Alle innlegg Sukkerforum

Vad är poängen med sukker.no?

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Oslo) lø. 5 okt. 2013 12:35 Privat melding

Jag har pratat med många på sukker, men ingen vill gå på date. Jag trodde hela poängen
var att träffa nya människor?

Jag droppar sukker, detta är så kjedelig!

Skjult ID med pseudonym hårek lø. 5 okt. 2013 12:47

Og du går med én gang ut i fra at problemet et Sukker og ikke deg?

Med slike holdninger er det kanskje ikke så rart at ingen vil leke med deg.

Skjult ID med pseudonym mann35 lø. 5 okt. 2013 12:57

Poenget med sukker.no er å møte noen du kan gå på date med, og se hvordan det utvikler seg med derfra. Ser du, svaret var enkelt nok det?

For min del har jeg møtt fem jenter herfra de siste tre - fire ukene, i tillegg til en på sukkerfesten, så noen sier jo ja til å møtes. Alle har vært veldig pene, flotte jenter. Et par - tre av dem blir kanskje kompiser siden vi har en del felles og trives sammen, men ingen av de blir det nok noe mer med så fortsetter å lete.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 5 okt. 2013 17:35

Makan til pingler. Er her fortsatt jeg! Men det er helt greit, mindre konkurranse på meg.
Til slutt vinner jeg på walkover fordi det ikke finnes andre menn her inne. Om ikke jentene blir lesbiske først da. :P

Skjult ID med pseudonym frøken-o lø. 5 okt. 2013 18:10

hårek : det der var vel ikke en holding, men mer ett sukk.. jeg skjønner heller ikke vitsen med en haug meldinger frem og tilbake hvis ikke intensjonen er å møtes .

Skjult ID lø. 5 okt. 2013 23:39

Frøken-o

Man må sende meldinger frem og tilbake for å se om det er noen vits i å møtes.

Skjult ID lø. 5 okt. 2013 23:41

TS .

Jeg har vært på mange dater. Men kanskje du sikter for høyt?
Prøv å gå litt ned på kravene, så skal du se det blir date.

Skjult ID med pseudonym Pinpoint sø. 6 okt. 2013 01:02

@Mann35.
Har du greid å komme deg på date med 5 flotte, pene jenter på 3 uker og ikke fått noe mere enn noen kompiser (kansje), ja da, da ville jeg seriøst vurdert gi opp sukker. Maken til overfladisk tullprat.

Skjult ID sø. 6 okt. 2013 01:11

Pinpoint

Man må som oftes på langt flere enn 5 dater for å finne den rette, om man ikke har veldig flaks eller er veldig desperat.

Men min erfaring er at det ikke blir noe av noen ting om man stresser og dater for mange på kort tid. Bedre å lære vær enkelt å kjenne før man går videre til neste blomst

Skjult ID med pseudonym Pinpoint sø. 6 okt. 2013 01:17

Du snakker best for deg selv, i rest my case.

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 6 okt. 2013 04:10

23:39 : Det holder med ett par, tre.. synes jeg ) en haug er vel flere enn det...

Skjult ID med pseudonym mann35 sø. 6 okt. 2013 05:04

@ pinpoint

Vel, det er sånn det er. Har tenkt litt på det, og innser at jeg ganske enkelt er litt rusten på "forfører-gamet". Når jeg møter sukkerjenter på førstedate nå så flørter jeg nok rett og slett for lite, jeg er FOR laidback, og havner i vennefella gang på gang. Var mye bedre på dette før, men har vært i forhold, forelska eller hatt "ekstra gode venner" de siste to åra, så har ikke hatt behov for å drive med sånne nettdater med fremmede. Har i stedet møtt alle jentene jeg har involvert meg med ute i "den virkelige verden", og da har jo jentene kjent meg og vi har vært på flørtern før første date. Det er noe helt annet. Jeg har vært ganske god på sånne sukkerdater og sjekking i sånne situasjoner før, men det er et par år siden eller mer nå. Er bare rusten og blir nok for lite frempå nå. Skal prøve å skjerpe meg og få igjen gamet mitt her. Men ja, ALLE jentene jeg har møtt siden jeg meldte meg inn igjen for 6-7 uker siden har vært veldig flotte og pene jenter. At halvparten fortsatt har lyst til å møtes selv om det ikke ble noen kjemi på datene våre velger jeg å ta sin en kompliment.

Men nå kjenner jeg minst tre jenter ute IRL som vil date meg hvis jeg vil, kanskje fire, så dette er uansett null stress. Jeg er veldig mye bedre til å sjekke opp jenter IRL for tiden enn jeg er på førstedater gjennom Sukker, det må jeg bare innse. Uansett, det er null stress.