Alle innlegg Sukkerforum

Er det svar frist her inne

Vis siste innlegg
(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 7 okt. 2013 10:45 Privat melding

Er slik at det er svar frist på en mld. Fikk en mld i sommer men siden jeg ikke er her inne hele tiden leste jeg mld en uke senere. Da jeg skulle svare oppdaget jeg at jeg var blitt blokkert. Har vi så dårlig tid at vi ikke gir andre tid til og reagere. :)

(mann 58 år fra Oslo) ma. 7 okt. 2013 11:00 Privat melding

Det er lett å dele tankegangen til Robinsve her.
Ulest er stort sett ulest, men om jeg samtidig ser du ofte er pålogget, og ikke leser meldingen min, så tolker jeg det som at jeg har lav prioritet, og da blir du uinteressant for meg.
Hvis du leser meldingen min, og så drøyer lenge før du svarer, vel, så vet jeg at jeg ikke tente noe hos deg som fikk deg til å ville svare akkurat meg, akkurat nå. Og jo lenger du venter, jo mer tror jeg at dette var bomskudd.

Jeg har oversiktilge lister over meldinger til og fra meg, men om jeg skulle ryddet dem, så ville ubesvarte på mer enn en uke vært de første jeg slettet meldinger til og blokkerte.

Skjult ID med pseudonym _________ ma. 7 okt. 2013 11:12

Du trenger en uke til å reagere?

Hvis du ikke svarte eller var pålogget på en uke, tenkte han kanskje at du ikke var interessert, eller at du ikke er så seriøs i søket. Hva vet jeg?

Skjult ID med pseudonym me too ma. 7 okt. 2013 11:17

Ja, det er svarfrist.

I blant er jeg opptatt - på ferie osv. Og dersom jeg først går inn og ser meldingen, så svarer jeg i blant så enkelt som: Svar kommer!

Nettopp for å ikke bli blokkert, og vise at jeg kommer på banen etterhvert.

Skjult ID med pseudonym me too ma. 7 okt. 2013 11:21

Men igjen - har de bare skrevet "Hei", så er det ikke så mye å svare på. Lurt å skrive noe som gjør at det er naturlig å svare...

Det jeg liker dårligst er den meget vanlige: "Hei, skal vi bli bedre kjent?" Da må du liksom forplikte deg til så mye før du får i gang en dialog. Det krever en grundig gjennomgang av alt i profilen i alle fall... ikke alltid jeg har tid til det om jeg leser en melding på mobilen på tur.. så det er ikke så lurt å åpne med akkurat den.

(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 7 okt. 2013 11:59 Privat melding

Jeg trengte ikke en uke på å reagere. Jeg var på ferie og det var ikke i mine tanker og sitte her inne en solskinnsdag. Har jeg sendt en mld uten å få svar samtidig som jeg ser at personen er pålogget skjønner jo jeg også at han ikke er interessert. Jeg blokkerer selv de som jeg ikke finner av interesse eller er ufine. Nå tenker jeg at uansett interessert eller ikke svarer jeg på mld av respekt for den andre da mener jeg ikke uendelige samtaler men et hyggelig takk, men nei takk. Og til de som måtte irritere/provosere seg over hvordan jeg skriver. Så er mitt handikap dysleksi.

Skjult ID med pseudonym me too ma. 7 okt. 2013 12:13

Hvis du ikke har vært pålogget eller lest meldingen, bør ikke svarfrist gjelde. Men det kan jo hende at personen fattet intersse for en annen i mellomtiden og blokkerte for på en måte å si at nå var det ikke aktuelt lenger? :-)

Skjult ID med pseudonym stewie ma. 7 okt. 2013 12:31

Jeg har hverken svarfrist eller har noen gang blokkert noen jeg. Folk må da få svare når det passer for de, eller la vær om så. Jeg plages ikke nevneverdig av at folk jeg har sendt melding til, men ikke fått svar av er i mine lister.
Ikke har jeg for vane å se når folk sist var pålogget, eller sjekke om de var pålogget etter jeg sendte de melding heller.

Skjønner jeg går mot normalen her.

(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 7 okt. 2013 12:49 Privat melding

Nå plager det meg ikke så mye at jeg ble blokkert ble mer overrasket. Folk får gjøre som de vil. Og all ære til deg som går mot normalen.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 7 okt. 2013 13:17 Privat melding

Jeg blokkerer ingen.
Men hender noen merkelige personer blokkerer meg.
Kan ikke skjønne hvorfor så snill og grei jeg er.

Skjult ID med pseudonym mann35 ma. 7 okt. 2013 14:08

Jeg blokkerer nesten aldri selv om jeg ikke får svar jeg heller, med mindre jeg enten har prøvd flere ganger over en lengre periode (si 2 – 3 forsøk i løpet av et halvt år eller et år) og derfor kan si ganske sikkert at det bare var tilfeldig at hun ikke svarte første gangen, for eksempel ved at hun akkurat da var opptatt med å finne ut av ting med en annen. Da hender det at jeg blokkerer, men ikke alltid selv da. Jeg blokkerer også hvis jeg får et direkte avslag, vel og merke etter å ha sendt en siste "takk for svar likevel" – melding tilbake for å vise at jeg verdsetter høflighet. Grunnen til at jeg vanligvis ikke blokkerer noen jeg synes er søte og pene er jo at de jentene skal få mulighet til å kjenne meg igjen og kanskje ta kontakt selv hvis de for eksempel ser meg på et utested eller på en Sukkerfest, og liker det de ser. Det har skjedd mer enn en gang. Jeg har også opplevd en gang eller to at jenter jeg selv sendte førstemeldinger til som ikke ble besvart, tar kontakt med meg senere i den tro at det er de som sender den første meldingen siden de har glemt eller aldri har fått med seg mitt forsøk lenge før.

Men utover det blokkerer jeg jo masse damer jeg ikke er interessert i selv for å rydde opp i listene mine. Antar masse jenter blokkerer meg av samme grunn. Det er helt ok.

Jeg har heller ingen svarfrist, men det er klart at hvis en jente bruker tre uker eller til og med tre måneder på å svare, som jeg har opplevd en gang, så blir jeg jo ikke så veldig imponert eller smigret da. Det er ikke noen dealbreaker i seg selv, kanskje var det bare dårlig timing og hun var opptatt med en annen da jeg forsøkte meg, men jeg har som regel mistet mye av interessen når svaret til slutt kommer likevel. Hun som brukte tre måneder gadd jeg ikke å skrive mer med i det hele tatt den gangen det skjedde.

(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 7 okt. 2013 14:55 Privat melding

Godt sagt mann35. Du nevner sukkerfest, jeg har vært på det en gang og det var ikke noe for meg.

Skjult ID med pseudonym mann35 ma. 7 okt. 2013 15:01

Har kun vært på en slik fest jeg også. Men det funka for meg, skjønt jeg hentet aldri matchkortet mitt der og stakk før midnatt med en jente jeg møtte på festen. Morsomt nok var hun også en av de jentene som aldri hadde svart meg da jeg sendte henne meldinger her på nettet. Tror jeg hadde forsøkt to eller tre ganger faktisk. Det bare understreker vel poenget mitt om ikke å blokkere de som ikke svarer, i det minste ikke når du er så mye mer sjarmerende i virkeligheten slik som meg haha ;-)

Det blir nok ikke oss da, men hun er en kul jente som det uansett har vært hyggelig å bli kjent med.