Alle innlegg Sukkerforum

Seriøst !!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym yes on. 16 okt. 2013 08:32

Har en tid datet en mann jeg traff IRL som også er her inne.Alt fungerer kjempebra og jeg vil gjerne gjøre dette litt mer seriøst. Hvor lang tid venter dere før dere tar "praten" om det ? Når synes dere at man kan forvente at partner slutter å "henge" her på sukker f.eks ?

Skjult ID med pseudonym forvirret on. 16 okt. 2013 08:45

Jeg ble spurt av han jeg datet om jeg ønsket at han skulle fjerne profilen sin. Gikk på en smell der gitt. Sa at det måtte være opp til ham.

Så det svaret ikke var det han ønsket, så la til at jeg selvsagt ble glad om han ikke hadde ehov for profil der lenger, men at jeg ikke ville ta bestemmelsen over hans valg. Det var vel siste natta jeg sov hos ham for å si det slik... Prøver innimellilbake, men uten hell foreløpig. Men så er jo jeg sta da.

Tenker at hvis begge vil satse så kan man i alle fall ta praten om hvorfor en fortsatt vil være her inne. Jeg for min del er her kun for forum nå.

Kjenner det blir tøft til mandag når medlemskapet går ut å klare meg uten forum...

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 16 okt. 2013 08:49

Ta den praten når det er riktig for deg. Vær ærlig om det, si at dine følelser er såpass sterke nå at det plager deg at han er på markedet enda. Du er tydeligvis klar til å forplikte deg mer, og det vil han uansett like å høre. Selv om han kanskje ikke er der enda. Forholdet mellom dere vil helt klart gå inn i en ny fase. Siden hans premisser da vil ha endret seg ganske radikalt, og mye usikkerhet være slettet, vil han kunne gå fortere fram for å "ta deg igjen".
Han vet nok allerede med seg selv om du er en han ønsker å bli seriøs med eller ikke. Hvis han ikke ønsker å forplikte seg, så vil han trekke seg ut. Hvis han ØNSKER det, så vil han få fingen ut. :)

Skjult ID med pseudonym tro73 on. 16 okt. 2013 08:50

Du kan si at du deaktiverer din profil her fordi du har ingen grunn til å være her fordi du vil fokusere på han. Da skjer kanskje:
1) Han gjør det samme.
2) Han fortsetter å henge her mindre og mindre før han tilslutt deaktiverer. Kanskje innom av og til av gammel vane og nysgjerrighet.
3) Han fortsetter å være her enten fordi han er sukkeravhengig, eller han ser etter noe bedre.

Lykke til ;)

Skjult ID med pseudonym yes on. 16 okt. 2013 08:52

@ forvirret

Forstår at du er forvirret da ja :-) hvis han ble sur for at du ikke er kontrollerende og krever at han sletter profilen. Det er nok alle bad-girlsa som stikker av med mennene her inne hehe. Det virker som at denne mannen er villig til å satse så jeg må vel snakke med han om det. Får bare håpe jeg ikke går på en smell da :-(

Skjult ID med pseudonym yes on. 16 okt. 2013 08:58

@ Juicer og Tro73

Takk for gode svar selv om det bekreftet litt det jeg er redd for, nemlig at det kan bli en "make or break" situasjon. Kanskje bedre å få vite så tidlig som mulig hvis han ikke tenker lenger frem.

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 16 okt. 2013 09:04

@yes
Han vet allerede. Det at du tar "praten" vil ikke endre på det; det vil bare akselerere prosessen i den ene eller andre retningen. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym UR on. 16 okt. 2013 09:23

Det kan jo hende at han spurte fordi det var en indirekte måte å spørre om ikke du skulle deaktivere din konto også på...

Det er jo litt småromantisk, da. La oss deaktivere kontoen sammen, kjære. :-)

Skjult ID med pseudonym yes on. 16 okt. 2013 09:26

@ Juicer
Det føles veldig riktig det du sier så takk ! Til helgen skal det skje...

@UR
Kanskje avslutte med den hvis det går bra :-)

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 16 okt. 2013 11:53

Mann: "Hei, du, vil du at jeg skal fjerne profilen min på Sukker nå? Vi har jo datet en stund?" (Innforstått: Jeg synes dette begynner å bli seriøst og vil ta skrittet videre. Hva synes du?)

Kvinne: "Det gjør du som du vil". (Innforstått, eller i det minste lett å oppfatte som: Det gjør du som du vil. Jeg bryr meg egentlig ikke hva du gjør. Og jeg har ingen planer om å fjerne min egen profil med det første).

Mann reagerer synlig, kvinne prøver å gjøre ting bedre ved å si "jeg vil selvsagt bli glad om du ikke hadde behov for profil der lenger, men at jeg ikke ville ta bestemmelsen over dine valg". Mann tenker sannsynligvis at den kommentaren kun er noe hun sier fordi han ble sur, og hun fortsatt mener det samme som hun sa først. Hun er ikke ute etter noe seriøst – eller i det minste ikke klar for det ennå – og hun vil selv fortsette å være på Sukker for å ha mulighet til å møte noen bedre.

Selvsagt var det en indirekte måte å spørre om de begge ikke skulle deaktivere profilene deres her!

Er det rart han begynner å lure da? Synes ikke jeg. For meg ville i alle fall det å fjerne profilen her vært en måte å si at "jeg dater deg nå, og kun deg, og jeg er ikke på utkikk etter andre". Og hun svarer "ja, hyggelig det, men jeg for min del vil fortsatt være åpen for å møte andre og er aktivt på utkikk, eller i det minste er aktivt tilgjengelig for at andre menn skal kunne ta kontakt med meg – det er derfor jeg vil beholde sukkerprofilen min". Hvordan ellers skal han tolke det? At hun er så glad i å skrive på forumet her at hun ikke vil fjerne sin egen profil av den grunn? I think not.

(mann 58 år fra Oslo) on. 16 okt. 2013 12:02 Privat melding

Forrige gang jeg havnet i et forhold, endret jeg fort profilteksten og sa jeg ikke var i datemodus. Så fjernet jeg profilbildet og deaktiviserte profilen etter en uke eller to, tror jeg. Deretter forumfjaset jeg litt ut den perioden jeg hadde betalt for, på temaer det var harmløst å følge.
Min fremdrift på dette tok jeg uavhengig av hennes valg av deaktivisering.
Siden jeg valgte å gjøre det på denne måten, er det min anbefaling til en ryddig måte å ende sin tid på sukker. Men metoden er dårlig butikk, siden jeg betaler etter en annen avtale og ansiennitet nå. Men det blir underordnet.

Skjult ID med pseudonym yes on. 16 okt. 2013 12:57

@ mann35

Takk for innlegget ! Ikke rart jeg er singel...jeg hadde aldri sett det slik om du ikke hadde skrevet det. Jeg hadde tenkt at jeg skulle ikke presse noen i noen retning men det var ikke det det ble spurt om...

Skjult ID med pseudonym mann35 on. 16 okt. 2013 13:19

@ yes

Jeg regner med at han du dater vet at du også har profil her. Da har du flere muligheter. De gangene jeg møter en jeg vil satse på her så deaktiverer jeg bare profilen min etter noen få møter, uten mer frem eller tilbake. Og jeg sier vanligvis heller ikke fra til dama at jeg gjør det, jeg lar henne finne ut det selv og deaktivere sin egen profil når hun føler for det. Er ikke mer komplisert enn det egentlig. Eller du kan gjøre det selv, deaktivere altså, og så fortelle det til han litt etterpå nærmest i en bisetning. Eller du kan spørre han rett ut om dere ikke begge skal gjøre det. Du har mange muligheter. Du kan også selvsagt spørre han om han vil at du skal deaktivere din profil, men ut i fra historien til "forvirret" over så ser det for meg ut som enkelte kan misforstå den. For meg ville et slik indirekte spørsmål være veldig tydelig og klart, men det er tydelig at ikke alle synes det. Så da er det kanskje bedre å spørre rett ut – eller bare gjøre det selv, og håpe at han følger etter straks han oppdager det selv eller blir fortalt det av deg.

Skjult ID med pseudonym yes on. 16 okt. 2013 13:32

@mann35

Slik...da er jeg deaktivert :-) kanskje det blir han som tar det opp. Vet han er inne til tider men det er jeg jo selv også, av gammel vane.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 on. 16 okt. 2013 14:24

Er det ikke det de fleste ønsker her inne, det å finn en å satse alt på? Tror som fler her at en ikke skal være så opptatt av hva dn andre gjør, men heller gjøre det som føles riktig for deg selv. Og så er det aldri feil å snakke sammen i tydlige vedinger slik at det ikke blir så mye rom for missforståelser....

(mann 39 år fra Vestfold) on. 16 okt. 2013 14:50 Privat melding

men hvis du dater en her inne fra,, over tid....,hva er vitsen med å henge her inne da?? eller kanskje man ikke helt har funnet den man leter etter men bare har funnet en å holde på gress så lenge til det dukker opp noe bedre,,??sånn hadde iallefall jeg tenkt hvis jeg kom i en sånn situasjon....

Skjult ID med pseudonym yes on. 16 okt. 2013 15:52

Helt enig, hans80, som sagt, gammel vane å logge seg inn...Det er ikke noen "holde på gress" situasjon for min del for det.

@Gilia73 Ikke uenig med deg heller men fallhøyden blir så STOR....

(mann 39 år fra Vestfold) on. 16 okt. 2013 15:59 Privat melding

vel det er jo bare å deaktivere seg her inne hvis man dater noen over tid ,,og som så mange sier så er dem her inne pga forum,,

man kan alikevel være aktiv på forum som superbruker samtidig som man har deaktivert profilen sin...

Skjult ID med pseudonym lusa on. 16 okt. 2013 16:25

Har man først vært intim og har tenkt å fortsette med det, syns jeg det er på tide å deaktivere kontoen

(mann 43 år fra Vest-Agder) on. 16 okt. 2013 17:10 Privat melding

Huff da... kanskje dempe interessen din litt for den karen, hvis han fremdeles leter på sukker. Man trenger ikke forvente det verste, men du burde nesten sitte i hans armkrok nå, siden du skriver at alt fungerer kjempebra... lykke til

(kvinne 55 år fra Akershus) on. 16 okt. 2013 17:20 Privat melding

To ganger har jeg truffet noen her inne, og begge gangene kuttet vi ut sukker etter omtrent første dait. Ble da enige om det begge gangene, helt naturlig. Jada, skjønner hva dere tenker; det gikk jo ikke bra siden jeg er her nå igjen, men jeg mener, som de fleste andre over her at skal man satse, så satser man. Helhjertet!!