Alle innlegg Sukkerforum

Når han tar av følelsesmessig før vi har møtt hverandre

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym brems on. 9 okt. 2013 21:08

Har nå gjentatte ganger fått kontakt med hyggelige oppegående menn som mister fullstendig bakkekontakt før vi har rukket å møtes. Forrige gang ble det totalt blåmandag etter at vi møttes. Andre gang måtte jeg bare bryte kontakten før vi rakk å møtes, jeg hang ikke med i det hele tatt.

Veldig synd da jeg tror det var potensiale der. Men jeg ble rett og slett kvalt av følelsene han hadde fått på altfor kort tid, og uten å ha sett meg i levende live. Han ble for intens og var lite følsom for hvor jeg var følelsesmessig.

Tror også dette rammer personer som er nye i gamet. Som ikke har gjort seg noen erfaringer med nett dating enda. Ikke kjenner fallgrubene.....

Skjult ID on. 9 okt. 2013 21:11

TS

Du skriver han er oppegående.
Det passer dårlig til hvordan du beskriver han

Skjult ID on. 9 okt. 2013 21:15

Du er ikke alene:-)
Det er en av grunnene til at jeg ønsker å treffe den andre innen kort tid slik at man unngår for mange forventninger og fantasier.
Mange som forelsker seg i bilder og tar helt av!

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 21:16

Første regel: Alltid la jenta falle først.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 okt. 2013 21:16

Eller så burde de bare lære seg å gi mer faen, akkurat som meg!
Så når jenter sier til meg; "Åh Powpowgutt, jeg liker deg så innmari godt!", da tenker jeg "Jaja.. Samma det..".

Men jeg er høffelig selvsagt og sier; "Så koselig da, takk.. :)".

Som sagt tidligere så er jeg følelsesløs og kald. Så du vil aldri høre meg si "Glad i deg.", "Elsker deg." eller varianter av disse. Kan til nød strekke meg til "Jeg syns ikke du er så verst.". :P

Skjult ID on. 9 okt. 2013 21:20

@Powpowgutt

Langt mellom spinnvill og følelseskald.
Jeg ønsker meg hverken den ene eller den andre varianten.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 9 okt. 2013 21:22

Det er sant, men hvis han ga litt mer faen og ikke var så needy så ville han kanskje endt opp på et mer normalt nivå tror du ikke?

Skjult ID med pseudonym line on. 9 okt. 2013 21:28

Så enig med deg @Kiara!

Det er mange desperate menn her inne som blir helt "over the moon" for litt respons!

Da backer jeg bare ut..

Skjult ID med pseudonym Pils on. 9 okt. 2013 21:29

Er veldig begrensa hvor "kjent" man blir via chat..eller?
Poenget med dette må jo være å treffes live før man har spurt seg ihjel innpå her..mange samtaler går i graven, gå heller ut preik for helv...!! Denne plassen er for å få kontakt, vanskelig å bli forelska i et bilde og noen setninger ;)

Skjult ID med pseudonym lotte on. 9 okt. 2013 21:32

Det er vanskelig å fatte interesse for noen ..uten først å ha meldt litt..

Derfor, så er det fullstendig dødfødt når noen maser om treff etter 2 meldinger!

Skjult ID med pseudonym Mystgrl on. 9 okt. 2013 21:34

Jeg datet en mann for noen måneder siden, og han var så intens jeg måtte gjøre det slutt. Vanligvis er det meg som blir litt for intens, men han var helt extrem..han laget en t-skjorte med bildet mitt på...søtt men litt creepy...(etter 2 uker bekjentskap) han prøver fremdeles å kontakte meg noen ganger, men jeg tror at om jeg snakker med ham blir det bare å add fuel to the fire...han var jo snill og søt og sånn, men bare alt for intens. Prøvde å snakke med han om det, men han skjønte det ikke...

Skjult ID med pseudonym Pils on. 9 okt. 2013 21:39

Lotte@
2 meldinger er litt lite ja, men 95 stk blir slitsomt..

Skjult ID med pseudonym mina on. 9 okt. 2013 21:41

Kanskje samme typen jeg datet engang herfra..

Han hadde null sosiale antenner og meldte så og si hver dag.
Uansett,hvor opptatt jeg var så maste han og ble pottesur hvis jeg ikke svarte med engang.

Tilslutt ba jeg han om å ta et hint og slutte å kontakte meg..og da fikk jeg den skyllebøtten og ble kalt for hore og ludder osv.

Det var nesten litt skremmende!

Man vet jo aldri hva som rører seg inni hodet på endel folk.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 9 okt. 2013 21:52

Apropos mas, er et par meldinger i uka mye om man har hatt en lang og hyggelig første date og allerede avtalt å møtes igjen? For jeg føler meg absolutt ikke som noen masekopp, selv om jeg begynner å tvile når svarene drøyer.

(mann 44 år fra Rogaland) on. 9 okt. 2013 21:55 Privat melding

Jeg tror ikke altid, at det er lige let at være mand herinde heller, da piger herinde får meget opmærksomhed fra os, så tror der er mange, som prøver lidt for meget for hurtigt, da de ved, at pigerne normalt skriver med 2-3 og flere nogle gange. Så tror ikke altid, at pigerne skal tolke det, som at være desperat, men vel mere interesseret og villig til at gå "all in" for at få et møde.

Det er blevet så populært at spille spil mht. Dating og det synes jeg i større grad er forkert, men kan jo heller ikke benægte, at man bliver mere nysgerrig, hvis personen ikke frier til en i anden besked, da man så skal jagte dem. Men nogen misforstår det og spiller uinteresseret eller meget lidt interesseret med korte svar og trækker det lidt langt ud og for mig er det en "turn of"

En god blanding havde fungeret for mig, men jeg vil ikke sidde og skrive mange breve før man mødes, da jeg føler, at det er bedst at finde ud af om der overhovedet er kemi, inden man går videre. Man lærer ikke hinanden ordentlig at kende ved at skrive heller, da man ikke kan se kropssprog eller høre tonelejet på den man skriver med!

Skrevet på telefon, så ingen sviner over stavefejl :)

Skjult ID med pseudonym Ærligheten on. 9 okt. 2013 22:41

Det er nok en del som får følelser før grunnlaget for dette faktisk er tilstede.

Selv merker jeg jo også at jeg kan bli noe betatt av ei dame etter noen meldinger frem og tilbake.. Men forelsket, og snakk om virkelige følelser? Nei.

(mann 38 år fra Hordaland) on. 9 okt. 2013 22:55 Privat melding

På den positive siden - nettdating blir stadig vanligere. Regner med at barna til suksessfulle sukkerbrukere (dvs. de som faktisk endte opp med snøret riktig så grundig i bånn) kommer til å være langt mer erfarne og ha korrekt innstilling/fremgangsmåte med hensyn til denslags. ;)

I mellomtiden får vi "nybrottsfolk" prøve så godt vi kan. Foreldrene og/eller besteforeldrene våre er jo gjerne kjent som den generasjonen som bygget landet, da får vi nøye oss med å være den generasjonen som bygde nettdatinga. Ikke heeelt samme schwungen kanskje, men man tar hva man får. (...mulig den siste ikke er altfor treffende i denne sammenhengen, menmen)

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 9 okt. 2013 22:56

@Alle damer

Bortsett fra han villmannen til @ Mystgrl så være litt greie når dere avviser. det er ofte veldig usikre menn som trenger veiledning i livets skole om takt og tone som oppfører seg slik. De trenger ærlige, men ordentlige, tilbakemeldinger. først da har de en sjanse til å utvikle seg og få vist frem sine bedre sider.

Skjult ID med pseudonym mann on. 9 okt. 2013 23:10

Om jeg møter noen som er interessant, så kan jeg gjerne skrive meldinger hver dag, og ja, jeg svarer fort, for jeg har lyst å bli kjent. Jeg er ikke desperat, om det ikke blir mer er jeg ikke bitter, om jeg blir avvist blir jeg ikke sur, om jeg ikke får svar blir jeg ikke irritert (selv om jeg blir glad når jeg får svar). Jeg vet at damer flest kan synes jeg blir for intens i starten, men etter en måneds tid er de alltid mer intens enn meg. Det hadde sikkert vært klokt å spille spillet i starten, jeg er den jeg er take it or leave it.

(mann 44 år fra Rogaland) on. 9 okt. 2013 23:12 Privat melding

@Kiara skriver på dansk?:) Du vil slet ikke opleve mit skriftlige norsk, tro mig.. det er på vestlandsdialekt :D

(mann 38 år fra Hordaland) on. 9 okt. 2013 23:21 Privat melding

@pinnemand - hold deg til dansk, du. Erfaringsmessig er det minst like enkelt å begripe det, som en østlending som forsøker å skrive nynorsk. ;)

(mann 38 år fra Hordaland) on. 9 okt. 2013 23:22 Privat melding

"Når middelaldrende menn bare "Må logge meg inn på jobb, "fnis", fordi jeg er så betatt av de bildene dine. Du er SÅ nydelig... Bla bla bla."

....mulig jeg er litt treig her, men jeg trodde da vitterlig denslags preik var forbehold jenter i tenårene samt ordførere fra Vågå og omegn....? oO

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 9 okt. 2013 23:26

@Kiara (og andre som ville være interessert)

Da er det jo bare å skrive "Hei! Fint du liker bildene mine, men, det blir litt for feminint når du skriver "fnis", "klemz" o.l. Vi kvinner ønsker oss en Mann, ikke en venninne! Det blir nok ikke oss to dessverre, men ta med deg mine råd og finn mannen i deg så vil det gå litt bedre neste gang. Til slutt har du nok utviklet deg nok til å kapre en ordentlig dame!"

Så er det bare å legge til noe fjas om at en nå blokkerer for å slippe å uvørent oppsøke vedkommende igjen osv.

Det svir som faen for den som mottar den, men de som har en sjanse til å utvikle seg tar den og så vil dine bidrag gjøre en annen kvinne lykkelig et sted i fremtiden ;)

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 9 okt. 2013 23:27

@NattKulde

Det er nok sjargong her i Sukker-bygda som er vanskelig å forstå for de som ikke bor her ;)

(mann 44 år fra Rogaland) on. 9 okt. 2013 23:27 Privat melding

@Kiara så fik konstateret, at jeg ikke fatter norsk ironi eller er fuldstændig humor forladt? :P

@NattKulde tro mig, det gør jeg også, da jeg fik mindre venlige kommentarer på forumet, da jeg forsøgte at skrive vestlandsdialekt :)

(mann 38 år fra Hordaland) on. 9 okt. 2013 23:29 Privat melding

@hemmelig

....føler igrunn at jeg er glad jeg ikke "bor" her i så tilfelle. Himmel og hav....

Skjult ID med pseudonym Realista on. 9 okt. 2013 23:44

Meget godt og presist sagt @Kiara;)

(mann 38 år fra Hordaland) on. 9 okt. 2013 23:46 Privat melding

Ikke så verst den, @Kiara.

Personlig forsøker jeg meg (med vekslende hell) på å holde meg til noe så enkelt som at hvis enten jeg eller vedkommende trenger "oppdragelse", da er toget gått for lengst og det er på høy tid å bare gi blaffen.

Kan sikkert lære ei gammal bikkje nye triks, men bikkja blir ikke gladere av den grunn.

(mann 44 år fra Rogaland) on. 9 okt. 2013 23:48 Privat melding

@Kiara Jamen det er godt, at du kom hel og sikkert hjem og kan jo kun beklage, at jeg ikke stod i baren som aftalt. Jeg skal selvfølgelig gøre dette godt igen, så hvad siger du til at mødes i baren i lufthavnen i Gdansk i næste mnd? De har så dejlig billig øl der, så er der muligheder for, at jeg kan "skjenke" dig og "take advantage"!

Jeg mener... skal jo have et eller andet igen for pengene :P

Skjult ID med pseudonym hemmelig on. 9 okt. 2013 23:52

Generelt vil jeg da bare tilføye at om en aldri før en tilbakemelding om hvor en trår feil i livet så vil en aldri få en sjanse til å bli en bedre utgave av seg selv. Jeg sier ikke at en skal legge en bredside til og bruke år av sitt liv på å forandre noen, men å gi en tydelig men vennlig beskjed om hvorfor ting strandet synes jeg er det minste en kan gjøre.

(mann 38 år fra Hordaland) on. 9 okt. 2013 23:59 Privat melding

Tilbakemeldinger får man jo alltid, på ene eller andre måten. Men joda, det er et godt poeng som jeg kan si meg enig i.

Skjult ID med pseudonym Realista to. 10 okt. 2013 00:05

Er faktisk enig med deg i det @hemmelig :) Men helt seriøst hvor mange kvinner gir du slike tilbakemeldinger til? Jeg tror vel at noen av oss kvinner allerede tar et litt for stort ansvar i så måte. Man blir litt "spist opp" av å drive med slikt. Dessverre:) Og jeg må si for min del så synes jeg det nesten er værre å avise noen som ønsker kontakt med meg, enn omvendt. Så har innsett for lenge siden at folk er slik de fremstår, verken mer eller mindre. Og jeg tror det skal ganske mye til før noen skifter retning når det gjelder atferd i forhold til andre mennesker. Men det er nå bare min personlige erfaring:)

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 10 okt. 2013 00:17

@Realista

Først må jeg få noen å avvise ;)

Det nærmeste jeg har kommet er vel å påpeke at et par brevvekslinger kunne vært fint før en møttes.

@Kiara

Joda, noen kan ikke reddes ;) Men kudos til deg for å gi ordentlige tilbakemeldinger!