg er kun en budbringer av det jeg ser rundt meg hele tiden.

Skjult ID sø. 29 sep. 2013 20:02

Jeg ser heldigvis verden i et helt annet lys en "mannfolk". I min verden finnes det fantastiske kvinner og menn, kollegaer, venner og bekjente. Kan hende du burde oppsøke et litt annet miljø .

(kvinne 52 år fra Akershus) sø. 29 sep. 2013 20:16 Privat melding

@mannfolk

Da burde du bytte omgangskrets. Det er det ingen tvil om.

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) sø. 29 sep. 2013 23:53 Privat melding

@Mannfolk

Er du han der steroidbrukeren på 28-29år?

Omtrent nøyaktig den samme setninga har iallefall blitt brukt tidligere på forumet, av en ikke-anonym person:

"Om det er greit at han slår? Når han er bokstavelig trengt opp i et hjørne av en dame som sparker, lugger, slår og kaster ting på han? Ja, da er det greit at han slår for å kunne komme seg bort fra situasjonen. "

Skjult ID med pseudonym (-: ma. 30 sep. 2013 00:24

@mann:) om jeg har, virkelig!!! Når det er så mange menn som tillater og bli behandla som dritt av kvinner, ja da synes jeg de må gå litt i seg selv og se på sine egen verdier. Rettssystemet er faktisk ikke sånn det en gang var. Det er faktisk fler og fler menn som vinner fram sin sak. Personlig så tok jeg ett valg som var det beste for barna og faren. Så 50/50 her. Alle vet at lar du deg bli trigga av eksen, så får personen en enorm selvfølelse å fortsetter til det uendelige. Å her snakker jeg om noe jeg virkelig vet alt om.
Men står for at for meg blir det helt feil og gå inn i ett forhold med en mann, som har ett stort samarbeidsproblem med sin eks. Det vi jo si at det er noe jeg på sikt må ta del i.
Så ja@mann jeg er dritt lei menn som sutre og bruker trusler om vold. Å her inne er det en del av dere.

Skjult ID med pseudonym Rolfern ma. 30 sep. 2013 00:37

Tja. Dette er jo berre tull.

Selvsagt er det et kompliment at noen ville ligge med deg. Og det er svært stort kompliment om jeg vil ligge med deg.

Noen mannfolk er billige. andre mannfolk er ikke fullt så billige.

**

Du sier ikke noe om hvor gammel du er. Viss du er 37 år og begynner med å få hastverk med mann og barn og de greiene der så er du selvsagt bare ute etter forhold og seriøsitet og alt det der.

Er du yngre, som 25, så er det klart at du vil noen skal være borte i kroppen din selv om de overhovudet ikke føler at du kvalifiserer som bestevenn. Narr meg ikke til å le. De kommer jo bare ann på om du treffer noen som er sjarmerende nok og som får deg til å le litt og som er selvsikker nok.

***

Men du sier likevel noe viktig her. Jenter burde være mer interessert i jentene som mennesker og ikke bare som muligheter til sex. På den andre siden er det et must å ha et snev av råskap, sexyhet og politisk ukorrekthet. Viss ikke blir man spist av en dame. Man blir spist uansett hvor politisk korrekt damen er.

Skjult ID med pseudonym Rolfern ma. 30 sep. 2013 00:43

Cicero: Jeg tror problemet ditt er at du mangler baller. Problemet ditt er ikke at du har en haug med damevenninner. Jeg tror det er veldig bra å ha mange dameveninner. Men du må begynne å ha baller igjen.

Skjult ID med pseudonym mann ma. 30 sep. 2013 01:00

@ (-:) :

Du burde virkelig starte som konsulent og selge din erfaring og viten dyrt - du kan trolig kreve nesten hva som helst i timebetaling. Du vet tydeligvis noe som svært få andre i dette landet kjenner til. Følger med mye på temaet i nyhetene og der er virkeligheten LITT anderledes enn det du beskriver. Bare synd at temaene ikke kommer særlig frem i lyset, det er jo ingen som tør å ta opp temaet av våre folkevalgte.

Men kom gjerne frem med noen eksempler på dette du "virkelig vet alt om" - ser da spesielt frem til eksemplene hvor "oppføre seg som en mann" og "se sine egne verdier" har noen som helst innvirkning på f.eks barnefordeling i en rettsak.

For øvrig har jeg ikke problemer med min eks - jeg lar meg bare provosere av holdningene dine.

Skjult ID med pseudonym (-: ma. 30 sep. 2013 01:30

@mann :)) at du lar deg provosere av holdningene mine er forsåvidt ikke mitt problem:))
Det var du som tok opp barnefordeling å rettsak. Men kom ikke her å si at en del menn ikke lar seg påvirke av en kvinnes slu måte og oppnå det hun vil, med tårer, smil og kvasse tunge.
Mangen av dere er tafatte og la dere bli tråkket på. Å sitter og sutrer over hva dritt kjerring dere har hatt. Så går dere rett i den samme fellen igjen, når dere lar junior styre deres valg :-)

Tilbake til rettsak! Vet at fagfolk anbefaler at barna skal bo mer hos en av foreldrene. Men siden du følge med, så har du også fått med deg at det er ikke så lett for en kvinne og bare si at jeg vil ha de mest. Holdninger til dommerene har forandret seg, akkurat det synes jeg er bra:)) Er en del menn som kan gjør en like go jobb om ikke bedre enn mor.

Så min mening er at hvis en del sukker menn, tar tak i probleme de har med sin eks og klarer og legge det bak seg, før de vender blikke min vei. Ja da hadde jeg blitt gla.
For sutring om det som en gang var, er turn off.

Skjult ID med pseudonym mann ma. 30 sep. 2013 02:45

Støtter da tanken om at sutring er turn off, poenget er at en del av "sutringen" er ikke det. Det er også (men ikke alltid) reelle problemer med skjevfordeling som blir forsøkt tatt opp, men som effektiv blir stoppet av en del generaliserende, har-ikke-satt-seg-inn-i-hvordan-verden-faktisk-ser-ut personer som bruker hersketeknikker som "sint mann", "sutring" osv i stedet for å komme med saklige argumenter basert på fakta i stedet for egne know-it-all-opplevelser

Sånn helt utenom det får jeg bare ønske deg lykke til med å unngå potensielle beilere som ikke har kommet seg over eksene sine, jeg kan levende forestille meg at det er heller plagsomt - jeg er enig at de burde vente med å bevege seg inn på sjekkemarkedet frem til de er klare for å se fremover og ikke bakover :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann ma. 30 sep. 2013 03:05

@TS
Flott trådstart, med uvanlig godt gjennomtenkte formuleringer og ordforråd. :-)

Jeg tar det faktisk som et kompliment at en kvinne ønsker å ligge med meg. Et stort kompliment. Hver gang. Men jeg har forståelse for at kvinner har en pågang som gjør at de ser det på en helt annen måte. Og denne forskjellen er vel i seg selv en del av bildet på maktfordelingen mellom menn og kvinner. Jeg jakter aldri kvinner på by'n; det meste av Norge er fremdeles rural landsbygd. Derfor har jeg nok også i forsvinnende liten grad bidratt til kvinners oppfatning om at det ikke er et kompliment at en mann vil ligge med dem.

Din opplevelse av menneskelig devaluering vil jeg tro stammmer fra de urbane, nattlige møtestedene hvor noen går for å bli sett som menneskeverdi, mens andre går for å skaffe seg lettvint snacks for natten.

(mann 58 år fra Oslo) ma. 30 sep. 2013 11:01 Privat melding

Her var det blitt mye forskjellig som sauses sammen. Omtrent som livet?
Når det gjelder å få kortvarige forhold, så er det vel allmenn enighet om at kvinnene i stor grad har makta, både på sukker og i virkeligheten. Menn forventes å være pågående og skulle ta initiativ. Og da gjør de fleste av oss det. Og vi må ha lært å takle avslag, for noen avslag er en del av veien til suksess. Måten vi takler avslag på, vil avgjøre om vi vokser på dem og blir flinkere til å nærme oss kvinner neste gang. Så er det noen kvinner som velger å være mer tydelige i forhold til å ta initiativ selv. De kommer seg da inn i et mønster hvor også de må takle noen avslag. Men de har mer styring med utviklingen enn om de bare passivt avventer mennenes initiativ.
Når det kommer til å finne en partner for langvarige forhold, er mitt inntrykk at det er vanligere at initiativene går begge veier. Da er det flere faktorer som spiller inn, og spillet blir mer komplekst frem til man finne en man finner det innsatsen verdt å innlede et forhold til.
Vold. Dette er ikke akseptabelt. Og om jeg skal gi noe råd her, så er det å skaffe bevis på voldsutøvelsen. Jeg har i en barnefordelingssak representert en kvinne som hadde slått til sin sønn. En gang (minst). Og med flat hånd. Jeg liker ikke å kjempe saker som er tapt på forhånd. I den saken hadde nok far presset mor psykisk noe helt j…… Men det var ikke mulig å bevise. Og mor godtok ingen kompromisser. Så hun tapte alt.
Menn eller kvinner som utøver vold, fysisk eller psykisk, forlater man. Er det barn i bildet, så skaffer man beviser, tilkaller samfunnets hjelpetilbud og forlater vedkommende. Barna tar man med om man kan. Man hjelper ingen ved å holde ut og lide i stillhet.

Så snakkes det om både makt og balanse i forholdet. Ja takk til balanse i forholdet. Og oppgavefordeling. Dessuten tror jeg på et forhold der begge tillater den andre å være både sterk og svak. I full tillit til den andre. Jeg kan godt være stor og sterk og beskyttende, jeg. Men noen ganger når verden er skummel og høstmørket er kaldt, er det godt å fyre på peisen, ta på kofta, krype under pleddet, legge hodet i fanget hennes og nyte at hun lager en lun og trygg stemning.

Skjult ID med pseudonym Petronelle ma. 30 sep. 2013 20:03

Min opplevelse av menneskelig devaluering stammer like mye fra erfaringer gjort her inne, hvor man kjapt havner i uinteressant-boksen når Manhattan er ønske om faktisk å bli kjent med mennesker :-) litt synd, for holde en knapp på at de som blir kjent med meg kan regne seg som heldige og vet at mennene i mitt liv har blir godt ivaretatt av meg og jeg av dem. Mulig jeg er en pussig skrue som vokser på å handling og meningsfulle relasjoner også i forhold, uansett om disse forholdene skulle være av kortere eller lengre varighet. Mulig jeg er litt old school i en relativt ung innpakning :-) setter pris på fine innspill i tråden, og blir litt urolig med tanke på enkelte andre innspill. Trøster meg med troen på at karma is a bitch ;-P