Alle innlegg Sukkerforum

er de vanskelig og få kontakt med noen her,

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 13 okt. 2013 16:28

er en singel gutt på 34 år. og har ikke noen barn, önsker og möte noen snill dame, men virker som de er veldig vanskelig og finne noen som vill prate her inne. noen som har noe bra tips og gi :) håper på noe svar da

Skjult ID sø. 13 okt. 2013 16:35

Det er vanskelig, ja. Har vært her i over to år, og tatt kontakt med ca. 50 stk. De færreste har i det hele tatt sett på profilen min, og bare 3 har noen gang svart.

(mann 31 år fra Vestfold) sø. 13 okt. 2013 16:46 Privat melding

Alt handler om å formulere både profilteksten sin, og hvordan du skriver til damene her inne.
Jeg har foreløpig ikke knekt koden, heller... :)

Men det viktigste er jo såklart profilbilde..

Skjult ID med pseudonym MrAwesome sø. 13 okt. 2013 16:49

Det er ikke så vanskelig, men må ta kontakt med en del. Du må også droppe å skrive kjedelige nøytrale ting som det er vanskelig å gi noe svar på som bare et kort "Hei" , eller "Hvordan går det", "fin profil" etc.
Skriv heller noe litt mer gjennomtenkt og utfordrende rettet mot profilen hennes. Da skiller du deg ut. Og sjansen er at den første spøken som du kommer på rettet mot profilen hennes, har tusen andre kommet på før deg. Så ha det litt i bakhodet.

Også bør du referere til deg selv som mann, framfor gutt. Vær også sikker på at du har de aller beste bildene av deg selv på profilen.

Skjult ID med pseudonym hemmelig sø. 13 okt. 2013 23:28

Du må i det minste fikse opp i alle skrivefeil og slutte å omtale deg selv som noe annet en mann. Først da kan en begynne å ha en teoretisk sjanse.