Alle innlegg Sukkerforum

Til damer.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym en mann ma. 30 sep. 2013 13:09

Jeg har aldri klart og reflektere min personlighet i tekst, vet rett å slett ikke hvordan jeg skal gjøre det. Jeg vet jeg er en pen mann, høy, mørkt hår, kløft i haka og blå intense øyner. Vet jeg har mye å tilby, men klarer det ikke via tekst, det MÅ være ansikt til ansikt, så jeg kan lese kroppspråket og dermed te meg etter det, noe jeg er veldig flink på.
Hva er øyevekkende i tekst? Kan ikke si "hei søta" fordi det er for sleskt, kan ofte ikke spøke, fordi man vil ofte tro det er særiøst.
Det virker som uansett hva man sier så er menn dømt til få det evige stempelet "kåt" over seg, selv når det er mange menn der ute som vil genuint bli kjendt med en dame, så får man "pff han vil bare se meg naken, gidd ikke å snakke med han"
Men så er det jo et annet dilemma som dukker opp i dette, om man ikke sier ting sånn å sånn, da er man en kåt man, om man sier det sånn, da er man kjedlig, om man sier det sånn da er man "femi" en av "gutta".
Oss menn som ikke er ute etter sexen, men den rette dama, vi får virkelig gi oss ut på slagmarken å blir skutt ned av steriotypiske tanker fra damer.
Det er ingen måte å vinne på , får man ofte følelsen på, helt til den ene damen dukker opp man aldri vil være foruten igjen.
Stå på dere menn med ederlige hensikter, gi aldri opp.

(kvinne 40 år fra Hordaland) ma. 30 sep. 2013 13:33 Privat melding

Hva med " Hei" og så noe mer som faktisk viser at du har lest profilen til disse damene / hva som fenget deg med dem uten bare oi, hun var søt/ pen?

(kvinne 52 år fra Akershus) ma. 30 sep. 2013 13:42 Privat melding

Alle mannfolk er kåte, og tak og lov for det.

Vi ønsker bare at dere også skal bry dere om hele mennesket, om det ikke sexsuelle også.

Husk at du trenger bare å skyte blink en gang, så plutselig så står hun der. Hun det stemmer med, go da flyr alle disse reglene ut av vinduet, for kjemien er på plass....:-)

(mann 58 år fra Oslo) ma. 30 sep. 2013 14:04 Privat melding

Jeg har både kjemisett og frimerkesamling å by på, men sitter her alene likevel. Tror jeg må gå et bueskytterkurs også.

(kvinne 40 år fra Hordaland) ma. 30 sep. 2013 14:17 Privat melding

@Stevia61: du kan jo prøve deg på leiredreings kurs også ;)

Eller dansekurs :D sengevalsen og flat tango er sikkert greit å ha på repertoaret ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 30 sep. 2013 15:02

Jeg ga opp for lenge siden. Alt for mange damer her inne som er alt for pene til at jeg gidder å kaste bort tid på å sende dem en melding som uansett ikke blir besvart. :P

Skjult ID med pseudonym kvinne 49 ma. 30 sep. 2013 15:13

@ en mann.
Du skriver jo rett fra levra her. Hvorfor ikke bare gjøre det på samme måte når du skriver til "vårs damer" da!?!? Ikke vær redd for at vi alle er like. Tenker at dere menn ser på oss kvinner som en hop med skumle, uforutsigbare, menserende og hysterisk gruppe!?
Vi er individer, vi og...
Velger å ta det du skriver som en fleip, @ powergutt...
Nydelig høstvær ute!!
Ut i sola folkens!!

Skjult ID med pseudonym livsglad ma. 30 sep. 2013 15:49

TS: skulle gjerne sett at du sto fram med bilde i denne tråden......er du så kjekk som du sier så vil du vel få respons også.....har inntrykk av at veldig mange dialoger på Sukker starter nettopp pga fine bilder......

Skjult ID med pseudonym ThisOne ma. 30 sep. 2013 15:56

jeg tror det er sånn for de aller fleste av oss - vi kan ikke få frem alle våre flotte sider via tekst. Jeg også, som alle andre i denne tråden, har flotte egenskaper som er bra for en mann (og kvinne da, for de som vil ha det ;) ) - men man må jo møte noen for å oppleve hele pakka.

Jeg stemmer i sammen med @kvinne49 og sier- skriv rett fra levra! Det som er ektefølt kommer til å nå frem til de som faktisk er mottakelige. Stå på og ikke gi deg :)

Skjult ID med pseudonym Mystique_ ma. 30 sep. 2013 16:33

@ Ts jeg er en sucker for høye mørke, pene menn med blå intense øyne, men våger nok ikke å sikte så høyt så (som Kiara skriver) med mindre du klarer å virkelig vise at du er interessert i å bli kjent med meg som person, så vil nok jeg også tenke at "han peningen der er sikkert bare ute etter et leketøy, hvorfor ellers skulle han være interessert i å chatte med meg".

Og hei søta er ikke en veldig hmmm "sjarmerendes" samtalestarter ...

Skjult ID med pseudonym Stevia61 ma. 30 sep. 2013 16:35

@Kiara. Du har nok rett i at jeg ikke sikter på damer som er yngre enn jeg tror du er. Men jeg vil nok heller gå på dansekurs med en dame enn å lære dansen uten fast partner. Og PUA-kurs satser jeg på å klare meg uten. For meg er pick-up to ting. Ingen av dem er innen min spesialinteresse.

(Jeg har levert min gamle platespiller på dynga og gitt all gammel vinyl til loppemarkedet, til glede for de som sitter og spiller plater med hakk. Og jeg trenger ingen liten lastebil heller.)

Men mulig junior har noe å lære meg, for den storviltbuen han har, den bør man kunne treffe solid med på alle hold. Har bare ikke peilig på hvor man finner et kogger fullt av Amors piler.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 30 sep. 2013 16:35

@kvinne 49

Så bare fordi jeg viser litt selvinnsikt i forhold til mitt eget attraktivitetsnivå og ikke til stadighet sikter for høyt så må det jeg skriver være en fleip?
Jaja...

@Kiara

Oi... beklager. Skal slutte snarest...

Skjult ID med pseudonym Mystique_ ma. 30 sep. 2013 17:48

@ Stevia61 - trenger ikke å ha fast partner for å gå på dansekurs, men det kan hende du finner deg en der :)

Men tvilsomt at du finner kurs i flat tango og sengevalsen - Det må man gjerne lære seg på egenhånd og DA kan det jo gjerne være en fordel å ha en fast partner å trene med om man vil bli god ;)

Skjult ID med pseudonym Mystique_ ma. 30 sep. 2013 17:52

@ Kiara: aha ... Er det DET som er problemet til han der lille tjukkasen med pil og bue? Billigimporterte, dysfunksjonelle piler som bare funker en kort stund?

Skjult ID med pseudonym l4l ma. 30 sep. 2013 17:54

Med mindre du er en "kåting", kjedelig eller "femi", så kan du vel bare være deg selv og skrive rett ut sånn som du skriver innlegget ditt?:) Virker jo ikke som noen av delene der iallefall:)

(mann 58 år fra Oslo) ma. 30 sep. 2013 18:03 Privat melding

Angående piler. Det er viktig å ha gode piler og en sterk bue. For det hender man må trenger gjennom mye panser. Og da kan det være greit å ha med mange piler, selv om man bare skyter på et mål.

@Mystique. Nettopp. Egentrening på sengevalsen er ingen stor opplevelse, nei.

(kvinne 40 år fra Hordaland) ma. 30 sep. 2013 18:26 Privat melding

@ Kiara: Mulig det... er ikke SÅ gammel at jeg husker nøyaktig når billigkjedene begynte å dukke opp ;)

Men ja, det forklarer jo en hel del og er nok en grunn til å holde seg unna jaktområdet til den tjukkasen - han har jo tydeligvis også noe fei på siktet sitt - så da risikerer jo man bare å bli skadeskutt.

@ Stevia61: Ja, med så mye ulumskheter er man jo nødt å beskytte seg ordentlig så ikke rart om mange møter på mye motstand / panser da, men som du skjønner har du jo en av dine medbrødre å takke for det (ALLTID mannen sin feil vet du ;) Iaf lærer vi det på dansingen om det blir krøll i trinnene ;))

Og nei, danseegentrening alene er generelt ganske kjedelig, men særs egentrening på sengevals og flat tango ;)

(mann 47 år fra Rogaland) ma. 30 sep. 2013 19:26 Privat melding

Det er av og til sånn at om en tar kontakt med veldig pene damer så regner de med at du bare vil ha deg med dem. Derfor er de fort bryske, avvisende og isdronninger. Å være veldig attraktiv har nok sine fordeler og bakdeler. Fordelen er at en lett får oppmerksomhet, bakdelen er at en må sile kraftig for å unngå dem som kun ser det ytre. Så TS, om du er 100% ærlig med deg selv og du fremdeles svarer at dine hensikter er kun av edel karakter så vil din ridderlignende nobelhet vinne prinsessa.Så fremt du er tålmodig og ryddig. Men, om du har løyet til deg selv og fornektet at du har dine dyriske instinkter, da vil isdronningen spidde deg på sine istapper og forlate deg som en evnukk, om du er heldig!

Lykke til med dine eventyr TS!

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 30 sep. 2013 19:30

@en mann

Jeg synes du har et bra innledning, og at du beskriver innviklede og kompliserte ting på en grei måte.

Det er selvfølgelig bra at du ønsker hele kvinnen, og ikke bare det mellom navlen og knærne. Men du TRENGER ikke underslå at du tross alt er en MANN. Som @She46 sier, er det flott at mannfolk "er kåte". Det er en viktig del av det å være mann. Og mange kvinner setter virkelig pris på det (jeg sier mange for ikke å fornærme dem som evt ikke gjør det). Det er få andre ting som får dem til å føle seg som kvinne som nettopp det. Og de liker det. Det de IKKE liker, er å føle seg som et spyttebeger for menn som føler behov for å "spytte". Men det forstår vel alle.

Så det er ikke et enten-eller, det er ikke slik at hvis du begjærer kvinnen så er du et primitivt dyr og en skitten gris, eller at hvis du snakker om andre ting så er du "kjedelig"... med mindre du KUN tenker på sex eller du KUN tenker på bil og fotball, for å si det litt flåsete.

Jeg syntes altså at innlegget ditt var flott, jeg. Fordi det var ærlig. Det eneste "litt uærlige" jeg reagerte på, er at du blir så ivrig med å få fram at du ønsker HELE kvinnen, at du nesten underslår ditt eget seksuelle begjær. Vær ærlig. Vær DØNN ærlig. Vær så ærlig at det gjør vondt. Det er ingen dame i hele verden som ikke vil tro deg da. De kan se det i øynene dine. Og da vil de få tillit til deg, om ikke annet. Men ikke begynn der, ikke begynn med sex-snakk. Bli kjent med henne først og la henne bli kjent med deg. Da tar det ikke lang tid før HUN begynner å tenke på å ha sex med DEG, og begynner å spørre seg selv om du ikke skal ta neste steget snart.

(kvinne 40 år fra Hordaland) ma. 30 sep. 2013 19:36 Privat melding

@ Juicer: Du er en utspekulert liten sak du ;)

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 30 sep. 2013 19:41

@Mystiqueh ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ma. 30 sep. 2013 19:48 Privat melding

@ Juicer: det er mao sånne som deg man bør være på vakt mot ;) Farlig for hjertet tror jeg dere kan være. Bare synd man ikke vet hvem du er så man kan vite hva man egentlig skal være på vakt mot ;)

(mann 39 år fra Akershus) ma. 30 sep. 2013 19:51 Privat melding

Nå har jeg prøvd å få kontakt med det andre kjønn (på alle slags måter snart) uten hell..... Er det noen jenter her som vil ha kontakt....? Trodde liksom ikke at jeg var så stygg... ;)
Men jeg er helt enig med deg. Føler at uansett hva jeg skriver så blir det sett på som om jeg bare er ute etter mus..... Prøver faktisk å finne noen å bli kjent med.

Skjult ID med pseudonym Juicer ma. 30 sep. 2013 19:53

@Mystique_
Jeg har en datter som er nesten på din alder, så du kan føle deg trygg :)

(kvinne 55 år fra Akershus) ma. 30 sep. 2013 20:01 Privat melding

@juicer, jeg sier som @mystiqueh; hadde alle gutta vært like lure som deg hadde vi ikke hatt behov for sånne steder som dette...
Ikke dum du heller, @hemmelig. I det hele tatt mange kloke ord her. Blir litt glad, jeg.

(kvinne 55 år fra Akershus) ma. 30 sep. 2013 20:05 Privat melding

Bare en liten ting til: jobb med teksten, gutter. Mange av vårs damene som synes det er viktig. Ikke slurv med rettskriving, sjekk ut profilen, se om det er noe der dere kan dra videre inn i teksten deres. VIS at dere har lest profilen! Det smigrer.
Lykke til TS!

Skjult ID med pseudonym Humlans ma. 30 sep. 2013 20:08

@en mann

Hva med å skrive noe som viser at du er genuint interessert, dvs. noe som følger opp noe i profiltekst eller liknende.

Dessverre er også dette trikset til de som bruker slike ting for å komme in på noen som ikke "ser det komme"...
De som ødelegger for alle andre menn og kvinner som har faktisk har ærlige intensjoner.

Ikke gi opp!

Skjult ID med pseudonym Mystique_ ma. 30 sep. 2013 20:27

@ Juicer; haha det er jo nødvendigvis noe garanti for å være "trygg" ;) og det finnes nok sikkert yngre menn som besitter tilsvarende veltalenhet ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ma. 30 sep. 2013 20:28 Privat melding

@ ts - gode tips fra Tine2222 - hør på henne! Klok dame.

Skjult ID med pseudonym Casa Nova ma. 30 sep. 2013 22:33

Har hørt at sukker.no er det største "kjøttmarkedet" av alle sjekkesidene, og er det tilfellet så er det rart at folk ikke får napp.....

Skjult ID med pseudonym Mystique_ ma. 30 sep. 2013 23:48

@Kiara: ikke for en trygghetsjunkie som meg ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 1 okt. 2013 00:46 Privat melding

@ Kiara: er vel heller det at jeg har nok fra før... ikke lyst på flere ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 1 okt. 2013 00:57 Privat melding

@ Kiara: Jajaaa...nå må ikke du være så snusfornuftig ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 okt. 2013 00:58

Arrete øyne? Ja det ville forklart hvorfor du ikke så at jeg var en kjempefyr og midt i blinken for deg! :P

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 1 okt. 2013 01:39 Privat melding

@ Kiara: ja, jeg fant omsider ut hvordan å kunne endre på det :)

Skjult ID med pseudonym Mystique_ ti. 1 okt. 2013 01:42

@ Kiara - har alt fast lys hud - der huden ikke er farget av blekk vel og merke ;)

Skjult ID med pseudonym Mystique_ ti. 1 okt. 2013 01:45

@ Powpow - syns du bare klager jeg ;) enten er det ingen som legger merke til deg og at du ikke passer for noen eller så ser ikke damene at du er den rette for de .., make up your mind ;)

Og hvordan skal den rette finne deg om du bare gjemmer deg ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 okt. 2013 02:55

@Mystique_

De legger nok merke til meg. Om de liker det de ser er en annen ting. :P
Godt mulig jeg passer mange her inne, men det hjelper lite når JEG blir sittende igjen å føle at jeg ikke passer inn i beskrivelsene til den enkeltes drømmekjæreste, omtrent samme hva som står der.

Den siste var selvsagt bare en spøk, jeg er definitivt IKKE den rette for Kiara.

Skjult ID med pseudonym reg ti. 1 okt. 2013 07:37

@Casa Nova
Evt så er det en mulighet for at de som ikke får napp, det er de som skriver på forumet (i åresvis).

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 1 okt. 2013 10:35 Privat melding

@ Powpow - SÅ ille kan det ikke være?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 okt. 2013 13:03

@Mystique_

Det er faktisk så ille blant de som er innenfor en slik avstand at det går an å treffes for en kaffe/te/drikke/rusletur for å bli kjent.

@Kiara

Men det stemmer jo ikke. Ofte så føler jeg at de passer til meg, men det hjelper jo ikke når jeg ikke passer til de.
Hvordan kan jeg lære mye om meg selv ved å tenke på den måten?
Jeg flommer over av selvinnsikt og viten om mine egne egenskaper og begrensninger.
Er ikke som mange av de andre mannfolka som konsekvent sikter for høyt.

Jeg er rett og slett realistisk i forhold til hvilke damer jeg har muligheten på.
Det er godt mulig jeg er logisk, kald og kalkulerende i min jakt på ei dame, men hva annet kan jeg gjøre?

(kvinne 57 år fra Vestfold) ti. 1 okt. 2013 16:18 Privat melding

Les nøye igjennom profilen hennes,og still henne noe spørsmål ut i fra den,vis interesse,gi henne kompliment,men ikke overdriv. Lykke til ;-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 okt. 2013 16:56

@Kiara

Hvorfor skulle de ikke mene det? De skriver vel ikke ting de ikke mener i profilen sin?
Jeg har ikke tatt feil hittil så jeg trenger nok ikke overlate ansvaret til henne å vurdere om jeg har det hun vil ha.
Den vurderingen klarer jeg relativt lett å ta selv med like stor om ikke større treffsikkerhet enn hun selv. :P

Skjult ID med pseudonym Mystique_ ti. 1 okt. 2013 17:18

@ Powpow - syns du er forferdelig streng med deg selv nå?

(mann 47 år fra Rogaland) ti. 1 okt. 2013 19:51 Privat melding

@Pow

Du må fokusere på dine positive sider i kraft av din selvinsikt!

@Kiara

Var det tilfeldig at du brukte flertall? Ref: "mine fremtidige ektemenn". Bør de vokte seg for å ha en for god livsforsikring? ;)

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 1 okt. 2013 20:13 Privat melding

@ Hemmelig - kanskje hun skal flytte til et sted hvor det er lov for damer å ha flere ektemenn? _og ja, slike steder finnes - har sett det på dokumentar, men husker bare ikke hvor det var igjen.. Papa ny-guinea eller noe slikt ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 1 okt. 2013 20:47

Er jo ikke for streng. Det er basert på min erfaring så langt her i livet.

Vel, siden jeg har så god selvinnsikt har jeg innsett at jeg ikke har noen positive sider utover at jeg er gutt og snill.
Men der stopper det også. Og etter det jeg har lest så hjelper det ikke å være snill, så da sitter vi igjen med gutt og da deler jeg en positiv egenskap med 3.6 milliarder andre.
Ikke akkurat noe som skiller en ut fra mengden. :P

(kvinne 40 år fra Hordaland) ti. 1 okt. 2013 20:57 Privat melding

@ Powpowgutt: nå tror jeg du fjaser fælt, men vanskelig å si siden du gjømmer deg bak skjult id hele tiden ;)