Alle innlegg Sukkerforum

Fortelle at man er bifil?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Serena on. 16 okt. 2013 12:14

Jeg er altså bifil i den forstand at jeg kan forelske meg i begge kjønn (det handler om mer enn seksuell tiltrekning), og lurer litt på når eller om jeg skal fortelle om det i en datingsituasjon. For min del er det ikke noe jeg tenker så mye på. Men for en mann kan det kanskje være litt rart? Jeg har ingen problemer med å være åpen om legningen min, men det er nok ikke det første jeg sier på date. Det faller seg som regel ikke naturlig. Så nå vil jeg høre litt hva andre tenker om det! :)

(mann 58 år fra Oslo) on. 16 okt. 2013 12:24 Privat melding

Mulig jeg er på jordet her, men for meg betyr det at du kan falle for dobbelt som mange som jeg kan. Hvis jeg likevel er i posisjon til å få bli den ene, så er jeg sjarmert av det.
Trenger jeg å vite at du er bifil? Nei, tror ikke det. Vil jeg like å få vite det? Ja, jeg tror det. Vil det bli et tema å snakke om hvis du velger å ta det opp? Ja, selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym Juicer on. 16 okt. 2013 12:32

Jeg ville nok ha en del spørsmål, først og fremst pga min egen uvitenhet på det feltet.
Vil jeg bli like eksklusiv i forholdet til deg, eller går følelsene dine i to parallelle løp? Du møtes vel av fristelser fra alle bauger og kanter? Jeg kan da umulig tilfredsstille alle dine "behov"? osv.

Skjult ID med pseudonym Serena on. 16 okt. 2013 13:29

Noe av det jeg tenker på er at det kanskje kan virke litt truende i og med at jeg i teorien kan falle for dobbelt så mange som hetrofile. Men i min verden er det ikke sånn, selv om ikke kjønn er avgjørende for meg er det mange andre ting som skal til for at jeg skal bli forelsket. Så ja, i teorien er det mange fristelser, men i praksis har det ikke stort å si når det kommer til å finne den ene jeg vil slå meg til ro med.

Følelsene mine går ikke i to parallelle løp nei, dersom jeg faller for en mann så har jeg ikke en annen del av meg som lengter etter en kvinne. Har vært i et forhold med en mann over flere år uten at jeg opplevde det som noe problem. Om jeg kan fantasere litt om det seksuelle? Selvfølgelig. Men det er ikke noe jeg må ha for å være lykkelig, og det er heller ikke noe jeg ville tatt med inn i et forhold. For min del ønsker jeg å finne en person å leve sammen med i trofasthet, uanhengig av om det er en mann eller kvinne.

Skjult ID med pseudonym oyma on. 16 okt. 2013 13:35

Tenk så mange en fra india kan falle for iforhold til feks svalbard.
"Det er deilig å være indisk.......på svalvard"

Skjult ID med pseudonym Stevia61 on. 16 okt. 2013 13:37

@Serena
Med den forklaringen du gir der, ville det ikke vært noe problem for meg å ha et forhold til deg..
For øvrig har jeg kjørt Serena i mange år. Meget praktisk bil, men med underdimensjonert kløtsj.

Skjult ID on. 16 okt. 2013 19:58

Dersom du skulle føle deg forpliktet til å si at du er bifil, betyr det underforstått at du tar for gitt at den andre parten er hetro?

Skjult ID med pseudonym forvirret on. 16 okt. 2013 20:23

Vil ikke påstå at jeg er bifil, mer det at jeg har vært nysgjerrig på det seksuelle i et jenteforhold. Er veldig glad i sex med en mann som er god på å variere og pirre, men måtte teste ut hvordan det ville være å ha sex med en dame. Nøt det og, selv om det var en engangs opplevelse. Fortalte dette til mine to neste forhold. Han ene frika ut av det. Han andre så ikke noe problem med det, og mente det ikke var noe problem om jeg fortsatt ville ha sex med jenter...

Dermed ikke godt å si hvordan noen vil reagere, men det viktigste er vel at du forteller det som er naturlig for deg. Så får det gå som det går.

Skjult ID med pseudonym Sukkersøt on. 16 okt. 2013 21:24

Syns ikke det er noe rart med å være bi, har vært sammen med bi gutter. Så Jeg ville skrevet det i profilen. F. Eks jeg er ei bifil jente på 28 år som søker. . . .
Om jeg husker rett så fyller mann inn om man søker det motsatte kjønn, samme kjønn eller begge på møteplassen.no :-)

Skjult ID med pseudonym Ærligheten on. 16 okt. 2013 21:54

Personlig ville jeg ikke latt det påvirke noe som helst, men jeg mener det er noe det er greit å være åpen om til en eventuell partner.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 16 okt. 2013 22:57

Hvorfor må du fortelle det? Det lurer jeg litt på.
Det har jo ingenting å si egentlig. Med annet dere har tenkt å ha trekant eller noe. Da er det jo greit for fyren å vite at du ikke har noe imot 2 damer og han. :P

Skjult ID med pseudonym _________ on. 16 okt. 2013 23:12

Finn deg en bifil mann, så kan dere flette håret på hverandre og snakke om kjekkaser. Eller noe sånt?

I et forsøk på å være et snev seriøs; for min del spiller det ikke så stor rolle om du er bifil. Om du vil dele det med meg er det greit, men om du er mest komfortabel med å la det forbli en hemmelighet ville det vært greit også. Jeg trenger ikke å vite alt om deg, for det er ikke alt som er relevant.

Skjult ID med pseudonym cicero on. 16 okt. 2013 23:37

Perfekt, da kan vi snakke om og sjekke ut jenter sammen!

Neida, fra spøk til alvor. Ene eksen min er biseksuell så jeg har overhode ikke noe problem med det. Jeg følte at hun hadde tillit til meg da hun valgte å fortelle meg om det, og det gjorde meg bare mer trygg på forholdet mellom oss.

(mann 34 år fra Nordland) to. 17 okt. 2013 21:53 Privat melding

Man skal ikke legge sjul på at man er det heller, men kanskje ikke det første man sier, dra på noen date, føl litt på om personen er vært å si det til. Personlig er jeg hetro, kun av det faktumet jeg kun blir tiltrekt av kvinner. Men mener det finnes "filer" på grunn av menneskli frykt for det ukjendte. En homofobisk oppfinnelse.