Alle innlegg Sukkerforum

Holde ut eller feie over?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Utholden to. 17 okt. 2013 18:13

Flere venninner mener jeg bør ut å more meg med mange tilfeldige etter ett brudd. For å komme over og glemme. Det er ikke helt meg, klarer ikke å late som ting er bra når jeg er deppa. Må avvente å se om ikke brudd kan repareres før jeg går videre.

Klarer heller ikke leke med andres følelser. Men kommer meg som regel raskt på beina, og når jeg har klart å innse at bruddet kom av en grunn forelsker jeg meg lett i en annen igjen.

Hva gjør dere andre her inne. Fordøyer selv, eller morer dere med tilfeldige.

Skjult ID med pseudonym dame32 to. 17 okt. 2013 18:25

@TS
Min personlige mening:
Synes det vennene dine sier er idiotisk.
Irriterer meg at så mange kommer med sånne utsagn.

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 17 okt. 2013 18:28

Jeg henger på forum. Det er det eneste attraktive med hele Sukker sett fra mine sko. Du @TS står i dine og må ta dine valg derfra.

Skjult ID med pseudonym gruff to. 17 okt. 2013 18:28

Helt på trynet!

Skjult ID med pseudonym thisone to. 17 okt. 2013 18:29

Jeg skjønner deg godt, ts - det er ikke bare bare å "løpe rundt" når man er lei seg. Jeg tror på å la ting roe seg, fordøye det som har skjedd, og det å gi seg selv lov til å "sørge" om man kan kalle det det. Være deppa, høre på triste sanger, velte seg litt i den vonde følelsen. Jeg tenker at det å stresse med å leke med andre det bare forskyver "sorgen". Men det er nå meg da :)

Skjult ID med pseudonym Utholden to. 17 okt. 2013 18:33

Takk alle sammen. Trengte å høre det...

Skjult ID med pseudonym Realista to. 17 okt. 2013 18:35

Vi er ulike som mennesker og vi har derav ulike reaksjonsmønstre. Jeg synes personlig at det er greit å bli ferdig med følelsene for noe som har tatt slutt, før jeg går inn i noe nytt. Men det går da ann å flørte og ha det gøy, uten å gå linja helt ut, synes jeg:). For meg er det viktig å være i kontakt med mine egne følelser og gjøre det jeg føler er riktig for meg.

Så mitt råd er: Gjør det som du føler er riktig for deg. Og ikke la andre styre dine handlinger. Trenger du å sørge litt, så gjør det. Men ikke glem å treffe andre mennesker. Kan være du treffer noen du liker minst like godt som han du har kjærlighetssorg for. For å være helt presis: Det kommer du helt sikkert til å gjøre. Men ikke isoler deg for lenge. Gå ut, treff mennesker, prøv å nyt dagene på tross av det som har skjedd. Så kan du grine litt på kammerset, innimellom ved behov. Vi mennesker er ulike når det gjelder å bearbeide sorg; noen trenger lang tid, andre blir fort ferdig med "nedturen". Ofte så sørger vi nok over ideen vi hadde om en person. En ide som viser seg ikke å alltid stemme overens med hvordan vedkommende faktisk er;)

Skjult ID med pseudonym frøken-o to. 17 okt. 2013 18:58

Vet du..de har ett poeng.
Du trenger ikke sitte ute og late som noenting, du kan være i akkurat det humøret du er i. Hvorfor skal følelser som trist, lei, deppa og forbannet være stemplet som noe negativt ? Fordi de er ubehagelige for andre mennesker.. (da er i såfall egoister) De følelsene er like mye verdt som såkaldte positive følelser. Kast maska og lev dem ut.
Gjør det du føler kan hjelpe deg..kanskje du finner en du kan øse det ut over og som synes det er greit, kanskje vedkommende også trenger å få det ut..
Når det er som mørkest så er galgenhumoren nærmest )

Skjult ID med pseudonym Utholden to. 17 okt. 2013 19:03

O takk alle. Kjenner denne helgen blir bra

Skjult ID med pseudonym Benchpress to. 17 okt. 2013 20:14

får høre det samme selv, men av en annen grunn... har vært singel lenge... altfor lenge ;). Sånn sett så trenger jeg sikkert å få meg noe som det heter på godt norsk, men på den andre siden så liker jeg heller ikke tanken på å bare pule rundt uten å involvere meg noe mere. Det er bare ikke meg.

Skjult ID med pseudonym KårefraÅre to. 17 okt. 2013 21:25

Om du tror å pule rundt gjør deg lykkeligere, for all del kjør på ;)

(mann 34 år fra Nordland) to. 17 okt. 2013 21:25 Privat melding

Det er ikke en bra ting å pule rundt, det er lite personlig å kan gjøre vondt værre. Men om du faktisk vil gjøre nettopp det, så må man være ærlig å si noe som "hei, jeg er nysingel, jeg vil bare ha noen å kose meg, det er en sjans for ingen ting mer vil skje mellom oss" da har du i det minste vært ærlig.
Personlig så bruker jeg god tid, kan ofte ha mange dates før jeg finne noen jeg faktisk er tiltrekt av psykisk, å det er dem jeg vil ta det lenger med.

Skjult ID med pseudonym Utholden to. 17 okt. 2013 22:34

@Megaman...
Hadde det bare vært så enkelt, men jeg klarer ikke bare kose meg. Fysisk nærhet gjør noe med følelsene mine også. Har i mine ca 40 år hatt ONS tre ganger. Worst sex ever...

Skal sexen bli bra må det ligge følelser til grunn. Og så lenge gamle følelser for andre ikke er borte blir det uaktuelt å slippe følelsene fri for andre...