Alle innlegg Sukkerforum

Am I dreaming... ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ufo ti. 8 okt. 2013 22:24

Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg tror jeg drømmer.. eller trenger jeg briller kanskje? ;-)
Da jeg logget meg på i dag oppdaget jeg plutselig at noen ga meg et rødt hjerte! og det var jo en positiv følelse så klart (så lenge den varte). Jeg ble litt nysgjerrig på vedkommende og besøkte hans profil. Etter noen minutter da jeg igjen skulle sjekke "Besøkende" så jeg ingen rødt hjerte.. Det er noen som klarer å ombestemme seg fort her ;-) eller er det bare jeg som drømmer? Går det ann å gi et hjerte til noen og trekke det tilbake? har aldri opplevd noe sånt før.. Ehh... livet... ;-D

Skjult ID med pseudonym Huldra :-) ti. 8 okt. 2013 22:29

Kanskje han var borti med touchtelefonen ved et uhell ;-) Har fått meg et par nye venner på Facebook på den måten jeg, ha ha

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 8 okt. 2013 22:29

kan jo ve han blinksa på profilen...va egentlig ei anna som skulle ha det..:p

Skjult ID med pseudonym ufo ti. 8 okt. 2013 22:32

Jeg lurer bare på om det går ann å trekke hjerter tilbake? bryr meg ikke om han kom borti feil knapp he he..
Det var hyggelig så lenge det varte :-)

(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 8 okt. 2013 22:38 Privat melding

Ja, det går an å trekke de tilbake ;-) Sett et hjerte på ham da vel, og se hva som skjer? :-)

Skjult ID med pseudonym ufo ti. 8 okt. 2013 22:40

Er litt usikker på om han har fortjent det ;-)

(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 8 okt. 2013 22:41 Privat melding

He he, skjønner :-)

Skjult ID med pseudonym Mystique_ ti. 8 okt. 2013 22:43

Jepp, det går an det. Har ved enkelte anledninger gitt ut gule hjerter - som merkelapper, men som så klart som oftest har blitt fulgt opp av en melding, men får jeg ikke noe respons eller ved annengangs gjennomgang av profilen ikke finner noe interesant med den likevel så trekker jeg tilbake hjertet.

Syns forøvrig at det er bedre det enn å bare gi et hjerte for så å aldri følge det opp.

Skjult ID med pseudonym Vår ti. 8 okt. 2013 23:33

Jeg fikk et rødt hjerte av en mann som så virket sjarmerende i følge profilen, men han fulgte aldri opp. Så var han innom profilen min, og jeg sendte ham en melding. Han svarte, jeg svarte igjen, og så forsvant ikke bare hjertet, jeg ble blokkert også.

Sånn kan det også gå. :-p

Skjult ID med pseudonym gruff on. 9 okt. 2013 00:30

Hvorfor i gampen er det ingen som gir meg hjerter egentlig, har det noe med utstrålinga å gjøre?

Skjult ID med pseudonym forvirret on. 9 okt. 2013 07:01

Det skal ikke være lett...

Møtte en herfra. Var på, i alle fall i mine øyne, tidenes båttur. Etter det fikk jeg rødt hjerte. Vi traff hverandre en stund til. Alle de rette ordene ble sagt, latteren kom på rett sted, jeg var solgt...

MEN han sa jeg var for bra vennematerialet til å bli kjæreste med, og for lett å bli kåt på til å være venn med. Han påsto og at han aldri før hadde møtt noen han hadde så god kjemi med...

Værste grunn jeg noen gang har fått når det gjelder brudd...

Skjult ID med pseudonym Mystgrl on. 9 okt. 2013 10:30

@forvirret..
Menn er umulige å forstå noen ganger...jeg har nylig møtt en som jeg liker veldig godt, vi snakker bra, han er en av de kuleste personene jeg har truffet på lenge, men noen ganger er det umulig å lese han...vi kan snakke til 5 om morgenen om alt og ingenting...og sovne vedsiden av hverandre...men så hører jeg ingenting fra han på en stund etterpå...frustrerende...greit å ta det langsomt og bli kjent og sånn men alikevel...skulle vel bare ønske at jeg var litt mere sikker på hvor det førte hen...

Skjult ID med pseudonym forvirret on. 9 okt. 2013 11:21

Jepp. Å vite hva den andre vil er viktig, jeg hadde fint kunne levd med å tatt ting slow, vært venner for å se hva det førte til, men når den andre ikke klarer å si hva den ønsker, vil eller tenker, men bare sier at du er rå, at han synes du er herlig, at hvis jeg ser deg eller prater med deg for ofte er vi sikkert gift om noen uker så blir det jo lett å tro at han vil noe mer enn å bare være en venn som tar ting litt etter litt.

Føler jeg rushet tingene mer enn jeg burde, og at drømmemannen glapp. Ikke en god følelse, men kan jo heller velge å tenke slik:

Av alle de jeg har møtt og hatt et nærere forhold til enn bare venn har jeg møtt to som var perfekte på alle måter. Lo på rett sted, var kosete nok, kunne føre en diskusjon, gjorde meg kåt lett som en plett og var glad i å finne på ting. Når to har vært perfekte på alle mulige måter av de få jeg har hatt ett nært forhold til ( la oss si de utgjør ca10 - 20 % av mine forhold) så finnes det jo mange flere med alle disse egenskapene jeg ser etter.

Lov å håpe!

Skjult ID med pseudonym sukker_tes on. 9 okt. 2013 14:43

test

Skjult ID med pseudonym sukker_tes on. 9 okt. 2013 14:47

test

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 9 okt. 2013 14:49

Vel, jeg har nå opplevd å bli avvist på forskudd her jeg. En jente jeg aldri hadde tatt kontakt med gikk inn på profilen min, og ble tydeligvis ikke så imponert, for hun la igjen el halvspydig melding så sluttet med at "tror ikke at vi passer sammen" og blokkerte meg. Men jeg hadde jo aldri sendt henne noen melding først eller engang satt et hjerte på henne? Jeg vet fortsatt ikke hvem hun var for jeg ble jo blokkert før jeg fikk se det, men at jeg ikke hadde tatt kontakt med henne før hun skrev til meg kunne jeg jo se.

Så avvist på forskudd. Slå den dere!

Skjult ID on. 9 okt. 2013 15:46

Det var en test.

Skjult ID med pseudonym gruff on. 9 okt. 2013 18:36

Jeg fikk et gult hjerte, er det sånn at du er helt grei men kunne ha vært bedre?

Skjult ID med pseudonym Vår on. 9 okt. 2013 19:03

I grunnen har min tid på sukker vist meg at det er mange uhøflige menn her.. Jeg vil treffe noen som bor i nærheten (bor ikke nær Oslo), men kan godt prate med noen som bor lenger borte om det er noen som er fine å prate med. Noe kjærestemateriale er de sannsynligvis ikke, men det er kjekt å prate.. Er det gjerne bare dem som er på forum som deler den interessen..?

Skjult ID med pseudonym gruff on. 9 okt. 2013 19:04

Jeg bor i skauen, er det greit?

Skjult ID med pseudonym SnillType on. 9 okt. 2013 19:06

Om du vil ha brevvenn, så finnes det vel bedre sider , dette er tross alt en datingside!

(mann 52 år fra Oslo) on. 9 okt. 2013 19:49 Privat melding

@forvirret og @mystgrl
Det kan nok hende menn ikke alltid sier sannheten, om alt. Når de virker superinteressert og så "forsvinner", så var han nok ikke det. Det hender vi treffer damer vi liker veldig godt, hyggelig og fin å være sammen med, men ikke "kone" emne likevel. ikke alltid så lett nei:)

Skjult ID med pseudonym wut? on. 9 okt. 2013 20:08

Gir jenter egentlig hjerter først? Har en følelse av at de verken gir hjerte eller sender meldinger først, for jeg føler i hvertfall jeg har fått svært lite av det ene eller det andre. Derimot, jeg har fått ganske bra med svar, selv om fåtallet har endt opp i noe lengre dialog.

Skjult ID med pseudonym forvirret on. 9 okt. 2013 20:59

Trodde det å være lett å prate med om alt, deilig å være i nærheten av, god å ha sex med, lett å slappe av med, morsom å gjøre ting med var greie indikasjoner på at man kunne være en som varte jeg...

Hva er et godt "kone" emne?