Alle innlegg Sukkerforum

Hva er best?

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 6 okt. 2013 00:40

Har noen noe formeninger om det er best å gå på date etter at man såvidt har snakket med en person. Eller om man har snakket lenger med personen? (etter ett par månder)

Skjult ID sø. 6 okt. 2013 00:45

Etter å ha snakket lenge. Har aldri følt noen kjemi om datene har kommet for raskt

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 6 okt. 2013 01:01

Det beste er å gå på date med noen du synes virker ålreite.

Skjult ID med pseudonym Pronto sø. 6 okt. 2013 01:24

Gå med en gang !

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 6 okt. 2013 01:39

Ikke gå på date med en gang. Bruk litt tid på kommunikasjon. Det er en fin måte å sortere på. Så unngår du en mislykkede date. Mye rart der ute i nettverden;) Og om du ikke ønsker å bli åte for en player (kvinner eller mann) så er tid absolutt en faktor. Du aner jo ikke noe om mennesket som har tatt kontakt, før du har kommunisert en stund. Aldri gå på date med noen som ber om det i første melding, er mitt råd. Vær kresen og utrolig selektiv, det lønner seg;) Jeg har personlig kun positive erfaringer med nettopp å være det. De jeg har valgt å møte er herlige mennesker. Og jeg har alltid latt det gå litt tid kommunikasjonsmessig før jeg velger å møte vedkommende:).

Skjult ID med pseudonym mann35 sø. 6 okt. 2013 04:31

Gidder ikke bruke for mye tid på å skrive frem og tilbake, har lang og dårlig erfaring med det. Ber jenta ut etter 4-6 meldinger omtrent. Sier hun nei så går jeg bare videre. Takker selv nei til å fortsette å skrive "for å bli bedre kjent først" hvis hun takket nei til å møtes første gang jeg spør, har bare negative erfaringer med det også. Sier jenta nei første gangen jeg spør så sier hun etter min erfaring nei andre gangen også, uansett hvor lenge vi skriver til hver andre. For min del er det bedre med et par "mislykkete" dater i blant enn å bruke masse tid på å skrive frem og tilbake med noen som til slutt uansett ikke vil møtes. Det er bare bortkastet. Min uttelling på seks - sju uker her med den strategien teller så lang seks dater, hvordan tre av jentene muligens blir kompiser i stedet (virker som mange sukkerjenter ser på meg som kun kompismateriell, noe som kanskje hadde påvirket meg negativt hvis jeg ikke hadde visst med meg selv at jeg har ganske draget når jeg møter jenter gjennom mindre kunstige omstendigheter enn nettet og påfølgende "blinddates" med fremmede). Jeg skal møte en for en date nr to (men er foreløpig bare sånn halvveis interessert selv), og to bare har kuttet kontakten etter den "obligatoriske" "ja, det var hyggelig å møtes", uten begrunnelse. Men det er bare dårlig oppførsel fra dems side, så det tar jeg meg ikke nær av. Og der og da har ingen av datene vært "mislykket" sådan, selv om det ikke har ført til noe mer. Det er bare enkelte jenter som er dritdårlige til å takke nei til flere møter på en ok måte, så de velger å la være å svare i stedet. Møtte forøvrig en av mine tidligere dater som bare vil være kompis (ok for meg) ute i kveld, og var veldig hyggelig det. Pratet en del sammen, hilste på venninnene hennes, og fulgte henne trygt til bussen hjem etterpå. Er ikke noen grunn til å bære nag bare fordi jenta ikke er fysisk tiltrukket første gang dere møtes, mener nå jeg. Hun kan jo være en kul jente og bli en god venn likevel.

Skjult ID med pseudonym mann35 sø. 6 okt. 2013 04:41

Basically, folk er forskjellige. Jeg og Realista kommer nok for eksempel aldri til å møtes, om ikke annet fordi jeg ikke gidder å bruke ukesvis på å skrive med noen jeg aldri har møtt ;-) Helst vil jeg møte jentene jeg skriver med allerede et par - tre eller fem meldinger, for å se om det er noe kjemi det. Men det er smak og behag.

Skjult ID med pseudonym ThisOne sø. 6 okt. 2013 08:32

Jeg er tilhenge av å møtes ganske raskt, som @mann35. Det er fordi at selv man ser bildet av vedkommende her, liker profilen og så videre - så har den personlige kjemien alt å si. Og går det for lang tid i bare skriving, så tror man lager seg et bilde av personen inni hodet sitt som ikke stemmer, og da kan man bli skuffa når man først møtes.
Så ja til et kjapt møte :) Og så mye morsommere da, snakke med noen live! Det er det som er greia :)

Skjult ID sø. 6 okt. 2013 10:07

Som mor har jeg ikke mulighet til å treffes annet enn når barna er hos sin far.
Selv om jeg svarer ja til date eller spør om det tidlig i en meldingsutveksling, kan det likevel bety at jeg ikke kan treffe noen før halvannen til to uker etter.
Dersom den jeg melder med ikke gidder å fortsette meldingsutvekslingen jevnlig til vi skal treffes, så avlyser jeg faktisk daten.
Rart med de som sier at ok, snakkes om to uker.

(mann 58 år fra Oslo) sø. 6 okt. 2013 10:14 Privat melding

Den som låser seg til bare et alternativ, mister noen muligheter. Og går kanskje glipp av en som kunne vært svaret på.....

Skjult ID med pseudonym X sø. 6 okt. 2013 13:02

Går på date så snart som mulig.
Kun dårlige erfaringer med å sitte her og danne seg et bilde og føle kjemi med et menneske man ikke har truffet.
Gjør unntak hvis det er praktiske hensyn, men mister fort interessen hvis det er brevvenner som ønskes.

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 6 okt. 2013 13:52

@mann35, med litt tid sånn kommunikasjonsmessig, mener jeg f.eks en ukes tid, ikke flere måneder;). Flere måneder er i overkant lang tid, synes jeg. Men det kommer jo ann på hvor mye man kommuniserer med hverandre i løpet av denne perioden. Og hva slags innhold denne kommunikasjonen har. Jeg tror ikke det finnes noen fasiter på hva som er riktig svar :) Men tre eller fem meldinger hadde nok vært for lite for meg ja @mann35. Det er helt riktig ;).

Man må føle seg fram i dette @TS. Når du føler deg klar for å treffe vedkommende, så gjør det. Jeg mener at det viktigste er at du gjør det du føler er riktig for deg. Ikke la deg presse eller overtale til å gjøre noe du ikke har lyst til før du faktisk har lyst til det. Det er det viktigste, synes jeg. Men nå ser jeg det fra et "kvinneperspektiv", siden jeg er kvinne. Jeg tror nok at om jeg hadde vært mann, så hadde nok mitt perspektiv vært noe annerledes ;).

(kvinne 52 år fra Akershus) sø. 6 okt. 2013 13:57 Privat melding

Om du ikke har lyst til å treffe fyren etter en uke eller to (gjerne kortere) så tenker jeg at du aldri har lyst til å treffes.

For meg er det viktig at meldingene vekker nygjerrigheten hos meg, og når den er tent, vel så blir det date ganske så raskt....:-)

Skjult ID sø. 6 okt. 2013 14:06

Jo før, dess bedre.

Skjult ID med pseudonym Gia Create sø. 6 okt. 2013 14:32

Hvis du føler en viss kjemi ganske raskt, så er det ingen grunn til å vente. Bare møt personen og gjør noe artig på daten! :-) Jeg tror at gnisten kan dabbe av hvis man venter for lenge og man ender opp med å ikke møtes i det hele tatt. Begge tenker- den andre er kanskje Lei eller skriver med så mange andre at en selv er " ubetydelig ". Og ikke skriv med for mange på en gang!- det tror jeg også er viktig så man ikke venter på Evt grønnere gress når grønnfargen egentlig er helt perfekt :-)

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 6 okt. 2013 15:19

Liker å møtes så rask som mulig. 3-4 meldinger på sukker holder, men jeg chatter også med alle på Facebook før jeg møter de. Livredd for at jeg eller gutten får for store forventninger og jeg er opptatt av at det ikke legges opp til romantisk stemning på første date.

Skjult ID med pseudonym Jente2 sø. 6 okt. 2013 15:29

@ jente

Legger du dem til på Facebook ?

Da får de vel tilgang til litt for mye info, litt for fort.

Og for min del er det ikke romantisk stemning på første date så blir det ikke flere dater. :-)

Så TS her ser det ut til at det er stor variasjon. Følg magefølelsen med hver enkelt :-)

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 6 okt. 2013 15:44

Jente2: Ja, jeg gjør alltid det. Aldri opplevd trøbbel pga det. Tør jeg ikke adde en fyr på Facebook, så tør jeg ikke møte han heller.

(mann 36 år fra Rogaland) sø. 6 okt. 2013 17:05 Privat melding

Jeg liker best å gå på date tidlig, jo før jo bedre. Å bli vurdert ut ifra om du skriver som Khaled Hosseini (Drageløperen) er litt kjipt og er definitivt et punkt hvor jeg har lite å stille opp med. Dessuten så er ikke meldinger det beste medium for å sjekke om dere har samme humor.

Dersom det ikke er langt å reise så er det vell ikke allverden en taper på en dårlig date.

Skjult ID med pseudonym frøken-o sø. 6 okt. 2013 17:13

..så fort som mulig..og så ta det derfra )

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 6 okt. 2013 20:42

Beste er vel å ikke treffes i det hele tatt. På den måten vil en aldri bli skuffet. :P