Alle innlegg Sukkerforum

Det fins så mange fisk i havet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Habla sø. 6 okt. 2013 21:10

Hvordan bestemme seg å satse på den du fikk kontakt med? Kjenner jeg gir fort opp hvis noe ikke stemmer! Er det det store utvalget på Sukker? Er det blitt for mange fisk i havet, eller er det brennmaneter som ødelegger for oss?
Får fin kontakt med jenter her, og datene går greit. Traff ei jente jeg har utrolig fin kommunikasjon med, praten går av seg selv og begge er like ivrige å fortsette kontakten vi har. Men hva skjer da? Jo, da begynner innboksen å fylles med meldinger fra nye jenter, jenter som ser mye bedre ut enn hun jeg fikk kontakt med. Blir litt oppgitt at jeg ikke klarer å la vær å skrive tilbake.....

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 6 okt. 2013 21:12

Om du ikke klarer å bestemme deg og gå "all in" så kommer du til å være singel resten av livet. På et tidspunkt må en bare la seg erobre rett og slett.

(mann 44 år fra Rogaland) sø. 6 okt. 2013 21:13 Privat melding

Lyder mere som om, at du faktisk ikke er åben for at komme i et seriøst forhold, efter min mening:)

Jeg har datet et par stykker for noget tid siden(ikke fra sukker, der har jeg stadig en date tilgode) og var meget spændene i begyndelsen, men så efter et par uger, så blev det hele lidt fladt og jeg kom frem til, at jeg ikke var klar til noget seriøst endnu på daværende tidspunkt.

Skjult ID med pseudonym Mystique_ sø. 6 okt. 2013 21:17

Så la vær å gå inn på sukker da mens du dater henne og eventuelt har funnet ut før det bærer hen.

Det vil jo alltid være fare for at en penere dukker opp...er ikke sikkert de er bedre enn henne for det. Høres mer ut som du ikke er klar for å gå inn i noe nytt...

Skjult ID med pseudonym ufo sø. 6 okt. 2013 21:28

Det ser ut som du har et luksus problem ;-) Så heldig du er med mange mld fra damer. Du må nok ta et valg tenker jeg eller kan du bare fortsette spillet i evigheter. Lykke til :)) Håper du velger riktig.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 6 okt. 2013 22:02

..mest rauåte, men det finnes grønngylt, grasgylt og andre leppefisker :-b

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 6 okt. 2013 22:04

...men ikke det at grasgylten er grønngylt på andre sida!

Men rødnebben blir fort en blåstål :-)

Skjult ID med pseudonym Statistisk sø. 6 okt. 2013 22:35

Jeg tenker at så lenge man har lyst til å svare på meldinger fra nye personer, så har man ikke bestemt seg. Og om man ikke har bestemt seg, er det fordi de rette følelsene ikke har dukket opp. Men det behøver jo ikke å bety at disse følelsene ikke kan komme. Trenger heller ikke bety at man ikke er klar for et forhold. Om man virkelig faller for noen, tror jeg ikke man har så lyst til å svare på meldinger fra nye.

Min mening: ikke stress. Svar på meldinger om det føles rett. Hvis andre virker mer fristende allerede før man er blitt kjærester, tenk på hvordan det blir når hverdagen overtar... Men man må jo gi følelsene en sjanse til å oppstå, så klart. Ikke sikkert det er nok med et møte eller to for å finne ut av det.

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 6 okt. 2013 23:02

Og hvem skal friste mer enn berggylta Linn?

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 6 okt. 2013 23:16

"Som suppefisk er han særdeles fin, og hodet smager som sylte - ja, var det ikke for kvindfolkets grin, så åd en mere berggylte." (Gabriel Scott)

(men den godeste Scott brukte "han" om berggylte... ok, rødnebba Linn)

Skjult ID med pseudonym me too sø. 6 okt. 2013 23:32

Jeg tror du beskriver en klassisk problemstilling med nettdating. Vi finner noen vi trives med, men lurer på om vi kanskje kunne fått noen ENDA penere, enda flottere, enda morsommere eller enda hva som helst. Jeg har vært her så lenge så jeg tenker ikke sånn lenger. Virkelig ikke. Finner jeg en jeg trives med, har jeg ikke behov for å se hva som er på Sukker lenger og hvem som er inne og kikker på meg osv. Men de siste gangene har de trukket seg tilsynelatende uten grunn. Og jeg tenker at det må være fordi de har følelsen av at de kan få noe enda bedre. I alle fall må de teste det ut....

Fint at du er obs på det, TS!. Håper du blir "kurert" etterhvert. Det holder med en du trives med. At det finnes penere mennsker i verden bør da være uniteressant hvis det er et seriøst forhold du er ute etter...

Skjult ID med pseudonym me too ma. 7 okt. 2013 12:53

Det er faktisk litt irriterende å få brev på brev og skrive med noen du føler at holder deg varm og på vent...

Skriver med en nå. Det er gode, varme klemmer og kos kos på nettet. Men når jeg spør om konkrete dager å treffes er han dessverre opptatt. Så tar han ikke opp treff igjen, men fortsetter med å dele ut klemmer og små koselige ord for dagen. Jeg vil på date! Finnes det ikke menn som vil date her eller? haha.... den siste setningen vet jeg at jeg får i hodet tilbake. Det var bare en spøk, og er alt trukket tilbake!

Men det er kjedelig å føle at man er en av mange som en person skriver med. DET var poenget mitt!

Skjult ID med pseudonym MM ma. 7 okt. 2013 15:44

Deaktiver profilen til du har bestemt deg så slipper du problemet.
Selvom jentene ser bedre ut på bilde behøver det ikke å stemme med virkeligheten og kjemien kan være totalt fraværende. Har vært nok av tråder her inne om bilder som lyver.
Husk også at når de andre skal vurdere deg IRL er det ikke sikkert at du blir valgt.
Resultat, du mister både henne du har kjemi med og fantasien:-)

(mann 45 år fra Oslo) ma. 7 okt. 2013 18:19 Privat melding

Luksusproblemer!

Jeg sliter med en "svart hav"-problematikk...

;-p