Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange meldinger får du hver dag? Klarer du å holde oversikten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 15:01

Jeg har et par venninner og tidligere dates her inne som sier at de får oppimot førti-femti meldinger hver eneste dag, noe jeg også har sett med egne øyne. Med den mengden blir det fort en fulltidsjobb å sortere seg gjennom og svare på de få som faktisk er aktuelle, og ikke minst holde kontakten med dem. Ble ganske overrasket over at hun ene valgte å møte meg som sin første date fra nettet når hun tydeligvis vasset i tilbud fra alle mulig slags attraktive hunks som danker meg ut på veldig mange områder. Var ikke klar over dette før hun fortalte det og ble derfor litt satt ut, med påfølgende prestasjonsangst.

Er det flere som har det slik, eller er dette kun et fenomen for søte jenter i tyveårene? Er det kult å få den bekreftelsen, blir du mer kresen av det, får du urealistiske forventninger, knytter du deg ikke til dine dates fordi det alltid venter nye, eller ødelegger det fullstendig moroa med nettdating når det blir fullstendig lotto hvem du svarer eller ikke?

Burde sukker gjøre noen grep for å bedre matchingen når det tydeligvis er veldig mange som sender meldinger til absolutt alle de øyner en knøttliten mulighet hos, selv om disse befinner seg på helt motsatt kant av landet og er tyve år yngre?

Skjult ID med pseudonym me too on. 9 okt. 2013 15:05

Jeg får null meldinger per dag. Så ja jeg holder oversikten. ;-) Men så har jeg bikket 40, da.

Hvis de fleste menn mellom 20 og 50 skriver til pene jenter i 20-årene blir det jo mange mails på noen.

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 9 okt. 2013 15:13

Med kanskje 2 - 3 førstemeldinger fra damer i uka så er det ikke vanskelig å holde oversikten nei.

Men jeg også har jentevenner som har vært her, og som er i 20-årene, og de har også vasset i innkommende meldinger. Ofte opp mot 40 - 50 hver dag, i alle fall den første tiden. Så tror det er ganske vanlig for jenter i den alderen, så lenge de er middels pene eller penere.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 15:13

Jeg har lest statistikk som tilsier at 80-90 % av mennene tar kontakt med 10 % av damene. Men så er det til gjengjeld 10 % av mennene som får kontakt med 80-90 % av damene. Kan selvfølgelig tas med en klype salt, og det finnes alltid individuelle variasjoner, men får en til å tenke.

Vet ikke hvem det er som har det største problemet? De 70-80% menn som ikke får opprettet noe særlig kontakt, eller de 70-80 % av damer som ikke får tilstrekkelig kontakt i form av langvarige kjærester?

Skjult ID med pseudonym Jente on. 9 okt. 2013 15:16

Telte over nå. På de 2 siste sidene med meldinger, har jeg sendt 12 førstemeldinger, mens jeg har mottatt 9 førstemeldinger (i lblant etter at jeg har satt hjerte). Jadda! Ikke alle jenter som blir overøst med meldinger.

Men det er veldig greit. Har vært på andre steder hvor jeg har blitt spammet ned at alt for mange som ikke brydde seg katta om hva jeg søkte. De henvendelsene som er her, er stort sett bra og seriøse. Så jeg holder meg til Sukker. Men bare ikke tro at alle jenter må komme seg ned fra sin høye hest, at de får alt for mye oppmerksomhet osv.

Det gjelder de unge og mest attraktive (men det er jo litt photoshop ute og går), så hvorfor ikke gå for det litt mer normale og se om personligheten kan gjøre virkelig vakker?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 okt. 2013 15:25

Stålkontroll! Spesielt siden det er helt dødt i innboksen.. :P

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 15:26

@Jente

Bra det er mer seriøst her inne sammenlignet med andre steder.

Når det gjelder attraktivitet, så er det heldigvis veldig forskjellig og individuelt hva folk finner attraktivt selv om enkelte skiller seg ut. De fleste "klassisk pene" jenter jeg har snakket med synes likevel det er bedre om man faktisk har lyst å bli kjent med dem fordi de er interessante mennesker med en bra personlighet og ikke bare fordi de tar seg godt ut på et bilde.

Jeg var bare nysgjerrig på om det mest er en hassle å se bra ut fordi man blir fullstendig nedrent av henvendelser eller om det faktisk gir et fortrinn på lang sikt.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 15:27

@Powpowgutt

Hæ? En så vakker jente som deg burde jo ha innboksen full!

Skjult ID med pseudonym Lemon on. 9 okt. 2013 15:35

Cicero

Man finner vel vansker uansett situasjon, føler jeg. I en ideell verden er det bare de mest attraktive som tar kontakt, så slipper de jobbe med å navigere seg forbi alle uaktuelle, for det er jo et slit. Hassle er det neppe. Er det så stress, kan man vel bare ha et tomt profilbilde. Er man betalende medlem og har albumsbilder, er det bare å ta kontakt med de man selv ønsker. Det blir litt som han som klager til sine mindre rike venner om at husleien til sin enorme villa er så dyr.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 15:39

@Lemon

Ja, det er det jeg også tenker. Det er jo definitivt et luksusproblem. Hun jeg nevner i OP la faktisk ned profilen sin fordi hun syntes det ble mye stress og arbeid å sile vekk alle de som bare ville snakke med henne kun pga utseendet og ville til slutt heller satse på å møte noen IRL. Og jeg tipper hun ikke kommer til å slite der heller.

Skjult ID med pseudonym Serena on. 9 okt. 2013 15:50

Har fått omtrent 90 førstemeldinger den siste måneden. Prøver å bruke standardsvar, men blir endel ikke får svar om det kommer mange på samme dag.

Skjult ID med pseudonym wut? on. 9 okt. 2013 16:20

Vi kan altså konludere med at istedenfor at gutta sender førstemelding, så overlat det til jentene. Desverre kan man jo tenke seg at de jentene som får så mange meldinger blir både lei og kyniske, og kan fort gå glipp av "den rette" bare fordi han gjemmer seg i en haug av meldinger, eller fordi han ikke melder i det hele tatt. Samtidig blir guttene som ikke melder oversett (til tross for at det kanskje finnes mange glimrende objekter der ute), fordi de jentene som ikke blir overøst av meldinger er for sjenerte eller redde for å sende meldinger, fordi det er jo ikke meninga at det er jenta som skal ta kontakt!

Tror jaggu hele nettdating-fenomenet kan ha forvillet seg inn i en virkelig stygg sirkel, som fåtallet er villig til å bryte ut av.

Skjult ID med pseudonym gruff on. 9 okt. 2013 17:00

Sender egemtlig damer førstemeldinger? Eller er det bare sånn at jeg ser ut som jeg har falt ned fra styggetreet og truffet alle greinene? På den annen side har jeg fått veldig mange svar.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 17:01

Jeg får stadig meldinger fra jenter, men det er nok oftere at det er jeg som tar kontakt først. Så jeg tror de får flere enn de selv sender.

Skjult ID med pseudonym 73 mod on. 9 okt. 2013 17:12

Da jeg var ny her ble jeg overlesset med meldinger. Tror alle mennene som ikke får napp eller ikke finner noen blant de som allerede er her inne kaster seg over nye profiler. Fikk nok flere hundre meldinger i løpet av noen dager. Noe som førte til et totalt kaos for meg. Ble vel til at jeg bare delitet. Men for de som hadde litt tålmodighet og ventet til det verste kaoset hadde lagt seg, fikk svar om jeg fant dem interessante.
Nå har jeg vært her et par år, og ser at om jeg er mye pålogget kommer det 2-3 første meldinger i timen. Men er jeg ikke pålogget kommer det nesten ikke meldinger. Så tror nok veldig mange menn bruker online listen, når de søker.

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 9 okt. 2013 17:12

Jeg får kanskje 1 til 2 førstemeldinger i året. Sliter litt med å holde tritt ja... 2013 har vært helt vilt da. Har fått 3(!) førstemeldinger i år! Så nå vurderer jeg å leie inn sekretær til å ta seg av det verste trykket. (I innboksen altså...)

Skjult ID med pseudonym arneand on. 9 okt. 2013 17:15

@ts
Meldinger?...

;p

Skjult ID med pseudonym Vår on. 9 okt. 2013 17:20

Får sjelden førstemeldinger, har aldri klart å treffe med mine førstemeldinger. Det er godt jeg liker å lide litt innimellom. ;-)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 on. 9 okt. 2013 18:00

Syns det går veldig i bølgedaler .. Noen dager mange andre dager lite eller ingenting.. Selv sender jeg førstemeldinger og å setter hjerter på de jeg er nyskjerrig på, og får ikke svar alltid .. Men en trenger jo bare den ene der alt klaffer...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 okt. 2013 18:11

@cicero

Hvis jentene her inne tror jeg er ei jente, så er det kanskje ikke så rart at jeg ikke får meldinger kanskje? :P

Får vel bytte bilde til en skikkelig mannemann, som f.eks Ron Jeremy. :P

(kvinne 35 år fra Oslo) on. 9 okt. 2013 18:21 Privat melding

Jeg får vel kanskje 0-3 meldinger i snitt pr dag. Hvis jeg ikke er aktiv får jeg ikke noe særlig meldinger, men hvis jeg er aktiv får jeg kanskje 3 førstemeldinger på en kveld. Er nok ikke vanlig å få 40 meldinger på en dag, men veldig attraktive folk får nok det.

Skjult ID med pseudonym gruff on. 9 okt. 2013 18:32

Du kan få en melding av meg?

Skjult ID med pseudonym SnillType on. 9 okt. 2013 18:58

Damer som er middels pene + bli bombardert med meldinger av ALLE type menn. På den måte blir de som faktisk har sjanse på disse damene cockblokket, da av menn som ikke har sjans, men allikevel spammer innboksen.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 9 okt. 2013 20:09

Angående antall meldinger og besøkende @TS så fikk jeg lyst til å dele en historie. Jeg hjalp en venninne med å lage gratis sukkerprofil i fjor sommer. Om henne kan følgende sies: Hun er tidlig i 40 årene, er 180 cm høy, bølgete halvlangt rødlig hår (ekte rødhåret), slank (normal), trener og er høyt utdannet. Og jeg må legge til at jeg synes sånn subjektivt sett at hun er pen og har det man kan kalle karisma. Vanskelig å si om dette skinner i gjennom på bilder. Bildene var forøvrig tatt av profesjonell fotograf.

Jeg la inn bildene for henne. Hun gjennomførte matchingtesten. Dette var en lørdagskveld ved halv titiden. Profilen hennes hadde ingen tekst på dette tidspunktet. Det laget hun noen dager senere.

Og ja......det formelig raste inn med meldinger, umiddelbart. På tre dager fikk hun ca 3000 meldinger! Jeg så det selv med egne øyne. Og må innrømme at jeg nesten ikke trodde det jeg så. Jeg synes også det er et vesentlig poeng at hun da ennå ikke hadde tekst på sin profil. Altså, de mennene som tok kontakt, gjorde det utelukkende ut fra bildene hennes. Og hun rakk selvfølgelig aldri å svare på alle disse henvendelsene.

Hun var gratismedlem i ca fire måneder. Og innkommende meldinger roet seg noe i løpet av denne tiden. Hun hadde et seriøst ønske om å finne en kjæreste og gikk derfor iherdig inn for dette. Hun var på ca 20 førstedater i løpet av denne perioden. Hun syntes selv at tre av de hun møtte var hyggelige, resten var ikke fullt så hyggelige. Det ble ingen gjensidig klaff med noen av disse. Hun ga opp og deaktiverte derfor profilen sin her. Hun opplevde det ikke som en selvtillits ”boost”. Sannheten var at hun fikk seg en gedigen nedtur. Hva kan man så slutte av dette?

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 okt. 2013 20:10 Privat melding

Jeg har vært her av og på i noen år men aldri fått en melding, men jeg har sittet ved siden av jenter på jobb som har fått opptil 580 meldinger på en dag.
En av livets mange kontraster I guess.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 9 okt. 2013 20:10

Jeg stiller meg følgende spørsmål: Er det virkelig slik at kvinner som er gratismedlemmer blir lite eksponert fordi de ikke er betalende? Jeg tror svaret er nei. Jeg tror min venninne ble massivt eksponert. Hvorfor ble hun det?

Da kan man videre spørre seg om følgende: Hvem er i størst grad betalende medlemmer på Sukker? Og fra hvem får Sukker sin største inntjening fra? Jeg tror fra menn. Jeg tror det er en link mellom hvorfor noen gratisbetalende kvinner blir overeksponert og hvem som i størst grad er betalende sukkermedlemmer. Dette er selvfølgelig bare en teori og jeg kan derfor ta helt feil.

Uansett…jeg synes det er mye bedre med en ”fugl i hånden en ti på taket”. ”Fugler” som man aldri rekker å svare og langt mindre rekker å møte. Jeg har hatt profil tidligere på andre nettsteder hvor det på noen få dager er mange tusen besøkende og mange meldinger. Men ikke en av disse, var i nærheten av å være en person som jeg kunne passe sammen med, slik jeg ser det. Opplever det annerledes her på Sukker. Da jeg ser bort fra tidligere useriøse sexmeldinger. Slike får jeg nesten ingen av nå, etter at Sukker strammet inn på dette. Det setter jeg stor pris på.

Jeg tror ikke noen kommer nærmere sitt ønske om kjæreste gjennom å bli overeksponert. Sukker profilerer seg nettopp som et sted hvor du får færre, men muligens mer aktuelle og potensielle kjæresteemner presentert. Det liker jeg. Derfor har jeg hele tiden valgt å være betalende og ikke gratismedlem ;).

(kvinne 55 år fra Akershus) on. 9 okt. 2013 20:18 Privat melding

Haha!
Kan ikke si jeg sliter med utsiling av meldinger her, nei!!
Men så har jo denne dama snart bikket 50-tallet...
Og er i tillegg gyselig høy...

Så...neida!
Har masse tid til overs, jeg!!
hehe

Skjult ID med pseudonym Realista on. 9 okt. 2013 20:24

Vel, @tine2222 vet ikke hvor høy du er. Min venninne er ca 180 cm høy :).

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 9 okt. 2013 20:45

Er jo bare å sjekke profilen til tine2222 det da realista ;-)

Ditt eksempel er bare atter en grunn til at en for lenge siden gav opp å sende meldinger.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 9 okt. 2013 20:49

Av en eller annen grunn @hemmelig så går jeg ikke inn på dameprofiler;).

Kanskje du skulle prøve å ta kontakt med Sukkerdamer som er betalende medlemmer her?:) Har en følelse av at de muligens har litt bedre tid til disposisjon en disse overeksponerte gratismedlemmene :).

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 9 okt. 2013 20:55

@Realista

Hvorfor ikke se på konkrete dameprofiler hvis du lurer på noe konkret?

Elkers så merker jeg ingen overeksponering av ikke-betalende medlemmer. Men, jeg kan med veldig stor sikkerhet si på forhånd om en profil har tekst eller ei. Jo penere dame jo større sjanse for at hun har skrevet nada i profilen sin.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 9 okt. 2013 21:07

@hemmelig det sier seg selv at om man får flere tusen henvendelser over noen få dager så kommer damen aldri så langt at hun rekker å skrive noen tekst. Og hun trenger det tydeligvis ikke heller;) Siden menn i tusentall sender meldinger til nye dameprofiler med bilder, uten tekst :).

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 okt. 2013 21:20

Akkurat derfor sender jeg ikke meldinger til jenter jeg syns er ganske pene. De holder jeg meg LANGT unna.
Det er rett og slett meningsløst å sende melding til de for bare i løpet av den tiden jeg har skrevet ferdig meldingen jeg hadde tenkt til å sende så har hun fått flere tiltalls meldinger allerede.

Skjult ID med pseudonym Jente on. 9 okt. 2013 21:25

Noen som har et eksempel på damer som får mange meldinger? Verken jeg eller mine venninner får spesielt mye meldinger nemlig. Regner med dere snakker om damer som ser ut som supermodeller.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 9 okt. 2013 21:30

Vel, @Kiara min selvtillit fikk ikke en "boost" den kvelden jeg hjalp min venninne med å lage gratisprofil her. Ble nesten litt muggen, og innrømte det;) Snakket med henne i dag nettopp på grunn av at jeg ønsket å fortelle hennes historie og ønsket å sjekke opp detaljene slik jeg husket de fra i fjor. Ja, da lo vi godt av det hele, gitt :).

Men må innrømme at jeg stillte meg noen spørsmål i ettertid om grunnen til dette fenomenet. Tror ikke det bare handler om at hun er pen. Og i følge mange her så skulle hun som var tidlig i 40 årene ikke være særlig attraktiv. Det er i alle fall tydeligvis, helt fullstendig feil:).

Hun har forøvrig funnet seg en kjæreste, men det var IRL. Det fortjener hun. Pen både innvendig og utvendig som hun er :).

Men @Kiara, synes du vi har blitt mer kritiske og sære med årene? ;) Hmm...skjønner ikke.....:)

Skjult ID on. 9 okt. 2013 21:31

Jeg får 0-3 meldinger i uka.

Dame 33 i Oslo.

(mann 34 år fra Oslo) on. 9 okt. 2013 21:39 Privat melding

@Jente - Jeg har mange ganger opplevd at jenter både sier og viser meg at de får mange meldinger, til og med en jente i rullestol som jeg har kjent fra barndommen osv - utseende har ingen sammenheng. De fleste menn er uønsket og det skaper en generell meldingstrøm mot jenter og slik vil det alltid være.

Skjult ID med pseudonym Realista on. 9 okt. 2013 21:40

Nå må du passe deg @Kiara så du ikke kommer med for mye "positivt koseprat";)

Skjult ID med pseudonym Multivit on. 9 okt. 2013 21:42

rundt 30 meldinger om dagen.

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 9 okt. 2013 21:48

@Kiara

Joda, venninne eksemplet til Realista er nok ikke det den jevne kvinne her inne opplever, men det er mange nok av dem som opplever det! Enten har jeg sykt god smak, eller så er jeg virkelig flink til å overvurdere meg sev, eller begge deler(!), for av alle de jeg har tatt kontakt med for noe mer en tilfeldig prat så har jeg fått svar fra to! )Ok, jeg er nok ikke flink på førstemeldinger ;) )

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 21:50

@Realista

Takk for at du deler. Høres ut som det også for henne ble for mye støy kontra signal her inne, slik det ble for venninna mi. Kvalitet foran kvantitet.

Og angående eksponering så vet jeg ikke om det er noe sukker bevisst gjør, det er vel heller tvilsomt. Men jeg vil tro de fleste medlemmer som har vært her inne en stund synes det er spennende å ta kontakt med friske fjes når man allerede har prøvd å få kontakt med de gamle?

Skjult ID med pseudonym åsne on. 9 okt. 2013 21:57

Jeg fikk også enormt mange meldinger da jeg opprettet profilen min for to år siden.

Såpass mange at jeg ikke gadd å lese alle meldingene men kastet bare et raskt blikk på bilde..
Appellerte det ikke..så bare brukt jeg "delete" knappen..og den ble flittig brukt,

Joda,det var overfladisk!
Men det sier vel så mye om dere menn som sender meldinger i hytt og pine.
Det var meldinger ifra alle typer menn ,i alle aldersgrupper ,fra hele landet og det eneste de stort sett skrev var:
" Du er så pen","Bli kjent?" ,"Hei"!
Det skal altså ikke mer til enn et pent bilde så går menn helt bananas.

Nå har det roet seg endel!
Jeg er ikke lenger et nytt ansikt og kan nå lese profiler og studere bilder mer i ro og mak:-)
DET er så mye bedre:-)

Skjult ID med pseudonym Realista on. 9 okt. 2013 22:02

Eller.....et annet poeng er kanskje timing også @cicero? Hun la ut sin profil i beste "sendetid". Lørdag kveld kl. halv ti. Da kanskje menn har tatt seg noen ekstra innabors og ser lyst og optimistisk på det. De tenker kanskje; alle tusen, at en ny og "smellvakker" kvinne på Sukker, tidlig i 40 årene med profil med bilder uten tekst, ønsker å treffe akkurat dem? :)

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 22:11

@åsne

Jeg vil tro det finnes mange menn (meg inkludert) som ikke sender meldinger i hytt og pine, men dem legger dere ikke merke til i all den støyen fra de ivrigste utsenderne her.

@Realista

Haha, kanskje? Nå sitter jeg vanligvis ikke her inne på lørdagskveldene etter et par glass vin eller øl selv, så jeg slipper å forholde meg til at jeg våkner opp til pinlige meldinger i utboksen på søndagsmorgenen.

Men, jeg skal innrømme at jeg ofte har tenkt at det er en grunn til at JEG får mange meldinger på søndager. Jeg er en ordentlig, snill, real fyr som ser etter noe ekte, og kanskje akkurat det festleie jenter i slutten av tyveårene ser for seg som kjæreste på en søndag ettermiddag etter nok en skuffende helg på byen? Men det går vanligvis fort over.

Skjult ID med pseudonym maja on. 9 okt. 2013 22:19

Jeg skjekker ofte tidspunktet for når jeg får meldingene!

Meldinger kl.4:30 natt til søndag ..er ikke spesielt sjarmerende:-)

(mann 37 år fra Akershus) on. 9 okt. 2013 22:26 Privat melding

0

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 9 okt. 2013 22:27

Noterer at @maja ikke vil ha en mann som jobber nattevakt...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 okt. 2013 22:33

@Kiara

Skal jeg være helt ærlig, så holder jeg meg nok ikke unna alle. Eller, det er hvertfall profiler jeg kunne tenke meg å ikke holde meg unna.. :P

Skjult ID med pseudonym Realista on. 9 okt. 2013 22:39

Hmm @cicero...søndagsmeldinger? Jeg har hørt om "søndagskjæreste". Du er helt sikker på at det ikke er det, disse festeleie jentene ønsker seg? Siden du får så mange meldinger på søndager altså;) Jeg mistenker at disse jentene anser deg som nettopp en attraktiv "hunk". Du har bare ikke skjønt det selv. Og det er absolutt sjarmerende:)

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 22:45

@Realista

Hehe jeg vet ikke, jeg tror ikke de først og fremst ser seg om etter en søndagskjæreste. Men det er vel neppe så mange som annonserer slikt uansett. Tror bare en del ser seg lei av bykjekkasene etter en lang uke og prøver å finne noen som er litt mer å lite på?

Jeg har forresten en venninne som alltid sier at noen må skynde seg å kapre meg før jeg innser hvor bra jeg er selv. Jeg må vel bare si meg enig med henne, synes også det begynner å bli på tide snart.. :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 9 okt. 2013 22:50

@cicero

Er det ikke irriterende at sånne venninner aldri ønsker å kapre kompisen sin?

Skjult ID med pseudonym jeez on. 9 okt. 2013 22:50

Satt å kikket på innboksen min å så en slik en "favoritt" pin på siden av alle samtalene. Tenkte med meg selv "pff, som om jeg ikke finner igjen samtalen min ? dette er jo latterlig".. men jeg skjønner nå hvorfor den er der.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 22:55

@hemmelig

Hun er gift og mannen er en veldig god venn av meg, så nei. Det plager meg ikke noe særlig. Men må innrømme at jeg er litt lei av å høre "du er en super fyr, men.." fra nesten alle jeg dater.

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 9 okt. 2013 22:58

@cicero

Da er hun unnskyldt ja ;) Men de single damene/venninne som stadig sier slik... Klassikeren "Du fortjener det aller beste." er jo bare til å le og grine av samtidig!

(mann 38 år fra Hordaland) on. 9 okt. 2013 22:58 Privat melding

Hmm. Tror jeg anser dette som et luksusproblem, jeg. ^^

Skjult ID med pseudonym jeez on. 9 okt. 2013 23:09

Satt å kikket på innboksen min å så en slik en "favoritt" pin på siden av alle samtalene. Tenkte med meg selv "pff, som om jeg ikke finner igjen samtalen min ? dette er jo latterlig".. men jeg skjønner nå hvorfor den er der.

Skjult ID med pseudonym TO on. 9 okt. 2013 23:25

ja.. meldinger ja. Alltid et yndet tema. Jeg får svært sjelden meldinger. Som regel er disse fra menn langt oppi 50-åra. Altså minst 20 år over foretrukket aldersgrense. Det er ikke mye å gjøre med, sånn er det bare. Jeg sender meldinger til ganske mange, men det enten ulest eller blokk som kommer i retur :) Så sånn kan det gå altså.

Skjult ID med pseudonym gruff on. 9 okt. 2013 23:50

Jeg har fått 42 meldinger idag, er det bra?

Skjult ID med pseudonym Tea on. 9 okt. 2013 23:50

Det er lett å holde oversikt i min innboks :-) Jeg har ikke fått en eneste melding siden..hmm... april/mai måned.
Jeg har sent noen meldinger selv, men har aldri fått svar.

Skjult ID med pseudonym Realista to. 10 okt. 2013 00:17

42 meldinger @gruff? Må være fra samme dama;) Eller......? :)

(mann 43 år fra Oslo) to. 10 okt. 2013 00:23 Privat melding

Selfølgelig klarer jeg å holde oversikten.. skulle bare mangle :)

Skjult ID med pseudonym huggybear7 to. 10 okt. 2013 12:42

Ganske greit å holde orden her og, blir ikke akkurat rent ned av meldinger!
Så jenter, om dere kan tipse om hva jeg gjør feil i markedsføringen av megselv, svar mottaes med stor takk! :o)

Skjult ID med pseudonym cicero to. 10 okt. 2013 16:06

@huggybear7

Et tips er vel å lese nøyere før du svarer eller skriver til noen, og ikke bare skummer overskriftene..

Skjult ID med pseudonym gruff to. 10 okt. 2013 16:47

@Realista
Nei, fra 6 forskjellige, sikkert fordi jeg fortalte jeg hadde nissan og hus i skauen! hehe
Men hadde jo faktisk vært bedre om alle var fra den samme!

Skjult ID med pseudonym Bait to. 10 okt. 2013 19:30

Jeg får ca en-to mld hver dag, men ca 25% av de som besøker siden min sender en førstemelding.
Så veldig lite besøkende også.
Men er ikke veldig aktiv, og sender aldri førstemeldinger selv, fordi jeg er kresen og vet hvor mange meldinger di pene damene får.
Jeg er kanskje litt overflatisk og selektiv, men svarer nok ikke mer enn 10% av mine meldinger.
Gidder ikke gi hyggelige avslag, for man får som regel bare dritt tilbake.
Så for å få svar hos meg må hun være pen først og fremst, og helst bo i kjørbar avstand.
Jeg er kanskje en syver eller åtter, de fleste damene som tar kontakt er treere og firere

Mann 31

Skjult ID med pseudonym littlei to. 10 okt. 2013 20:10

Jeg får ca. null meldinger hver dag.
Holder foreløpig oversikt.
Sendte nettopp én melding.
Ingen svar.
Holder på å miste oversikten nå...

Skjult ID med pseudonym gruff to. 10 okt. 2013 20:13

Du er ikke frekk nok!

Skjult ID med pseudonym littlei to. 10 okt. 2013 20:13

@imso
Haha
Nice pic!

Skjult ID med pseudonym littlei to. 10 okt. 2013 20:15

@gruff
Tror nok ikke det er der det ligger.
Skriver ikke til menn som lukter one-night-stand.

Skjult ID med pseudonym gruff to. 10 okt. 2013 23:30

one night stand lukter vondt, Gruffen ønsker bare en kvinne han kan opphøye!

Skjult ID med pseudonym cicero fr. 11 okt. 2013 17:55

Her var det mange som bare leser overskriftene gitt.

Skjult ID med pseudonym Realista lø. 12 okt. 2013 02:18

Vel, @gruff skal jeg snakke for meg selv så er hus i skauen og nissan uvesentlig for min interesse:). Må være noe annet som har trigget disse damene, tror jeg:) Fordi verken er hus eller bil er noe man ønsker å bli kjæreste med eller ha "hot sex" med;) Just saying:)

(kvinne 53 år fra Vestfold) lø. 12 okt. 2013 07:47 Privat melding

Joda; jeg fikk også masse meldinger når jeg dro kortet (raste inn faktisk), og så har det avtatt etterhvert. Jeg ligger forøvrig inne på flere datingtjenester, og har lagt merke til et annet fenomen som er felles for dem alle:

Hver lørdag/søndag mellom 10 og 13 omtrent, så dukker dem opp, alle disse ungene herrene som var på byen last night og ikke fikk seg noe, og som våkner med morrabrød (hihi - ren antakelse). Da får jeg korte hotte meldinger med big smileys - haha, fra unge pene menn jeg kunne vært mor sin til :)

mamma på 48 :)

Skjult ID med pseudonym Jente lø. 12 okt. 2013 10:08

Hus i skauen og Nissan er ikke nok til å lokke meg, men hud ved sjøen og Porsche kunne nok vært med på å øke min interesse. Ellers merker jeg at menn ikke blir tiltrukket av min leilighet og BMW, virker som men heller foretrekker jenter som ikke eier nåla i veggen... Jeg synes god økonomi teller positivt, men jeg har blitt forelsket i fler som ikke eier så mye også, for der er jo ikke det som bestemmer om man får følelser.

Skjult ID med pseudonym gruff lø. 12 okt. 2013 11:49

@Realista
Burde være noe annet som har vekkket interesse,Hehe

Skjult ID med pseudonym Loooser lø. 12 okt. 2013 12:42

Kan man FÅ meldinger også her!?!

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 12 okt. 2013 12:54

@jente

"Hud ved sjøen"? Hm... Er det et subtilt lite hint der? :P

Forøvrig kan jeg bekrefte at menn som ikke har så mye materielt gods er langt nede på attraksjonslisten!

Skjult ID lø. 12 okt. 2013 13:00

Menn er ute etter å finne en mor med gode gener til sine barn, kvinner vil ha det samme pluss en mann med status og forsørgerevne. Sitter nok dypt i både kutur og biologi det der, om kanskje noen ganger ubevisst. Så menn flest er lite opptatte av at dama har BMW. Mye viktigere at hun er pen, frisk og sunn.

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 12 okt. 2013 13:03

@(Skjult ID ) - lø. 12 okt. 13:00

Nå må du ikke komme her og påstå at vi som moderne mennesker ikke er helt og holdent frikoblet fra vår iboende biologi! Det er jo iiiingen slike biologiske kriterier som styrer tenningsmønster f.eks. *hoste*

Skjult ID lø. 12 okt. 2013 13:07

@ hemmelig

Du har selvsagt rett! Jeg for min del er totalt fristilt. For min del tenner jeg egentlig aller mest på bilen, ikke dama. Skal innrømme det. De fine linjene! Glansen i metallhuden. Den lekre stjerten. Den fristende ... eksospotta. Grrrrr :P

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 12 okt. 2013 13:10

Helsinges *hoste* på forum og. Det er et slemt virus som kan spre seg mellom mennesker og maskiner..host ..ost ost.

Ost?

Neinuerdetkaffesnart.

Som den saksfokuserte personen jeg er... i dag har jeg fått 4 meldinger... tror jeg.. hmm.. nei nå har jeg mistet oversikten.

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) sø. 13 okt. 2013 04:09 Privat melding

Cirka null hver dag. :)