Alle innlegg Sukkerforum

Kjedelig profil

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Rogaland) ma. 7 okt. 2013 23:26 Privat melding

Sliter med og lage interesant profil, og lurer på om noen "rutinerte" kan komme med tips og ideer for og få en profil som kan vekke litt interesse ;)

Skjult ID med pseudonym gruff ma. 7 okt. 2013 23:46

Si du reiser mye, stort sett det jentene her inne gjør! Ikke noe annet valg, hvis du da ikke legger ut noen rå bilder av deg selv på et snowboard, eller i fritt fall utfor ei 200 meter høy bru med en stålvaier rundt anklene!

(mann 43 år fra Telemark) ma. 7 okt. 2013 23:54 Privat melding

Først og fremst, slutt og tenk at den er så kjedelig! Etterpå kan du gå igjennom å se hva som egentlig er feil, og hva er det? Jo, der du skal skrive om deg selv skriver du om noe helt annet enn det som er meninga! Skriv heller rikelig om deg selv og ditt eget vedkommede. Bruk gjerne humor men ikke overdriv!

(mann 44 år fra Rogaland) ti. 8 okt. 2013 00:00 Privat melding

Jeg synes, at du skal skrive profilteksten, så den beskriver hvem du er og holde den positiv. Du har lidt negativt i din tekst om en vis type kvinder, som måske ikke er nødvendig at have:)

Da dette er netdating og du bor på vestlandet, så er det ret svært at få kontakt, da størstedelen af brugerne bor på østlandet og op efter, men man ved jo aldrig. Det bliver forkert i min verden, at skulle oprette en profil tekst, som skal være perfekt for at få kvinder til at skrive til en, da de da skriver til en på forkert grundlag og det i sidste ende ikke vil blive til mere, så mit råd er vel, at du bare skal være ærlig :)

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 8 okt. 2013 00:13 Privat melding

Tror pinnemand har veldig rett, men fjern for guds skyld ikke det om tottenham!

Skjult ID med pseudonym Stina ti. 8 okt. 2013 06:51

Om det står noe om fotball, blir mannen mindre tiltrekkende med en gang. Ikke fordi det er galt å like fotball, men om det er en så stor del av livet hans at han må skrive det i en datingprofil, er vi ingen god match.

Skjult ID med pseudonym ThisOne ti. 8 okt. 2013 08:16

Pinnemand har rett i mye han - skulle gjerne bodd på Vestlandet jeg...

Men det som sies om fotball - det ER faktisk noen av oss jenter som syns at fotball er gøy, og jeg kan fint se en fotballkamp med min kjærestes favorittlag, no prob! Selv om det kanskje ikke oppleves som god match så vil jeg aldri avvise en mann pga fotballinteressen hans. Skal han avvise meg pga min store interesse for sang og musikk da? Da tror jeg vi går glipp av mye bra folk... Man må ha hver sine interesser mener jeg :)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 ti. 8 okt. 2013 11:27

Få noen som kjenner deg på godt og vondt å lese igjennom og si om profilen reflekterer hvem du er... Hva bør legges til og hva bør tas bort..