Alle innlegg Sukkerforum

Hva er kjærlighet?

Vis siste innlegg
(mann 50 år fra Hordaland) on. 9 okt. 2013 20:27 Privat melding

Jeg kjenner menn som har "importert" seg damer fra Øst-Europa og fra Thailand. De ser alle oppriktig forelsket og lykkelig ut... Hvordan skjer det? I utgangspunktet er det snakk om en mann som ikke får sjans på fine damer hjemme i Norge som finner seg en ekstremt fin dame som er hovedsakelig på jakt etter det gode liv i Norge. Er ikke det et dårlig utgangspunkt?
Jeg tror fortsatt på kjærligheten, og gjerne ved første blikk. Jeg ser ikke hvordan en på grunnlag av praktiske beleiligheter kan bygge et forhold ... Betyr det ikke mer at man liker smilet, latteren etc.?...at man føler tiltrekning?
Er jeg en gammel romantiker, eller er det noen som er enig med meg at forelskelse må komme foran de enkle faktum at hun er søt og villig mens han skal være velutdannet og velstående (evt. selvsikker)? Selvsagt har utseende mye å si for førsteinntrykket, men skal et forhold vare må det vel være andre faktorer som får deg til å tenke "Dette er den rette, dette kommer til å vare evig..."
Profilbildet er altså det viktigste man har på en dating side. Kunne nok ha bedret mine sjanser med et annet bilde selv, men det må vel nesten være meg det er bilde av så... vel, det var en digresjon...
Spørsmålet mitt var altså Hva er kjærlighet???

Skjult ID med pseudonym filosofen on. 9 okt. 2013 20:33

Å være villig til og å ønske å sette til side egne ønsker og behov for en annens skyld.

Skjult ID med pseudonym forvirret on. 9 okt. 2013 20:53

Kjærlighet er den gode følelen en kjenner i kroppen når noen man er glad i smiler til deg!

Skjult ID on. 9 okt. 2013 21:09

@Filosofen
Det du skriver er helt tiktig.
Kjærlighet er det jeg føler for bana mine.

(mann 50 år fra Hordaland) on. 9 okt. 2013 22:25 Privat melding

Spørsmålet mitt var nok noe retorisk... Selvsagt vet jeg hva kjærlighet er...har jo lest om det...;-) Men jeg lurer av og til på om samfunnet er kommet dithen at kjærlighet (altså gjensidig forelskelse) er blitt noe tilsidesatt av hva som er praktisk og trygt... Ta en sjans er vel mitt budskap...:-)
Jeg ga avkall på det som var trygt og praktisk for å søke kjærlighet, så jeg sier ikke at det alltid er vellykket...hehe

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 9 okt. 2013 22:47

"Hva er kjærlighet?"

Det hver enkelt definerer det til å være for seg. Og andre.
For meg - betingelsesløst, ubegrenset og utømmelig.

(mann 50 år fra Hordaland) to. 10 okt. 2013 01:41 Privat melding

Kan ikke beskrives bedre...Takk til Tingeling :-)