Alle innlegg Sukkerforum

Nakkekoteletter eller entrecote ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym cc lø. 12 okt. 15:13

Det er lørdag og vi skal få oss noe ekstra. Hva er favoritten din?
Det er ikke lov å nevne grandiosa eller den slags...

Skal vi prate mat?

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 12 okt. 15:21

"Noe ekstra" på lørdag kan for noen være skumbjørner m/sjokoladeovertrekk. Hva er "den slags"? Alt som ikke er lov å nevne?

For å være sikker på at jeg er på den sikre siden kunne jeg tenkt meg noen av de bedre delene av et reinsdyr. Og mandelpoteter til.

Skjult ID med pseudonym cc lø. 12 okt. 15:29

namnam, @bønna, det liker jeg også :-)
"Den slags" er vel søppelmat og alt med sjokoladeovertrekk går under denne kategorien. Så bjørnene er bannlyste her i denne tråden. Beklager:-(
Bra du er så forutsigbar og kommer med alternativet.

Skjult ID med pseudonym cc lø. 12 okt. 15:32

Har aldri lyktes å koke mandelpoteter riktig, så nå går det på å steke dem sammen med kjøttet i den siste 0,4 timen. Praktisk og sååååå godt :-)

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 12 okt. 15:33

Mandelpoteter er så godt at om en bare vasker grusen av dem så spiser en dem som mos iblandet skall og :-b

Skjult ID med pseudonym bønna lø. 12 okt. 15:35

http://dinmat.no/Reinsdyrplomme

Skjult ID med pseudonym Mystique_ lø. 12 okt. 15:39

Skal se om jeg får summet meg til å lage hjemmelaget kjøttpudding i dag fyllt med fetaost, rødløk og persille og servert med hjemmelaget potetsuppe og - med litt hjelp fra toro - viltsaus.

Har sinsykt lyst på hjortefillet også....mmmm

Og til dessert: Hjemmelaget brownieskake med vaniljekesam og fruktsalat av mango, jordbær og blåbær...

(mann 55 år fra Oslo) lø. 12 okt. 16:16 Privat melding

Den beste maten lager jeg når jeg har noen å lage til. Men i dag lager jeg bare til meg selv. Så da blir det å fylle fryseren. Hadde noe kjøttdeig som måtte brukes. Så da står en lett tillempet versjon kjøttsausen til denne lasagnen på komfyren.
http://www.tv3.no/hellstrominviterer/oppskrifter/hellstr%C3%B8ms-lasagne
Så skal jeg snart lage ostesausen til.

Ellers serverer jeg ungene det de vil ha. Og det de vil at pappa skal lage er grillet entrecote, gjerne med broccoli til. Eller hjemmelaget pizza.
Skal jeg lage middag til 2, så kan jeg gjerne grille et par andebryst. Og nå kjenner jeg på at det hadde vært gøy å lage tiramisu om noen inviterer seg til meg om noen dager. For der har jeg ikke alle ingredienser i huset.

Skjult ID med pseudonym Juicer lø. 12 okt. 16:31

Hvis det er en romantisk kveldsrett for to (ikke en svær middag, altså), er det ingenting som kan slå diverse typer fingermat. Lag maten sammen, det er sexy til tusen. Prøv en crostini med bacon, mandler og ost. Server øl til. Deilig med oppskåret appelsin og jordbær dyppet i sjokolade med likør til dessert. Det er jo også fingermat! Akkurat passe sølete og grisete. *blunk blunk*

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 12 okt. 16:39 Privat melding

I dag blir det Lam tikka masala :-)
Lammet ligger i krydderblandingen og godtgjørelse seg nå :-)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 12 okt. 16:47 Privat melding

Indre- og ytrefilet av Fola Fola Blakken anbefalles, men det er desverre litt for mange som har oppfattet dette de senere månedene, så er vanskelig å få tak i for tiden!

Skjult ID med pseudonym hemmelig lø. 12 okt. 17:50

Grovbrød med leverpostei og rødbeter!

Skjult ID med pseudonym cc lø. 12 okt. 18:12

Selv planlegger jeg en stor lammefest med lammelår og rikelig med tilbehør. Men ikke før neste helg...

(kvinne 44 år fra Buskerud) lø. 12 okt. 18:25 Privat melding

Har ungene nå, så da blir det hjemmelagd pizza. Halve med tacokjøttdeig og andre halvdel med seranoskinke...

Skjult ID med pseudonym Stevia61 lø. 12 okt. 19:06

Fiffig variasjon i den lasagnen til Hellstrøm. Det er knust stjerneanis i den. Det smakes tydelig. Og det er godt.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 12 okt. 19:46

ikveld blir det biff...imorgo,fårikål:)

Skjult ID med pseudonym esmeralda lø. 12 okt. 19:59

Deilig indisk her med kylling og tilbehør:)

(kvinne 44 år fra Buskerud) lø. 12 okt. 20:00 Privat melding

Lammesteika jeg skal lage i morgen frister mer enn dagens pizza, men men...

Skjult ID med pseudonym icj lø. 12 okt. 21:05

Her har vi nettopp kost oss med kremet viltgryte med finnbiff, solbær og einebær :)