Alle innlegg Sukkerforum

Gifte menn..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Roxy to. 18 mai 2006 10:34

Hmm sukker er jo et sted hvor man liksom skal kunne folk i samme situasjon som en selv, jeg tenker da på at man er singel. Jeg har vel til nå vært i snakk med i hvertfall sju stykker som enten er gifte eller har samboere... Hva er det med dere menn(og sikkert kvinner også) er samlivet for kjedelig og sukkeret for fristende?? Det er ikke mitt problem at dere snyter partneren deres, men jeg er ikke ute etter en snyter.. Shame on you guys!!!!!

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 18 mai 2006 17:14 Privat melding

Jeg skal ikke henge ut gutta, det er helt sikkert likesinnede damer her inne også. Kanskje de kunne danne utroskapshjørnet eller noe slikt, slik at de finner hverandre??? Hvor mange "single" som er her, vet jeg ingenting om desverre. Ville bare si min mening om at det er kjipt og uredelig for oss andre. Sukker er relativt seriøst nettsted, og menn og kvinner som leter etter en elsker gjør jo systemet mindre realibelt.....

Skjult ID med pseudonym Roxy to. 18 mai 2006 17:15

Hmm har møtt en del hyggelige single fyrer her også, bare ikke den rette ennå.....

Skjult ID med pseudonym Våryr to. 18 mai 2006 19:39

Hvilken aldersgruppe er de i, disse stakkarne som ikke har gøts til å ta opp ting i heimen, så de heller må ut og finne seg noe "nytt og spennende"?
...jeg har skrevet med og møtt endel gutter her nå, men har ennå tilgode å møte slike...heldigvis!!

Men de burde kunne samle seg i en krok, ja, sånn at vi andre, som er ute etter et ekte forhold, kan velge dem bort, hehe :)

(mann 42 år fra Akershus) fr. 19 mai 2006 15:59 Privat melding

Det bør vel ikke forundre folk at gifte/samboende mennesker som av ulike årsaket føler et sterkt behov for å bedra sin bedre halvdel, også benytter seg av en kontaktformidlingstjeneste som Sukker? Det er vel ingen prinsipiell forskjell mellom å finne seg en sengekamerat her eller ute på byen eller på en konferanse på et høyfjellshotell?

Sauer i ulveklær finnes overalt...

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 11 mai 2012 16:29 Privat melding

Tja...der er mange former for forhold, og for noen fungerer det å leve i åpent ekteskap, og der er de som bedrar partneren sin og der er single som leter etter fremtidige partnere. Vi er et snitt av samfunnet, ganske mange tusen her inne, og vi har vel ingen rett å dømme!

Om jeg ikke husker helt feil så kan vi krysse av for flørt eller no sånt som indikerer at man bare er ute etter et eventyr, kan jo være greit å lese hva folk skriver der og enig i at folk bør oppgi hva de er ute etter, men det er nok ikke alle som vil gjøre det likevel.

Får man en henvendelse fra en person som allerede er i forhold, er det bare å si takk, men nei takk og gå videre. Skulle man først oppdage det underveis, følg samme prosedyre :-)

Lykke til og så får vi satse på at det er langt flere single her enn de som er i forhold :-p