Alle innlegg Sukkerforum

Dette med abonnement ..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trestammen fr. 11 okt. 2013 17:52

"Dersom en ikke vil være på sukker mer. Altså bli borte, for si ca 2-3 måneder. Legge det på hylla en stund om du vil. Må en betale full pris da - når en begynner på`n igjen. Så, kan en fryse abonnementet der det nå ligger er spørsmålet? - lei av sukker nå, trenger en pause - har nå minstepris, og kun derfor jeg er her nå"

Skjult ID med pseudonym Trestammen fr. 11 okt. 2013 17:54

På den annen side kan det kanskje være fornuftig å "starte på nytt" med en helt ny fresh start. Ny profil o.l. På en side Mtp blokkeringer .. hvem en har blokkert selv, samt hvem som har blokkert en .. egentlig ikke så dumt, når en har vært her en stund, eller?

Skjult ID fr. 11 okt. 2013 17:56

Jeg begynte på full pris igjen. . . .. . :-(

Skjult ID med pseudonym mann35 fr. 11 okt. 2013 18:02

Nei, hvis du deaktiverer profilen din her så mister du medlemskapet og opparbeidet rabatt. Det skjedde meg da jeg også bare ville ta en pause, og lot automatisk fornyelse stå på fordi jeg trodde det holdt. Men du kan jo la være og deaktivere og stedet bare gjøre deg mest mulig usynlig da. Fjerne bilder og profiltekst og velge ikke å være synlig på onlinelisten og slikt. Alternativt går det kanskje å deaktivere så lenge du husker å reaktivete profilen hver måned på dagen før du blir trukket et nytt månedsmedlemskap, og heller deaktivere på nytt straks det har skjedd. Hvis du tror du vil huske å gjøre dette. Men lær av min feil her: ikke bare deaktiver, da mister du rabatten.

Skjult ID med pseudonym Trestammen fr. 11 okt. 2013 18:13

Ok. Takk. Likefullt kan det dukke opp noen "oldies, but goodies" med oppstart av ny profil.

En starter med 269 i måneden. Hvordan er rabatten igjen da, fra måned til måned. Eller er det bare en lumpen tier`

"saken med å ønske å deaktivere, er også å bryte med vanen det er å klikke seg inn på sukker uten må og mening. Så lenge det finnes en profil her, så bare må en innpå for å kikke. Avhengig vet du ;)"

Skjult ID med pseudonym mann35 fr. 11 okt. 2013 18:25

Ja, skjønner hva du mener ;) Det er derfor jeg alltid deaktiverer selv hvis jeg har møtt noen jeg vil satse på eller bare vil ta en pause, og heller tar kostnaden ved eventuelt å starte på nytt senere.

Rabattene er ikke like gode som før. Tidligere kunne abonnementet nesten bli gratis etter en tid, fordi hele supermedlemskapet ble 10 prosent billigere hver måned. Jeg vet ikke om noen av de som har vært her lenge fortsatt har slike nesten gratis medlemskap. Men nå er abonnementet delt opp i to, en VIP-del og et tillegg for supermedlemskap, og sistnevnte blir ikke billigere.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten fr. 11 okt. 2013 19:06

Etter hva jeg har forstått var det tidligere slik at man fikk rabatt av hele summen.
Nå er det ikke slik lenger, men man får rabatter på VIP+-abn, og betaler en fastpris på 69,- for Super-tillegget.
Månedsprisen kommer nå aldri under 79,-

Skjult ID med pseudonym megabit fr. 11 okt. 2013 19:43

Jeg er supermedlem og skal vistnok betale 46,- kroner neste gang, og prisen vil fortsette å synke med 10% hver mnd, står det å lese om mitt medlemskap. Har vært her litt over et år, og føler ikke det er noe vits å begynne på nytt, med tanke på de som eventuelt har blokkert meg. De var ikke noe fine likevel. Det er ingen fine her, bare noen som er brukbare til nød. Det kommer stadig nye også, så det er nok av de.

Skjult ID med pseudonym Ærligheten fr. 11 okt. 2013 20:08

Hvis du begynner på nytt som supermedlem ender du jo opp med en minimumspris på 79,- også så..

Skjult ID fr. 11 okt. 2013 20:10

Skal betale 20 kroner neste gang jeg...... gror mose ..