Alle innlegg Sukkerforum

Jenter, ville dere ha litt kjent med en transe / crossdresser ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym transe on. 16 okt. 2013 23:31

Det finnes nok flere menn enn hva en aner som kler seg i dameklær.
Det skal vist være en i hver vennskapsgjeng som liker dette, men som ikke forteller noen om det. Men du som er jente, ville du ha blitt kjent med en som liker å kle seg i dameklær ?

Skjult ID med pseudonym _________ on. 16 okt. 2013 23:33

Esther Pirelli har i alle fall dame, så vidt jeg vet.

Skjult ID med pseudonym forvirret on. 16 okt. 2013 23:35

Sorry. Nei...

(kvinne 50 år fra Oslo) on. 16 okt. 2013 23:39 Privat melding

Det er vel i såfall en "på tross av" - ikke "på grunn av".

Skjult ID med pseudonym transe on. 16 okt. 2013 23:41

Jenter er jo crossdressere hele tiden.. Dei går jo i akkurat hva dei vil, om det er gutteklær, eller jente,, så spiller det jo ingen rolle.. Så hvorfor skulle det spille en større rolle andre veien ?

(kvinne 50 år fra Oslo) on. 16 okt. 2013 23:44 Privat melding

Det seksuelle tilsnittet, @transe

Skjult ID med pseudonym _________ on. 16 okt. 2013 23:54

transe:
Fordi likestillingen ikke har kommet spesielt langt enda. For menns del, i alle fall.

Skjult ID med pseudonym Jente24 to. 17 okt. 2013 00:22

Jeg var sammen med en fyr i ett år før han fortalte meg at han brukte å låne klærne mine når jeg ikke var der og ønsket å få sine egne.
Vi var sammen i ett år etter det og grunnene til at vi slo opp var mange, men crossdressing var ikke en av dem.

Likevel må jeg nok si at dette er noe jeg helst vil unngå i et forhold.

Etter å ha vært svært aktiv på et større crossdresser-forum over lenger tid, også etter at det ble slutt mellom oss, og etter hvert fått ganske grei peiling på de fleste sidene ved crossdressing.. så har jeg funnet ut at dette ikke er noe for meg.

Crossdressing er ulikt for svært mange, både de seksuelle aspektene og dypere/emosjonelle sider ved det, men noe som ser ut til å gå igjen er at det svært ofte er noe som utvikler seg og "tar over" over tid.
For ikke å snakke om det som populært ble referert til som "the pink fog" som er et fenomen som dukker opp i perioder der crossdressing tar fullstendig over og transen/crossdresseren er fullstendig selvsentrert og egosentrisk.

Det er selvfølgelig de som kommer seg gjennom de periodene og finner balansen mellom crossdressing og et sunt parforhold, men av det jeg har sett.. så er det ikke snakk om flertallet.

I starten er det gjerne uskyldig rollespill og utkledning og sminke, litt shopping osv, noe som kan være ganske gøy. Senere kommer ønsket om det oftere og oftere, og i andre settinger. F.eks. å ville sove i dametøy, gå med dameundertøy under vanlige klær, gå kledd som dame hjemme, kjøpe skikkelige parykker, innlegg, generelt være mer autentiske etc.

For ikke å snakke om hvor mye det påvirker jenta/kvinnen sitt forhold til sin egen feminintet. Få takler det, men der er heldigvis noen. :)

Mitt problem med akkurat min partner var at det ble altoppslukende. Det var aldri nok, han ville alltid ta det et steg lenger etter at vi hadde tatt to steg, bruke mer og mer penger på det, snakke om det nesten hele tiden, tilpasse sexlivet vårt etter det. Jeg ville støtte han og gjorde mitt ytterste for å ikke dømme eller være negativ til det, men det ble nok til slutt og jeg mistet interessen for, blant annet, det intime.

Dette ble et veldig "grovt" og generaliserende innlegg, og det beklager jeg da jeg er klar over at dette er et veldig sammensatt tema.

Skjult ID med pseudonym transe to. 17 okt. 2013 00:33

@Jente24

Du er inne på noe ved det her. Men kjenner meg ikke igjen i alt, men det beviser bare at vi er forskjellige.. Å låne andres klær uten lov, hadde ikke falt meg inn, så lenge det er greitt at en har sitt eget. Hva en bruker under vanlige klær til daglig er det jo ingen som ser. Og hvordan det påviker et evt samliv, er det jo mye opp til partene å finne en balanse som en kan fungere i.. Det er kanskje litt forskjell å kle seg litt og fult ut hver dag.. eller om det er av og til..

Skjult ID med pseudonym Jente to. 17 okt. 2013 07:27

Hadde vært uaktuelt da jeg ser det som fullstendig turnoff.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 to. 17 okt. 2013 07:34

Helt ærlig aner jeg ikke hvordan jeg hadde reagert... Tror det hadde vært tett knyttet opp i mot når jeg fikk vite det og hvor glad jeg var blitt i han...

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 17 okt. 2013 08:07

Er dette virkelig så utbredt som @TS hevder det er? Jeg har kun støtt på en (som jeg vet om, da) i mitt liv. De må i så fall være veldig flinke til å holde det hemmelig.

Skjult ID med pseudonym frøken-o to. 17 okt. 2013 09:33

Hvis jeg hadde blitt kjent med mannen først og -dama- ikke hadde tatt overhånd..
tja, hvorfor ikke..krydder det ;

Skjult ID med pseudonym L på PCen to. 17 okt. 2013 11:04

Betyr det at man er transe at man er en smule bifil også?

Skjult ID med pseudonym Jente24 to. 17 okt. 2013 12:33

@ Juicer
Det er relativt utbredt, men kanskje ikke fullt så utbredt som TS hevder. Du har nok støtt på flere enn bare en.

@ L
Noen transer er bifile eller biseksuelle, andre er heterofile eller homofile.

Skjult ID to. 17 okt. 2013 17:04

For det første; hen heter Esben Esther Pirelli Benestad. Alle navenene brukes uansett om hen kommer i kjole eller dress.

For min del vil en transe mismatche hva jeg tenner på hos menn, uansett om han transer som en del av en fetisj eller pga identitet. Men så vil jo jeg helst ha en stor kraftig tømmerhugger.