Alle innlegg Sukkerforum

Kunsten at spille kostbar.

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Rogaland) fr. 11 okt. 2013 18:21 Privat melding

Har oplevet et par gange, at den person som, man skriver med, mister interessen over lidt tid og er blevet fortalt, at det kan være fordi, at jeg ikke spiller nok kostbar?

Da jeg er en udadvendt og romantisk type, så er jeg ikke den type, som spiller kostbar, men hellere skriver og vil mødes, hvis interessen er der. Nu skal det siges, at jeg ikke er typen, som konstant skriver og kaster omkring mig med sætninger som "du er den dejligste i verden" - "i love you" ect. Men viser interesse og tar initiativ.

Så kommer spørgsmålt:

Vil piger have, at man spiller mere kostbar og lader dem komme til mig eller har jeg bare mødt de forkerte piger? :P

(kvinne 55 år fra Akershus) fr. 11 okt. 2013 18:29 Privat melding

Hei pinnemand!
Jeg er ikke så glad i det spillet der... Har en tro på å bare være meg selv, det får holde.
Og: menn som skriver I love you før jeg har truffet dem...vel, det blir jo bare kleint!
Du setter det sikkert litt på spissen, men det å være FOR ivrig får i alle fall meg til å bli litt uinteressert...

Bare vær deg selv!!
Du virker som en fin mann, skriver gode innlegg. De damene som mister interessen er ikke verd å vente på!!
Lykke til i finværet!

Skjult ID med pseudonym Mystique_ fr. 11 okt. 2013 18:29

Du har nok bare møtt de rare damene ;) med mindre du er veldig pågående da ...

Skjult ID med pseudonym Me too fr. 11 okt. 2013 18:32

Vær tydelig på interesse slik du er. Men posjoner interessen. Len deg mot henne når du vil kysse henne, la henne skjønne at du vil kysse henne, men la henne ta de to siste centimentrene. Send en melding og si at du gleder deg til å treffe henne igjen. Ikke send fire på rad om at verden er lyserosa når du tenker på henne. Vent på henne. La henne rekke å fordøye inntrykk. La henne rekke og savne deg bittelitt. Men aldri vær kostbar på den måten at du later som du ikke er interessert hvis du er det... Det er tempoet som i blant må korrigeres.

Altså - vær tydelig og romantisk - men la henne få komme til. Må du vente en dag på melding, så må du det. Ikke mas. Blir du lei av å vente, kan du gå. Ikke mas.

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 11 okt. 2013 19:14 Privat melding

@tine2222 kunne aldrig falde mig ind at skrive "i love you" i en besked, medmindre det er en person, som jeg er i et forhold med og, at jeg har sagt det irl først :) Det var eksempler på, hvad jeg IKKE gjorde:)

@Mystique haha har ikke mødt nogen piger herinde fra, men kan være, at jeg har skrevet med de "rare" piger :)

@Me too Jeg er tydlig men ikke for pågående og på date, så føler jeg mig frem og forestiller mig, at jeg ville spørge før jeg kyssede hende, medmindre der opstod en situation, hvor der mere eller mindre er lagt op til det fra begge sider af :) Nu har jeg ikke været på mere end 3 dates i hele mit liv, da jeg har været i fast forhold i mange år og det at bo på vestlandet er ihvertfald langtfra et plus, når man er på et dating site, så nu er jeg her pga. forumet, men det er da klart, at kommer der en sød pige, så siger jeg da ikke nej :)

Skjult ID med pseudonym thisone fr. 11 okt. 2013 20:25

Pinnemand - du må komme til oslo å date meg... :) jeg er ikke for det spillet, jeg vil heller ha klar kommunikasjon og er man interessert så uttrykker man det :) enkelt og greit. Burde ikke være så vanskelig :)

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 11 okt. 2013 21:01 Privat melding

@Thisone hehe lidt langt til Oslo, men jeg er enig med dig, da jeg heller ikke orker at spille spil, når det kommer til dating. Det er da klart, at folk kan være for direkte og alt for hurtig komme frem til, at de elsker ect. men normal interesse og at give udtryk for, at man er interesseret synes jeg burde være standart istedet for at tænke "nej kan ikke skrive nu, skal vente 2 dage, så han bliver nysgerrig" det fatter jeg ikke :)

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 11 okt. 2013 21:15

Hater spill! Vær deg selv

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 11 okt. 2013 21:44 Privat melding

Altså nu kan det godt være, at jeg får "solgt" mig selv, som den mest pågående fyr på sukker.no, men er ikke sådan. Jeg er "normal" tror jeg :)

Skriver jo ikke noget kriminelt, men feks. "hyggeligt at chatte med dig, du virker sød" og efter nogle dage, alt afhængigt af, hvor meget man skriver sammen, så opfordre jeg til et møde :)

Det skal dog siges, at jeg ikke har oplevet at komme til at spørge efter et møde her på sukker endnu :)

Startede tråden med tanke på, at jeg føler, at det mest er piger, som spiller spil (no offence) og at de på en eller anden måde, har fået for sig, at det er hvad mænd kan lide? Efter min opfattelse, så er det de mandelige "players" i byen, som kan lide det sådan og mener vel egentlig, at hvis en pige føler, at hun skal spille kostbar for at få en fyr til at jagte hende, ja så har hun enten gang i en player eller en, som på ingen måde er klar for et forhold :)

Når det så er sagt, så skal der jo være lidt jagt fra begge sider selvfølgelig, så begge har plads til at have lyst til at kontakte den anden :)

Skjult ID fr. 11 okt. 2013 21:48

Tror nok både menn og kvinner spiller ett spill jeg TS :) Ja til og med du TS :)

Skjult ID fr. 11 okt. 2013 21:55

Spill!!! …så hinsides tåpelig! Er det ikke bare fjortiser som driver med de greiene der da?! Ludo og andre spill kuttet jeg ut når jeg var tolv! Hvis jeg ramler over ei dame som interesserer seg for noe sånt får hun først en regle om hvor idiotisk denne dobbeltkommunikasjonen er! Så får hun beskjed om å ryke og reise! Jeg har det travelt nok om ikke ei eller annen kjerring skal kaste bort tiden min på å ”spille” kostbar, eller hva det nå skal være! Verdens største turn off!!!!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 11 okt. 2013 21:57

Synes av hele meg at kunsten er nettopp å IKKE spille kostbar, jeg.

Skjult ID med pseudonym forvirret fr. 11 okt. 2013 22:03

Naiv som jeg var trodde jeg folk her inne var på jakt etter en å dele livet med. Ikke å spille ett spill. Fikser greit både å avvise med respekt og å bli avvist. Men kjenner jeg blir litt sint når enkelte leker med andres følelser...

Slutt å spille, vi er ikke på et reality show, vær deg sjøl. Det er jo slik du kommer til å finne en som passer...

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 11 okt. 2013 23:01

@Z - fr. 11 okt. 21:57
Jeg er billig ass, nesten gratis!

For å unngå å bli utsolgt, har jeg desverre fjernet det eneste resterende eksemplaret fra markedet.
Men det har ikke noe med å spille kostbar å gjøre altså, bare så det er sagt ;p