Alle innlegg Sukkerforum

under 70 i match

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym undrer to. 10 okt. 2013 21:23

Hmm.. ser en del her inne som profilen får meg til og smile, og jeg liker hva jeg leser og ser.. men så er det match under 70 og jeg vegrer meg for å sende avgårde en melding..

er folk veldig opptatt av dette med match? Sender dere meldinger til de med under 70 i match?

Skjult ID to. 10 okt. 2013 21:28

Får de ikke opp engang.........

Skjult ID med pseudonym gruff to. 10 okt. 2013 21:29

Ikke jeg også!

Skjult ID med pseudonym Zolla to. 10 okt. 2013 21:30

Mactch er en veldig bra pekepinne
Men en må ikke se seg blind på den

Skjult ID med pseudonym Ellan to. 10 okt. 2013 21:31

Får de ikke opp, men er ikke opptatt av det. Men hvis det handler om alder, avstand, barn osv., så har det jo betydning, men det er jo bare å sjekke

Skjult ID med pseudonym Maya to. 10 okt. 2013 21:32

Hos meg kommer det ingen opp med match under 70.....og hva er årsaken til det da? Jeg er ikke opptatt av det med match...jeg har gjort om relasjonstesen,var lei av de samme tryna....På sklaen mellom 1 og 10 satt jeg 5 på alt...og mindre viktig på alt...fikk plutselig nye fjes opp,og noen av de gamle :-))))Er egentlig litt i mot testen,vi bruker lengre tid på og finne "den rette" og sukker tjener mer penger :-(

(mann 58 år fra Oslo) to. 10 okt. 2013 21:34 Privat melding

Tja, jeg ville vel kikket på profilen til den som vekket min nysgjerrighet, og sett hva det var på treet som ga så dårlig match.
Jeg kom i prat med en dame på sukkerfesten. Hvorfor har ikke vi match, spurte hun. Tja, du røyker kanskje, var mitt svar, og grunnen til at vi ikke var på hverandres kort var funnet.
Ellers kjenner jeg mange hyggelig mennesker jeg ikke har match med her. Mennesker jeg sikkert kunne prøvd å bli kjæreste med om jeg traff dem et annet sted. Og så er det noen jeg har god match med her, som jeg vet jeg ikke vil prøve meg på fordi de har sider jeg kjenner til, og som ekskluderer dem.
Så matchtallet er bare en sorteringsfunksjon. Den er en veileder i jakten, men slett ingen fasit. Kontakt hvem du vil, men vær forberedt på at noen vil begrunne et avslag med match fremfor å si at de ikke liker bildet ditt.

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 10 okt. 2013 21:39

Jeg synes det er så bra når jeg har høy match med folk som røyker eller folk som er religiøse... Jeg er innbitt motstander på begge felt! Men det tar ikke matchingen til Sukker høyde for... For, om jeg setter absolutt krav, så går jeg glipp av de som ikke røyker selv men som ikke har noe imot at partneren røyker. Jepp, det er masse utydelig og tvetydig i matchingen...

Skjult ID med pseudonym Maya to. 10 okt. 2013 21:41

Ikke vis min profil til profiler uten match.......dette står nedest på "synlighet"har ikke huket av denne,og ser heller ingen med match under 70,hva er årsaken til det Kiara?????

Skjult ID med pseudonym hjerteress to. 10 okt. 2013 21:45

Du må gjøre matchsøk Maya, eller bruk on-line listen alle menn:)

Skjult ID med pseudonym Maya to. 10 okt. 2013 21:47

"hjerteress".....ok,takk for tipset :-)

(mann 38 år fra Buskerud) to. 10 okt. 2013 22:17 Privat melding

70 i match - ville trolig ikke tatt kontakt.
Under 70 i match - sjekk hvorfor dere har så dårlig match. Ofte er det en av dere har vært litt vel strenge i relasjonsprofilen og valgt at man absolutt ikke vil treffe noen høyere enn X, som har barn, bor på feil side av fylkesgrensa, eller noe annet som egentlig ikke betyr så mye om man treffer den rette.

Skjult ID med pseudonym gruff to. 10 okt. 2013 22:29

Har hatt rundt 90 stykker inne på min profil som jeg ikke får sett, er jo forbanna irriterende!

Skjult ID med pseudonym Tea to. 10 okt. 2013 22:41

De fleste med match under 89 passer ikke mine forventninger, men jeg skjønner også at match er kun match og virkeligheten kan bli litt annerledes. Det er ikke kun match som spiller en rolle her. Jeg sjekket noen som hadde match 72-76 og der lyser jo nesten alt rødt! det sier av seg selv...

Skjult ID to. 10 okt. 2013 23:51

@ tea Jeg dater en med 74 i match og alt det "viktige" er grønt. Varighet på forhold, barn osv.
At det lyser rødt på leseglede, naturfag o.l. ser jeg gjennom fingrene med. Hver og en må jo gjøre det som er rett for en selv.

Skjult ID med pseudonym jeez fr. 11 okt. 2013 00:06

Det viktigste for en match er jo til syvende og sist kjemi. Har veldig mange felt på profilen min som siler ut noe "jeg kunne tenkt meg". Bla. annet feltet "materialistisk". Jeg er lite materialistisk av meg, men ser gjerne at partneren min er det, det går helt fint for meg. Men dette trekker ned potensielle partnere, og kanskje er grunnen til at noen forsvinner. Dette gjelder også felt som "Leseglad"(jeg er ikke, men bryr meg katta om partneren min er det),"Friluftsmenneske, naturvitenskapelig, samfunnsinteressert.. bare for å nevne noe.

Jeg har datet ei med ganske lav match(godt under 80), og vi har super dialog hittil. Det handler om kjemi, og "gi og ta/få".

Kjempevanskelig med matchtall, men såklart kan det være en god start så man slipper å sitte å velge blant alle kandidatene på dette nettstedet.

Skjult ID med pseudonym Frk.Fri fr. 11 okt. 2013 10:24

Jeg er 1.80, og ved match under 86 er veldig mange menn mye lavere enn meg. Hvor er de høye mennene? Dårlig utvalg i høyden...

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 11 okt. 2013 14:15 Privat melding

Hva er vitsen med å bry seg så veldig mye om den matchinga egentlig?? Den viser bare litt om hva slags ulikheter og likheter man har der og da.....

Må innrømme at jeg kikker litt på det treet avogtil, men det er ikke noe jeg går slavisk etter.... Dessuten så er min erfaring at oppimot 80 prosent av de jentene som jeg har på min matchliste hyppig forandrer på relasjons spørsmålene for å få nye fjes innpå lista si.. Så da blir den omtrent likegyldig for meg....