Alle innlegg Sukkerforum

Pleier dere å la være å svare på meldinger?

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Aust-Agder) ti. 15 okt. 2013 23:50 Privat melding

Heisann!
Har vært på sukker en stund nå og ser en helt klar tendens her inne.
De fleste damene jeg sender melding til gidder ikkje ta seg bryet med å sende meg et svar. Er dette noe andre pleier å oppleve?
Jeg sender ut greie og høflige meldinger, men personen(e) tar seg ikkje bryet med å skrive tilbake.
Synes dette virker litt rart....
Er det ikkje vanlig høflighet å svare folk når man sender ei lita melding? Eller gjelder ikkje slik høflighet her inne?
Selv har jeg begynt å lage notater på de brukere det gjelder, siden jeg forstår at det bare er meg som ser disse...

Noen med erfaringer eller råd til hvordan jeg kan få svar fra dem jeg skriver til?

Skjult ID med pseudonym thisone ti. 15 okt. 2013 23:54

Jeg svarer alltid,og ser ingen grunn til ikke å gjøre det- selv om det innebærer et høflig avslag. Alle fortjener et svar synes jeg :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig ti. 15 okt. 2013 23:54

Det hender at jeg ikke får svar, men det vet jeg som regel på forhånd. Dama er super-pen og har alt det som trigger primainstinktene hos menn. Legg så til at jeg utelukkende sender meldinger som er kompliment eller kommentarer med tungen i kinnet, så blir det som det blir.

Du får ikke svar fordi du satser på damer som har sjanse på menn som er enda mer attraktive enn deg selv. Sånn er det bre her inne. Det er en ekstrem overvekt av menn rett og slett.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 15 okt. 2013 23:55

Finnes ingen råd eller kjerringtips for å få svar.
De som syns du virker interessant svarer.
Resten svarer ikke.

Og det er ikke noe som er spesielt for deg eller menn, det gjelder egentlig alle.
Grunnen til at de ikke svarer er fordi det er så mange som ikke takler å få avslag å sender stygge ting tilbake, så de håper at å ikke svare gjør at de slipper disse stygge meldingene.

(mann 39 år fra Aust-Agder) on. 16 okt. 2013 00:00 Privat melding

Ja noen takler vel ikkje avlsag, men er jo stygt å sende kjipe meldinger tilbake pga det :( synd om det er slikt som ødelegger.
Og ja jeg er nok enig i det hemmelig skriver her inne...
Er mye super-pen mentalitet her inne på sukker...

Helt enig med deg thisone...

Skjult ID med pseudonym Whoop on. 16 okt. 2013 00:02

Svarer alltid. Bare en gang jeg ikke har svart. Syns folk fortjener ett svar uansett.

(kvinne 51 år fra Oslo) on. 16 okt. 2013 00:04 Privat melding

Tillater meg å ikke svare når de sender meg, voksne dama ett
-Velg kompliment, og bilde av ett kakestykke eller en søt hund..
Ellers så svarer jeg alltid )

(mann 39 år fra Aust-Agder) on. 16 okt. 2013 00:09 Privat melding

Den er forståelig Frøken-O :D
De ferdig greiene er vel litt kjipe ja...
Godt å høre det finnes damer som svarer der ut :D Uavhengig av svaret :)

Skjult ID med pseudonym x on. 16 okt. 2013 00:12

Har vært her lenge nok til å ikke ta dette seriøst, det er reint tidsfordriv for meg. Jeg føler det er kraftig overvekt av menn her inne og jentene her, nesten alle ser etter en ekstremt kjekk hollywood look alike fyr med ekstremt bra personlighet, eller en fyr som tenner dem ekstremt seksuellt fordi han er så kjekk/kjemi opplegget. Det er kun noen få menn som får alle damene her inne, vi resten får bare dårlig selvbilde av å bli avvist gang på gang og ikke minst ignorert fordi vi ikke likner på noen av disse kjekkasene på bildet/ene i profilen !! Men det er selvfølgelig damer som også har det slik. Ta nett dating upersonlig, gå heller ut på byen eller dra utenlands for å få deg dame som meg !! Jeg er møkk lei hele dritten for å si det mildt!!

(mann 39 år fra Aust-Agder) on. 16 okt. 2013 00:21 Privat melding

Enig i mye du skriver der X...
Hadde et lengre svar, men fikk kun opp ugyldig når jeg skrev det inn av en eller annen grunn...

(mann 44 år fra Sør-Trøndelag) on. 16 okt. 2013 00:36 Privat melding

Svarer stort sett alle,men ikke akkurat overflod av meldinger.Svarer ikke sånne gmail adresse mailer. :)

(mann 39 år fra Aust-Agder) on. 16 okt. 2013 00:43 Privat melding

Ja har sett at det florerer med slike fake profiler med gmail eller andre gratis tjenester. Gjerne fra ei stakkar fra et eller anna tidligere østblokk land :) Greit å styre unna slike henvendelser :) Moro å lese google translate norsk da :D

(mann 48 år fra Oslo) on. 16 okt. 2013 01:30 Privat melding

Stå på Tom;)

Skjult ID med pseudonym Løh on. 16 okt. 2013 06:08

Jeg dropper å svare på de fleste mld av folk over 30 (jeg har tak på 30, det står i profilen min), og ellers hvis typen har kun et bilde og ingen profiltekst og en døll førstemld. Syns dt er merkelig med folk som har beskrivelse av drømmekjærsten, men ikke av seg selv for dt var tydeligvis for vanskelig. Jaja.

(kvinne 50 år fra Akershus) on. 16 okt. 2013 08:47 Privat melding

Jeg får meldinger av personer som ikke engang har vært INNE på profilen min! Hva er poenget da? Og gjerne en standard, eller How are you today? frase...de blokkerer jeg.

(mann 44 år fra Troms) on. 16 okt. 2013 10:07 Privat melding

Rius
Hvis medlemmer du ikke har matchtall med er inne på profilen din, så vil du nok ikke se at de har vært innom deg. Tror ellers det er vanskelig å sende melding til noen uten å gå inn på profilen deres.

Skjult ID med pseudonym dame32 on. 16 okt. 2013 17:08

@TS
Jeg startet med å svare alle. Etter en stund opplevde jeg nok ganger å ikke få svar til at jeg begynte å la vær å svare selv. Godtok det. Men så... i det siste blir jeg så trist av at den på andre enden ikke tar seg bryet med å sende et kort svar. En skriftlig avvisning er ti ganger bedre enn intet svar. Så nå prøver jeg også å svare alle. Men om vi sender et par meldinger, men hans er uten spørsmål til meg, da tillater jeg meg å ikke svare, fordi da er han jo ikke spesielt interessert åpenbart. Eller han liker å få alt i fanget, ikke vet jeg.

Skjult ID med pseudonym Lanill on. 16 okt. 2013 17:40

Eg var veldig flink til å svare dei aller fleste på godt og vondt før.. men har i det siste gått lei og er plutseleg ei av dei som kan slutte å svare om samtalen ikkje ser ut til å gå nokon stad, ikkje er av interesse for min del eller den andre parten skriv noko som får ein alarm eller to til å gå av i bakhovudet mitt.

Kan ikkje seie eg er spesielt stolt av det, men akkurat no har eg ikkje ork til overs til å avvise direkte, vart rett og slett mett av responsen eg ofte fekk og trøytt av å vere den som gav folk avslag på grått papir. - Noko som skjedde langt oftare enn nødvendig fordi mange ser ut til å berre sjekke ut bileta og hoppar over alt av tekst i profilen.

Mi tid på sukker har so langt gjort meg hakket meir kynisk og mindre høfleg enn eg er irl, trur det gjeld fleire enn meg.

Skjult ID med pseudonym jeez on. 16 okt. 2013 18:09

La merke til en tråd her tidligere som sa noe om hvor mange meldinger damer får iløpet av en dag. Når en dame får opptil flere hundre meldinger i døgnet, så sier vel det sitt om hvordan svar prosenten blir.

Skjult ID med pseudonym hansen on. 16 okt. 2013 19:22

Er mann og svarer ikke alltid alle. Det betyr ikke nødvendigvis at det ikke er aktuelt å date dama, men timingen kan være feil. Antar det også kan være slik for damer som ikke svarer.

Skjult ID med pseudonym ellen on. 16 okt. 2013 19:28

Jeg svarer stort sett alle henvendelsene jeg får
men hvis jeg ikke er interessert og en person er uaktuell så bruker jeg som oftest bare de ferdige standardsvarene.
Det tar meg 1 sek.og det er veldig raskt og effektivt.

Skjult ID med pseudonym eplekaka on. 16 okt. 2013 20:07

Vært her en stund, svarte alle seriøse henvendelser i starten. Nå har jeg sluttet. Det er ikke alltid så lett å skrive et høflig avslag og det tar også en del tid. Jeg vet det høres litt dustete ut, men jeg legger ikke sjela mi i å være her inne og jeg forventer heller ikke svar av de jeg skriver til. Intet svar = uinteressert.
Er det bedre å høre "beklager, du er ikke det jeg ser etter"? Hvis flertallet synes det, skal jeg virkelig gjøre noe med det, for mener absolutt ikke å være kjip her inne. Ganske ålreit å se hvordan andre "takler" avvisninger.
I blant kan det også være at timing er dårlig.

Ser absolutt ikke etter noen hunk, men mer en med sjarm og glimt i øyet.

Skjult ID on. 16 okt. 2013 22:49

Ikke ta det så personlig. Jeg har sendt ut MASSE meldinger til mange forskjellige damer, og det er flere som ikke svarer, og en blokket meg og flere vil det helt garantert bli :) Jeg har også fått flere svar fra veldig mange søte jenter/damer. Tenk og bruk energien på de :)

Det kan være du minner de om en de ikke liker, det kan være de har en spesiell look eller interesse som de er ute etter å finne her på sukker. Det betyr ikke at det er noe feil med deg.

Kjør på og tenk positivt! :) Lykke til.

Skjult ID on. 16 okt. 2013 23:08

Ikke ta det så personlig. Jeg har sendt ut MASSE meldinger til mange forskjellige damer, og det er flere som ikke svarer, og en blokket meg og flere vil det helt garantert bli :) Jeg har også fått flere svar fra veldig mange søte jenter/damer. Tenk og bruk energien på de :)

Det kan være du minner de om en de ikke liker, det kan være de har en spesiell look eller interesse som de er ute etter å finne her på sukker. Det betyr ikke at det er noe feil med deg.

Kjør på og tenk positivt! :) Lykke til.

(mann 34 år fra Nordland) to. 17 okt. 2013 21:55 Privat melding

Jeg svarer alle som skriver til meg, dem har jo tross alt valgt meg ut til en samtale, hvorfor skal jeg da ignorere det? Er bare svært uhøflig å ignorere noen. Om personen ikke er min type dame, så sier jeg det å gjerne hvorfor så lenge det ikke er alt for sårende å si.

Skjult ID med pseudonym In Ur Face fr. 18 okt. 2013 12:30

TS
De aller, aller fleste jenter svarer ikke hvis de ikke er interessert. Lev med det. Også kan du jo bare nyte øyeblikket hvis det skulle skje med deg som med meg for litt siden, at en sukkerjente som du prøvde å ta kontakt med her forsøker å sjekke deg opp på byen. Da er det ganske deilig å etter å ha flørtet litt og gitt henne noen forhåpninger, plutselig kunne si at "Vent, du er jo på Sukker? Husker jeg sendte deg en melding du ikke svarte på. Det var jo synd.." og så bare snu deg bort fra jenta og gå. Mohahahaha!

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 18 okt. 2013 16:56 Privat melding

Opplever selv det samme, at svært få gidder å ta seg bryet med å svare. Har vært her en god stund, og prøvd å kontaktet en del jenter.

Syns det er litt leit at så mange ikke ofrer noen minutter på å se på profilen dei fikk meld fra, og skrive noen ord tilbake.

Jeg er kanskje ikke den beste til å skrive gode start "brev" men er mye greiere når samtalen er i gang.

(mann 44 år fra Møre og Romsdal) fr. 18 okt. 2013 17:08 Privat melding

Hadde forøvrig lyst til å skrive lignende innlegg selv.
"Hvorfor svarer du ikke?" Men du kom meg i forkjøpet her--

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 18 okt. 2013 17:16

Etter å ha sett i forskjellige venninner sine profiler her inne. altså, sittet sammen med dem og sett verden fra deres side, så forstår jeg godt at mange av dem ikke klarer å svare alle. Når en har en 50 til hundre meldinger i innboksen hver eneste dag, da blir det rett og slett for mye. Så, etter å ha sett en håndfull av disse profilene så har jeg lagt inn årene og fordriver tiden på forum. det er veldig mye mindre frustrerende ;)