Alle innlegg Sukkerforum

En rar tendens..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lipton lø. 12 okt. 2013 23:51

Hvorfor er det slik at de sjeldne gangene jeg får en melding eller et hjerte så må det være fra en person som matcher meg ikke i det hele tatt? De som har fin match og som jeg liker tar ikke kontakt (til tross for at jeg tar kontakt med dem). Nei, de tar seg ikke tid en gang til å sende en melding tilbake, men de som ikke passer ...ja, de er både nysgjerrige og klarer å sende en melding av og til. Jeg er en kvinne i 40årene og de som tør å ta kontakt er unge gutter eller eldre menn som jeg ikke kommer til å ha noe fremtid sammen med uansett. Er det noen andre med lignende erfaring? Hvordan skal vi snu denne rare tendensen? Sier menn også det samme eller oppnår dere kontakt med de jentene dere liker?

Skjult ID med pseudonym forvirret sø. 13 okt. 2013 08:27

Har akkurat det samme problemet.
Hovedsaklig yngre menn som er barnløse. Jeg har fått de ungene jeg vil ha, så det blir helt uinteressant.

Skjult ID med pseudonym kvinne 49 sø. 13 okt. 2013 09:29

Enig, har mange erfaringer som dere. Yngre menn, gjerne ned i 20 årene. For meg blir det helt usaklig. Har barn på den alderen... De syns jeg ser bra ut og vil gjerne ha erfaring med eldre kvinner, som de sier. Haha!! Akkurat som om jeg er ei gammal melkeku eller noe i den duren... Hun der har sikkert mye erfaring...tenker de. Jada, det har jeg. Og for å være ærlig, hadde det sikkert vært LURT om eldre kvinner lærer opp disse unge gutta til å bli gode elskere... Har hørt at i det gamle Kina så lærte faktisk mødrene opp sine sønner... Vel, aner ikke om dette stemmer...

Men, det blir altså ikke denne røya som skal lære opp disse gutta...

Spøk til side... Det er jo noen menn på min alder som tar kontakt, men også mange som er uendelig langt fra mine søkerkriterier.

Skjult ID med pseudonym forvirret sø. 13 okt. 2013 09:48

I mexico blir 16 årige gutter tatt med av sine fedre eller onkler til prostituerte som lærer de opp til å bli gode elskere.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 13 okt. 2013 09:55

@Lipton

Det er veldig enkelt å snu den tendensen. Du må bare ta kontakt med de du finner aktuelle. Så slipper du å sitte å vente dag ut og dag inn på å få hjerter.

(kvinne 50 år fra Akershus) sø. 13 okt. 2013 11:21 Privat melding

Dette har jeg opplevd også. De har ikke barn(noe jeg er ikke interessert i da jeg har fått mine to), og har lav match med meg. De sier de har vært inne på profilen min også, men er ingen reg. der... Skjønner meg ikke på dette opplegget, frustrerende.

Skjult ID med pseudonym Lipton sø. 13 okt. 2013 16:19

@hemmelig

Jeg venter ikke dag og natt på å få hjerter. Hjerter vil jeg helst ikke ha fordi det er jeg igjen som må begynne å skrive meldinger, men jeg tar alltid kontakt med de som jeg finner aktuelle. Dessverre hjelper det lite når jeg ikke får respons ;-D Livet er fantastisk! :)

Skjult ID med pseudonym . ma. 14 okt. 2013 19:12

Akkurat det samma her som TS, er 47....