Alle innlegg Sukkerforum

Bergans vs film

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lemon to. 10 okt. 2013 01:58

Etter altfor lang fartsitd her inne, har jeg fått med meg at friluftstema har blitt diskutert hyppig, både på godt og vondt. Og jeg er klar over at det egentlig ikke er behov for en ny tråd om akkurat det. Likevel tar jeg med friheten til å komme med noen tanker som antakeligvis er uten den helt store substans.

Altså, ikke misforstå, jeg synes også det er koselig med dager hvor en livnærer seg på appelsin, grillpølser og solbærtoddy til flotte omgivelser. Det sagt, jeg tror fortsatt jeg har tilgode å kontakte noen som understreker hvor viktig det er for dem. Og det er ikke rent få her inne som gjør det. Mine hovedinteresser er musikk og film. Jeg bruker mye tid på det, og synes det er to fantastiske medier som gir meg ufattelig mye. Likevel er det neppe på checklisten til mange av dem jeg klikker meg innom, virker det som. For alle liker jo film og musikk, sant? Jeg ønsker ikke å fremstå som en snobb på feltet, men for meg sier det mye om en person hva slags film og musikk hun liker. Jeg kunne neppe hatt et seriøst forhold til noen som avviker ekstremt fra meg der. Mulig jeg har vært uheldig med de jeg har klikket meg inn på, men det virker som veldig få legger så mye i interessen for disse mediene, i så fall nevnes det nærmest som en parentes. For meg virker det som det meste handler om friluftsliv, glad, livsglad, smiler alltid og lite selvhøytidelig.

Nå kjenner jeg flere som klarer å kombinere begge deler, og det gjør jo egentlig jeg også. Forskjellen er bare at det virker som veldig mange bruker friluftsinteressen som et kriterie, noe jeg veldig sjelden ser med film og musikk-interesse. Hva tror dere er grunnen til det? På ønskelisten min er en søt jente som plutselig kan introdusere meg for en låt eller film jeg elsker - det er så utrolig tiltrekkende.

Skjult ID to. 10 okt. 2013 02:25

spotify:track:3kg725BvV6xsjsmknsLlJF

spotify:track:24OLFnKvNw6rX5071bPr9B

spotify:track:5TcWFouSYCf55sXkgJPf3L

Skjult ID med pseudonym arneand to. 10 okt. 2013 03:19

@ts
It's like, you know, whatever *shrugs*
Du ække digg om du ikke løper toppturer og trener til birken vøtt.
Her er det er bare å trekke i kondomdrakten og legge seg i hardtrening ;p

I mellomtiden får vi som liker å se en film, spille ett spill, lese en bok eller bare sitte og høre gjennom ett helt album uforstyrret lete videre. Eller, næh, neste uke må jeg faktisk ut i marka, tro det eller ei... ((((^.^)
Men etterpå blir det vedfyring og god bok x)

Jeeez, som tiden flyr, på tide å sove litt o.0

Skjult ID med pseudonym Jente to. 10 okt. 2013 06:40

Jeg synes det virker som mange her er interessert i film, musikk og kunst generelt. De gutta styrer jeg unna til fordel for frilufts og sportsgutta. Spesielt finkulturelle mennesker er noe av det som interesserer meg minst. Kan se en film i ny og ne, men det dominerer ikke livet akkurat. Er mer fyllmasse kjedelige dager.

Skjult ID med pseudonym forvirret to. 10 okt. 2013 07:02

Er enig i at film om musikk er viktig. Er vel vel så opptatt av teksten som av melodien, men føler meg som en analfabet på det feltet i forhold til folk som bruker mer tid en neg på musikk... Det samme gjelder film. Nydelig å koble av med, å diskutere essensen av etterpå.
Balanse er viktig! Digger en tur ut i naturen, men ikke hver dag eller hver helg, men en dag uten en god låt blir tom.
Elsker å avslutte dagen med en god film, film maraton en gang i blant, men orker ikke sitte hele ettermiddagen hver dag å stirre på en film...

Skjult ID med pseudonym arneand to. 10 okt. 2013 23:30

@forvirret - to. 10 okt. 07:02
Jepp jepp, balanse er viktig, alt med måte og greier.

Ooooh o.0...

Køen begynner å danne seg for billetter til Hobbiten allerede!
Forsalget starter søndag 13/10 xD

Midnattspremiere natt til onsdag 11. desember, mmmmh, det kan være noe (((((^.^)

Skjult ID med pseudonym herregud to. 10 okt. 2013 23:43

spotify:track:1NbMFOgPd6fZMpqTUnwc7F
spotify:track:3U1uw4Os7nyUd1bKM3CGIR

Hv a er jeg slags menneske?

Skjult ID med pseudonym gruff to. 10 okt. 2013 23:44

Oh jente,Er bare ærlig med deg, jeg spiller fotball=knirkete knær type 80 år og skrubbsår type 5-åring i en alder av 32.
Løper rundt på vidda som en villmann(er pokker ikke rart jeg ble skilt)
Tror du ikke egentlig at bok og filmfolket er noe mer seriøse enn oss lekende guttunger?

Skjult ID med pseudonym forvirret to. 10 okt. 2013 23:51

Men drømmen er jo en leken guttunge med sans også for bøker og musikk...

Skjult ID med pseudonym gruff to. 10 okt. 2013 23:58

Drømmen min er deg forvirret, men det er så drit kjedelig å lese bøker, er så sjelden det kommer noe interessant!
Det sitter noen krav der som er utilfredstillbare, Når man velger en mann får man sjelden i pose og sekk, det ligger ikke i vår natur, enkle beist er det vi er!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 11 okt. 2013 00:18

Det er vel ikke det at jenter ikke også liker å se film, men snarere hva slags menn som prioriterer film og hva slags menn som prioriterer friluftsliv og sport.

Trenger ikke å være rakettforsker for å skjønne at sjansen for at de sistnevnte mennene er noen større hunks and de førstnevnte. Så kanskje ikke så rart at det er de damene ønsker seg. :P

Skjult ID med pseudonym gruff fr. 11 okt. 2013 00:21

Hunks, greit nok! Soft med gentlemansfakter? Glem det!

Skjult ID med pseudonym forvirret fr. 11 okt. 2013 00:23

Så deilig at jeg er noens drøm...
Kan legge meg med et smil nå ;-)

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 11 okt. 2013 00:30

Ja takk begge deler sier nå jeg!

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 11 okt. 2013 00:41

@hemmelig - fr. 11 okt. 00:30
Ai ai, sett slikt, kan hende der er håp ^^

Skjult ID med pseudonym Mystique_ fr. 11 okt. 2013 02:54

Hopper glatt bukk over disse fjellgeitene som alltid på hoppe fra tind til tind. En tur i finværet i ny og ne - ja, gjerne, men har så mye annet jeg heller holder på med :)

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 11 okt. 2013 06:34

Gruff: Bok og filmfolket er sikkert mer seriøse, men de er tilsvarende kjedelige. Har ikke noe i mot menn som leser bøker eller ser film, men jeg har det bare ikke som et krav.

Skjult ID med pseudonym Mystique_ fr. 11 okt. 2013 09:58

Foretrekker nå allsidige mennesker jeg da som gjerne må ha noen felles interesser med meg, men også ulike, men som samtidig evner å se at interesser som er forskjellig deres egne også har verdi. Folk som kan tilføre tilværelsen min "noe nytt" og som jeg kan gjøre det samme for. Måtte jeg absolutt velge ville jeg nok foretrukket en med film, musikk og bok interesse fordi jeg langt på vei oppfatter slike mennesker som mer vitebægjerlige og at de har mer å komme med enn folk som er ensporet opptatt av topp-turer og å tilbringe timesvis på treningsstudio. Jeg tenker også at jeg vil ha mer til felles med førstnevnte kategori enn sistnevnte, om man absolutt skal sette folk i bås. Balanse og allsidighet er det viktigste syns nå jeg.

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 11 okt. 2013 10:23 Privat melding

Vil tippe at flesteparten av disse fjellklatrerne skryter på seg 60-70 prosent av turene de er på.. Selv er jeg veldig opptatt av naturen og liker å være i aktivitet og driver med en lagsport.. Men musikk og film er og en liten lidenskap. Som jeg benytter meg av på kveldene... Da guttungen har lagt seg.....

Det som forbauser meg mest er alle disse jente profilene hvor det står at de har 1-3 barn og at reising og opplevelser er et Must og en absolutt viktig del av livet ..og reiser ganske ofte...

Da tenker jeg at dette er kvinnfolk som ikke klarer å slå seg til ro og stadig må ut og farte.. Og om i det hele tatt de er klar for et forhold...

Skjult ID med pseudonym Mystique_ fr. 11 okt. 2013 16:33

@ prektig : hehe - ja tydeligvis noen som vil ha det slik ...