Alle innlegg Sukkerforum

Friends with benefits

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mystgrl fr. 4 okt. 2013 14:28

Siden det har blitt diskutert litt på forumet hva syntes dere om en 'friends with benefits' venn? Har du en? (Gjelder dere menn og kvinner) og er det akseptert? Når man går inn i ett forhold må/bør jo dette avsluttes, men til da...er man en slut om man har?

Skjult ID med pseudonym frøken-o fr. 4 okt. 2013 14:40

Så lenge man er ærlig om at det bare det man er så er det jo greit ) det er når det den ene får følelser det blir problemer..
Hva andre måtte mene spiller ingen rolle overhodet /
Kos deg ;

(mann 48 år fra Akershus) fr. 4 okt. 2013 14:45 Privat melding

Nei kjære deg. Som voksen mann eller kvinne bestemmer man vel selv hva slags relasjon til andre mennesker, så noe dårlig samvittighet for å ha en "friend w/benefit" skal du slett ikke ha :-)

Skjult ID med pseudonym mann fr. 4 okt. 2013 14:49

Det er overhode ikke slutty. Jeg har hatt to sånne forhold selv bare i år, ett i vår og fram til midt på sommeren da jenta møtte en fyr hun likte og ville satse på, og et annet fra midten av sommeren (bare noen dager etter at det første stoppet opp, så var heldig der) og fram til en måned siden. Det siste stoppet opp fordi jenta fant ut at dette ikke var noe for henne. Fair enough det. Jeg er fortsatt venner med begge to, og møter hun siste opptil et par ganger i uka i andre sammenhenger (hun første sjeldnere), og ingen andre vet om dette så langt jeg vet. I det minste har aldri jeg fortalt det til noen. Satser på å finne meg en ny sånn venn med frynsegoder rimelig snart nå, eller bare få frynsegoder fra en eksisterende venn, siden jeg ikke har hatt sex på en hel måned nå og snart kommer til å måtte hoppe til sengs med en eller annen random jente jeg møter på byen eller date en sukkerjente med det motivet kun å få henne til sengs, og vil helst ingen av delene. Men klarer ikke å leve veldig lenge i sølibat heller, da blir jeg bare gradvis mer misfornøyd med situasjonen og "desperat".

Bare kos deg du!

Skjult ID med pseudonym klein fr. 4 okt. 2013 15:03

Jeg knuller på ektefellene til kompissene mine. 3 av dem jobber offshore, haha. Rikelig anledning der i gården. To av damene liker også trekant lek. Jeg har det som plommen i egget

Skjult ID med pseudonym forvirret fr. 4 okt. 2013 15:31

Bedre med friends with benefits enn mange forskjellige. Man har da behov. Har selv en slik venn, og han vet det ikke blir annet enn sex mellom oss. Men når mannen med stor M finnes må sexen med vennen endes...

Har ingen betenkligheter med å nyte livet så lenge en er ærlig om det.

Skjult ID med pseudonym forvirret fr. 4 okt. 2013 15:33

Litt kleint klein... Kompiser dypper ikke i hverandres damer... I alle fall ikke gode kompiser

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 4 okt. 2013 17:23

Dette har vel blitt mer og mer vanlig i dag, så det er vel bare å dure på om det er det du føler for.

Men om man først har en sånn ordning er det vel vanskeligere å la seg engasjere når man møter noen andre?

Skjult ID med pseudonym Ærligheten fr. 4 okt. 2013 17:35

Jeg holder meg unna denne typen relasjoner, rett og slett fordi jeg har funnet ut at det ikke passer meg.

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt fr. 4 okt. 2013 17:51

Sikker vanlig. Men jeg hadde blitt veldig skuffet jeg fant ut at en jeg datet han holdt på å surre med ei annen dame. Vil jo at han skal glede seg like mye som meg til neste gang vi sees, og som synes at det å få meldinger av meg er det kosligste i verden. Vil jo at han bare skal ha tanker for meg. :-) Mener man burde være ferdig med tidligere forhold av alle typer før man begir seg inn i et nytt.
Og personlig hadde jeg aldri klart eller villet ha sex med noen jeg ikke har følelser for. Men klart jeg savner nærhet og sex, men er optimist og tror at det snart er min tur til å finne kjærligheten.
Men vet ganske sikkert at jeg ikke ville gått videre med daten min, om jeg fikk vite at han hold på med andre.
Er også dårlig gjort ovenfor den han har sex med om hun håper på noe mere. Man sier vel ikke akkurat til en sex partner at jeg kan gjerne pule deg, men bra nok som kjæreste er du ikke?

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 4 okt. 2013 18:03

Er uhyre sjelden slike relasjoner ikke har minst én tapende part. men for all del, så lenge vi snakker om likeverdige parter så er folk fri til å gjøre dumme ting.

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 4 okt. 2013 18:09

ja takk:)

Skjult ID med pseudonym Mystique_ fr. 4 okt. 2013 18:25

Om det kjennes rett for deg er det jo bare å kjøre på ;) Men ting kan fort bli komplisert... på den annen side - det kan kjæresterier også...

Skjønnt det hadde jo vært greit om det faktisk funket - bedre en tilfeldige ONS iaf, men for meg personlig, har jeg ikke særlig troen på at noe slikt ville funke....

Skjult ID med pseudonym Mystgrl fr. 4 okt. 2013 22:03

Jeg føler og at det fort blir komplisert med ett sånt forhold...er jo ikke lett å alltid vite hvor linjen går...og som en av dere sa, er litt som den ene sier indirekte at du er ok å ha sex med, men ikke å være i forhold med... :( kjipt å være singel.... :( savner sex, men og veldig den kontakten som man får med den andre personen...sukk... :'''

Skjult ID med pseudonym Mystique_ fr. 4 okt. 2013 22:05

@ Mystgrl: Veldig enig med deg.

Skjult ID med pseudonym Mystgrl fr. 4 okt. 2013 22:20

Var på kino i kveld og så blue jasmine...var en veldig interessant film, hun som spillet Jasmine var veldig flink, men det var ikke helt den filmen jeg burde sett i kveld Hehe (handler om en dame som var gift med en white collar crime svindler og hvordan hun spiraler ned og mister kontakt med virkeligheten...kjenner meg ikke igjen der da, men var ikke helt den 'feel good' filmen jeg trengte i kveld!!
Need cheering up :(

Skjult ID med pseudonym nice fr. 4 okt. 2013 22:28

Har hatt et av mine deiligste eventyr på denne måten, trenger overhodet ikke bli komplisert så lenge det er gjensidig.

(mann 38 år fra Hordaland) fr. 4 okt. 2013 22:29 Privat melding

Nei, man er ikke en slut fordi man har en friends with benefit. Så lenge man spiller med åpne kort kan det være både fint og riktig så lenge den ene ikke utvikler følelser. Personer som spiller slut-kortet mot slike relasjoner gjør det som regel av misunnelse.

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 4 okt. 2013 22:29 Privat melding

Hvis man er på en date med en herinde fra og aftaler, at man gerne vil ses igen, så synes jeg bestemt ikke, at man skal se andre :)

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 4 okt. 2013 22:30

@Mystgrl
Hvilket innhold ville ha cheer'et deg mest opp i kveld da?

(mann 38 år fra Hordaland) fr. 4 okt. 2013 22:32 Privat melding

Enig med dansken, holder man på å date en passer det ikke med en slik relasjon til en annen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 4 okt. 2013 22:37

Hvorfor er et slikt forhold komplisert?
Hvilken linje er du usikker på?
Det er jo mange grunner til at personen er ok å ha sex med, men ikke å være i et forhold med.
En tiltrekkes av hverandre fysisk, men at det finnes ting som gjør at et forhold ikke ville fungert.

Men ikke vet jeg, aldri hatt en slikt forhold. Aldri hatt behov for det. Jeg enkelt og greit bare skrur av og savner dermed hverken sex, nærhet eller kontakten en får med en slik person.

Skjult ID med pseudonym Mystgrl fr. 4 okt. 2013 22:38

Enig jeg og :) dansken sier ofte smarte ting ;) Hehe

Skjult ID med pseudonym Mystgrl fr. 4 okt. 2013 22:40

Koselig samtale? En snill og sexy mann som kom på besøk og holdt meg med selskap, lot meg sitte i armen hans, hørte på meg og klarte å føre en normal samtale uten å ville noe annet

Skjult ID med pseudonym Mystique_ fr. 4 okt. 2013 22:41

@ Pinnemand: det kommer vel litt ann på... om man begynner å date seriøst - altså treffe en person flere ganger - så er jeg enig, men om man nå er en som klarer å ha et sånt FWB opplegg - uten følelser inne i bildet - og man kun går ut på en date med en annen så ser jeg ikke helt hvorfor man skal gi opp noe som kanskje funker, bare i tilfelle en person man ikke har møtt før kan være den rette. Da er jo vel dessuten hele poenget med FWB orte - om man ikke skal kunne lete etter den ene samtidig?

Men som sagt - ja, begynner man å date en person mer seriøst, så passer det seg ikke syns jeg...

Skjult ID med pseudonym Mystgrl fr. 4 okt. 2013 23:02

Er vel i utgangspunktet en romantiker og har fremdeles troen på at kjærlighet existerer. Har vært singel i ca ett år nå, etter å ha vært i ett forhold i nesten 12 år...og savner det å ha en å komme hjem til, stelle til for, dele ting med, glede seg til noe med...høres kanskje litt patetisk ut...men savner det virkelig! Er vanskelig å være singel i disse dager. Har møtt noen menn i det siste året, men enten er de ikke interessert i annet enn sex, eller det mangler 'noe' som gjør at kjemien ikke funker...traff en mann (ikke fra sukker) og han er kjempe kjekk og grei, vi snakker bra og tror at han liker meg sånn...men ting gikk kanskje litt fort for han, og jeg er redd for å skremme han vekk...så jeg har prøvd å ta det litt roligere...nå er det fredag kveld og jeg savner en å være med :( (igjen, kanskje litt patetisk...men er bare sånn).

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 4 okt. 2013 23:37

@Mystgrl

Uhm... Hvorfor er du her om du har noe på gang med en fyr egentlig? :P

Skjult ID med pseudonym Mystgrl fr. 4 okt. 2013 23:43

Veldig nytt...det med fyren...og jeg kontakter ikke noen her inne akkurat nå...leser bare på forumet akkurat nå :)

Skjult ID med pseudonym _________ lø. 5 okt. 2013 03:20

Har ikke noen venn-med-fordeler-venn, som du kaller det.

Hver sin smak.

Skjult ID med pseudonym Dropspose lø. 5 okt. 2013 18:11

Jeg har en slik venn, og ser ikke på meg selv som slut fordi om. Vi har hatt sex i mange år, med pauser om en av oss holder på med noen eller er i forhold.
Vi mennesker, jenter og gutter, har mange behov i et forhold. Trygghet, kjærlighet, nærhet m.m. - og sex. Jeg tenker at en "special friend" bare bør fylle ett av disse behovene, om ønsket er å ikke utvikle følelser. Vi finner aldri på noe annet enn sex, inviterer den ene på besøk vet vi at her er det snakk om sex og ikke noe annet. Vi prater så klart litt etterpå, men et besøk varer aldri lenge. For meg er dette den perfekte ordning, men jeg forstår at for enkelte virker det rart, og har lyst på hele pakka eller ingenting.