Alle innlegg Sukkerforum

Menn skal være MENN

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Møre og Romsdal) to. 17 okt. 2013 17:47 Privat melding

Noen jenter mener at menn skal være MENN,, Men hva sier dere jenter om vist at en har tatt det andre veien ? jenter skal være JENTER..

Skjult ID med pseudonym Hmmmm to. 17 okt. 2013 17:52

Å med det spørsmåle mener du?

(mann 52 år fra Oslo) to. 17 okt. 2013 17:55 Privat melding

Hva mener du er en mann? Og hva mener du er en jente?

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 17 okt. 2013 17:55

Han mener vel det som mange menn frustrerer seg over. Det er for få skikkelig feminine norske kvinner. Joda, fint med selvstendige damer som klarer seg selv, men det må da pokker meg være mulig å trekke på seg en kjole eller et skjørt nå og da og bare drite i å flekse muskler.

Skjult ID med pseudonym forvirret to. 17 okt. 2013 17:55

Menn skal være menn, og jenter jenter. MEN det er ingenting i veien for at en MANN kan ha kvinnelige egenskaper og vise flere sider enn kun mannen i seg. Han må gjerne være litt gutt innimellom og, på lik linje som at ei jente og må kunne få være litt selvstendig og på manneting.

Når jeg sier jeg vil ha en ekte mann, mener jeg at jeg vil ha en kar som er så trygg på srg selv at han kan vise både sterke og svake sider. At han kan gjøre både tidligere "kvinneoppgaver" og "manneoppgaver" sammen med meg eller alene. At han kan takle at vi ikke alltider enig. At han tørr å korrigere meg når jeg tar feil, og kan ta imot korreksjon når jeg tar feil.

Skjult ID med pseudonym forvirret to. 17 okt. 2013 17:57

Og bare for å ha det på det rene. Selv om jeg kjører sykkel og elsker GODSET, føler jeg meg aller finest og mest sexy når jeg går i kjole og høye heler...

Skjult ID med pseudonym Sphinx to. 17 okt. 2013 18:04

Hm, et godt sprøsmål til de jentene som liker det vi menn liker, nemlig at de er feminine. Jeg nevnte menn, men det er ikke dermed sagt at alle menn har den samme smaken. :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 17 okt. 2013 18:30

@forvirret

Du virket skikkelig bra, helt til du skrev godset... Tsk, tsk, tsk! Ja ja, tukt RBK i det minste!

Skjult ID med pseudonym dame32 to. 17 okt. 2013 18:36

Noen har klare meninger om hvordan en jente og en gutt skal være som er litt stereoptype og da skriver de vil ha en feminin jente eller vil ha en mann med stor M. Eller lignende.
Jeg har også klare idéer om hvordan en skikkelig mann skal være, bare at han ikke er stereotyp. Fordi jeg synes de stereotype kvinne/mann modellen i dag er uinteressante og de tiltrekker ikke meg.
Men kankje om hundre år er anomaliene blitt stereotypene og da skal jeg skrive at jeg vil ha en mann som er mann :)

Skjult ID med pseudonym forvirret to. 17 okt. 2013 18:37

He he... Kan ikke noe for det. Er blå. Skikkelig blå, men om det er noen trøst er jeg såpass liberal at mine barn ikke nødvendigvis holder med samme lag som meg... Ikke alle tre i alle fall ;-)

(mann 33 år fra Østfold) to. 17 okt. 2013 18:43 Privat melding

Hehehe, Det er fint med litt feminisme inn i bildet, noen fremstår jo omtrent som "mannebankere" :p

Skjult ID med pseudonym dame32 to. 17 okt. 2013 18:48

Jeg banker bare menn som er kjipe mot andre. Resten kan være akkurat som de vil! ;)

Skjult ID med pseudonym forvirret to. 17 okt. 2013 18:55

Jeg slår gjerne en mann jeg! I Bacgammon, kort eller rævkrok...

(kvinne 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 17 okt. 2013 19:08 Privat melding

Jeg går mest i kjole og skjørt jeg, men om det gjør meg så mye mer jente (ut i fra at jenter skal være jenter) vet jeg ikke. Det betyr iallefall ikke at jeg ikke kan være tøff i trynet og stå opp for meg selv ;) Eller at jeg kan være selvstendig og stå på egne ben. Men jeg liker bare rett og slett å kle meg feminint.

Ang. at menn skal være menn.. Tja. Selvsikkerhet og initiativ er sexy, og klart det kan være praktisk med en handyman. Men så er det jo sånn at tjenester kan kjøpes, så jeg vil like mye ha en mann som er trygg på seg selv, og tør være akkurat den han vil være. Og så er gentleman en fin ting, synes jeg :)

Skjult ID med pseudonym forvirret to. 17 okt. 2013 19:11

En gentleman er aldri feil. Heller ikke en lady...

(kvinne 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 17 okt. 2013 19:27 Privat melding

Men jeg orker ikke være sånn feminist at jeg IKKE skal bli vartet opp av en mann heller. Jeg skjønner ikke at en del mener det skal være så enten eller… ? Jeg kan da ha klare meninger om likestilling, uten at det trenger å gå på bekostning av at man ønsker at mannen skal være litt oppvartende ;)

(mann 47 år fra Rogaland) to. 17 okt. 2013 19:52 Privat melding

@Kiara

I min høyst personlige bok er feminit kjole, skjørt, lakkerte negler. Videre har vi myk å ta på, langt hår og litt (påtatt) blyghet. Unngår banning, snus, røyking og merkbare mengder alkohol. Representan for de myke verdier.

Skjult ID med pseudonym påutkikk to. 17 okt. 2013 19:55

@Red_Gemini
Jeg opplever ytterst sjelden å møte noen som oppever det som kjipt at mannen varter opp. Dersom det er et krav at som dame må du innta en slik rolle og som mann må du innta en sånn rolle, da blir det feil synes jeg (og mange andre feminister av begge kjønn;))

Skjult ID med pseudonym påutkikk to. 17 okt. 2013 19:57

@hemmelig
Ok....der har vi holdninger jeg ikke liker.
Synes det er høl i hue at damer skal opptre "fint" i betydningen ikke snuse etc dersom menn ikke skal holde samme standard.

(kvinne 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 17 okt. 2013 20:09 Privat melding

@Kiara: Hehe
Det er jo det, men det er overraskende mange som på en måte litt sånn trassig skal være så selvstendig, at de ikke kan tillate seg å bli vartet opp. Bare for å bevise at de skal klare alt selv. Det ser jeg ikke poenget med. Men det betyr ikke at jeg ikke forventer like mye av en mann, som meg selv, når det kommer til mange av de tingene som omtales som typisk kvinneting. Også ift barn, og det med permisjon og omsorgsevne, som jeg er overbevist om at mannfolka har like mye av som oss.

Skjult ID med pseudonym påutkikk to. 17 okt. 2013 20:11

@Kiara
:)
Ja, stort pluss med menn som liker å lage mat!

Skjult ID med pseudonym påutkikk to. 17 okt. 2013 20:13

@Red_Gemini
Når vi får skikkelig likestilling ( at man ikke dømmes på bakgrunn av kjønn) da vil ikke behovet for å være trassig være der lenger :)

Skjult ID to. 17 okt. 2013 20:18

Foretrekker du en unnerdanig kvinne @hemmelig? En som sitter pent og pyntelig mens mannen er langt nede i flaska...?

Skjult ID med pseudonym mann to. 17 okt. 2013 20:18

Personlig synes jeg menn burde kopiere og overta alle kvinners typiske uvaner også, for å fremme likestillingen i samfunnet. Baksnakking, spydige eller nedlatende kommentarer om andre kvinners utseende og klær (både kjente og tilfeldige ukjente), skitne til vasken med sminke, bli fulle, høylytte og frekke og klype veltrente menn (vel, blir vel veltrente kvinner det da) på rumpa ... Vent, det siste gjør vel mange menn allerede. Stryk den. Hm, hva mer? Psykisk mobbing kanskje, som utfrysing og nedlatende bemerkninger. Manipulering av dumme beilere og kjærester for å få oppmerksomhet og gratis ting. Noen som kommer på flere typiske jenteuvaner?

Haha, det er såå mye lettere å ramse opp mennenes uvaner, og ikke bare fordi jeg er mann. Men hvis mange jenter kopierer guttas stygge uvaner som f.eks spytting, banning og til og med slåssing, og samtidig beholder de typiske jenteuvanene i tillegg, da tror jeg ærlig talt ikke resultatet blir særlig bra.

Skjult ID med pseudonym Benchpress to. 17 okt. 2013 20:20

what? trodde det var Mann med stor M som gjaldt jeg. Er ikke det bra nok lenger, skal alle bokstavene i ordet mann plutselig være store nå ? ;)

Skjult ID to. 17 okt. 2013 20:24

hva med å importere seg en dame TS?

(kvinne 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 17 okt. 2013 20:26 Privat melding

@påutkikk: nja, selv om den dagen kommer (noe jeg tviler på), så vil jeg da fortsatt sette pris på å bli oppvartet jeg. For meg er ikke likestilling det at alle skal gjøre alt, men at man skal ha muligheten til å gjøre det man ønsker, uansett kjønn.

Skjult ID med pseudonym påutkikk to. 17 okt. 2013 20:40

@Red_gemini
Ja, men da er vi het enige!
Jeg heier for masse mer oppvartning!
Men mener ikke menn må føle at det er fordi de er menn at de skal oppvarte. Bare det som er poenget mitt.
Utover det så mener jeg @mann at det ikke er behov for å kopiere dårlige ting, bare gode ting!

(mann 34 år fra Nordland) to. 17 okt. 2013 21:16 Privat melding

En mann er mann om han har en penis, ei dame er ei dame om hun har en vagina, så enkelt er det. Har ingen ting å si hvordan man oppfører seg, så lenge man er lykkelig med seg selv og kan være seg selv.

Skjult ID med pseudonym påutkikk to. 17 okt. 2013 21:17

@Megamann242
Godt sagt!
Og derved kan jeg si at jeg vil ha en MANN, hehe.
Og at jeg er jente med J. :)

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 18 okt. 2013 00:01

@påutkikk

Så fint! Da vet vi jo at vi to ikke trenger å date ;) Heldigvis finnes det masse kvinner i verden som er trygge nok på sin selvstendighet til å ikke la seg føle truet av å være Kvinne tvers gjennom.

@kiara

Du likker veldig godt an med den listen! Yrkesvalget ditt plasserer deg jo godt innenfor malen! ;)

@red_gemini

Det med å la seg bli vartet opp av en mann er et tveegget sverd. Dessverre finner vi ennå mange kvinner som spiller dumme og lar forelskede menn kaste penger og gaver etter dem fordi de "ikke forstod" at han ville noe mer. En kan påstå at menn er dumme, men disse kvinnene er kyniske og kalde. Jeg mener siste egenskapene er de mest negative. Så, skal en la seg varte opp av en mann, så bør en forvente å varte mannen opp i retur. (Nei, det trenger IKKE være sex vi snakker om her).

Skjult ID med pseudonym Gia Create fr. 18 okt. 2013 00:18

Skal kvinner fortsatt være myke? Jeg synes det er flott med en veltrent kvinnekropp men det virker som om det som er in om dagen er at kvinner som flekser bicepsen sin og har ekstremt synlige muskler sammen med tradisjonelle ting som langt hår, kjole og pynt- er moten for sexy. Brede skuldre, definerte muskler og stålrumpe ( ikke stram men stål). Fitness models. At noen fortsatt setter pris på kvinners mykhet? Hyggelig å vite :)

Skjult ID med pseudonym Gilia73 fr. 18 okt. 2013 00:50

Langt hår, kjoler og skjørt i fleng , smykker og pynteting, lakerte negler.. Må visst være super femenin... I hvertfall hvis det ytre skal definere det.. Men som person er jeg sterk, absolutt ikke sjenert, leder, glad i å debattere både stort og smått, omsorgsfull myk og selvstendig. Dette har jeg arvet fra en lang rekke sterke kvinner opp i gjennom min families historie.. Så absolutt femenine verdier i min bok:))
En mann for meg behøver ikke være fysisk sterk, men trenger å være mentalt sterk. Han bør ha gått nok runder med seg selv til å vite hvem han er, hvorfor han er som han er og hvem han vil være. Han må være selvstendig men omsorgsfull, like å debattere, og gjerne skikkelig kosete.. Dette er for meg virkelige maskuline egenskaper :))

Skjult ID med pseudonym Gia Create fr. 18 okt. 2013 00:59

Jeg tror de fleste kvinner som sier de liker at menn er menn hovedsakelig mener at de ikke vil ha den metroseksuelle typen som barberer bort alt hår, bruker bling i ørene, tar sol annenhver dag og går med heftige stramme V- tskjorter. Ikke et krav om at mannen må være superduper barsk, handy osv... Det er ihvertfall det jeg mener med det :)

(mann 44 år fra Hordaland) fr. 18 okt. 2013 04:58 Privat melding

Me Tarzan, you Jane fungerer i noen settinger, men ikke i alle.
At kvinner skal gå inn i den ultrafeminine rollen i hverdagen fungerer ikke i vårt samfunn, og kjedelig må det også være i lengden.

Skjult ID med pseudonym påutkikk fr. 18 okt. 2013 07:03

@hemmelig
Nei vi trenger ikke date. Der er vi enige.
Jeg er veldig trygg på meg selv og er kvinne rett igjennom.
Har du så lite å komme med, så får jeg bare ønske deg lykke til med å oppdrive en dame som vil ha deg. Du virker mildt sagt ureflektert.

Skjult ID med pseudonym hemmelig fr. 18 okt. 2013 19:55

@Kiara

Hysj! Ikke ødelegg alle illusjoner ;)

Jeg har da periskop! Så jeg opplever nok sykepleiere like varierte som resten av befolkningen. Men assosiasjonene folk har til yrket gjør jo at sykepleier klinger nesten like bra som flyvertinne i menns ører ;)

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 18 okt. 2013 21:51 Privat melding

Jeg synes egentlig, at alt det snak om ligestilling er lidt skræmmende, da vi har medfødte instinkter, som bliver mere og mere tilsidesat.

Der er ting, som mænd er naturlig gode til og der er ting, som piger er naturlig gode til, men dermed ikke sagt, at man ikke hjælper hinanden.

Vil gerne påpege, inden jeg bliver lynchet af samtlige piger herinde, at jeg ikke mener, at piger er naturlig gode til madlavning, rengøring og børnepasning, men det er jo som regl pigen, som sætter standarten for, hvor rent det skal være, planlægning mht. til børnene og fremlægger krav mht. til opdragelse og hverdagslige ting.

I de tidligere generationer, så var det normalt, at pigen blev hjemme med børnene og lavede mad, samt stod for rengøringen og manden skulle tjene pengene, men i samfundet i dag, så må begge parter have et arbejde for, at vi kan købe flotte ting, rejse til udlandet og børnene kan få ipads, Iphone ect, så det er jo urealistisk, at rollerne kan være, som de var tidligere.

Jeg har personligt intet imod at gøre rent, hente børnene, lave mad (selvom det er meget simpel mad) og generalt hjælpe hinanden med de ting, som alle gør i hverdagen, men når det så er sagt, så føler jeg, at der er nogle ansvarsområder i et forhold, som falder naturligt for pigen og manden, men begge parter kan/skal jo hjælpe hinanden og det er da også sådan, at man får et afbalanceret forhold efter min mening.