Alle innlegg Sukkerforum

Damer som skriver om seg selv, only.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Grøft on. 9 okt. 2013 12:55

De damene som kun skriver om seg selv, er det vært bryet? Skriver med ett par nå, som kun skriver om seg selv uten å stille spm. De skriver passelig utfyllende. Men gir dem ikke noe her, gir dem kanskje ikke noe på orntli?

Skjult ID med pseudonym Stevia61 on. 9 okt. 2013 13:06

Dialog er mer enn spørsmål og svar. Det de skriver om seg selv, er det grunnlag for at du kan kommentere det i forhold til å belyse hvem du er?
Men det er klart at om du ikke får til den verbale ping-pongen i meldinger, så kan det være et tegn på at du vil slite med det når du treffer henne i virkeligheten også. Men det vet du ikke før du har prøvd.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 14:09

Var på date i helga der hun var veldig flink til å snakke om seg selv, og bra er jo det. Men da jeg sa noe virket det mest som om jeg avbrøt henne, og da jeg holdt kjeft igjen fortsatte hun der hun slutta uten å bry seg om hva jeg sa i det hele tatt. Blir nok ikke noen ny date på henne.

(mann 49 år fra Akershus) on. 9 okt. 2013 14:14 Privat melding

Man skal kanskje være forsiktig med å trekke forkastede slutninger. Du sier selv at svarene er utfyllende, så dersom du peprer på med nye spørsmål for hvert svar, kan det hende at de har mer enn nok med å svare. Spørsmålene du stiller gir jo også noe informasjon om deg.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 14:24

@Legg Til

Seg selv, jobben sin, studiene sine, oppveksten sin, venninnene sine, leiligheten sin, helsa si, familien sin.. ikke noe feil med det, og forsåvidt flink til å presentere seg selv. Men det virket ganske likegyldig hvem jeg var oppi alt dette.

Skjult ID med pseudonym Stevia61 on. 9 okt. 2013 14:25

Det er to muligheter, enten så fortsetter hun den samme taleflommen hele tiden, år etter år, eller så går hun tom. :-)

Skjult ID on. 9 okt. 2013 14:48

@cicero
Friske saker. Kanskje hun liker å kline med seg selv :PP

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 14:49

@Legg Til

Hadde heldigvis en annen hyggelig date i forrige uke som jeg forhåpentligvis skal se igjen denne uka. Hun på sin side er veldig dårlig på å svare på meldinger. Er det ikke det ene, så er det det andre.. hehe :)

Skjult ID on. 9 okt. 2013 14:51

@cicero
Friske saker. Kanskje hun siste liker å kline med lufta omkring :P

Skjult ID med pseudonym mann on. 9 okt. 2013 14:58

Husker jeg opplevde det samme en gang selv, med en jente jeg skrev med på Sukker. Etter 10 eller 11 meldinger tok jeg en opptelling og så at hun hadde stilt meg ett - 1 - spørsmål på alle de meldingene frem og tilbake, og det var i stilen "bla bla bla meg, bla bla. Og du?". Da skrev jeg en høflig melding der jeg bare kommenterte nettopp dette, og sa jeg tok det som et klart tegn på at hun ikke var interessert og takket for meg. Hun svarte med noe sånt som "Nei, jeg er jo interessert, bla bla bla" og en eller annen grunn for at hun ikke bidro mer til dialogen. husker ikke hva det var. Tror faktisk jeg lot meg overtale til å skrive noen meldinger til med henne, men ikke overraskende var hun en av de som "gjerne ville fortsette å skrive litt til" da jeg spurte om hun ville møtes. Vi møttes selvsagt aldri. Hun var typisk en som bare var ute etter oppmerksomhet her.

Ingen spørsmål tilbake og ingen egne bidrag til å holde praten i gang = ingen eller svært liten interesse. Er egentlig ikke verre.

Skjult ID med pseudonym Serena on. 9 okt. 2013 15:10

Jeg skriver sjelden masse spørsmål i meldinger, kun der det passer og fordi jeg faktisk lurer på det. Jeg liker når dialogen flyter fint uten behov for masse spørsmål. Dersom menn tolker det som at jeg ikke er interessert, så er jo det dumt. Men jeg kommenterer på det det de skriver selvfølgelig. Dersom vi har lite til felles blir det fort stakkato og kanskje like greit å avslutte eller møtes for å se om det kun er skriftlig at det blir sånn.

Skjult ID med pseudonym mann on. 9 okt. 2013 15:29

@ serena

Men når flyter egentlig dialogen fritt i en samtale hvis den ene parten kun svarer på eller kommenterer hva den andre parten sier? Og faktisk overlater alt initiativet og alt "ansvaret" for å holde samtalen i gang og føre den videre til mannen? For meg høres det veldig rart ut, og jeg kan ikke tenke meg at en jente som har en sånn innstilling er en særlig god samtalepartner eller viser mye interesse i mannen. Sorry.

Det du beskriver høres ut som en totalt misforstått opplevelse av virkeligheten. Som når en del jenter hevder at "ting bare skjedde" etter at de har latt seg forføre av en fyr eller blitt betatt, og enten ikke skjønner eller ikke vil skjønne at det faktisk ikke "bare skjedde". Det skjedde fordi mannen førte, mannen tok initiativ, mannen tok sjanser og mannen ledet jenta akkurat dit han ville, selvsagt ikke uten risiko for å bli skutt ned på veien. Men "det skjedde" bare ikke.

Hvis en samtale "bare flyter", og den ene parten ikke bidrar på annen måte enn passive kommentarer og svar, så betyr det at den andre parten viser alt initiativet og fører samtalen fremover. En samtale lever ikke av seg selv. Den er avhengig av at minst en av partene viser litt initiativ og fører den aktivt videre. Hvis ikke stopper den opp.

Handling og reaksjon. Ny handling og ny reaksjon. Ingen handling ... ingenting.

Trodde jenter liksom skulle være gode på kommunikasjon jeg?

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 15:29

Det beste er om man kan prate om alt mulig og den andre responderer naturlig og temaene flyter over i hverandre på linje med slik en god samtale er i virkeligheten. Selvfølgelig greit med et spørsmål her og der, så lenge det ikke ender opp med at jeg alltid spør og hun bare svarer.

Om man må stille spørsmål hele tiden kan det fort bli en intervju-preget samtale, og det prøver jeg helst å unngå.

Skjult ID med pseudonym gruff on. 9 okt. 2013 16:41

jævla greit å slippe å si noe da!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 okt. 2013 16:47

Syns jeg også. Helt greit å slippe å si noe. Slipper jeg å tenke på morsomme ting å si og slik.
Så kan dama bare prate så mye hun vil samtidig som jeg virker KJEMPE interessert som sitter og lytter til henne. :P

Skjult ID med pseudonym Serena on. 9 okt. 2013 17:17

@Mann

Høres ut som du misforstår og feiltolker fullstendig hva jeg skrev.

Med at samtalen skal flyte mener jeg at man ikke skal trenge å sitte å intervjue hverandre. Man kommenterer selvfølgelig på det den andre skriver og stiller spørsmål der man finner det naturlig. Men man skal ikke trenge å sitte å klø seg i hodet for å komme med masse spørsmål. Jeg for min del finner det unaturlig å skulle få ti spørsmål i hver melding. Man kan helt fint skrive om seg selv utrn å bli spurt, nettopp ved å kommentere og gå videre med det samtalepartneren skriver. Dersom det ikke faller naturlig i det hele tatt har man kanskje ikke så mye til felles.

Det er stor forskjell på å utelukkende skrive om seg og sitt og å bombadere med spørsmål. Ingen av delene fungerer særlig bra i mine øyne.

Skjult ID med pseudonym mann on. 9 okt. 2013 17:24

@ serena

Ok, da er vi enige. Ti spørsmål i hver melding høres helt håpløst ut for meg også. Liker ikke sånne "intervjuer" jeg heller. Sorry.

Skjult ID med pseudonym filosofen on. 9 okt. 2013 17:28

@TS
Jeg stiller alltid minimum ett spørsmål i meldinger jeg sender.
Får jeg meldinger uten spørsmål pleier jeg ofte å ikke skrive tilbake.
Mister interessen.

Skjult ID med pseudonym Vår on. 9 okt. 2013 17:39

Nå har jeg ikke store erfaringen med go meningsutveksling her på sukker, men sånn ellers i livet, både i muntlig og skriftlig kommunikasjon, er en god dialog en som går av seg selv. Der du kan forvente at det kommer noe positivt fra den andre, og du venter gjerne på et svar. Noen ganger er det noe personlig, men helst handler det om temaer som umerkelig blir med i samtalen.

Det er helt klart naturlig å stille spørsmål. Det er jo å være interessert.

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 9 okt. 2013 17:40

Om en er på jakt etter en partner og motparten ikke evner å bedrive muntlig ballveksling, da er det bare å finne ny motspiller.