Alle innlegg Sukkerforum

Skjelle ut AP-tråden

Vis siste innlegg
(mann 58 år fra Oslo) ti. 8 okt. 2013 10:22 Privat melding

Etter at tilsvarende tråd for høyre fikk opp engasjementet igår, er det nå APs tur. Hva misliker du med AP og deres politikere? Og fint om vi kan holde oss til deres gjerning som politikere. Det skulle være nok å ta av.

Skjult ID med pseudonym Stevia61 ti. 8 okt. 2013 10:29

Drøyt 2 år etter bomben og massakren 22. juli, er jeg veldig skuffet over hvor lite strukturelle endringer regjeringen iverksatte i organisasjoner som viste seg å fungere dårlig.
I valgkampen for 8 år siden, var Stoltenberg stadig frempå og profilerte seg som syklist. Han ga klart inntrykk av at han skulle gjøre Norge til et land som tilrettela bedre for syklistene som gruppe. dette har jeg ikke sett noe til. Og jeg savner særlig regler som synliggjør syklistene som prioritert gruppe juridisk. I stedet for å være en pariakaste.

Skjult ID med pseudonym Stevia61 ti. 8 okt. 2013 12:56

Som gammel trygdefunksjonær og mellomleder, var jeg veldig positiv til Nav-reformen. Jeg var med som leder å drive frem et av pilot-kontorene. Og akkurat på dette området merket jeg at jeg hadde enorm tillit til Høybråten, som var både politiker og fagbyråkrat på dette området. Så kom pølse-Hansen og skulle sette sitt merke på prosessen. Siden har mye gått galt..... Og selv om B.H. Hansen er ute, er det ingen som har justert kursen han staket ut.
Jada, de gjør fortsatt mye riktig. Det skulle da også bare mangle.

(mann 53 år fra Vestfold) ti. 8 okt. 2013 15:37 Privat melding

For Arbiderpartiet er det ikke så nøye hva slags politkk som føres bare de får styre, og for de borgerlige er det ikke så nøye hvem som styrer bare riktig politikk blir ført. AP er norges største losje hvor du kan melde deg inn og bli med i en bevegelse som ikke har annet enn makt som mål. Makt til å styre land, folk og utvikling i dén rettningen de selv synes er best. Den andre siden er i mine øyne mere opptatt at vi er forskjellige og har forskjelige ønsker og dermed kan få utfolde oss slik vi selv vil med egne valg for vår hverdag.

En ting som jeg synes er virkelig provoserende er måten AP fremstiller de svake og fattige her i landet. Nei til skattelettelser har de sagt fordi vi må bygge sykehus, barnehager og sykehjem og dette mens de vitterlig har sittet med makten nesten kontinuerlig siden krigen. Det har vært den samme visa gang på gang og når vi vet vi er et av verdens beste land å bo i med vår velstand og formue så undrer jeg meg over hvorfor de ikke har klart å faktisk gjøre jobben sin, lage barnehager og skoler som har moderne standard og sykehjems plasser til våre gamle som bygde dette landet.

Er propagandaen bare til bruk før hvert valg eller er det faktisk så vanskelig å prioritere, og er det så vanskeligt så la være å bruke de svakere stillte i valgkampen når det kun ene og alene er makt som er viktig.

Siden dette er en provoserende tråd med plass til hjertesukk følger jeg opp med følgende.

Det er bedre med en ærlig drittsekk, enn en løgnaktig helgen.

Skjult ID med pseudonym Bostic ti. 8 okt. 2013 15:42

Tviler på at robinson har gått fra sv til frp. Du er litt tøff som tør vise deg med bilde men ikke så tøff at du stemmer frp

Skjult ID med pseudonym Håkon_44 ti. 8 okt. 2013 17:22

@Modus.
Det er bra du blir provosert, og det er litt svakt at du ikke nyanserer kritikken din ovenfor min kunnskapsløshet.
Stå for det du sier og du vil bli møtt med respekt.

Skjult ID med pseudonym mø ll ti. 8 okt. 2013 18:04

@Robinsve
Nå er sivbikkja på tv. Skru på.

Skjult ID med pseudonym gruff ti. 8 okt. 2013 18:21

En ting er i hvertfall sikkert, det å stemme rødt for enslige helgefedre, er som å begå kollektivt selvmord!!

Skjult ID med pseudonym frøken-o ti. 8 okt. 2013 18:23

Stevia61 har hevet forumet fra -koz- til diskusjoner, og heldigvis for det !
Nå er det jo blitt interesant her inne igjen. Har t.o.m. fått lokket robinsve utpå igjen .. )

Skjult ID med pseudonym Stevia61 ti. 8 okt. 2013 18:40

@Kiara
Som langvarig medlem av Hedningesamfunnet er jeg veldig glad du ikke ville tatt med deg Høybråten på tur.

Jeg står på sidelinjen nå, og er trist på vegne av alle mine gamle kolleger som fortsatt jobber i Nav. Jeg tror de gjør en rimelig god jobb, forholdene tatt i betraktning, og jeg vet de er bekymret for sin arbeidsplass´ anseelse. Vi som jobbet i trygdeetaten pleide å si vi var stolte av det, det er ikek ofte jeg møter noen som sier de er stolte av å jobbe i Nav, dessverre.

Skjult ID med pseudonym megabit ti. 8 okt. 2013 19:01

AP passet på folket som om de ikke var i stand til å tenke selv, og holdt oss i trøya, slik at vi ikke fikk mer makt enn staten. Men folket er jo staten, og det har Høyre og Frp skjønt for lenge siden. Vi trenger en stat, men ikke en intens formynderstat.

Skjult ID med pseudonym Benchpress ti. 8 okt. 2013 19:17

meh... begynner å bli oppbrukt. Jens og AP har blit skjellt ut de siste fire årene, spesielt det siste året.

Hva med kystpartiet ka farsken?

(mann 58 år fra Oslo) ti. 8 okt. 2013 19:36 Privat melding

Start en tråd om kystpartiet, du. Jeg har ikke forutsetninger for å vite hva de har gjort. Jeg tenkte også at en tråd om FrP har vi nettopp hatt, så den gidder ikke jeg starte. Dessuten så får de snart masse pepper når de skal være ansvarlige.
Og resten har jo surret rundt omkring sperregrensen, og det er vel bare de selv som kan omtale dem som vinnere. For min del mener jeg de ligger nede, og da er det ufint å sparke på dem.

(mann 47 år fra Rogaland) ti. 8 okt. 2013 20:34 Privat melding

Total mangel på infrastruktur og innføring av DLD. Legg til en bevisst politikk for å øke forskjellene mellom dem som eier og dem som ikke eier bolig og vi er godt i gang med hvor udugelig, usolidarisk og rett og slett gjennomført ubrukelig Jens har vert som statsleder. Han og Sigbjørn har i tospann ranet kommende generasjoner for milliarder av kroner for at dagens pensjonister skal kunne velte seg i unødig luksus.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) on. 9 okt. 2013 00:07 Privat melding

Episoden med Jens og bulking av bil, med påfølgende fake 'legge igjen melding til bileier'. Ikke direkte relatert til Ap's politikk, men sier ganske mye om personen i førersetet, som burde være til å stole på og besitte en viss moralsk standard.

Det er sikkert andre politikere i andre partier som har gjort større brølere - men definisjonen på en brøler er en dum handling som blir oppdaget og får mediedekning.

Ikke at dette er en brøler, nevnte episode med 'legge-igjen-fake-melding' var en overveid handling, brøleren var å bli observert.