Alle innlegg Sukkerforum

Møte tidligere dater med ny date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ben_Howard to. 10 okt. 2013 11:24

Nå har jeg datet en viss mengde med folk de siste årene. Det har enda ikke skjedd (bank i bordet) at jeg har vært ute på en date, for så å møte en annen jeg har datet her inne. Men det er sånn at tanken slår meg noen ganger. Det hadde jo for all del gått helt fint; selvom det for noen minutter ville vært rimelig kleint.

Noen andre som har noen morsomme eller kleine opplevelser rundt dette? :)

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt to. 10 okt. 2013 12:44

Jeg var ute med en foretningsforbindelse og spiste. Da jeg så en tidligere date, som hadde dumpet meg satt ved et annet bord med ei tenåringsjente. Og han hadde ingen døtre! Så dette var tydeligvis en date, så at praten fløt utrolig tregt også. Han så meg også og min kjekke kavaler, og ved vårt bord gikk ikke praten i stå akkurat.
Dagen etter fikk jeg melding av min tidligere date hvor han skriver at jeg så veldig bra ut, og håpet jeg hadde hatt en hyggelig date. Kosa meg over at han trodde at jeg var på date. Jeg lot vær å svare han. Tenkte han bare fikk tro at det var en date. . . . . :-) Frem til han eventuelt nå leser dette. . . :-(

Skjult ID med pseudonym Ben_Howard to. 10 okt. 2013 13:36

Hahaha, ååh det må ha igrunn ha vært en ganske bra følelse! :) Men du følte det ikke kleint i det hele tatt?
Det er vel egentlig ikke noe som burde være kleint; å møte en man har datet en gang eller to, med en ny date man har med seg? For det er jo det vi er her for å gjøre tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym prodigy to. 10 okt. 2013 19:38

Har blitt noen kleine opplevelser her på nett, men har til gode "live" opplevelser:-).