Alle innlegg Sukkerforum

Ekte og genuin

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ekte :) to. 17 okt. 2013 18:35

Har snakket med folk på siden, ser gjennom profiltekster, ser på bilder. Hva jeg har kommet frem til er ødlegende og dypt. Jeg er på ingen måte en konservatist eller noen bestemt idiologist. Men jeg ser på bilder av folk, å ser prioriteringene til folk. Det ser ut til det er viktigast av alt er å vise frem klestilen sin, framtre som kul og sexy. Jeg savner å se naturlig skjønnhet, er ikke så opptatt av hvor solbrun du klarer å bli, eller hvor kreativ du kan være med sminken din, heller ikke hvor tøffe solbriller du har. Jeg setter pris på mote, men ikke om mote definerer deg som alt du er, du må ha mye mer å tilby en det. Hvor er dem vakkre og smarte menneskene tatt veien? Det ser ut til at damene her inne ser etter Brad Pitt i utseende og mennene noe tilsvarende i kvinner. Men hva med dem ekte og naturlige menneskene? Meningen med livet er å nye livet, hvordan man gjør det er opp til deg. Ingen tørr og være seg selv, men dem aller fleste her inne leter etter noen å være sammen med, men er så kravstore at dem ikke ser to ganger på dem som er orginale, inteligente å til å med vakkre. Ingen tørr å være seg selv, fordi dem er redd dem er for kjedlige. Men jeg ser etter noen ekte, jeg ser etter noen naturlig, noen som liker å gå turer, liker å snakke om alt mulig, noen som ser hvor viktig det er med dem små tingene i livet. Mote komer og går, stiler kommer og går. Er noen viktige ting som skal stå og være på en profil. Et bilde av ansiktet, jeg vil se øynene dine. Gjerne et bilde av deg smile. Et bilde på avstand så man ser fysikken din. Om du har talenter eller en hobby så et bilde av det. INGEN bryr seg om hvor i verden du har vært, eller alle smykkene dine, alle vil se DEG, hvem du er. I profilen ikke skriv for å vikre så tiltrekende kul som mulig, jeg vil se hvem du er å hva du liker. Er tross alt deg jeg kanskje kommer til å date, ikke dine klær eller tv-serier. Tror jeg ramler i mine ord, men er frustrert.

Skjult ID med pseudonym Ekte :) to. 17 okt. 2013 18:39

*nyte (ikke nye) *virke (ikke vikre)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 17 okt. 2013 19:07

Ødeleggende ikke "ødlegende". "Jeg er på ingen måte konservativ, ikke "konservatist eller idologist", bør stå ideologisk. De ekte naturlig vakre menneskene, ikke "dem vakkre menneskene". Intelligente, ikke "inteligente". Ikke "fysikken", kroppen vel? Fysikk viser til bevegelse (kodisjon f.eks), da må det levende bilder til:). Tiltrekkende, ikke "tiltrekende". Og originale ikke "orginale"...osv osv....

Beklager, godt innlegg, men anbefaler stavekontroll neste gang;)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 17 okt. 2013 19:09

Og forøvrig der glapp jammen min stavekontroll også;) Mente kondisjon ikke "kodisjon":).

(kvinne 41 år fra Sør-Trøndelag) to. 17 okt. 2013 19:11 Privat melding

Og jeg orker ikke tenke på hva folk tenker hele tiden. Jeg legger ut bilder av meg. Jeg skriver det jeg mener jeg kan stå for. Og så får folk tenke, tro og gruble så mye de vil. Det er så fryktelig mye meninger om alt folk gjør - eller ikke gjør, hele tiden. Og en del av meg er møkk lei.

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 17 okt. 2013 19:56

Jeg er på linje med deg TS. Det er ekstremt hvor opptatt samfunnet har blitt av det "perfekte". Er alt for mange som markedsfører seg kun via photoshop og som ikke tør blottlegge sitt sanne jeg.

Skjult ID med pseudonym påutkikk to. 17 okt. 2013 20:07

@Hemmelig
Nå blir jeg nysgjerrig... hvordan i all verden klarer man å formidle et helt menneske via blidene....?

Skjult ID med pseudonym 73 to. 17 okt. 2013 20:30

Stavekontroll folk har jeg så lite til overs for. De har ingen meninger selv, de vil helst fortelle om de feilene DU gjør. Ikke komme med egene meninger. De er de største taperene her inne. " Å nei der ble det feil, og jeg skal poengtere det i forum" Nei vet dere hva, kjære folk, som har hatt bedre lærere enn andre, hva om dere fokuserer om poenget enn innlegget? Nå bør det komme noen komma feil? Hva om dere legger deres meninger i forum? Og nå kommer alle feilene jeg har gjort..........

(kvinne 50 år fra Oslo) to. 17 okt. 2013 20:35 Privat melding

Enig med @Red_Gemini.

Det er naturlig å ville bli anerkjent, men spiller det egentlig noen rolle hva kreti og pleti mener om oss? Forhåpentligvis ikke. Jo mer A4, jo flere potensielle kjærester. A4-kjærester. Måtte de kose seg sammen. ;-)

Skjult ID med pseudonym Realista to. 17 okt. 2013 20:44

Beklager @73, er egentlig enig med deg, men er litt "nørdete" på ord. Vi har alle våre svakheter, og det er min;) Det var ikke vondt ment til @TS. Og som jeg sa samtidig som jeg kom med "stavekontrollkommentaren": Godt innlegg:)! Men jeg tar den;) Skal beherske meg neste gang. Og skriver litt feil innimellom jeg også;)

(mann 34 år fra Nordland) to. 17 okt. 2013 20:48 Privat melding

Har selv mange skrivefeil, hjelper meg lite at noen retter på dem, vil altid ha dem uansett. Men svært enig med dette innlegget. Jeg ser etter ekte damer her inne, naturlige folk. Men alt er plast, sminke og klær. Tror ikke folk er i stand til å være seg selv og ha sine egne meninger lenger.

Skjult ID med pseudonym påutkikk to. 17 okt. 2013 20:52

Hmmm....
De fleste damene her på forum virker da nokså ekte synes jeg. I både bilde og tekst. Så kanskje magamann242 og TS bør ta en runde med sg selv i forhold til hvilke profiler de ikke går inn på...?

Skjult ID med pseudonym Realista to. 17 okt. 2013 20:58

Jeg er en dust.

Skjult ID med pseudonym Juicer to. 17 okt. 2013 21:05

@Megaman242
Folk med plast, sminke og klær er ikke "i stand til å være seg selv og ha sine egne meninger"?

Skjult ID med pseudonym Z to. 17 okt. 2013 21:37

Det er jo nettopp fordi mennesker forsøker å fremstille seg selv som glansbilder at de blir så kjedelige og uinteressante. Det er jo fordi så mange jobber for å være noe de ikke er, at de ikke fanger min interesse.

Det er nemlig sånn at man elsker ikke det kjedelige og overfladiske. Man elsker de små raritetene og uvanene, den lille personlige tingen man smiler av for seg selv. Jeg faller for det uperfekte - fordi det er så uendelig deilig, menneskelig.

Saken er altså enkel: Jeg vil ha et ekte menneske. Ikke et glansbilde.
Noen har blitt så glansbildeaktig at de tror på det selv.
Det er de kjedeligste :-)

Nei, fri og bevare meg for det ikkeperfekte i perfekt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 17 okt. 2013 23:30

Jeg er kjedelig som fy!
Prøver overhodet ikke å skape et bedre bilde av meg enn det som er tilfellet.
Klarer jo ikke å selge meg selv for fem flate øre! Ikke rart ingen damer blir interesserte av å lese profilen min. :P

Skjult ID med pseudonym hemmelig to. 17 okt. 2013 23:50

@påutkikk

En ser aldri hele mennesket, men en ser sider ved mennesker ut fra bildene de legger ut. Når en konsekvent legger ut bilder som handler å ikke ha et heldig bilde, men å ha lagt flid og tid inn i å perfeksjonere gjennom digitalt juks, da har en fått mer en nok informasjon allerede.

Når det kommer til å blottlegge sitt sanne jeg så snakker vi her om å legge ut bilder uten sminke, "pulesveis" og "DetErIkkeAalltidJegErFotogen".

Skjult ID med pseudonym Realista to. 17 okt. 2013 23:58

Og nei @Realista to. 17 okt. 20:58, jeg er ikke en dust, men du har rappet mitt pseudonym. Er nå litt mildt sagt dustete å rappe andres pseudonym. Kan du ikke stå for det du mener under eget pseudonym?

Jeg står for min "hangup" på ord jeg;). Jeg mener at budskapet som blir fremført er viktigst..selvfølgelig. Men noen ganger kan skrivefeil ta oppmerksomheten vekk fra det som blir forsøkt formidlet.

At jeg mangler meninger i mine innlegg her på forum, kan vel neppe sies om meg @73. Men det krever selvfølgelig at man har lest en liten stund på forum.

Uansett er det veldig uproblematisk å være enig med TS. Og de som har lest det jeg har skrevet tidligere, vet at jeg er enig med mye av det som blir sagt av TS. På den annen side så er jeg veldig enig med @Kiara i at vi må være litt romslige overfor hverandre her på Sukker. Fordi dette nettopp kan anses som et utstillingssted med mål om å finne en passende make.

Og derfor bruser vi vel litt med fjærene, både den ene og den andre av oss. Det får kanskje bare litt ulike uttrykk:) Det gjelder kanskje å se litt i gjennom det:) Og Pow du selger deg jo negativt, på en positiv måte da;)

Skjult ID med pseudonym Ellan fr. 18 okt. 2013 00:03

"Et bilde på avstand så man ser fysikken din". Litt selvmotsigende, kanskje?

Skjult ID med pseudonym Ellan fr. 18 okt. 2013 00:05

Mente at du angriper det overfladiske, men vil se helfigur

Skjult ID med pseudonym Ekte :) fr. 18 okt. 2013 16:09

@Ellan Det er ikke selvmotsigene i det heletatt. Det første man ser er ansiktet ,så kroppen, så personligheten. Ansiktet er viktigst, kroppen er litt hip som hap, man kan leve med litt å ta i, men personlig vil jeg helst ha to armer og to bein, å helst ikke den feite dundra. Det er ikke noe overfladisk i noe sånt, det er rett og slett genetisk. Om du drar på byen å skal sjekke menn, så går du ikke bort til den skallede, smellfeite mannen uten tenner å sier hei. Det jeg mener er jeg savner naturlig skjønnhet, fordi den fabrikerte skjønnheten har tatt helt over.

(kvinne 31 år fra Møre og Romsdal) fr. 18 okt. 2013 16:39 Privat melding

de fleste henter frem de bildene de selv har lyst å ha på profilen sin. Og det må de vel få lov til?.. jeg har valgt mine bilder fordi jeg føler de viser hvem jeg er på forskjellige plan. Og det er nok det de fleste andre også gjør.. :)

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 18 okt. 2013 16:43 Privat melding

@Z: jeg liker kommentaren din "Man elsker de små raritetene og uvanene, den lille personlige tingen man smiler av for seg selv." jeg må vel kunne sies å være en liten raritet ;)

Forøvrig har @ts et poeng. Det er vel en av tingene som gjør dette så vanskelig.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 18 okt. 2013 20:00

Hver gang jeg er ekte og genuin i forumtråder her på Sukker, så blir det forumoverload og tråden blir på mystisk vis borte. :P

Skjult ID med pseudonym Ellan fr. 18 okt. 2013 20:51

Ekte, jada, jada, JEG mener også det. Måtte bare ;)

Skjult ID med pseudonym Lothia fr. 18 okt. 2013 21:15

Hm - første innlegget ditt ga meg en følelse av gjenkjennelse for jeg også leter etter et genuint menneske med dyp innsikt. Det er ikke så lett å finne hvor kjemien også stemmer.
Men med innlegget ditt kl 16.09 mistet jeg i-samme-liga-følelsen

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 18 okt. 2013 21:54 Privat melding

Måden vi fremstiller/udstiller os på herinde er vel naturligt, da vi gerne vil vise den flotte side af os selv, selvom jeg ingen respekt har for billede, som er manipuleret, da det i min verden er at lyve på sig noget, som ikke er rigtigt.

Hvis jeg klikker mig ind på en pige og hun ikke har gjort noget ud af sig selv, så må jeg indrømme, at jeg da tænker "hvis hun ikke gør det nu, hvordan er hun så, når man kommer i et evt. forhold med hende?" og det gælder selvfølgelig også mændene, men klikker ikke ind på dem :)

Men det er altid et kæmpe plus for mig, hvis pigen har et billede, hvor hun har fint tøj på, men også har hverdagslige billede og feks. af hobbyen, så en god blanding:)