Alle innlegg Sukkerforum

Leser du dette?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dreamer ma. 7 okt. 2013 00:37

Har funnet og vil ha deg. Vet du liker meg og gangene vi har vært sammen har vært fantastiske. Tiden i mellom gjør meg frustrert. Livredd for å virke masete, vil bare bli kjent med deg. Vet du trenger tid, du har ikke hatt tid til Kjærligheten. Slipper du meg inn? Vil så gjerne være jenta di!
Hater-dette-jævla-spillet....

(mann 44 år fra Rogaland) ma. 7 okt. 2013 01:00 Privat melding

Jesus... Jeg synes det er lidt komisk, at en pige skriver, at hun er træt af spillet (no offence) Da piger er dem, som opfandt spillet og spiller det mest, efter hvad jeg har erfaret :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 7 okt. 2013 05:35 Privat melding

Det er eit spill for deg. Det er ikkje sikkert det er eit spill for han. Kanskje han genuint trenger tid for å tenke seg om.

Og viss det er eit spill, kanskje du berre bør omfavne virkeligheita slik den er og elske spillet. Om ikkje elske spillet så iallefall akseptere spillet.

Kjærleik handler om flørting, erting, humor, spenning og gøy. Viss du trenger han slik du trenger oksygen så blir spenninga litt borte.

Skjult ID med pseudonym mann ma. 7 okt. 2013 08:10

TS

"Livredd for å virke masete". Ja, antar du kanskje teller antall dager mellom hver gang du tar kontakt, passer på ikke å sende flere meldinger enn han gjør, osv. da? Det er jo også et spill. Men du skriver jo ikke at du ikke spiller spillet da, bare at du hater det. Tror de fleste menn hater det også, ikke minst fordi dere jentene ofte er både bedre på det og fordi vi menn jo "skal" være den mest aktive part. Jegeren. Beileren. Gud som jeg hater det der. Godt mulig han du vil ha også gjør det. Kanskje du bør snakke med han?

Skjult ID med pseudonym Dreamer ma. 7 okt. 2013 10:23

Kunne nok ha skrevet mer utfyllende. Er selv blitt såret etter flere års forhold og er livredd for å gå feil frem denne gangen, at jeg faller for feil type igjen.

Har falt veldig for han, kanskje også litt for fort. Kjent han gjennom flere måneder. Han sier han ikke dater andre og vil bli bedre kjent. Spillet hater jeg, aldri sagt jeg ikke spiller det selv. Jeg kan det bare ikke. Mener vel selv at man kommer lengst med ærlighet, men vet jo av erfaring selv at dette er et spill.... På godt og vondt.

Jeg teller ikke sms og dager, men trenger jo også næring for at dette skal brenne videre....

Og hvorfor vil jeg absolutt ha denne mannen når det finnes andre der ute?

Jo, han har rørt noe inni meg og verdiene våre er så like. Han har humor og får meg til å le. Og ja, vi har veldig deilig sex.. Aldri truffet en slik mann før...

Skal snakke mer han, gir han bare litt tid. Å date noen skal jo ikke gjør vondt, bare være godt. Og ja, spenningen rundt dette er jo også herlig....

Godt å høre at noen menn hater å være jegeren forresten ;-)

Ha en herlig dag!

(kvinne 55 år fra Akershus) ma. 7 okt. 2013 16:04 Privat melding

Problem solved...
Snakk med ham! Du har svarene selv..
Lykke til!!