Alle innlegg Sukkerforum

Interessekonflikt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Speider on. 2 okt. 2013 13:23

Jeg trenger råd!

Jeg var på en karrieremesse forleden og stod på standen til arbeidsgiveren min. Vi var der for å informere studenter om hvilke muligheter som finnes i bedriften jeg jobber for. På messen kom jeg i tale med noen studenter som har studert det samme som meg og som er svært "populære" hos bedriften. De ble invitert ut på middag i regi av messearrangøren som gjester av firmaet jeg jobber for. På middagen og utover kvelden pratet vi om arbeidsplassen, om mitt arbeid og litt om studenetene. Latteren satt løst og jeg fikk en spesielt god tone med den ene studenten.

Hvor galt vil det være å bruke kontakt infoen for å invitere denne studenten ut på date, jeg ønsker jo ikke å skremme denne kandidaten fra å søke jobb i firmaet?

(kvinne 52 år fra Akershus) on. 2 okt. 2013 13:27 Privat melding

Jobb og kjærlighet....en dårlig kombinasjon...

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 2 okt. 2013 13:37

Jobb og kjærlighet....en kombinasjon som har skapt VELDIG MANGE vellykkede forhold...

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 2 okt. 2013 13:38

Det er vanlig at menn misforstår kvinner som bare er hyggelige, og tror de er interessert i noe mer. Det er også en del jenter som av natur er ekstra blide og hyggelige, og også oppleves som flørtende, selv om de kanskje ikke mener så mye med det. Også andre kvinner som ser på misforstår ganske ofte denne situasjonen, så det er ikke bare slik at vi gutta er treige, det er rett og slett kvinner som ofte er veldig uklare.

Jeg ville ha vært veldig forsiktig her, i det minste til du vet om jenta kommer til å søke på jobben. Men du kan jo sende henne en e-post og spørre om hun vil det? Det er alltid litt høyrisikosport sånn sett å prøve seg på kvinner du møter i jobbsammenheng, for det kan være vanskelig å si om de bare er hyggelige og tilsynelatende interessert i deg som person fordi de faktisk er interessert, eller om det bare er jobb. Jeg har tatt sjansen et par ganger selv, og fått uttelling på det, men foreslår at du i så fall ikke ber henne direkte ut på date men heller sender en "uskyldig" e-post først hvor du takker for et hyggelig møte og stiller et par uskyldige spørsmål. Og så prøver å "føle deg fram" på de neste 2 – 3 meldingene om hun faktisk virker interessert, gitt at hun svarer selvsagt, før du på ett tidspunkt blir nødt til å ta sjansen og legge hodet på stubben til huggs.

Men for all del, å møtes gjennom jobben er en av de aller vanligste måtene å finne en kjæreste på.

Skjult ID on. 2 okt. 2013 14:55

Føre var prinsippet bør gjelde her. "When in doubt, there is no doubt."

Skjult ID med pseudonym UR on. 2 okt. 2013 16:14

Her er du i en maktposisjon, som normalt er forbeholdt ledere. For henne er du en autoritet som kan være vanskelig å motstå, men du må for all del ikke utnytte den posisjonen du har, selv om dine hensikter er 100% ærlige.

Skjult ID med pseudonym Jente on. 2 okt. 2013 17:09

Litt synd å si det, men gutter forveksler ofte høflighet og interesse. Hvis du er en typisk kjekkas er sjansen stor for at hun er interessert, men hvis du er mer vanlig er hun nok bare høflig og utstråler interesse fordi det er jobben hun er interessert i.