Alle innlegg Sukkerforum

Hva er greia?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Liz ti. 1 okt. 2013 23:28

Ok. Her har jeg en case.

Jeg har snakket med en fyr en stund nå. Han virker kjempeålreit og jeg tror at han kunne vært noe for meg. MEN, det er et par ting jeg ikke skjønner. Han virker veldig interessert men svarer ikke helt når jeg spør om vi skal treffes. Her for en stund siden så skulle jeg til den byen han bor i, jeg fortalte han det og han sa at han ville møte meg. Da dagen var her så hørte jeg ikke noe før kjempesent, da var han plutselig et annet sted, og hadde ikke mulighet. Greit nok så var det en "løs avtale" (ingen dobbelbetydning;), og vi skulle være sammen på kvelden. Men hva er greia? For hvis han ikke vil eller ikke er interessert så ville han vel ikke sendt meg meldinger hele tiden? Syns dette er veldig rart.

Setter pris på ordentlige svar. Takk på forhånd :)

MVH
Liz, en utrolig frustert jente som ikke vet hvordan hun skal tolke ting. :p

(mann 47 år fra Rogaland) ti. 1 okt. 2013 23:40 Privat melding

He's just not that into you.

Skjult ID med pseudonym Liz ti. 1 okt. 2013 23:44

Men interessert nok til å bruke tid på å sende meg meldinger? Hvordan forklarer man det da?

(mann 47 år fra Rogaland) ti. 1 okt. 2013 23:49 Privat melding

At du er interessant nok å sende meldinger med men ikke interessant nok til å møtes. Litt tidsfordriv via tekst men ikke noe mer.

Skjult ID med pseudonym Liz ti. 1 okt. 2013 23:51

Syns fortsatt at det er veldig rart. Jaja, da tar jeg hintet.

Takk for hjelpen :)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ti. 1 okt. 2013 23:55

Hvorfor ikke spørre han? Er jo bare han som sitter på svaret..

Skjult ID med pseudonym Liz ti. 1 okt. 2013 23:56

@iKommode1

Ja, kanskje det. Men jeg er på en måte litt redd for å spørre. Har gitt ham beskjed om at han må si ifra om han ikke vil ha noe med meg å gjøre. Jeg tåler at noen er ærlige med meg. Heller det enn noe annet.

Skjult ID med pseudonym femtitre ti. 1 okt. 2013 23:58

han skal jakte på deg,et mannsinstinkt.Så ikke gjør mer ut av det før han tar spranger møte deg.

(mann 53 år fra Hordaland) on. 2 okt. 2013 00:03 Privat melding

Eller kanskje det er sånn at du ikke er det eneste jernet han har i ilden? Har selv erfart at når en er på sjekkeren så kan det være tørke i lang tid, og så plutselig åpner det seg flere muligheter samtidig. Som regel ender det med at en får ingen av de.. haha :)

Skjult ID med pseudonym ThisOne on. 2 okt. 2013 00:09

jeg er litt enig med @hemmelig - han er kanskje ikke sånn superinteressert. Men ingen vet jo det bedre enn mannnen selv da..
Å spørre gjør deg ikke nødvendigvis klokere.. (og kommer spørsmålet på "feil" tidspunkt er løpet kjørt uanssett hva slags følelser han har... ) Jeg har prøvd det før, og opplever at jeg får et svar som på en måte er tilfredsstillende, men allikevel blir det spørsmålstegn hengende i lufta. Du finner at de færreste tør å være ærlige med deg om at de ikke er ordentlig interessert... I min "lange karriere" med menn har jeg vel bare opplved det et par ganger.

Bare len deg tilbake og la han komme til deg om han vil. Av og til må menn få sjansen til å komme på banen, selv om det kan ta litt tid ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 2 okt. 2013 00:13

Kan jo være at han bare liker å snakke med deg. Sånt vet jeg alt om.. :P

Skjult ID med pseudonym megabit on. 2 okt. 2013 00:17

Han spiller hard to get, og får deg til å bli desperat jente... han vil nok tenke på deg hvis du gjør det samme mot han.

Skjult ID med pseudonym Ellan on. 2 okt. 2013 00:18

Syns det høres rart ut at han gidder å taste, men ikke møte deg. Altså i forstand at han ikke er interessert. Mange menn jeg har møtt i livet vil heller snakke i tlf enn å melde, heller møtes enn å snakke i tlf and so on...Wild guess: han er så absolutt interessert, men tør ikke møte deg. Evt er han allerede i et annet forhold, eller annet som ikke har noe med interessen for deg å gjøre

Skjult ID med pseudonym E on. 2 okt. 2013 00:19

TS for meg så lukte det ikke helt rent mel i posen :-)
Har du snakket med han på tlf? Isåfall tar han tlf uansett hva tid på døgne det er?
Hvis du må svare nei på spørsmålene, så er han ikke interessert nok:-/ Er en del som liker spenningen det gir dem med meldinger osv osv
Ønsker deg uansett lykke til, å husk ikke spør ett spørsmål du ikke er klar for å høre svare på.

Skjult ID med pseudonym Liz on. 2 okt. 2013 00:21

Takk for gode innspill!

Jeg er veldig tålmodig. Han har så langt vært den som har sendt meg melding(er) først bortsett fra den dagen vi skulle treffes. Jeg vil for alldel ikke være innpåsliten.

Da trekker jeg pusten og gjør noe annet så lenge. Har sagt klart og tydelig ifra at jeg tåler sannheten _uansett_ hva det er. Noe mer tydelig trenger jeg sikkert ikke være.

Ha en fin kveld alle sammen :)

Skjult ID med pseudonym ThisOne on. 2 okt. 2013 00:26

men det er også litt greia.. du vil ikke være innpåsliten.. men for en fyr av den rette typen så er du ikke innpåsliten - og han vil svare deg. Og når du tenker sånn, så tror jeg at det ikke er så mye å hente.. MEN: jeg tar muligens feil. Det er jo en grunn til at jeg er på sukker.. Jeg mener: hallo? ;)

men seriøst- jeg håper det går bra altså, det hadde vært superstas :):) *krysser fingre* :)

Skjult ID med pseudonym MrMister on. 2 okt. 2013 00:26

Personlig har jeg gjort dette (svart på meldinger men ikke ville møttes) da jeg har vært tiltrukket av en person intellektuelt men kanskje har vært skeptisk til det fysiske.

Du vil trolig merke hva som skjer dersom du tar han litt på pinebenken selv, dvs ikke svare så fort og vise litt avstand kanskje.

Du bør uansett ikke ta tips fra oss som er her inne, det er en grunn til at vi er her inne og det er pga ingen av oss skjønner hva det motsatte kjønn vil med oss.

Beste tipset er allerede gitt her i tråden: Spør han eller glem han.

(mann 46 år fra Østfold) on. 2 okt. 2013 00:26 Privat melding

Drit i han, han er ikke verdt tiden din :-) Move on!!!! Han er sikkert bare nysgjerrig og vil ha oppmerksomhet men har ikke baller til å møte deg. Om en dame hadde gjort det med meg så hadde jeg droppa henne.. Vi er vel her for å møte noen... Når han trekker seg sånn i siste liten, spesielt når du har satt av kvelden til han og er i en annen by, muligens uten å ha andre muligheter og å kan endre planene enkelt, så viser det at han har svært lite respekt.

Skjult ID med pseudonym Ellan on. 2 okt. 2013 00:34

Ja, enig med de andre. Drit i han. Du dro til en annen by for ingenting. Bortkasta tid :)

Skjult ID med pseudonym Liz on. 2 okt. 2013 00:45

Det skal sies at jeg fikset det veldig bra. Hadde andre planer i tillegg, jeg skulle i utgangspunktet til den byen uansett. :)

Skjult ID med pseudonym Tilia on. 2 okt. 2013 00:49

Jeg tenker at hvis en mann slutter å svare, eller aldri sender ny melding først, DA regner jeg naturligvis med at han IKKE interessert (lenger), MEN slik som du beskriver det her, så er han jo kjempeivrig med meldinger, og tar initiativ sånn sett, og da tenker jeg at han fortsatt ER interessert, selv om det (tilfeldigvis) var sånn at det ikke ordnet seg med at dere kunne møtes den gangen du var i nærheten.

Som Ellan sier her oppe; kanskje han så absolutt er interessert, men ikke TØR møte deg ennå. Hvis han er et utpreget følelsesmenneske, og kanskje har brent seg på noen tidligere, så trenger han muligens litt mer tid...
Jeg har selv kjent på det der, selv om man såååå gjerne har lyst til å treffe noen, mer enn noen gang før. Det kan være usikkerhet, det kan være tidligere erfaringer som har vært kjipe - uansett ikkeno som har med DEG som person å gjøre, eller mangel på interesse fra hans side. Bare ett scenario og mulig tolkning dette her, selvfølgelig er det jo best å spørre ham direkte. Kanskje si at du ikke har noen hast, men at du har veldig lyst til å møte ham en gang det passer, og spørre om han også virkelig _vil_ treffes..? Vet ikke, jeg har bare vært på den redde siden selv ;) -men jeg ville iallfall blitt veldig glad for om personen ikke ga meg helt opp... :) Men man må jo kanskje være veeeldig interessert også, hvis man først skal gidde å vente lenge på en litt småredd sjel, når det jo er mange andre der ute som man kanskje kan få møtt raskere... Men bare ikke gi ham opp hvis du virkelig har fått "godfølelsen" for ham som person. Klart, skriftlig er skriftlig og møte er MYE MER...men likevel...man kjenner en magefølelse, og hvis den er god hos seg, så heier jeg på at du gir ham en sjanse til! :)

Uansett - Masse lykke til, Liz!

Skjult ID med pseudonym Liz on. 2 okt. 2013 00:57

Har absolutt en god magefølelse. Blir bare så innmari forvirret av meg selv.

Tusen takk for fine og ærlige tilbakemeldinger. <3

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 2 okt. 2013 01:51

Selvfølgelig er han interessert i deg, og han er nok tlstrekkelig nysgjerrig på deg til å treffe deg. Men det er mulig han må "rydde plass" først. Han er vel partnersøkende som du, og du har kanskje truffet ham på nettet, og det kan være noen praktiske sider ved hans liv som du ikke kjenner til enda. Det er ikke sikkert du er den første han har blitt nysgjerrig på, som en potensiell partner. Han kan ha pågang av andre kvinner han har kommet i kontakt med, og som han eventuelt må gjøre seg "ferdig" med for å rydde plassen for deg. Han kan være av den høflige og skånsomme typen, som forsøker å skåne et eventuelt gryende forhold med deg ved ikke å fortelle om de avklaringer han må gjøre først.

Selv om du har sagt at du tåler sannheten uansett hva det er, så kan han ha andre oppfatninger om det - han som vet hva sannheten er. Det trenger ikke være noe mer alvorlig enn at han ikke har hatt tid til å gjøre den generaloppryddingen og storrengjøringen i huset som han hadde ment å gjøre før jul i fjor. Han ønsker selvfølgelig å vise seg i det virkelige liv, som den han har gitt uttrykk for i teksting med deg.

Eller han kan ha oppgitt 10 år feil på alder, eller brukt et ti år gammelt bilde, eller brukt bilde av naboen. Eller noen andre detaljer som gjør at motet svikter innfor en virkelighetsoppdatering. Mulighetene er mange. Gi ham tid til å bli klar med den praktiske, og eventuelle emmosjonelle, kabalen for å møte deg. Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym Realista on. 2 okt. 2013 02:27

"He is just not that in to you", er min tolkning. Klokt å se på handling og ikke ord. Noen mennesker er tilfreds med selve kommunikasjonen uten å møtes in IRL. Jeg tenker at han han driver med sitt eget "opplegg", hva nå det kan være. Det blir bare løse spekulasjoner, uansett. Og ikke ta det personlig at han ikke vil treffe deg ennå. Du er sikkert en flott og hyggelig kvinne. Han har jo faktisk ikke ennå hatt gleden av å oppleve deg IRL;)

Vil han treffe deg så tar han kontakt og spør om nettopp dette. I mellomtiden ha is i magen, kos deg og flørt;) Det finnes masse "fisk i havet." Enjoy life, inntil han har klargjort hvorfor han kommuniserer med deg, er mitt råd:).

(mann 40 år fra Rogaland) on. 2 okt. 2013 03:44 Privat melding

Han er sikkert gift.

Skjult ID med pseudonym Liz on. 2 okt. 2013 11:09

Folkens! Jeg bøyer meg i støvet. Takker og bukker :*

Skjult ID med pseudonym mann on. 2 okt. 2013 11:25

@ TS

Sorry, men han er nok bare ikke så interessert egentlig. Han holder deg nok bare på gress just in case han ikke har noe annet å gjøre en dag, eller noe annet på gang, og du tilfeldigvis skulle være i byen hans og være klar for litt action.

Jeg har gjort lignende ting selv før, ved å ha nettflørter med jenter som bor langt unna. til og med i andre land (men det har vært jenter jeg har møtt på ferier eller jobb, ikke gjennom internett hvor jeg aldri hadde sett dem ansikt til ansikt, det siste hadde jeg ikke giddet). Å flørte litt og kanskje snakke om å møtes er en ting, men å sette seg på et tog eller fly og kanskje reise i flere timer for å faktisk møtes er noe annet, særlig når jenta bor så langt borte at jeg uansett ikke har noen tro på et forhold (jeg tror nemlig ikke på avstandsforhold, i alle fall ikke for meg) og særlig hvis jeg har andre alternativer hjemme i Oslo, noe jeg stort sett alltid har. Dessuten klarer jeg bare ikke å holde interessen for en jente oppe i ukesvis hvis det går evigheter mellom hver gang vi eventuelt møtes ansikt til ansikt. Jeg er bare ikke skapt sånn. Tipper fyren din er litt av det samme.

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 2 okt. 2013 11:43 Privat melding

Ta livet med ro og kos deg med noen venninner, så dukker han opp om han vil. Ikke så mye du kan gjøre fra eller til allikevel.....annet enn å skape utrolig mye frustrasjon hos deg selv....:-)

Skjult ID med pseudonym frøken-o on. 2 okt. 2013 12:10

At noen gidder å sitte og klapre på ett tastatur frem og tilbake uten å ha interesse av å treffe vedkommende er ganske uforstålig for meg iallfall.. /
Da har du rett og slett veldig lite å finne på...

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 2 okt. 2013 13:09

@Liz /@She46
Spørsmålet er jo om Liz har noen venninner å kose seg med, som kjens som noen erstatning. Jeg er av den typen som opplever at kos med det annet kjønn gir helt andre dimensjoner i tilværelsen - og slik tror jeg kanskje Liz føler det også. Og nettopp det er vel rett og slett grunnlaget for det meste av hennes frustrasjon.

Skjult ID med pseudonym Liz on. 2 okt. 2013 21:19

Jeg er ikke ute etter noen erstaning (har nok venner, ting å gjøre til at jeg har behov for det), jeg har en sånn "vi får se hva som skjer" holdning til hele situasjonen. Jeg er veldig laidback fordi det er snakk om person jeg ikke har truffet enda. Han er interessant nok til at jeg vil treffe han selvom han bor i en annen by. Han vet at jeg flytter nærmere i forbindelse med jobb i løpet av neste år, og vi bor ikke så langt unna hverandre sånn at alt må avtales lang tid i forveien. Frem til nå så har jeg fått mange sms om at han vi treffe meg og håper at det skjer snart. Hvis han ikke hadde hatt lyst så tviler jeg på at en person som har så mye annet å finne på ville satt av tid for å forsikre meg om det. Tror faktisk at det går rette veien nå.

Takk for all hjelp!
Jeg kommer gråtene tilbake om det går til helvete.

Kyss&klem <3