Alle innlegg Sukkerforum

3.date og menns forventninger...

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 6 okt. 2013 18:26

Har møtt en jeg liker. hvert ute etter par ganger og forrige gang ble det litt klining. Liker han godt, men redd for å ødelegge muligheten for at det kan bli noe ordentlig om jeg ligger med han for tidlig. Ønsker ideelt sett å finne en som jeg både kan prate med, finne på ting med, kose med og ligge med... hvordan holde på gnisten og utsette sexen til jeg er litt mer sikker på hvor jeg har han?

Jeg er glad i sex, men vil ikke møte en fwb. Tenker at det å vente litt (ikke veldig lenge) øker sjansen for å finne en seriøs fyr. Innspill noen?

Skjult ID sø. 6 okt. 2013 18:39

Hvofor ha så mange regler, og oppskrifter? Man gjør vel ting når det føles riktig. Hva er det om at man skal ha sex på 3. Date? Føler man ikke for det så gjør man det ikke. Men føler man for sex på 1.så gjør man vel det også.
Men TS virker som du har lyst til å fremstå mere prektige enn du er, og det syns jeg er tåpelig.
Men om du for all del vil unngå sex, så ta daten på et sted hvor dere ikke er alene, og ikke fall for fristelsen til å bli med han hjem

Skjult ID med pseudonym wut? sø. 6 okt. 2013 18:43

Er vel større sjans for at fyren lurer på om du egentlig ikke er interessert en at han ikke skulle være seriøs. Vi gutta setter ikke så veldig pris på "jeg vil det skal være riktig når vi gjør det" - jenter. Vi blir nok mer frustrerte og usikre. Du kan uansett ikke ødelegge noe hvis han er seriøs, hvis han plutselig ikke skulle være interessert etterpå så er det ikke fordi du har sex med han for tidlig. Med mindre han er er Mormon og egentlig ville vente til ekteskapet, men du som kvinne fristet han med djevelens forbudte frukter, forårsaket hans personlige syndefall. :-P

Skjult ID med pseudonym Pronto sø. 6 okt. 2013 18:54

Om det ikke har blitt noe før den 3 daten.... ville jeg antatt hun ikke var interessert, og droppet henne.... mulig jeg har bomma litt m.a.o :-)

Skjult ID sø. 6 okt. 2013 18:59

øøh, vi gutta? ingenting i veien å vente med å ha sex. Forstår deg veldig godt, og om han virkelig liker deg er du vel verdt å vente på :) Så jeg ser ikke at du trenger å bekymre deg for det. Bare for å komme tilbake til "vi gutta", er gutt selv, og jeg personlig mener at jeg ikke trenger sex som bekreftelse på en jente liker meg godt. Er mange andre måter å vise kjærlighet på.

Men som sagt, er han en kjernekar og liker deg godt, tror jeg ikke du skal være redd ;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 6 okt. 2013 19:15

Folk må slutte å gnåle om denne tredje daten. En har sex når en føler for det! Om det er etter 4 minutter på første møte eller etter fire år og tohundreogsøttifire dager som venner så har det ingenting å si for om en blir et par til happily ever after. Det er det kun begges vilje til å være et par som avgjør.

Skjult ID med pseudonym megabit sø. 6 okt. 2013 19:32

Det er mye du enda ikke vet om han, og du kan si at du trenger tid, men vil gjerne bli bedre kjent.

Det kan også dukke opp en enda bedre kar for deg, så ikke lås følelsene på en etter bare tre dater.

Skjult ID med pseudonym Rolfern sø. 6 okt. 2013 20:13

Aldri vent lenger enn fem dates.

Eg ville ha vore uhyre skeptisk til ei jente som sa ho trengte meir tid på tredje date.

Skjult ID sø. 6 okt. 2013 20:13

Ser den! Jeg er ingen multipel dater, foretrekker å date en av gangen og heller prøve en ny om dette ikke går... Jeg liker han nok til å bli kjent med hele han. Har tidligere opplevd at noe av gnisten forsvant for fort, når jeg har hatt sex med noen for tidlig.... Jeg il ha kos, men ideelt sett som en del av en litt mer trygg setting... jeg vet at jeg fort får følelser når jeg har sex med noen... sånn er folk ulikt skrudd sammen. Redd for å ligge med han på tredje date, og så er det dett var dett.

Ingen vet så tidlig, jeg forventer jo ingen lovnader heller. Merker at jeg både har lyst på han, men også er opptatt av å beskytte meg... Nettopp for å sile han ut om han ikke er seriøs...

Skjult ID med pseudonym Rolfern sø. 6 okt. 2013 20:39

Ok. Eg kan berre prate på vegne av meg sjølv.

Viss du seier: Treng meir tid blablabla - eg ville blitt uhyre skeptisk til dette. Og ville nok kanskje mista interessen av dette. Eg ville ha tenkt at du tenkte slik: Eg er ikkje sikker på han. Eg vil finne ut litt meir om han. Eigentleg er eg ikkje interessert i han seksuelt, men eg vil henge litt meir med han. Det er jo hyggeleg. Han betaler jo for datene etcetc.

Viss du seier noko meir sårbart: Jeg merker at jeg har lyst på deg, men jeg er opptatt av å beskytte meg sjølv. Får lett følelser for folk jeg har sex med. Og du seier dette på ein sårbar og ekte måte som viser at du faktisk er litt redd for å miste han. Då ville nok eg ha smelta.

Det er viktig at dette vente med sex greia er noko som kjem ifrå deg, og ikkje som kjem ifrå han. Altså at du let HAN vente. Eg iallefall er livredd for at eg må vente lengre enn andre gutter. Så viss du seier at dette er generell policy så ville eg kanskje ha blitt meir forsonleg stemt overfor deg. Igjen. Viss du venter lengre enn fem dates ville eg ha kutta deg ut. Eg ville då følt at du brukte sex for å få eit overtak på meg. Og eg er veldig følsom for dette.

***

Viss du seier opptatt av å beskytte meg fordi jeg blir så fort betatt av folk jeg har sex med. det er bra.

Viss du seier opptatt av å beskytte meg fordi jeg vil finne ut om du er seriøs/mannen er seriøs. Dette er veldig negativt.

Snakker berre utifrå meg sjølv. Nokon menn kan vente i ein evigheit og synes dette er greitt. Eg er ikkje sånn.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 6 okt. 2013 20:46

Finnes ingen garantier. Gjør som du vil og kryss fingrene for at han er seriøs.

(mann 44 år fra Rogaland) sø. 6 okt. 2013 21:03 Privat melding

@TS Jeg synes du skal være ærlig med ham og sige, at du ikke føler dig klar til at have sex med ham, da du tidligere (går jeg udfra) har oplevet, at mænd mister interessen, da de fik hvad de jagtede. På denne måde, så får han også svar på, at det ikke er pga. du ikke er interesseret og at du faktisk tænder på ham og det bliver derved en positiv ting.

Hvis han er oprigtigt interesseret, så vil han jo acceptere dette.

Hvis vi skal være ærlige, så findes der mænd, som elsker jagten og vil gøre meget for at få "trofæet" og 3 dates er ikke nok til at sortere dem fra :)

Hvis jeg dater en piger mere end en gang, så synes jeg faktisk, at det er helt ok, at man ikke skal have sex med det samme, da der jo er masser af tid til at have det, når/hvis man bliver kærester!

Sex kan man finde i byen efter kl 00 :)

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 8 okt. 2013 18:46

Jævlig bra...

Jeg liker deg for godt til å ha sex med deg - hahahaha! Hvem ligger du med da? De du egentlig ikke liker så godt... Jeeez...

Skjult ID med pseudonym Draumar ti. 8 okt. 2013 19:09

http://www.youtube.com/watch?v=-NPNcRuaGQI

Skjult ID med pseudonym mann ti. 8 okt. 2013 20:57

Dette høres ut som et klassisk eksempel av at "kjærestemateriell-menn" må vente leeenge før de får seg noe, hvis de ikke har blitt dumpa før det, mens de som ikke sees på som kjærestemateriell men bare morro får sex første kvelden. Og kjærestemateriellgutta vet selvfølgelig dette, de vet hva slags spill jentene driver. Og de liker det ikke.

Skjult ID med pseudonym fleshlight ti. 8 okt. 2013 21:03

Jeg skjønner virkelig ikke greia... Du liker han veldig godt, men vil vente med å ha sex fordi du er redd for å ødelegge noe? Hvis du aldri har sex med han skal jeg love deg at du ihvertfall mister han, og han vil jo starte å lure litt på hva som er galt hvis han prøver/hinter til at noe mer skal skje og du bare unngår det.

Ha sex, kos deg og vær deg selv så vil du se at han er der for å ha masse mer sex med deg :)

Jeg hadde sex første kvelden jeg traff eksen min, og vi ble værende sammen i 7 år så jeg vil ikke si at du ødelegger sjansene dine.

Skjult ID med pseudonym mann ti. 8 okt. 2013 21:16

Ja, det der er en skikkelig tåpelig ting som mange jenter ser ut til å tro. En sukkerjente jeg datet en gang sa tidligere på kvelden etter at vi hadde begynt å kysse litt at hun ikke ville ha sex, for da ville forholdet bli så "sexfokusert" fra starten. Neste dag, etter at vi hadde hatt sex likevel, sa hun at nå var alt ødelagt og hun ville faktisk ikke fortsette å date, men fant seg heller en annen fyr som måtte vente på godsakene en måned eller to. WTF!? Jeg hadde da ikke noe mindre lyst på henne eller så ned på henne, bare siden vi ble litt fulle og lå sammen første kvelden?
Jenter, les dette: Hvis mannen bare vil ha sex så hjelper det ikke å la han vente si fem eller sju dater før han får seg noe. Det eneste som skjer da er at han dater andre samtidig eller får seg noen ONS, mens han venter på å "erobre" deg. Hvis han allerede i sitt hode har avgjort at du ikke er kjærestemateriell så vil han ikke endre mening bare fordi dere møtes noen ganger. Og motsatt, hvis han synes du er en flott dame og kjærestemateriell så gjør det heller ikke noe om dere ligger sammen første eller tredje gangen dere møtes. Han liker deg fortsatt.

Dette er seff en generalisering, finnes sikkert enkelte unntak, men stort swtt alle menn har enten kompiser som har blitt sammen med jenter de lå med første kvelden, eller har selv vært i den situasjonen. Tro meg, det er ikke det som avgjør om han blir eller stikker etterpå.

Skjult ID med pseudonym Stevia61 ti. 8 okt. 2013 21:22

Og bare for å bekrefte det, Mann har helt rett. Det gjelder for det absolutt store flertall av menn.

Skjult ID med pseudonym vilikke ti. 8 okt. 2013 21:24

umulig å si. en jente jeg datet sa at at tredjedate er sikker-stikk og forførte meg, deilig! men kan også vente. hvis feks førstedaten er en liten cafetur og andre kino/cafe så kjenner en hverandre kanskje ikke så godt. gjør som du føler for!

Skjult ID med pseudonym Pondus ti. 8 okt. 2013 23:46

Mann har faktisk helt rett!

Skjult ID med pseudonym megabit on. 9 okt. 2013 00:06

Blir nok mye ligging her etter alle disse vise ord

Skjult ID med pseudonym po(t)et on. 9 okt. 2013 00:18

Vise or
Hor

Skjult ID med pseudonym Voksenmann on. 9 okt. 2013 00:18

Jada, @mann har heeelt rett!

Skjult ID med pseudonym mann34 on. 9 okt. 2013 07:47

@ mann har rett.

Skjult ID med pseudonym Pluto on. 9 okt. 2013 08:04

TS

@mann har helt rett. Les det han skrev. Hvis fyren faktisk virkelig er interessert i deg så ødelegger du ingenting ved å ha sex på tredje date. Venter du lenger og han egentlig bare synes du er ok å være litt sammen med og han bare vil ha sex, så risikerer du derimot å bli mer og mer følelsesmessig knyttet til fyren ved å vente, og du vil uansett miste han og bli skuffa straks dere har ligget sammen og han har gått lei.

(mann 33 år fra Oslo) on. 9 okt. 2013 08:31 Privat melding

Ver ærleg og open. Våg å uttrykk sårbarheit.

Ein grunn til at menn liker damer er ikkje berre på grunn av det dykk har mellom beina. Kanskje enda viktigare er at damer tørr å vere sårbare. Damer går rundt med sårbarheit. Damer opner porten til sårbarheita for menn også slik at menn kan slappe av og berre vere seg sjølv og føle på sin eigen sårbarheit sidan dama viste veg på akkurat det området.

Og menn kan vise damer vegen til å vere tøffe, rare og litt aggressive og seksuelle.

Av og til. My thoughts.

Skjult ID med pseudonym oslogutt42 on. 9 okt. 2013 09:32

Det der med sex og at vi menn ikke respekter jenter som vil ligge med oss første kvelden er en myte som jeg ikke forstår hvordan har oppstått. Jeg kjenner ingen menn som mener det. Tvert imot er det kjempenegativt hvis ei jente gir utrykk for at hun vil men lar det være fordi hun er redd for å bli oppfattet som løssluppen. Jeg har aldri møtt en gutt som har gått fra ei dame fordi hun hadde sex med ham. Det sier vel alt om hva jeg synes om den saken. Sex er noe fint og speiselt mellom to mennesker og ikke en handelsvare.man kan bruke for å kjøpe seg et forhold. Jeg støtter holdningen til en av de tidligere innleggene. Er han bare ute etter sex så mister du ham uansett. Du ødelegger bare for deg selv ved å vente.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 9 okt. 2013 09:41

Som @ oslogutt42 og @mann skriver.

Skjult ID med pseudonym Stevia61 on. 9 okt. 2013 10:54

Altså har ikke dette med oss menn å gjøre. Det dreier seg egentlig om kvinner. Så da er det kanskje på tide at kvinnene ser på prosessene i eget sinn. (Og innser at vi menn elsker dere like mye uansett hvor fort vi kommer til sengs med dere. Menn for lang prosess er turn-off)